در ۱۲ فروردین جمهوری اسلامی انقلاب خود را به رفراندوم گذاشت
کاری که در جهان و تاریخ جهان نظیر نداشته
#آری
اهل البصر ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
امروز در دنیا به زبان کودکی به کودکان فلسفه میآموزند؛ یعنی چیزی که از نظر بعضی از طراحان کشور ما بیمعنی است؛ فکر میکنند فلسفه مخصوص آدمهای ریش و سبیلدار و کسانی است که یک سنی از آنها گذشته باشد. نگاه مدرن به مسائل حیات، امروز پیشروان علمی دنیا را به اینجا رسانده که باید فلسفه را از دورهی دبستان به کودکان تعلیم داد؛ البته با زبان کودکی.
امام خامنه ای ۸۵/۲/۱۲
@ahlolbasar
▪️انقلاب اسلامی یا #جمهوری_اسلامی؟
🔻انقلاب اسلامی با آرمانهای والایش یا جمهوری اسلامی با وضع غیرقابل پذیرشش؟
این دوگانه سازی کار را برای آنها که می خواهند منزه طلبانه خود را مُبرا از آلودگی های زمانه کنند بسیار کمک کننده است. کار ساده ای است سمت آرمان ها و انقلاب اسلامی ایستادن و منتقد بودن و اما کار دشواری است سمت جمهوری اسلامی ایستادن و نقد شنیدن و راه حل جستن.
این دوگانه سازی به واقع غلط است کار آنهایی است که میخواهند کار ساده و منزه طلبانه را بکنند وگرنه آرمانی که نتواند خود را به امر واقع تحمیل کند و در زمینه و زمانه جریان یابد و وضع بیافریند؛ حرف روی هواست که البته مانا هم نخواهد ماند. ارزش ها و آرمان ها یا باید خود را به محک تجربه ساحت انسانی بگذارند و جامعه و تمدن خود را بیافرینند یا آنکه در مسیر میرایی و فراموشی حرکت کنند.
انقلاب اسلامی با آرمانهایش آغازی بود برای شکل دادن وضع و سامانی جدید و جمهوری اسلامی بخش غیر قابل تفکیک و ضروری در این مسیر است. منهای قدرت و نهاد دولت، جامعه سازی ممکن نیست و ناممکن تر زمانی است که مدرنیته با هژمونی فراگیر و نهاد دولت و فرهنگ قدرتمند در حال جامعه سازی خود است. بدون نهاد قدرت و دولت مدافع ارزشها و آرمانها، انسانهای آرمانگرا و انسانهای موحد چون خوشه های گندمی هستند در برابر کمباین مدرنیته؛ و درو شدن، سرنوشت حتمی آنهاست.
هر ایده «شدنی» برای جامعه لاجرم باید دولتمند بشود. دولتی که او نیز در حال شدن است؛ کامل نیست و دارای کاستی است. جمهوری اسلامی مسیر است نه مقصد. کار آن است که برای شکل دادن وضع جدید مبتنی بر آرمان های انقلاب اسلامی برای کاستی ها راه جست تا وضع جدید ساخته شود. انسان انقلابی مکتب خمینی کبیر این چنین می بیند و راهپیمای چنین راهی است.
📝 جعفر حسینخانی
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس فرانس 24:
📍با عملیاتهای اخیر، چهره قدرتمندی که اسرائیل سعی داشت در مقابل ایران از خود به نمایش بگذارد، مخدوش شد...
@ahlolbasar
▪️واکنش تند چیستا یثربی به بیانیه زنان سینماگر ایرانی علیه آزارگران جنسی / چطور اکنون جرات کردهاید ولی آن موقع به من گفتید: خفه شو!
🔹چیستا یثربی نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما در واکنش به بیانیه زنان سینماگر ایرانی در اعتراض به خشونت و آزارگری و اعمال قدرت بر زنان در محیط سینما در صفحه شخصی خود متنی را منتشر کرد.
🔹در این متن آمده است: «یک مشت دروغگوی ترسوی موقعیت طلب؛ چطور اکنون، جرات پیدا کردهاید ولی آن موقع به من گفتید: خفه شو!
و آن مرحومه خانه سینما گفت: حرف بزنی؛ خودم ساکتت میکنم!
پانزده سال با وحشت، پنیک و استرس؛ زندگی کردم.
معشوقه یکروزه و یکساعته شدید...
روحتان و جسمتان را فروختید و مرا مجنون جلوه دادید و پولدار شدید!
پانزده سال در وحشت، زیستم. با ocd حاد.
