💠علی الگویی برای حاکمان
«قالَ علُّی(ع) دخلتُ بلادَکُم بأَشمالی هذِهِ وَ رَحلتی و راحِلَتِی هاهی فاًن أَنا خرجت من بلادکم بغیر ما دخلت فاننی منالخائنین؛
من وارد این شهر شدم و، برای قبضه کردن امور حکومت، لباسی بر تن داشتم و بر مرکبی سوار بودم؛ همین مرکب که اکنون زیرپای من است و لباسی که الان در بردارم و آن اندازه از اثاثی که مسافری به همراه دارد (مشکی، لیوانی، قاشقی). اگر بعد از چند سال حکومت، از این شهر بیرون روم و چیزی بیش از این همراه داشته باشم بدانید که من نسبت به شما خیانت کردهام.»
📙بحارالانوار، ج ۴۰ ، ص ۳۲۵
احمدی نژادیهای انقلابی 👇
@ahmdinzhadihaianghlabi
🔸آقا این خیلی خوب بود! یعنی اصلا طرف ایران هم کار نمیکنه و کارآفرینیاش برای خارجیهاست اینها به عنوان کارآفرین از خدمت معافش کردند...
🔹یک موقع سختشون نباشه میان به ددی و مامی سر بزنند!
📝علیرضا شیرازی
پی نوشت:
🔸قبلا به سرمایه داران، زالو صفت میگفتند و این اصطلاح در میان مردم رایج شد، دیدند فایده ندارد، گفتند بگذار اسمش را عوض کنیم بگذاریم کارآفرین تا مجددا بتوانیم مقدس سازی اش کنیم و گرنه همان زالوهای قبلیاند فقط انقلاب جهتش عوض شده.
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi
🔹 عقلِ اصلاحطلب، شعورِ ظریف
🔸ظریف اگر ترکمانچای بد بود چرا زیرپا نمیگذاریدش؟ اگر ۵۹۸ جامِ زهر شد چرا پارهاش نمیکنید؟ اگر واگذاری بحرین را خیانت میدانید چرا نمیروید پس بگیرید؟ اگر حقآبه هیرمند ضرری است چرا قرارداد جدید نمینویسید؟ اگر برجام بد بود چرا ازش خارج نمیشوید؟.
پی نوشت👈با ذکر خیانت هایی مانند ترکمانچای و جام زهر ۵۹۸ و جدا کردن بحرین از وطن و گذشتن از حق مان از هیرمند خودمان، نمیتوانید خیانت برجام را تطهیر کنید.
اما خدا را چه دیدی شاید روزی بیایدهم ترکمانچای، هم بحرین هم هیرمندمان
را پس بگیریم، پس بدان آن روزها مانند روزیست که زهر ۵۹۸ را قی کردیم و در عمق خاک عراق در مبارزه با کد خدای استکبار جهانی که شما شیفته ی باختن به آنید حضور داریم و یوم اللهی را رقم زده ایم صلیحی
احمدی نژادی های انقلابی 👇
https://eitaa.com/ahmdinzhadihaianghlabi
به نظر شما!!
کی گفته بیان انتقادات و ایرادات به قصد کمک به رهبری کار ضد ولایت فقیه است؟
چرا رهبری به مطالبه حکم حکومتی توسط مردم برای تایید صلاحیت احمدی نژاد و حضور در رقابت انتخابات۹۶ و ۱۴۰۰ اعتنا نکردند؟
چرا رهبری سفارش و مطالبه حکم حکومتی حداد عادل برای تایید صلاحیت مهرعلیزاده و معین را اجابت کردند؟
چرا رهبری علی رقم دانش و تجربه رئیسی در بخش قضائیه به ایشان توصیه نکردند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام نکن نه به صلاح خودت است نه به صلاح قوه قضائیه است نه به صلاح کشور وقتی فاقد دانش و تجربه مدیریت کشور است
چرا دستگاههای مسئول و مسئولین مربوطه به درخواست رهبری بر جبران جفا در حق برخی از نمایندگان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ که صلاحیت داشتند ولی احراز صلاحیت نشدند بی اعتنائی و ضد ولایت مداری عمل کردند؟صلیحی
@ahmdinzhadihaianghlabi
سلام. این یک واقعیت عقلی است که از رهبری میشود سئوال کرد حتی از خدا هم میشه سئوال کرد ولی برای انتقاد حتما باید منتقد بالاتر باشد تا زیر دست را نقد کند، چه از نظر علمی، اجتماعی، اقتصادی و... ✅نقد کننده باید از موضع بالاتر باشد یا حداقل مساوی باشد لذا نتیجه میگیریم که ما و امثالهم قادر به انتقاد از رهبری نمیباشیم.
