🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | پاتک روسیه به آمریکا و ناتو
🍃🌹🍃
🔻 ابتکار عمل کرملین در جنگ ترکیبی و مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا و ناتو، غرب را در شرایط کیش و مات در شطرنج روسی قرار میدهد.
🔹 روسها با جایگزینی روبل به جای دلار در معاملات انرژی، از یک سو ارزش پول ملی خود را حفظ کردند و از سوی دیگر با وادار نمودن کشورهای متقاضی انرژی به گشایش حساب در نزد بانک ملی روسیه، مانع از بلوکه شدن درآمد ناشی از فروش انرژی در خارج از کشور میشوند. روسیه با طولانی کردن عملیات ویژه نظامی خود در اوکراین، بهای نفت خام و حاملهای انرژی را بالا نگه داشته و عملا درآمد خود را نیز حفظ میکنند. ابتکار عمل روسیه در ارتقاء و توسعه همکاری اقتصادی با کشورهای دوست، به ویژه در منطقه کشورهای شانگهای، بخش مهمی از بازار این کشورها را به روی غرب مسدود میسازد.
🔸 روسیه تحریم سوئیفت را با ایجاد سوئیفت جداگانه با شرکای تجاری خود پاسخ داد. تجارت با ارزی غیر از دلار با چین، هند، ایران و... به بی اعتبار شدن تحریمها کمک خواهد کرد و آغازی بر پایان سیادت دلار در تجارت جهانی خواهد شد. کشورهای اروپایی با تحریک آمریکا و بدون محاسبه، آسمان خود را به روی روسیه بستند. اقدام مسکو برای بستن آسمان خود به روی کشورهای تحریم کننده، شرکتهای هواپیمایی را متضرر و به زیاندهی نزدیک کرده است. در چنین شرایطی یورو استات نرخ تورم سالانه در کشورهای حوزه یورو را ۷/۵% اعلام کرد. این نرخ تورم در منطقه یورو از سال ۱۹۹۷ بدین سو بیسابقه بوده است.
🔺 اینها بخشی از پاتک روسیه در جنگ ترکیبی به جنگ اقتصادی غرب است. آمریکا و #ناتو باید در آینده خود را آماده پاتکهای دیگر کرملین در موضوع عرضه محصولات کشاورزی و پیامدهای ناشی از تورم و رکود نمایند.
✍دکتر رضا سراج
#روشنگری
#ثامن
@ahlolbasar
⭕️ طالبان کشت موادمخدر را ممنوع کرد
🔻رهبر گروه طالبان طی فرمانی کشت تمام انواع مواد مخدر در افغانستان را ممنوع اعلام کرد. آخندزاده گفته اگر کسی از این فرمان تخلف کند، کشتش تخریب و با این افراد برخورد خواهد شد.
👈این فرمان در حالی صادر شده که افغانستان یکی از عمدهترین کشورهای تولیدکننده مواد مخدر جهان است و به تنهایی ۹۰ درصد تریاک جهان را تامین می کند.
@ahlolbasar
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشست نقب چه ابتکار جدیدی علیه ایران داشت؟
📍اردن که نمیخواست به ائتلافی که آشکارا علیه ایران باشد بپیوندد/مصر هم که بعد از نشست اعلام کرد علیه هیچ کشوری وارد ائتلاف نخواهد شد/امارات هم که بهترین روابط اقتصادی با ایران را دارد/بحرین هم که در نقشه معلوم نیست کجاست/پس چه کشوری باقی میماند؟
@ahlolbasar
هدایت شده از تحلیل سیاسی ثامن
بسم الله
💐حلول ماه مبارک رمضان بر شما مبارک💐
سی و دومین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
🎙🌏سخنران جلسه : استاد گرامی جناب آقای دکتر مهدی خورسند
پژوهشگر اقتصادسیاسی
کارشناس مسائل چین و اوراسیا
🖋موضوع جلسه:
تحولات برای نظم گریزی تا نظم سازی
🕣تاریخ: چهارشنبه هفدهم فروردین ساعت ۲۱:۳۰
🔶جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 گفتگوی پیامبر(ص) با جوانی که چشمش به باطن عالم باز شده بود
#شهیدمطهری
@ahlolbasar
.