فرزندم را بزرگ کردم، و همکاران روانپزشکم با دارو و صحبت؛ کمکم کردند که فراموش کنم و به زندگی برگردم.
اما کدام زندگی؟
همه؛ همه چیز را میدانند
حالا بیانیه میدهید و لیدر و رهبر جنبش خشونت علیه زنان هم شدهاید؟
شما که اول از همه؛
مرا بایکوت و تهدید کردید خانمها!
پیش کسوتتان فرمود : ساکت شو چیستا ! در هر صنفی پیش میاید. برای ما هم پیش آمده، جایی نگفتیم و رشد کردیم. من اما خفه نشدم!
نوشتم... رمان، نمایشنامه، فیلمنامه، مصاحبه کردم و شما ویرانم کردید!
همه جا، رد پای این وحشت بود.
فکر کردید حرفهایتان یادم رفته است؟
مگر پانزده سال پیش به من نگفتید:
چیستا خفه شو!
در هر شغلی پیش میاید.
ممنوع الکارت میکند!
او وصل است. قدرت دارد تو نه !
من یکجا گفتم. مصاحبه کردم و جواب دادم.
بعد در اوج ناباوری ؛ ممنوع الکار شدم!
و شما فیلم ساختید؛ فیلم بازی کردید...
تن فروشی؛ روح فروشی؛ و بایکوت یک زن تنهای مظلوم که بخاطر بی پناهی و آینده فرزندش؛ مجبور به سکوت شد و پنیک تنفسی گرفت!
من یک بار مُرده ام.
مُرده دیگر از هیچ چیز نمیترسد!
فراموش نکنید!
پانزده سال با وحشت، پنیک؛ ممنوع الکاری و فشار مالی و روحی زندگی کردم.
یک تنه با همه ی آنها که وصل بودند جنگیدم؛
اما جسم و روحم را نفروختم! از شرفم دفاع کردم.
فقط خدا به شما رحم کند با آن سکوت عمدی تان!
مشارکت در ظلم ، یا انکار آن ؛ خودِ ظلم است.
شما که میدانید؛ همه شریک جرمید.
میخندم
فقط به شما باید خندید!
تاریخ به شما رحم کند...»
@ahlolbasar
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | پاتک روسیه به آمریکا و ناتو
🍃🌹🍃
🔻 ابتکار عمل کرملین در جنگ ترکیبی و مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا و ناتو، غرب را در شرایط کیش و مات در شطرنج روسی قرار میدهد.
🔹 روسها با جایگزینی روبل به جای دلار در معاملات انرژی، از یک سو ارزش پول ملی خود را حفظ کردند و از سوی دیگر با وادار نمودن کشورهای متقاضی انرژی به گشایش حساب در نزد بانک ملی روسیه، مانع از بلوکه شدن درآمد ناشی از فروش انرژی در خارج از کشور میشوند. روسیه با طولانی کردن عملیات ویژه نظامی خود در اوکراین، بهای نفت خام و حاملهای انرژی را بالا نگه داشته و عملا درآمد خود را نیز حفظ میکنند. ابتکار عمل روسیه در ارتقاء و توسعه همکاری اقتصادی با کشورهای دوست، به ویژه در منطقه کشورهای شانگهای، بخش مهمی از بازار این کشورها را به روی غرب مسدود میسازد.
🔸 روسیه تحریم سوئیفت را با ایجاد سوئیفت جداگانه با شرکای تجاری خود پاسخ داد. تجارت با ارزی غیر از دلار با چین، هند، ایران و... به بی اعتبار شدن تحریمها کمک خواهد کرد و آغازی بر پایان سیادت دلار در تجارت جهانی خواهد شد. کشورهای اروپایی با تحریک آمریکا و بدون محاسبه، آسمان خود را به روی روسیه بستند. اقدام مسکو برای بستن آسمان خود به روی کشورهای تحریم کننده، شرکتهای هواپیمایی را متضرر و به زیاندهی نزدیک کرده است. در چنین شرایطی یورو استات نرخ تورم سالانه در کشورهای حوزه یورو را ۷/۵% اعلام کرد. این نرخ تورم در منطقه یورو از سال ۱۹۹۷ بدین سو بیسابقه بوده است.
🔺 اینها بخشی از پاتک روسیه در جنگ ترکیبی به جنگ اقتصادی غرب است. آمریکا و #ناتو باید در آینده خود را آماده پاتکهای دیگر کرملین در موضوع عرضه محصولات کشاورزی و پیامدهای ناشی از تورم و رکود نمایند.