مجلس خبرگان رهبری ناظر بر کارهای رهبری است هم میتواند انتقاد کند و هم سئوال کند.
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسانی باعث تضعیف و نابودی نظام میشوند؟
آنهایی که به بهانه تضعیف نظام مانع نقد دلسوزان و عناصر انقلابی میشوند بزرگترین دشمنان نظام هستند
سه دقیقه صریح، روشن و منطقی، درباره فساد نظام و نحوه مواجهه با آن/ فساد سیستمی یا فساد در سیستم!؟
@ahmdinzhadihaianghlabi
حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمایند:
زمانی خواهد آمد که در سینهتان حرفهای زیادی برای گفتن دارید که اگر بیرون بریزید شما را اذیت میکنند و اگر بیرون نریزید این حرفهای نگفته شما را اذیت میکند
@ahmdinzhadihaianghlabi
🔴اتفاق نظر همگانی ، شرط اساسی موفقیت نظریه کلان اداره
♦️موفقیت هر نظریه کلان اداره جامعه، علاوه بر مشروط بودن به اصالت، جامعیت، کارآمدی و اثربخشی، در گرو اتفاق نظر جامعه نخبگانی کشور و عموم مردم درباره آن است، به خصوص تمام کسانی که دست اندرکار مدیریت مستقیم جامعه اند.
♦️ اگر اتفاق نظر نباشد، بحثی که در سطحی مطرح می شود، در زمان انتقال به سطوح دیگر، گاهی ۱۸۰ درجه تغییر هویت و ماهیت می دهد. ما این مسائل را تجربه کرده ایم.
📖بخش اول کتاب: «نظریه مدیریت ایرانی»/۵۴ #مدیریت_ایراانی
🔴 کنایه سنگین احمدینژاد به ظریف | دیپلماتِ [مثلاً] حرفهای، در هتل تسلیم
🔸 اردیبهشت ۱۳۹۷ | محمود احمدینژاد: «شما که ادعا میکنید دیپلمات حرفهای هستید، چرا برجام را در هتلی(هتل کوبورگ) امضا کردید که قراردادِ تجزیه و تسلیم عثمانی در آن نوشته شد؟!»
🔸 فروردین۱۴۰۰ | محمود احمدینژاد: «علاوه بر دانش، دانستن تاریخ و فرهنگ نیز امری لازم است که اگر مسئولان ایرانی به آن تسلط داشتند، اجازه نمیدادند یک اتصال تاریخی پشت این مذاکرات گذاشته شود».
➖ البته تیم دیپلماسی دولت رئیسی هم در همین هتل به دنبال احیای برجام بود.
🔚 تلگرافی مهم!
🔸 اگر بعد از آزاد کردن جاسوسان آمریکایی؛ حتی یک دلار از آن ۲۰ و چند میلیارد دلار بلوکه شدهٔ ما در کره جنوبی و عراق و … آزاد نشد، آیا آقای رئیسی #امیرعبداللهیان را #عزل خواهد کرد؟!
🔜 مردم هنوز بده بستانهای یکطرفهٔ تیم دیپلماسی حسن روحانی را فراموش نکردهاند که همه چیز دادیم و هیچ نگرفتیم!
@Citizenshiprights57
✴☸ چرا با افزایش بی سابقه انتصاب های فامیلی مواجه هستیم؟!