حدود ۱۳ سال است که رهبر انقلاب مسئله اقتصاد و تولید را دغدغه اول کشور میدانند. حال آنکه حرکت عناصر فکری و فرهنگی ما در دانشگاه و حوزه و بخشهای فرهنگی مردمی و دولتی اصلا ارتباطی با این جهت گیری ندارد. دلیل این را میتوان در جدا انگاشتن عرصههای مختلف زندگی اجتماعی از هم دانست. اینکه تصور درستی از اثرگذاری این حوزهها بر روی یکدیگر نداریم. مثلا با تصور افزایش تولید، کار فرهنگی میکنیم حال آنکه اگر به ابعادی که رهبر انقلاب برای مسئله روشن میکنند فکر کنیم، افزایش تولید خود کار فرهنگی است. در اینجا کار فرهنگی به توصیه کردن و نصیحت کردن و در نهایت به دعوت مدام دیگران به کاری تقلیل پیدا میکند. هر روز روی میآوریم به تشویق و تنبیه یا تحذیر در حالی که رهبر انقلاب میگویند: "فرهنگ مثل هواست" بی رنگ و بی بو ولی دربرگیرنده. هوا تمام فضای اطراف ما را دربرگرفته و در عین ناپیدایی پیداست و اثر بخش.
اینکه بدنه فکری و فرهنگی کشور ذهنشان این عرصهها را از هم جدا میداند ریشهی آن در نداشتن علوم انسانی است. تاثیر علوم انسانی و خلاء نبود آن جایی مشخص میشود که با واژهای به نام دانش بنیان در نسبت با تولید یا اقتصاد چگونه برخورد کنیم و تعریف ارائه کنیم.
اینجا معلوم میشود که بر روی این مسائل فکر نکردهایم و امروز دستمان پر نیست. به همین دلیل حضرت آقا در دیدار با خبرگان میگویند قدرت ملی امری مرکب از "علم و فناوری" و "تفکر و اندیشه ورزی و آزاد فکری" است.
یعنی راه حل فرهنگ و اقتصاد و هنر و صنعت را رهبر انقلاب در مسئله تولید و به تعبیری ساختن میدانند. امروز اگر ما فلسفه نداریم دلیلش چیست؟ چون امروز را درنیافتهایم و اصلا نمیدانیم از فلسفه چه کار میآید. منظورم این نیست که موضوع فلسفه را تولید بگذاریم یا موضوع ادبیات و جامعه شناسی را اقتصاد و تولید دانش بنیان بگذاریم و با روش و منطق این علوم سرفصلهایی تعریف کنیم که موضوع را به انتزاع بکشاند و فاصله نظر و عمل و زیاد کند. کاری که در محافل انقلابی ما رایج است که تا رهبری افقی را نشان میدهند سریع آن را تبدیل به کلید واژهای میکنیم و سرازیر در فیلم و داستان و مقاله و..... و از آن محصول میگیریم و خروجی و آمار میدهیم که مثلا فلان قدر رمان در حوزه جمعیت نوشتهایم و خیالمان آسوده میشود که خدا را شکر، داریم برای افزایش جمعیت کار میکنیم که البته در این وضعیت نه ادبیات ما رشد میکند و نه مسائل ما حل میشود. همه این تلاشها مغتنم است ولی درباره ثمر بخشی و اثر آن نمیتوان اظهار نظر دقیقی کرد.
ما هنوز راه تبدیل مشکلات به مسائل را نیاموختهایم. از همین رو مدام درباره مشکلات سخن میگوییم و وقت عمل که میرسد جسارت اقدام نداریم.
این نداشتن جسارت عمل برای حل مشکل از نبود تفکر در ما نشات میگیرد. تفکر عزم اقدام و حرکت و عمل را در ما به وجود میاورد. تفکر است که ما را به وقت عمل میرساند و آینده را برای ما میاورد و به ما کمک میکند تا صورت بندی دقیقی از مسائلمان به دست آوریم. اینکه آن مسئله چیست و ما در چه موقع و مقامی از آن ایستادهایم و چه امکانی پیش رو داریم.
#تفکر_و_اقتصاد
#مدرسه_سیاست
@ahlolbasar