✍دکتر رضا سراج
#روشنگری
#ثامن
@ahlolbasar
⭕️ طالبان کشت موادمخدر را ممنوع کرد
🔻رهبر گروه طالبان طی فرمانی کشت تمام انواع مواد مخدر در افغانستان را ممنوع اعلام کرد. آخندزاده گفته اگر کسی از این فرمان تخلف کند، کشتش تخریب و با این افراد برخورد خواهد شد.
👈این فرمان در حالی صادر شده که افغانستان یکی از عمدهترین کشورهای تولیدکننده مواد مخدر جهان است و به تنهایی ۹۰ درصد تریاک جهان را تامین می کند.
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نشست نقب چه ابتکار جدیدی علیه ایران داشت؟
📍اردن که نمیخواست به ائتلافی که آشکارا علیه ایران باشد بپیوندد/مصر هم که بعد از نشست اعلام کرد علیه هیچ کشوری وارد ائتلاف نخواهد شد/امارات هم که بهترین روابط اقتصادی با ایران را دارد/بحرین هم که در نقشه معلوم نیست کجاست/پس چه کشوری باقی میماند؟
@ahlolbasar
هدایت شده از تحلیل سیاسی ثامن
بسم الله
💐حلول ماه مبارک رمضان بر شما مبارک💐
سی و دومین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
🎙🌏سخنران جلسه : استاد گرامی جناب آقای دکتر مهدی خورسند
پژوهشگر اقتصادسیاسی
کارشناس مسائل چین و اوراسیا
🖋موضوع جلسه:
تحولات برای نظم گریزی تا نظم سازی
🕣تاریخ: چهارشنبه هفدهم فروردین ساعت ۲۱:۳۰
🔶جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 گفتگوی پیامبر(ص) با جوانی که چشمش به باطن عالم باز شده بود
#شهیدمطهری
@ahlolbasar
.
حدود ۱۳ سال است که رهبر انقلاب مسئله اقتصاد و تولید را دغدغه اول کشور میدانند. حال آنکه حرکت عناصر فکری و فرهنگی ما در دانشگاه و حوزه و بخشهای فرهنگی مردمی و دولتی اصلا ارتباطی با این جهت گیری ندارد. دلیل این را میتوان در جدا انگاشتن عرصههای مختلف زندگی اجتماعی از هم دانست. اینکه تصور درستی از اثرگذاری این حوزهها بر روی یکدیگر نداریم. مثلا با تصور افزایش تولید، کار فرهنگی میکنیم حال آنکه اگر به ابعادی که رهبر انقلاب برای مسئله روشن میکنند فکر کنیم، افزایش تولید خود کار فرهنگی است. در اینجا کار فرهنگی به توصیه کردن و نصیحت کردن و در نهایت به دعوت مدام دیگران به کاری تقلیل پیدا میکند. هر روز روی میآوریم به تشویق و تنبیه یا تحذیر در حالی که رهبر انقلاب میگویند: "فرهنگ مثل هواست" بی رنگ و بی بو ولی دربرگیرنده. هوا تمام فضای اطراف ما را دربرگرفته و در عین ناپیدایی پیداست و اثر بخش.
اینکه بدنه فکری و فرهنگی کشور ذهنشان این عرصهها را از هم جدا میداند ریشهی آن در نداشتن علوم انسانی است. تاثیر علوم انسانی و خلاء نبود آن جایی مشخص میشود که با واژهای به نام دانش بنیان در نسبت با تولید یا اقتصاد چگونه برخورد کنیم و تعریف ارائه کنیم.
اینجا معلوم میشود که بر روی این مسائل فکر نکردهایم و امروز دستمان پر نیست. به همین دلیل حضرت آقا در دیدار با خبرگان میگویند قدرت ملی امری مرکب از "علم و فناوری" و "تفکر و اندیشه ورزی و آزاد فکری" است.
یعنی راه حل فرهنگ و اقتصاد و هنر و صنعت را رهبر انقلاب در مسئله تولید و به تعبیری ساختن میدانند. امروز اگر ما فلسفه نداریم دلیلش چیست؟ چون امروز را درنیافتهایم و اصلا نمیدانیم از فلسفه چه کار میآید. منظورم این نیست که موضوع فلسفه را تولید بگذاریم یا موضوع ادبیات و جامعه شناسی را اقتصاد و تولید دانش بنیان بگذاریم و با روش و منطق این علوم سرفصلهایی تعریف کنیم که موضوع را به انتزاع بکشاند و فاصله نظر و عمل و زیاد کند. کاری که در محافل انقلابی ما رایج است که تا رهبری افقی را نشان میدهند سریع آن را تبدیل به کلید واژهای میکنیم و سرازیر در فیلم و داستان و مقاله و..... و از آن محصول میگیریم و خروجی و آمار میدهیم که مثلا فلان قدر رمان در حوزه جمعیت نوشتهایم و خیالمان آسوده میشود که خدا را شکر، داریم برای افزایش جمعیت کار میکنیم که البته در این وضعیت نه ادبیات ما رشد میکند و نه مسائل ما حل میشود. همه این تلاشها مغتنم است ولی درباره ثمر بخشی و اثر آن نمیتوان اظهار نظر دقیقی کرد.
ما هنوز راه تبدیل مشکلات به مسائل را نیاموختهایم. از همین رو مدام درباره مشکلات سخن میگوییم و وقت عمل که میرسد جسارت اقدام نداریم.
این نداشتن جسارت عمل برای حل مشکل از نبود تفکر در ما نشات میگیرد. تفکر عزم اقدام و حرکت و عمل را در ما به وجود میاورد. تفکر است که ما را به وقت عمل میرساند و آینده را برای ما میاورد و به ما کمک میکند تا صورت بندی دقیقی از مسائلمان به دست آوریم. اینکه آن مسئله چیست و ما در چه موقع و مقامی از آن ایستادهایم و چه امکانی پیش رو داریم.
#تفکر_و_اقتصاد
#مدرسه_سیاست
@ahlolbasar
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | اختلاف تاکتیکی دشمنان اهمیتی برای ما ندارد
🍃🌹🍃
🔻طی روزهای اخیر در عین سکوت خبری در قبال مذاکرات وین و نقاط اختلافی باقیمانده، شاهد شکل گیری دیالوگها و تحولات معناداری در مناسبات آَشکار و پنهان واشنگتن-تل آویو بر سر این مذاکرات هستیم. ماجرا از جایی آغاز شد که «دن شاپیرو» سفیر آمریکا در رژیم صهیونیستی در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، تیم دولت جو بایدن درباره ایران را بعد از هفت ماه فعالیت و به دلیل اختلافات بر سر انتقادات فزاینده درباره گفتوگوهای وین و احیای برجام ترک کرد.
🔹 قبلا نیز ریچارد نفیو معمار تحریم های ضد ایرانی در دوران ریاست جمهوری اوباما از تیم مذاکره کننده آمریکا خارج شد.
🔸 در چنین شرایطی مقامات آمریکایی در صدد مدیریت اختلافات جدی خود با تل آویو هستند! ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه دولت جو بایدن به تازگی طی نشست خبری در این وزارتخانه در پاسخ به سوالی اعلام کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات وین و ایران «اختلاف استراتژیک» ندارند. با این حال، ند پرایس بر وجود اختلافات تاکتیکی میان واشنگتن و تل آویو تاکید کرد.
🔺در هر حال، این اختلاف به اندازه ای جدی بوده است که منجر به خروج برخی اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا با چراغ سبز صهیونیستها شده است! اگر این تحولات را در کنار گزارش جنجالی اخیر پایگاه اکسیوس قرار دهیم، به نتایج کامل تری دست پیدا خواهیم کرد.این پایگاه گزارش داده است که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از نفتالی بنت، نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواسته است تا آلترناتیو و گزینه جایگزین برجام را برای واشنگتن و تل آویو ترسیم کند! این درخواست، نشان می دهد که مخالفت مطلق صهیونیستها با احیای توافق هستهای، مولد بحرانهای تازه ای در تیم سیاست خارجی آمریکا بوده و کاخ سفید نیز قدرت مدیریت این اختلافات را تقریبا از دست داده است.
✍️حنیف غفاری
#روشنگری
#ثامن
#ماه_رمضان
@ahlolbasar
♨️نودمین جلسه گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع: بررسی مسائل روز بهمراه پرسش و پاسخ
🌏سخنران این جلسه : استاد گرامی جناب آقای محسن حاجیان
مسئول معاونت سیاسی لشکر مقدس 14 امام حسین علیه السلام
کارشناس ارشد سیاسی
زمان: سه شنبه ۱۶ فروردین ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#جهاد_تبیین
#ثامن
🔴عمرانخان: مقام ارشد آمریکایی در «توطئه خارجی» برای سرنگونی دولت پاکستان دست داشته است
🔹نخستوزیر پاکستان: «دونالد لو» بالاترین مقام آمریکایی که در وزارت امور خارجه این کشور با آسیای جنوبی و مرکزی سروکار دارد، در «توطئه خارجی» برای سرنگونی دولت وی دست داشته است.
@ahlolbasar