حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمایند:
زمانی خواهد آمد که در سینهتان حرفهای زیادی برای گفتن دارید که اگر بیرون بریزید شما را اذیت میکنند و اگر بیرون نریزید این حرفهای نگفته شما را اذیت میکند
@ahmdinzhadihaianghlabi
🔴اتفاق نظر همگانی ، شرط اساسی موفقیت نظریه کلان اداره
♦️موفقیت هر نظریه کلان اداره جامعه، علاوه بر مشروط بودن به اصالت، جامعیت، کارآمدی و اثربخشی، در گرو اتفاق نظر جامعه نخبگانی کشور و عموم مردم درباره آن است، به خصوص تمام کسانی که دست اندرکار مدیریت مستقیم جامعه اند.
♦️ اگر اتفاق نظر نباشد، بحثی که در سطحی مطرح می شود، در زمان انتقال به سطوح دیگر، گاهی ۱۸۰ درجه تغییر هویت و ماهیت می دهد. ما این مسائل را تجربه کرده ایم.
📖بخش اول کتاب: «نظریه مدیریت ایرانی»/۵۴ #مدیریت_ایراانی
🔴 کنایه سنگین احمدینژاد به ظریف | دیپلماتِ [مثلاً] حرفهای، در هتل تسلیم
🔸 اردیبهشت ۱۳۹۷ | محمود احمدینژاد: «شما که ادعا میکنید دیپلمات حرفهای هستید، چرا برجام را در هتلی(هتل کوبورگ) امضا کردید که قراردادِ تجزیه و تسلیم عثمانی در آن نوشته شد؟!»
🔸 فروردین۱۴۰۰ | محمود احمدینژاد: «علاوه بر دانش، دانستن تاریخ و فرهنگ نیز امری لازم است که اگر مسئولان ایرانی به آن تسلط داشتند، اجازه نمیدادند یک اتصال تاریخی پشت این مذاکرات گذاشته شود».
➖ البته تیم دیپلماسی دولت رئیسی هم در همین هتل به دنبال احیای برجام بود.
🔚 تلگرافی مهم!
🔸 اگر بعد از آزاد کردن جاسوسان آمریکایی؛ حتی یک دلار از آن ۲۰ و چند میلیارد دلار بلوکه شدهٔ ما در کره جنوبی و عراق و … آزاد نشد، آیا آقای رئیسی #امیرعبداللهیان را #عزل خواهد کرد؟!
🔜 مردم هنوز بده بستانهای یکطرفهٔ تیم دیپلماسی حسن روحانی را فراموش نکردهاند که همه چیز دادیم و هیچ نگرفتیم!
@Citizenshiprights57
✴☸ چرا با افزایش بی سابقه انتصاب های فامیلی مواجه هستیم؟!
✍️مهران صولتی
اگر چه جمهوری اسلامی از ابتدای تاسیس تا کنون با انتصابات فامیلی بیگانه نبوده ولی شدت و غلظت این امر در دولت سیزدهم از جمله به کارگیری همسر، فرزندان، دامادها، و بستگان همسر برای ناظران و تحلیل گران شگفتی آفرین بوده است.
خویشاوند سالاری بیان گر وجود فساد اداری، تبعیض، و تاثیر رابطه بر ضابطه در امور سازمانهاست.
🔽خویشاوند سالاری پدیده ای رایج در بسیاری از کشورهای جهان است که هنوز به درجاتی در کمند اقتدار گرایی اسیرند و نتوانسته اند حاکمیت کارآمد، شفاف و پاسخگو را محقق سازند. اکنون شاید بتوان برخی از علل افزایش این پدیده در این دولت را به شرح زیر فهرست کرد:
⛔تنگ تر شدن دایره خودی ها: انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری اوج پررنگ شدن مرزهای خودی- غیرخودی و تحقق پروژه " خالص سازی" در چهار دهه حیات جمهوری اسلامی تلقی می شود. جایی که حتی مورد اعتمادترین نیروهای سیاسی نظام مانند علی لاریجانی نیز نتوانستند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند.
حال در شرایطی که فقط خودی ها توانسته اند تمامی مناصب قدرت را در قوای سه گانه تصرف نمایند فرصت برای سهم خواهی و جنگ قدرت بیش از گذشته فراهم آمده است. از همین رو است که به تدریج شعارهای به ظاهر جذاب انقلابی رنگ باخته و واقعیت های قدرت سیاسی بیش از گذشته هویدا شده است.
⛔یکدست شدن قدرت: تسخیر قوای سه گانه در ۱۴۰۰ تحقق آرزوی دیرینه اصولگرایان است که به نوعی عدول از ایده تفکیک قوای منتسکیو هم محسوب می شود. با یک پارچه شدن قدرت دستگاه های نظارتی قادر نیستند که حتی با نیت مچ گیری و تسویه حساب های سیاسی هم که شده نظارت موثری را بر تخطی از قانون انجام داده و از گسترش فساد، اتلاف منابع و خویشاوند سالاری جلوگیری به عمل آورند. بنیان های جامعه مدنی هم ضعیف بوده و مطبوعات و فضای مجازی نیز با محدودیت های بیشتری روبرو شده اند.
⛔فقدان حاکمیت قانون و شایسته سالاری: با گذشت دو سده از طرح مفهوم قانون در ایران (عهد ناصری) متاسفانه هنوز هم از حاکمیت قانون خبری نیست. امری که می تواند مطالبه تغییر قانون اساسی را با چالش بیهودهگی مواجه سازد. در نبود حاکمیت قانون، شایسته سالاری هم رنگ باخته و جای خود را به رابطه سالاری می دهد. شاید ایراد اصلی آن جایی باشد که به جز طالبوف بیشتر روشنفکران مشروطه خواه کوشیدند تا به جای متکی کردن قانون بر حقوق انسان ها و تعبیه نهادهایی برای تضمین اجرای آن، این دستاورد را نیز مانند تکنولوژی به کشور وارد کنند.
⛔گسترش فساد سیستماتیک: اگر فساد اداری را تنها محدود به رشوه و اختلاس ندانیم و پارتی بازی، ارادت سالاری، شفافیت گریزی، و سیاست زدگی به ویژه در امر انتصابات را هم به آن اضافه کنیم بهتر می توانیم به وجود فساد سیستمی در ایران امروز اذعان نماییم. واقعیتی که در کنار ایجاد ناکارآمدی، موجبات اتلاف منابع، افول اعتماد عمومی، سقوط سرمایه اجتماعی و مهاجرت سرمایه های انسانی را نیز فراهم آورده است.
درست در چنین شرایطی است که حفظ سلامت حرفه ای به دشوارترین وظیفه اخلاقی کارکنان تبدیل می شود. پر واضح است که یکدست شدن قدرت و فرهنگ قانون گریزی هم می تواند در تشدید این نوع از فساد بسیار موثر باشد.
✅ #سیاست_شناسی
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi
🔻ظریف بوی مسقطی شنیده!
- آنچه #ظریف نگفت #صالحی صادقانه گفت که مذاکرات مسقط زمانیکه #احمدی_نژاد را از مذاکرات کنار گذاشتند، با تأیید و نظارت رهبرنظام دنبال شد، البته #جلیلی را هم دنبال نخودسیاه و بنبست آلماآتی فرستادند.
در مسقط بود که آمریکا مذاکره با امثال #روحانی و ظریف را خواست، حالا هم ظریف بوی مسقطی شنیده.
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi
◀️ برخی ها معتقدند سیاست علم است و بعضی ها نیز میگویند سیاست هنر است!
به نظرم #دکتر_احمدی_نژاد هم بر علم و هم بر هنر سیاست اشراف کامل دارند.
و همواره مواضع ایشان با رسانه های داخلی و خارجی مواضع واقعی نظام جمهوری اسلامی و مردم است.
منطق ایرانیان بر گفتگو، عدالت و صلح استوار است.
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi
امام خامنه ای:《اقتصاد، اوّلین مسئلهی کشور است، مهمترین مسئلهی کشور است، مسئله #معیشت_مردم، مسئلهی ملموسِ همه آحاد کشور است》
⚠️با اینکه رهبر انقلاب امسال را سال #مهار_تورم نامیدند و اولویت اول کشور #معیشت_مردم اعلام نمودند، اما نه تنها از دولت بلکه در شبکه های اجتماعی مانند ایتا خبری از مسئله اول کشور نیست که نیست!!
😞انگار نه انگار که حضرت آقا اولین مسئله کشور را اعلام نموده اند!! به عنوان نمونه ای از افکار عمومی خصوصا عموم حزب الله، نگاهی به داغ ترین های ایتا از اول امسال داشتیم، متاسفانه از اول امسال تاکنون مسئله اقتصاد، #مهار_تورم و #معیشت_مردم جزو آن ها نبود!!!
🚨متاسفانه مناسبت ها و سپس مسئله #حجاب پر پیگیر ترین مسئله از سوی کانال ها و کاربران ایتا بوده اما موضوع اقتصاد هیچ!!! با اینکه رهبر انقلاب فرمودند موضوعات دیگر همگی تحت الشعاع اقتصاد است ولی اعتنایی به این کلام معظم له نشد:
📢امام خامنه ای:《اینکه ما شعارها را شعارهای اقتصادی قرار دادیم، این به معنای بیاعتنائی به مسائل فرهنگی و اجتماعی و مانند این ها نیست؛ آن ها هم به جای خود مهم است امّا یک اقتصاد نابسامان بر روی فرهنگ جامعه هم اثر می گذارد؛ یعنی تأثیر کج و کوله بودن و ناموزون بودن اقتصاد کشور بر روی مسائل اجتماعی و بر روی مسائل فرهنگی هم نباید نادیده گرفته بشود.
⭕️ تورّمِ بالا، در چند سال پیدرپی خیلی چیز مهمّی است؛ سال های متعدّد، پشت سر هم تورّم بالا. خب، این روی نظام توزیع درآمدها در کشور اثر می گذارد و توزیع درآمدهای کشور را ناموزون میکند؛ یک عدّهای محروم می مانند، یک عدّهای هم حالا از طرق مختلفی جیب هایشان پُر می شود.
👈از هر دو طرف، ایجاد فساد خواهد شد؛ هم از طرف فقر، فسادهای فرهنگی، اجتماعی به وجود میآید؛ هم از طرف آن مجموعهای که توانستهاند از این آب های گلآلود ماهی بگیرند، استفاده نامشروع کنند، حرامخوری کنند، از ناحیهی آن ها هم فسادهایی به وجود میآید.
👋تورّم یک مسئلهی صرفاً اقتصادی به نظر می رسد امّا انسان می بیند نه، این می تواند بر روی فرهنگ مردم، افکار مردم، رفتار مردم، مسائل اجتماعی کشور اثر بگذارد؛ خیلی از فسادهای اجتماعی و فرهنگی هست که اگر ما سر نخ این ها را دنبال کنیم، به همین پول های حرام و برخورداریهای تبعیضآمیز خواهیم رسید》
👆امید آنکه دوستداران و عاشقان ولایت، اولین اولویت امام خامنه ای را اولین اولویت مباحث و پیگیری های منسجم خود قرار دهند، البته این به معنای سکوت در مقابل مابقی مسائل نیست بلکه به معنای درجه بندی و اولویت قرار دادن مسائل و تبعیت مطلق از ولی الامر مسلمین است.
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi
🔺هشدار رهبر انقلاب: اگر راه را عوض کنیم سیلی خواهیم خورد
📝پی نوشت:
⁉️مسئولان چقدر به این کلام رهبر انقلاب در سالگرد ارتحال امام، اعتقاد دارند؟!