✍️مهران صولتی
اگر چه جمهوری اسلامی از ابتدای تاسیس تا کنون با انتصابات فامیلی بیگانه نبوده ولی شدت و غلظت این امر در دولت سیزدهم از جمله به کارگیری همسر، فرزندان، دامادها، و بستگان همسر برای ناظران و تحلیل گران شگفتی آفرین بوده است.
خویشاوند سالاری بیان گر وجود فساد اداری، تبعیض، و تاثیر رابطه بر ضابطه در امور سازمانهاست.
🔽خویشاوند سالاری پدیده ای رایج در بسیاری از کشورهای جهان است که هنوز به درجاتی در کمند اقتدار گرایی اسیرند و نتوانسته اند حاکمیت کارآمد، شفاف و پاسخگو را محقق سازند. اکنون شاید بتوان برخی از علل افزایش این پدیده در این دولت را به شرح زیر فهرست کرد:
⛔تنگ تر شدن دایره خودی ها: انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری اوج پررنگ شدن مرزهای خودی- غیرخودی و تحقق پروژه " خالص سازی" در چهار دهه حیات جمهوری اسلامی تلقی می شود. جایی که حتی مورد اعتمادترین نیروهای سیاسی نظام مانند علی لاریجانی نیز نتوانستند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند.
حال در شرایطی که فقط خودی ها توانسته اند تمامی مناصب قدرت را در قوای سه گانه تصرف نمایند فرصت برای سهم خواهی و جنگ قدرت بیش از گذشته فراهم آمده است. از همین رو است که به تدریج شعارهای به ظاهر جذاب انقلابی رنگ باخته و واقعیت های قدرت سیاسی بیش از گذشته هویدا شده است.
⛔یکدست شدن قدرت: تسخیر قوای سه گانه در ۱۴۰۰ تحقق آرزوی دیرینه اصولگرایان است که به نوعی عدول از ایده تفکیک قوای منتسکیو هم محسوب می شود. با یک پارچه شدن قدرت دستگاه های نظارتی قادر نیستند که حتی با نیت مچ گیری و تسویه حساب های سیاسی هم که شده نظارت موثری را بر تخطی از قانون انجام داده و از گسترش فساد، اتلاف منابع و خویشاوند سالاری جلوگیری به عمل آورند. بنیان های جامعه مدنی هم ضعیف بوده و مطبوعات و فضای مجازی نیز با محدودیت های بیشتری روبرو شده اند.
⛔فقدان حاکمیت قانون و شایسته سالاری: با گذشت دو سده از طرح مفهوم قانون در ایران (عهد ناصری) متاسفانه هنوز هم از حاکمیت قانون خبری نیست. امری که می تواند مطالبه تغییر قانون اساسی را با چالش بیهودهگی مواجه سازد. در نبود حاکمیت قانون، شایسته سالاری هم رنگ باخته و جای خود را به رابطه سالاری می دهد. شاید ایراد اصلی آن جایی باشد که به جز طالبوف بیشتر روشنفکران مشروطه خواه کوشیدند تا به جای متکی کردن قانون بر حقوق انسان ها و تعبیه نهادهایی برای تضمین اجرای آن، این دستاورد را نیز مانند تکنولوژی به کشور وارد کنند.
⛔گسترش فساد سیستماتیک: اگر فساد اداری را تنها محدود به رشوه و اختلاس ندانیم و پارتی بازی، ارادت سالاری، شفافیت گریزی، و سیاست زدگی به ویژه در امر انتصابات را هم به آن اضافه کنیم بهتر می توانیم به وجود فساد سیستمی در ایران امروز اذعان نماییم. واقعیتی که در کنار ایجاد ناکارآمدی، موجبات اتلاف منابع، افول اعتماد عمومی، سقوط سرمایه اجتماعی و مهاجرت سرمایه های انسانی را نیز فراهم آورده است.
درست در چنین شرایطی است که حفظ سلامت حرفه ای به دشوارترین وظیفه اخلاقی کارکنان تبدیل می شود. پر واضح است که یکدست شدن قدرت و فرهنگ قانون گریزی هم می تواند در تشدید این نوع از فساد بسیار موثر باشد.
✅ #سیاست_شناسی
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi