فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دکلمه ای زیبا و متین.. و اجرای بسیار خوب...
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ زندگی اشرافی همتی و روحانی خائن
🔹استاد راجی
https://eitaa.com/ahlghalam
♦️عامل تفرقه
🔻وی که چهره ای چندان شناخته شده نبود ،با ژست و ادای مقابله با هاشمی و حمله تند به وی با توجه به عدم دلخوشی مردم از هاشمی،توانست جلب توجه کرده و در این تقابل ، آرای مردم را به سمت خود جلب نماید.
🔻در دوره اول با همین دست فرمون و حرکتهای مردم پسند ادامه داد. اما در دور دوم ،خود را نشان داد و با شدت ارتباط گیری باهاشمی رفسنجانی و پرو بال دادن به مشائی و بقایی ووو مسیرخود را عوض و نون را در مخالفت خوانی دید و شد آنچه که نباید میشد.
🔻وزرای حزباللهی و معتقد به نظام از کابینه اش خارج شدند وکار بجائی رسید کهمسئول بازرسی رياستجمهوری، یعنی مرحوم داود احمدی نژاد هم در مقابل او ایستاد و گفت:#او_حتی_دین_ندارد
🔻در دوران وی ،درگیری، تنش ،افتراق بین ملت و دولت به اوج رسید ودر حقیقت،#نظام آسیب دید.
♦️دوران پس از ریاست جمهوری ،از مواضع سیاسی استکبارستیزی ،عقب نشینی کرد و سر بر آستان بن سلمان سائید و به دامن کوتاه آنجلیو جولی متوسل شد تا اثبات کند ماهیت اصلی وی چیز دیگریست!
🔷علت ثبت نام وی در ریاست جمهوری چیست؟ مگر نمیداند که چون ادوار قبل فاقد صلاحیتهای لازم میباشد و رد صلاحیت خواهد شد؟!!!
🔹چرا میداند!! مگر میشود که نداند؟!!ولی ماموریت شخص او مشخص است.. " ایجاد تفرقه در جناح خودی"
🔹بر فرض تایید صلاحیت ،نیروهای مومن به انقلاب،که چهارسال اول ریاست جمهوری او را در نظر گرفته، امکان دارد به سمت او گرایش پیدا کنند که این سبب میشود نیروهای انقلاب، آراءشان پراکنده شود... و مامور عامل تفرقه در انقلابیون به هدفش برسد. ."رای نیاوردن نیروی خدومِ انقلابی.." و در حقیقت پیروزی جریانی که بیش از ۳۲ سال بر مملکت حاکم بود و مرتکب چه فسادها که نشد!
🔹در صورت عدم تایید صلاحیت، عده ای انقلابی و مردم ساده دل (که متأسفانه گمان دارند این فرد همان تفکر ۱۳۸۴ را دارد) از رای دادن دلسرد شده و خواه ناخواه رویگردان از حضور در انتخابات میشوند.. و در حقیقت بازهم #تفرقه در جناح خودی ایجاد کرده و باعث تقویت جناح اصلاح طلبان میشوند.
🔻در هر حال ایشان آمده اند تا تنفسی به جریانی دهد که دشمنان خونخوار جهان در مورد آنان چنین گفتند:
۱_ نتانیاهو:اصلاحطلبان بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند.
۲_جورج بوش:اصلاحطلبان ایران خط مقدم آمریکا هستند،آنها با چالشهای فراوانی روبرویند و چشم امیدشان به ماست.(صحبتهای ظریف با البرادعی و درخواست حمایت از اصلاحطلبان را فراموش نکنیم).
۳_شیمون پرز: اصلاحطلبان به نمایندگی از اسرائیل با رژیم اسلامی ایران میجنگند.
✅ هر عاقل زیرک و باهوشی میفهمد که احمدی نژاد، آمده تا با ایجاد تفرقه در جریان حامی انقلاب ، رای را به سمت اصلاحطلبان بکشاند.
#محمودروحانی_رفسنجانی
#حسن_احمدی_نژاد
#مامور_ایجادِ_دوقطبی_کاذب
https://eitaa.com/ahlghalam
🔰ادامه رئیسی یا بازگشت به روحانی/ بخش اول
🔸تحلیل ۹دی از فضای سیاسی و گفتمانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔸ورود لاریجانی با ارتجاع به بداخلاقی
🔹تا دو هفته قبل هیچ کس تصور نمی کرد تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، یکسال زودتر از موعد مقرر برگزار خواهد شد. اما تقدیر و حکمت الهی چنین رقم خورد که شهیدان خدمت با پرواز اردیبهشت آسمانی شوند و یکسال زودتر از آنچه برایش برنامه ریزی شده بود، در تکاپوی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در روز هشتم تیرماه باشیم.
