eitaa logo
رسانه اجتماعی مسجد و محله
394 دنبال‌کننده
12.5هزار عکس
5.3هزار ویدیو
489 فایل
رسانه اجتماعی و کانال رسمی مسجد حضرت زینب سلام الله علیها قم، شهرک شهید زین الدین، خیابان شهید پائیزان انتهای خ دکتر حسابی کدپستی3739115659 شناسه ملی 14013514594 حساب حقوقی درآمد وجاری مسجد 5892107047156958 💳 IR050150000003101103064788
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 🔸 مقام و جایگاه 🔅 : مردی خدمت امير مؤمنان(ع) آمد و گفت: ای ابو الحسن! تو را «امير مؤمنان» می خوانند. چه كسی تو را بر ايشان امير كرده است؟ 🔸فرمود: «خداوند عز و جل مرا بر آنان امير كرده است». آن مرد نزد (ص) آمد و گفت: ای پيامبر خدا! آيا علی راست می گويد كه خدا او را بر خلقش امير كرده است؟ 🔸پيامبر(ص) در خشم شد و فرمود: 🔺 «علی با ولايتی كه خداوند عز و جل بر فراز عرش خود، برای او برقرار ساخت و فرشتگان را بر آن گواه گرفت، امير مؤمنان است. 🔺 علی خليفه خدا و حجّت خداست. او پيشوای مسلمانان است. اطاعت از او، به اطاعت خدا گره خورده است و نافرمانی از او، به نافرمانی از خدا پيوند خورده است. 🔺هر كه او را نشناسد، مرا نشناخته، و هر كه او را بشناسد، مرا شناخته است. 🔺هر كه امامتِ او را انكار كند، نبوّت مرا انكار كرده، و هر كه اميری او را نفی كند، رسالت مرا نفی كرده است. 🔺هر كه برتری او را رد كند، از من كاسته است، و هر كه با او بجنگد، با من جنگيده است، و هر كه او را دشنام دهد، مرا دشنام داده است؛ چرا كه او از من است و از سرشت و گِل من آفريده شده است، و او شوهر دخترم فاطمه و پدر دو فرزندم حسن و حسين است». 🔸سپس فرمود: 🔺 «من و علی و فاطمه و حسن و حسين و نُه تن از نسل حسين، حجّت های خدا بر خلق اوييم. دشمنان ما دشمنان خدا و دوستان ما دوستان خدايند». 📚 دانشنامه قرآن و حديث، ج 9، ص 334
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ را باید هر ایرانی مسلمان شیعی به صد نفر نشان دهد.
امام حسین علیه السلام: مِن دَلائِلِ العالِمِ إنتقادَةِ لِحَدِیثِه وَ عِلمِه بِحَقائِقَ فُنونِ النَّظَر؛ از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است. (بحارالانوار، ج75، ص119)
🔺سربلند 🔺روایت داستانی زندگی شهید بزرگوار «محسن حججی» 🔺شهیدی که به تعبیر رهبری: خداوند بوسیله او ملت ایران را سربلند کرد و او را نماد نسل جوان انقلابی قرار داد.
معرفی کتاب: «سربلند» روايتي از كودكي تا شهادت شهيد مدافع حرم محسن حججي منتشر شد. كتاب سربلند، روايت زندگيِ زمينيِ يك جوانِ ۲۷ ساله است كه در ابتداي جواني بر ترس و غفلت چيره شد؛ او كه راهي به روزنههاي غيب عالم يافت تا خود را به آسمان رساند. «سربلند» روايتي است از انتخاب‌هاي محسن در زندگي زميني‌اش كه او را به آنچه مي‌خواست، رساند. روايتي به زبان آن‌ها كه چندصباحي را با محسن بوده‌اند و در كنار محسن زيسته‌اند و با اشك‌ها و لبخندهايش گريسته يا خنديده‌اند. رهبر معظم انقلاب اسلامي در سال گذشته (۱۱مهر ۹۶)، اين شهيد والامقام را نشانه و حجت خدا و سخنگوي شهداي مظلوم و سر جدا خواندند و با اشاره به حضور باشكوه و كم‌نظير مردم در تشييع آن شهيد، خاطرنشان كردند: «خداوند به واسطه مجاهدت محسن عزيز، ملت ايران را عزيز و «سربلند» كرد و او را نماد نسل جوان انقلابي و معجزه جاري انقلاب اسلامي قرار داد». در برشي از كتاب مي‌خوانيم: برگشتم به حاج سعيد گفتم: «آخه من چطور اين بدن ارباً اربا رو شناسايي كنم؟» خيلي بهم ريختم. رفتم سمت آن داعشي. يك متر رفت عقب و اسلحه‌اش را كشيد طرفم. سرش داد زدم: «شما مگه مسلمون نيستيد؟» به كاور اشاره كردم كه مگر او مسلمان نبود؟ پس سرش كو؟ چرا اين بلا را سرش آورديد؟ حاج سعيد تند تند حرف‌هايم را ترجمه مي‌كرد. آن داعشي خودش را تبرئه كرد كه اين كار ما نبوده و بايد از كساني كه او را برده‌اند «القائم» بپرسيد. فهميدم مي‌خواهد خودش را از اين مخمصه نجات دهد. دوباره فرياد زدم كه كجاي اسلام مي‌گويد اسيرتان را اين‌طور شكنجه كنيد؟ نماينده داعش گفت: «تقصير خودش بوده!» پرسيدم به چه جرمي؟ بريده‌بريده جواب مي‌داد و حاج سعيد ترجمه مي‌كرد: «از بس حرصمون رو درآورد؛ نه اطلاعاتي به ما داد، نه اظهار پشيموني كرد، نه التماس كرد! تقصير خودش بود...!» اين كتاب پيشكش به آستانِ آن شهيد كه در جواني‌اش نشانه شد! «سربلـند» روايت زندگي شهيد حججي به قلم نويسنده كتاب «عمار حلب»؛ محمدعلي جعفري، در ۳۶۰ صفحه و قيمت پشت جلد ۲۳ هزار تومان توسط انتشارات شهيد كاظمي روانه بازار شد .