فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ترامپ چند ماه پیش:
اگر در انتخابات ۲۰۲۴ تقلب بشه یا نام من از صندوق های رای به بهانه رد صلاحیت حذف بشه، این انتخابات، آخرین انتخابات آمریکا خواهد بود!
جنگ داخلی ، افول آمریکا از درون
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
شهید مرتضی آوینی:
درباره فروپاشی تمدن غرب گفته است من بیشتر به تحول درونی غربیها امیدوارم تا جنگ رو در رو با شرق و اسلام. غرب از درون خواهد پوسید و در خود فرو خواهد ریخت و چون عقربی در محاصره آتش خود را نیش خواهد زد.
✅سردار نقدی (معاون هماهنگ کننده سپاه): پاسخی فراتر از انتظار به اسرائیل میدهیم باید کار اسرائیل تمام شود.
تحمل ملتها از زدن صرفا چند موشک گذشته و رژیم صهیونیستی باید محو شود، این رژیم منحوس هیچ راهی جز محو کامل از روی زمین ندارد.
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
❌کانال های وابسته به حزب الله: آنچه جبهه لبنان تدارک می بیند دوست و دشمن را شوکه خواهد کرد و حملات حیدریه در راه است.
نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ.ان شاءلله✔️
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مسئولین مملکت ببینن !
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
ـــــ ــ ـ بِھنٰامَتیٰارَبَّالعٰالَمیـٖن⚘
- سَلامبَرمِهربانعٰالمامٰامعَصر؏َـج'
- السَّلامُعَلیكَیٰاَبَقیَةَالله✋🏽
نیت کنیم که تا شب ثواب تمام کارهایی که میکنیم رو هدیه کنیم به یک #شهید...
بیاد شهید والامقام حسام اسماعیلی فرد♥️
دیشب اولین سیلی محکم رو حزب الله به رژیم صهیونیستی زد تا حساب کار دست وحوش اسرائیلی بیاد.
تصویری از شب وحشتناک ساکنین شمالی فلسطین اشغالی🔥
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
این سگ صهیونیست ها سه روز پیش با حضور در پایگاه رامات داوید به صورت مستقیم دستور گسترش تنش با لبنان را صادر کرد.
حالا حزبالله با شلیک به این پایگاه پاسخ مستقیمی نه تنها به نتانیاهو داد که چند هفته پیش دزدانه و مخفیانه به این پایگاه آمد و فرار کرد داد، بلکه با شلیکهای خود به وزیر جنگ رژیم موقت نیز یادآور شد که قدرت و قابلیت پاسخگویی مقاومت بیش از آن است که فکر میکند. با رفتن این پایگاه در لیست اهداف ب الله صهیونیستها باید عملاً آن را تخلیه کنند چرا که از این به بعد نه تنها موشکها بلکه پهپادها نیز به این پایگاه هوایی اصابت خواهند کرد.
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]