بسم الله الرحمن الرحیم
#ارتش_سری_روشنفکران
🔹با توجه به نزدیک شدن ایام انتخابات و تحرکات اخیر اصلاحطلبان در آرزوی بازگشت به قدرت؛ بد نیست آنچه به عنوان ایدئولوژی و فلسفه وجودی آنها در بدنهی نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرزوی بازگشت دوران سیاه سلطه غربپرستان در سر میپرورانند را مروری دوباره کنیم.
🔹اصلا بعید نیست از غفلت و عدم اطلاع ما استفادهای دوباره ببرند و شبکه نفوذ مریدان تمدن منحط غرب باز هم بتوانند مدتی دیگر بر مقدرات این ملت الهی مسلط شوند و سرعت پیشرفتمان بسوی قله را باز هم بکاهند.
🔹لذا از شب شهادت بانوی مبارز و روشنگر ظلمات نفوذیان تحت تدبیر یهود؛ بارگذاری متن کتاب "ارتش سری روشنفکران" را آغاز کردیم.
دانستن آنچه به سر این ملت مجاهد و غیور در دوران سیاه اصلاحطلبان رفت، قطعا ما را از افتادن دوباره در ورطهی این ظلمات پیچیده باز میدارد.
🔹"#ارتش_سری_روشنفکران" نام کتابی است که توسط پژوهشگر سختکوش، جناب آقای «پیام فضلینژاد» به نگارش در آمده و توسط دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان به زیور طبع آراسته شده است.
والحمدلله
✳️ امام خمینی رضواناللهعلیه:
ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیتیافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. ایشان برپادارندگان سلطهی ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی هستند که با هیچ منطقی خلعسلاح نمیشوند؛ و هماکنون با تمام ورشکستگیها دست از توطئه علیه جمهوری اسلامی و شکستن این سد عظیم الهی برنمیدارند.
◀️ سیدمحمد خاتمی:
دنیای نظر و عمل غرب «دنیایی واقعی است و آزادی محور» که «با طبع بشر سازگار است، اما دنیای اسلام قرنها از صحنه زندگی دور بوده است» و «گرفتار خلاء تئوریک»؛
بنابراین اسلام «پاسخگوی نیازهای بشر» نیست.
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
هدایت شده از سالن مطالعه
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
✡ #مسلمانان_صهیونیست
#ارتش_سرّی_روشنفکران
#ارباب_حلقهها
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15036
◀️ قسمت چهارم
رابطین خوب آمریکا ۱.
🔹در خرداد ۱۳۷۰، کمتر از یک ماه بعد از سخنرانی خاتمی، شهید سیدمرتضی آوینی با انتشار مقالهی «تجدد و تحجر؟» در ماهنامه سوره به نقد آن پرداخت:
"این «آزادی» که وزیر محترم ارشاد آن را معنا کردهاند، مطلوب انسانهای بدوی است و بشر امروز «بدویت» را به مثابه متضادی برای مفهوم «تمدن» میشناسد و لذا از این سخنان سخت در حیرت فرو خواهد شد…
برخلاف آنچه وزیر محترم ارشاد فرمودهاند، خلاء مبتلابه ما (مسلمانان) در نظم اجتماعی و روابط بین انسانها، «خلاء تئوریک» نیست.
اسلام در مقام نظر هیچ نقصی ندارد و نقص -هر چه هست- از آنجاست که تمدن امروز، محصول منقطع از «وحی» است…
مشکل امروز ما «غربزدگی» نیست، «عوامزدگی» است. (۱۷)
🔹اشتراکات فکری سیدمحمدخاتمی و عبدالکریم سروش به تدریج آنان را نزد اپوزیسیون برانداز خارج از کشور در جایگاه «سیاستمداران تجدیدنظر طلب» قرار داد.
مرداد ۱۳۷۱، ماهنامه کار (ارگان سازمان فدائیان خلق) با چاپ سرمقاله بهروز خلیق درباره «نیروهای رفرمیست درون حاکمیت اسلامی» نوشت:
"حجتالاسلام «محمد خاتمی» وزیر سابق ارشاد که از عناصر «روشنبین» جناح اسلامی است، نظرات و دیدگاههایی را نیز از چند سال قبل مطرح نموده است.
او معتقد است که اسلام قرنها از صحنه زندگی به دور بوده و در آن مواردی که به نظم اجتماعی و روابط بین انسانها برمیگردد، «دچار خلاء» است.
لذا «فقه» باید «تحول» پیدا کند تا با نیازهای زمان متناسب شود.
یکی از شخصیتهای دیگری که پرچم «رفرم در شریعت اسلامی» را برداشته است، «عبدالکریم سروش» است.
سروش در حقیقت به این امر معترف است که مدیریت فقهی ناتوان از اداره جامعه کنونی و پاسخگویی به نیازهای بشر امروز است.
در زمینه ولایت مطلقه و آزادی، نظرات سروش مبتنی بر نفی ولایت و قدرت مطلقه است.
حجتالاسلام «محمدجواد حجتی کرمانی» نیز در سلسله مقالاتش با عنوان نقش زمان در تطور فقه که در «روزنامه اطلاعات» چاپ میشود، در صدد امروزی کردن دین است. (۱۸)
🔹تحولات جدید همراه با دورانی گشت که به روایت نویسنده کتاب انقلاب و روشنفکران «غرب در جستجوی واسطه» از داخل ایران بود. (۱۹)
هوشنگ امیراحمدی، رئیس شورای ایرانیان-آمریکائیان نیز در ماهنامه ایران فردا (به مدیریت عزتالله سحابی، از رهبران نیروهای ملی-مذهبی) ضمن شرح پروژه جامعه مدنی از عبدالکریم سروش به عنوان «سخنگوی اصلی» جریانی نام برد که «به طور منطقی با هرگونه تفسیر مطلق از دین مخالف است.» (۲۰)
به نوشته امیراحمدی؛
"سروش در مسند روشنفکری مدرن بر این باور است «خردگرایی باید جلوی ایدئولوژی را بگیرد و حکومت دینی تنها و تنها در جامعه مدنی میسر است." (۲۱)
🔹سال ۱۳۷۳ مجید تهرانیان، از رابطان برجستهی CIA که دههی ۱۳۵۰ به همراه منوچهر گنجی، سیدحسین نصر، شجاعالدین شفا، شائول بخاش، داریوش مهرجویی و… در کمیته ملی ایران (برای گسترش «پیوندهای ایران و آمریکا» به ریاست همسر ریچارد نیکسون) حضور داشت، با تأیید رویکرد امیراحمدی به «نتایج سیاسی پروژه سروش در ایران» پرداخت.
تهرانیان صریحاً گفت:
"من فکر میکنم اگر طرز تفکر سروش گسترش بیابد، رفتهرفته مسئله ولایت فقیه مورد تجدیدنظرهای جدیدتری قرار خواهد گرفت و نتایج سیاسی مهمی در پی خواهد داشت." (۲۲)
🔹سال ۱۳۷۴ انتشار مقاله «در جستجوی میانجی» در ماهنامه پَر (چاپ آمریکا) به قلم رامین احمدی رازگشایی کلیدیای به شمار میرفت. (۲۳)
دیگر تردیدی باقی نماند که پروژه روشنفکری دینی صرفاً یک تکاپوی سیاسی است، نه یک کوشش آکادمیک.
🔹احمدی با شرح «نقش کلیدی حلقههای میانجی» در میان روشنفکران یهودی و تأثیر آنان بر پروژهی صلح خاورمیانه، به تاثیرگذاری سیاستمداران میانجی برای تغییر ساختارهای کلان در جمهوری اسلامی میپردازد:
"شاید کسی که در جستجوی «میانجی» به ساختار هیئت حاکمه جمهوری اسلامی ایران و گروهبندیهای سیاسی و اجتماعی آن طیف مینگرد، حداقل بر روی ۲ گروه تأمل میکند:
اول، «نهضت آزادی» و گروه بازرگان؛
دوم، «عبدالکریم سروش» و پیروانش در «مجله کیان»." (۲۴)
🔹چند سال بعد یکی از ستوننویسان روزنامه عصر آزادگان، بر تحلیل رامین احمدی صحه گذاشت و سروش و کیان را یک «حلقهی اتصال» دانست.
محمد قوچانی در مقاله «۱۰۷ نفر» مینویسد:
"«کیان»، اما فراتر از یک نشریهی تئوریک (که مانند دستگاه تئوریپرداز «روشنفکران دینی» عمل میکرد) «حلقهی اتصال» جریانهای متفاوت نسل جدیدی شد که در حال قوام و شکلگیری بود." (۲۵)
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15131
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
هدایت شده از قرارگاه خادمیاران مهدوی
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🌹🇮🇷🌹🏴
#سلام_امام_زمانم
السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَياةِ...
سلام بر تو!
ای مولایی که یادت زنده کننده قلبها و ظهورت سرآغاز حیات طیبه است.
حیف از شما که همچو منی نوکرت شده …
شاید همین نشانهای از غربت شماست …
┄┅═══✼🍃🏴🍃✼═══┅┄
عظمت بعضی دردها گفتنی نیست،
دیدنی است؛
و عظمت درد غیبت تو را
آنهایی دیدند
که ضجههای امام صادق علیهالسلام را
در فراقت شنیدند؛
همان لحظه که روی خاک نشسته بود
و مثل مادر داغدیده اشک میریخت
و میگفت:
«آقای من،
غیبت تو خواب از چشمانم ربوده
و آرامش دلم را گرفته...»
▪️شعری که امام صادق علیهالسلام بسیار زمزمه میکرد:
لِكُلِّ أُنَاسٍ دَوْلَةٌ يَرْقُبُونَهَا
وَ دَوْلَتُنَا فِي آخِرِ الدَّهْرِ تَظْهَرُ
هر گروهی از مردم دولتی دارند که چشم به راهش هستند،
دولت ما اهلبیت هم در پایان دنیا محقق خواهد شد.
📚امالی صدوق ص ۴۸۹
📚روضة الواعظین ج۱ ص۲۱۲
▪️🌹▪️--------------
قرارگاه مردمی خادمیاران مهدوی
@khademyaran_mahdavi
بارگاهت جنت روی زمین
فرشهای مرقدت هفت آسمان
بر نمیگردد گدایت نا امید
هیچکس از تو ندارد این گمان
#چهارشنبه_های_امام_رضایی