تا همین لحظه که این یادداشت در حال نگارش است، با مشخص شدن نامزدهای ثبت نام کننده در انتخابات و فارغ از نتیجه اعلام نظر شورای نگهبان، می توان آرایش کلان سیاسی و گفتمانی انتخابات پیش رو را ترسیم کرد.
🔹به نظر می رسد شوک عاطفی ایجاد شده در پی شهادت آیت الله رئیسی در میان توده مردم و جریانات سیاسی همراه با مرحوم رئیسی از یک سو و از سوی دیگرغافلگیری و هیجان زدگی جریان منتقد شهید رئیسی بابت جلو افتادن حداقل یکساله و حداکثر ۵ ساله موقعیت بازگشت به قدرت، موجب شده خط فاصل و محور کانونی تغییر جهتهای گفتمانی و رویکردی در این انتخابات را حول دولت خدمت آیت الله رئیسی تعریف و تصویر شود. فاصله کوتاه باقیمانده تا برگزاری انتخابات نیز به این نکته می افزاید که جریانات سیاسی فرصت چندانی برای جا انداختن ایده ها و حرفهای احتمالا نو و ایجابی خود نخواهند داشت.
🔹بنابراین دو خط فکری، گفتمانی و سیاسی انتخابات پیش رو از این قرار خواهد بود؛ ادامه دولت رئیسی، ادامه جریان خدمت و تداوم مسیر رئیس جمهور شهید یا بازگشت، ارتجاع و عقبگرد به دولت روحانی، اعتماد به غرب و گره زدن اقتصاد به مذاکره.
با این شاغول، متر و معیار، تقریبا همه نامزدهای مطرح شده تا امروز، قابل سنجش و ارزشگذاری هستند.
🔻ارتجاع لاریجانی با بداخلاقی انتخاباتی
شاخص ترین چهره جریان ارتجاع و بازگشت به روحانی، بدون شک علی اردشیر لاریجانی است. فارغ از سوابق همراهی ها و همسویی های لاریجانی با روحانی و دولتهای یازدهم و دوازدهم، او در اولین سخنانش پس از ثبت نام در انتخابات، حل مشکلات اقتصادی را به رفع تحریمها و مساله مذاکره گره زد؛ دقیقا همان کاری که حسن روحانی یازده سال قبل در سال ۹۲ انجام داده بود.
ورود لاریجانی به عرصه انتخابات، با سر و صدای زیادی همراه بود. لاریجانی نشان داد از مدتها قبل به فکر ورود به انتخابات چهاردهم بوده و با یک کنش رسانه ای برنامه ریزی شده و هدفمند کار خود را شروع کرد. توئیتر فارسی، اصلی ترین بستر کنشگری او در این انتخابات است.
🔹لاریجانی پنجشنبه و جمعه گذشته دو توئیت جنجالی زد که حاوی نکات مهمی بود.
در توئیت اول او با نشان دادن دو مکان بر روی نقشه تهران به عنوان مقصد سفر در یکی از نرم افزارهای ویژه حمل مسافر، از قصدش برای حضور در وزارت کشور و سپس رفتن به پاستور و دفتر ریاست جمهوری خبر داد. این توئیت با واکنش گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شد که عمدتا با رویکرد انتقادی نسبت به این توئیت واکنش نشان دادند.
🔹اما دومین توئیت او کار را برای لاریجانی در ادامه مسیر سخت کرد. توئیتی که به زعم بسیاری از ناظران، حاوی کنایه و اهانت به رئیس جمهور شهید بود. رفتاری که او را بیش از پیش به منش و مشی حسن روحانی شبیه تر کرد. لاریجانی نوشت: «برای عبور از موانع باید از روشهای منسوخ، ارتفاع بگیریم»
یکی از چهره های رسانه ای طرفدار او دقایقی بعد در پاسخ به این توئیت نوشت: «هلیکوپتر قبلی ارتفاع نگرفت و به کوه خورد» که پس از انتقاد شدید کاربران، مجبور به عذرخواهی بابت اشتباهش شد و توئیتش را حذف کرد.
🔹انتقادها به قدری گسترده شد که علی لاریجانی نیز مجبور به واکنش شد و در توئیت دیگری سعی کرد توضیحاتی ارائه دهد. اما توئیت سوم لاریجانی هم نشان داد او همان روحانی است که در ظاهری متفاوت آمده و قصد برپایی دولت سوم خود را دارد. به جای یک عذرخواهی ساده و فیصله دادن ماجرا، منتقدانش را اهریمن خطاب کرد و نوشت: «ارتفاع بگیریم یک راهبرد برای طی کردن مسیر است. برای رشد و توسعه کشور باید از مباحث تخریبی و سلبی ارتفاع بگیریم و برای یکبار هم که شده فضای انتخاباتی را معطوف به ترسیم مشکلات مردم و ارائه راه حلهای واقعی آنان کنیم. شهیدان خدمت در راه وطن جان خود را برای اعتلای همین راهبرد گذاشتند. یاد و نام بلندشان گرامی باد و اندیشه «اهریمنان» و «سوءاستفاده کنندگان» از نامشان ناکام.»
ادامه در بخش دوم👇
🔰ادامه رئیسی یا بازگشت به روحانی/ بخش دوم و پایانی
🔸تحلیل ۹دی از فضای سیاسی و گفتمانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔸ورود لاریجانی با ارتجاع به بداخلاقی
🔻ادامه دولت خدمت
از سوی دیگر جریان تداوم خط خدمت و ادامه دولت رئیسی، فعلا با چند نامزد به میدان آمده است. نامزدهایی که البته در میزان همت و انگیزهشان برای ادامه دولت خدمت و همچنین در میزان شباهت گفتمانی، منشی و عملکردی به شهید رئیسی یکسان نیستند.
🔹سعید جلیلی، مهرداد بذرپاش و محمد مخبر از جمله افرادی هستند که هر یک به میزانی در چارچوب گفتمانی خط ادامه دولت خدمن قرار می گیرند. باید صبور بود و تا هفته آینده صبر کرد تا بتوان بعد از روشن شدن دقیق صحنه انتخابات، دقیقتر، جدی تر و تفصیلی تر راجع به نامزدها صحبت کرد.
🔻آغازی بر ترمیم سرمایه اجتماعی
فارغ از نامزدها و نفرات شرکت کننده در انتخابات، مساله مهم و اساسی در انتخابات پیش رو، میزان مشارکت مردم است. مشارکتی که طی سه انتخابات گذشته نظام، به یک چالش قابل توجه برای مردمسالاری دینی جمهوری اسلامی تبدیل شده و زیر ۵۰ درصد بوده است. آیا دولت مرحوم رئیسی در سه سال عملکرد خود، توانسته بود گامی در جهت افزایش سرمایه اجتماعی نظام و افزایش مشارکت در انتخابات بردارد؟ اگر پاسخ این سوال مثبت است، چه کنیم تا این مسیر ادامه یابد و با ارتجاع و بازگشت روبرو نشویم؟ بنابراین خوب است کمی بحث را به عقب تر برگردانیم و کمی عمیق تر به ماجرای انتخابات پیش رو نگاه کنیم.
🔹سه مولفه «اعتماد»، «مشارکت» و «رضایت» از مولفه های سرمایه اجتماعی یک نظام هستند. این سه مولفه زنجیروار به یکدیگر متصل هستند و تغییرات در مولفه های زیربنایی به تدریج، تغییرات سایر مولفه ها را نیز دربرخواهد داشت. «اعتماد» هر چند در میان سه مولفه زیربنایی تر است، اما خود بر یک مولفه دیگر یعنی «کیفیت رابطه» استوار است. بنابراین با اندکی دقت می توان، دو مفهوم « اعتماد» و «رابطه اجتماعی» را به عنوان زیربنای سرمایه اجتماعی دانست.
🔹حال باید پرسید در تجربه سه ساله گفتمان دولت سیزدهم به عنوان وارث شرایط دهه نود، دو مقوله اعتماد و رابطه اجتماعی چه وضعیتی پیدا کرده اند؟ آیا تجربه این سه سال، در ترمیم سرمایه اجتماعی موثر بوده است یا خیر؟.
گفتمان دولت سیزدهم بیش از آنکه یک گفتمان در ساحت موضوعات اقتصادی یا فرهنگی باشد، یک گفتمان در نسبت یابی رابطه متقابل حاکمیت با مردم بود. گفتمانی که «رابطه اجتماعی» در آن با سنجه هایی همچون «صداقت»، «کاهش شکاف بین وعده و عمل»، «نوعدوستی»، «وفای به عهد»، «قانون مداری»، «تعهد و مسئولیت پذیری» و «خیرخواهی اجتماعی» تبلور یافته بود. علاوه بر آن، شایستگیهای شخصیتی شخص رییس جمهور چون «عزم راسخ»، «کار مداوم»، «سلامت در عمل» و « ترجیح منافع ملی بر منافع شخصی»، در مجموع جلوه گر نشانه هایی از بازگشت به«مشی حکمرانی مردمی» با درون مایه ی «همدلی» و «اعتماد» بود.
