eitaa logo
اهل البصر و الصبر
62 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
118 فایل
امیرالمومنین علی (ع) : این پرچم (پرچم اسلام عزیز) را به دوش نمیکشد مگر اهل بصیرت و صبر و استقامت ارتباط با ادمین : @saedi52
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید مردم بروکسل چطور از اسکوتر برقی و دوچرخه استفاده می‌کنند. کاش ما هم اینقدر با فرهنگ بودیم. اون موتوری که پشت چراغ ایستاده که دیگه آرزوی دست نیافتنیه برای ما... کاش من یک چادرخواب بی‌خانمان در بلژیک بودم که در یک زمستان زیر برف‌های سفید و زیبا چون بلوری شفاف و زلال یخ می‌زدم... پ‌ن: کسی که این فیلم رو منتشر کرده نوشته وضعیت بروکسل از نظر بی خانمانی در حال شبیه شدن به لس آنجلس و دیگر شهرهای ایالات متحده است! ببینید لس‌آنجلسی‌ها و آمریکایی‌ها چقدر بدبختن که شدن ضرب‌المثل بقیه! ♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷 💠 @h_abasifar
📲 پُست | رهبر انقلاب: ‏از جمله‌ی بی‌شرمی‌های واقعی‌ای که امروز سیاستمداران غربی و رسانه‌ای‌های غربی دارند نشان میدهند، این است که مبارزین فلسطینی را میگویند «تروریست». کسی که از خانه و میهن خودش دارد دفاع میکند تروریست است؟
📢 دیدار اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس با رهبر انقلاب 🔹 آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و هیأت همراه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. 🔹 رئیس دفتر سیاسی حماس در این دیدار گزارشی از آخرین تحولات غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین تحولات کرانه باختری بیان کرد. 🔹 رهبر انقلاب اسلامی نیز با قدردانی مجدد از صبر و استقامت مردم استوار غزه و اظهار تأسف شدید از جنایات رژیم صهیونیستی که با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشورهای غربی انجام می‌شود بر سیاست همیشگی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از نیروهای مقاومت فلسطین در مقابل اشغالگران صهیونیست تأکید کردند. 🔹 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین لزوم تحرک جدی کشورهای اسلامی و مجامع بین‌المللی و حمایت همه‌جانبه و عملی دولت‌های اسلامی از مردم غزه را مورد تأکید قرار دادند.
📲 پُست | رهبر انقلاب در دیدار اسماعیل هنیه: ‏‏جنایات رژیم صهیونیستی در غزه با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشورهای غربی انجام می‌شود. در مقابل، ‎ جمهوری اسلامی ایران، ‎ فلسطین در مقابل اشغالگران صهیونیست است.
📢 هم‌اکنون؛ KHAMENEI.IR ✏️ رهبر انقلاب در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کردند ✊🏻 حمایت از نیروهای مقاومت فلسطین؛ سیاست همیشگی جمهوری اسلامی 👈🏻 تحرک مجامع بین‌المللی و حمایت همه جانبه و عملی کشورهای اسلامی لازم است.
⭕️خلاصه مصاحبه سخنگوی ارتش صهیونیستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 مادرید| اعتراض اسپانیایی‌ها به جنایات اسرائیل ◽️ هزاران اسپانیایی ضمن برپایی تظاهرات در خیابان‌های پایتخت در اعتراض به کشتار فلسطینیان در غزه، خواستار قطع روابط دیپلماتیک مادرید و تل‌آویو شدند.
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا سیدحسن نصرالله سال ۱۹۸۳ را به آمریکایی‌ها یادآوری کرد؟
🚨 هجوم مردم ترکیه به پایگاه هوایی آمریکا در آدانا 🔹پایگاه های نظامی ایالات متحده دیگر در خاورمیانه امنیت ندارند و توسط آزادیخواهان و حامیان مورد حمله قرار می گیرند.
31.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمع بی‌سابقه عراقی‌ها در مرز اردن پس از ۲۱ روز تحصن در حمایت از مردم غزه 🔹مردم عراق در طولانی‌ترین تجمع از تجمعات اعتراضی به جنایت‌های اسرائیل علیه مردم غزه و فلسطین پس از ۲۱ روز در مرز اردن در پاسخ به دعوت سید حسن نصرالله مبنی بر تشدید فشارهای محور عراق به اسرائیل و آمریکا و فشار بر کشورها جهت قطع صادرات نفت و مواد غذایی به اسرائیل به جهت رفع حصر کامل غزه، مراسمی با حضور هزاران نفر در نزدیک‌ترین نقطه عراق به فلسطین برپا کردند.