🔹از جمله راه های معمول برای فهم این مشی، رجوع به نتایج پیمایش ها در سال ۱۴۰۲ است. این نتایج، روند صعودی ارتباط متقابل حاکمیت و مردم و نیز اعتماد به حاکمیت را نشان می دهد، اما علاوه بر آن، رجوع به حادثه ی جانسور همراه با تعلیق چندین ساعته درباره ی سرنوشت رییس جمهور، نیز خود به عنوان یک رخداد قابل اعتنا برای فهم کیفیت این مقولات است.
🔹دعای سراسری مردم در اثنای حادثه و حضور همراه با توصیفات معنادار مردم از سیره عملی شهدای حادثه در مراسم تشییع سراسری، نشان دهنده غلبه «مشی حکمرانی مردمی همدلانه و مبتنی بر اعتماد» بر یک امر عاطفی صرف بود. این غلبه، حتی انتظار از نتایج اثرات عملکرد دولت و کارآمدی بالتمامه آن را نیز از مرکزیت مفهومی به امری در درجه بعدی تبدیل کرد. بدین معنا که مردم خواهان مشی صادقانه و همدلانه در حکمرانی هستند و همین امر، انتظارات آنان در کارآمدی عملکرد فوری و همه جانبه در تمام ساحات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را تعدیل می کند.
🔹حال با پذیرش آغازی بر ترمیم رابطه و اعتماد، سوال این است که آیا این شروع، امتداد پیدا می کند یا خیر؟ همچنین آیا این مقوله اثر خود را در دو مقوله «مشارکت» و «رضایت اجتماعی» خواهد گذاشت یا خیر؟ باید گفت، برای حفظ این اعتماد و نیز نیل از «اعتماد نسبی ترمیم شده» به حلقه دوم و سوم زنجیره یعنی «مشارکت» و نیز «رضایت از کارآمدی» مولفه های دیگری نیز دخیل است و نمی توان انتظار امری دفعی داشت. اکنون آغازی است بر ترمیم رابطه و اعتماد و تا نیل به «مشارکت و رضایت قابل اعتنا»، نیاز به گام های تکمیلی دیگر است. سیره حکمرانی رییس جمهور شهید و یارانش، نیاز به امتدادعملی دارد و این تازه آغاز راه است.
https://eitaa.com/ahlghalam
🔰 امام خمینی : با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر که ندانم!
سؤال خبرنگار : [شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بین المللی را مطالعه نکرده اید. تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گرفتن و دادن یک زندگی اجتماعی درگیر نبوده اید. آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمی آورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمی توانید درک کنید؟]
جواب امام : ما معادلۀ جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسی ای که تا به حال به واسطۀ آن تمام مسائل جهان سنجیده می شده است را شکسته ایم. ما خود چارچوب جدیدی ساخته ایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفته ایم. از هر عادلی دفاع می کنیم و بر هر ظالمی می تازیم، حال شما اسمش را هرچه می خواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایۀ نفوذ سرمایه داران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند. آری با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر است که ندانم.
صحیفه امام؛ ج 11، ص 160.
به مناسبت درگذشت رهبر مردمیترین انقلاب ایران، نگاه به نظرات امام خمینی (ره) و محمدرضاشاه در مورد مردم بیندازیم.
https://eitaa.com/ahlghalam
🍃🔹◼️🍃◼️🔹🍃
✒️ نیایش صبحگاهی (فرازی از دعای پنجاهم صحیفه سجادیه)
💞 معبــ♡ـودم
به من رحم کن؛ زیرا که من فردی حقیر و قدر و منزلتم ناچیز است و عذاب کردن من چیزی نیست که به مقدار ذرّهای در پادشاهی و فرمانرواییات بیافزاید؛ و اگر عذابم بر پادشاهیات میافزود، صبر و شکیبایی بر آن را از تو درخواست میکردم و دوست داشتم که این فزونی برای تو باشد.
✨ای برآورنده حاجات✨
🍃🔹◼️🍃◼️🔹🍃
♻️ دوشنبه
🌀 ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
♻️ ۲۵ ذیالقعده ۱۴۴۵
🌀 ۰۳ ژوئن ۲۰۲۴
🍃🔹◼️🍃◼️🔹🍃
📿ذکر روز دوشنبه
✨یا قاضی الحاجات✨
🍃🔹◼️🍃◼️🔹🍃
رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب، حضرت امام روح الله الموسوی الخمینی تسلیت باد. اهداء به روح بلندش ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد
🏴🏴🏴
🍃🔹◼️🍃◼️🔹🍃
💠 حدیث امروز
✍🏻 حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند:
كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى (خدا) خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند.
📚بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۳۵۱، ح ۲۵
🍃🔹◼️🍃◼️🔹🍃