📢امام خامنه ای:
🔹《شهید مطهری رضوان الله تعالی علیه در پاریس یک ملاقاتی با امام کرده بود، خود شهید مطهری که کوه ایمان بود در مقابل ایمان امام اظهار حیرت می کرد! ایشان بعد از برگشتن گفت: من ۴ ایمان در امام مشاهده کردم:
1⃣ ایمان به هدف، هدف یعنی اسلام، هدف امام اسلام بود؛
2⃣ ایمان به راه، راهی که در پیش گرفته بود، راه امام راه مبارزه بود؛
3⃣ ایمان به مردم، به مؤمنین، یعنی همان چیزی که خداوند متعال درباره پیغمبر می فرماید: یُؤمِنُ بِالله و یُؤمِنُ لِلمُؤمِنین؛
4⃣ چهارم از همه بالاتر، ایمان به رب، ایمان به خدا، اعتماد به خدا》۱۴۰۲/۰۳/۱۴
🤔⁉️چه میزان این ۴ ایمان در مسئولین بخصوص سران قوا وجود دارد؟!
✋جنابان رئیسی، اژه ای و قالیباف!!
1⃣ چقدر ایمان به هدف دارند؟! هدف مگر اسلام نیست پس چرا در مقابل #حرام_شرعی کشف #حجاب اینقدر منفعلند؟! چرا موضع رهبری در #حرام_سیاسی بودن کشف #حجاب تکرار نمی کنند؟! آیا بارزترین علامت حاکمیت اسلامی، تبعیت از ولایت و رعایت احکام اسلامی نیست؟!!
2⃣ چقدر ایمان به مبارزه دارند؟! با فساد چقدر مبارزه دارند؟! چقدر از مبارزان با بی حجابی حمایت دارند؟!
3⃣ چه میزان ایمان به جلب نظر مومنین و صاحبان انقلاب که بفرموده امام پابرهنگان و مستضعفانند، دارند؟! چه میزان بفکر وضعیت بی سابقه تورم هستند؟! آیا درکی از فشارهای مالی به مردم دارند؟! عامه مردم راضی اند؟!
4⃣ چه میزان ایمان و اعتماد به خدا در انجام کارهای بزرگ دارند؟؟!
تذکر امام خامنه ای به دولت رئیسی:
⚠️《در مسئله مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمینش مال خودمان است، مصالحش مال خودمان است، طرّاحی این ها مال خودمان است...
❌در مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجاره خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند!
👈یکی از اولویّتهای قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است...》 ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
🔺بنابر فرمایش رهبر انقلاب، زمین کاملا در اختیار دولت است این دیگر نه ربط به تحریم دارد، نه ربط به دلار دارد، نه ربط به مافیا دارد، نه ربط به هیچ چیز دیگر؛ فقط کافیست دولت اراده کند مشکل مسکن را حل کند و زمین هایی که در اختیار دارد مجانی و رایگان به مردم دهد اما مشکل اینجاست که متاسفانه دولت اراده لازم جهت حل این معضل مهم را ندارد!!
✋ دروغ است اگر مسئولی بگویند می خواهیم اما نمی شود!! به فکر مردم نیستند وگرنه وقتی همه چیز مسکن در دست خود دولت است، مگر می شود نتواند حلش کند؟!
😞 ۹۵% زمین های کشور خالی از سکونت است!!! کافیست دولت فقط مقداری از آن را آزاد کند!! آنوقت خواهید دید یک شبه معضل مسکن چقدر راحت حل خواهد شد.
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi
ایت الله نوری همدانی :
هر وقت مردم گفتن از زندگی خود راضی هستیم یعنی نظام اسلامی توانسته موفق عمل کند.
مهم رضایت مردم از شرایط زندگی است
ستون دین و اجتماع مردم هستند
باید رضایت مردم را جلب کنیم
هر وقت مردم گفتن از زندگی خود راضی هستیم یعنی نظام اسلامی توانسته موفق عمل کند.
با دلسوزی و برخورد صادقانه با مردم کارها بهتر پیش می رود.
مسوولان باید در مسیر رونق اقتصادی و خنثیسازی توطئههای دشمنان با برنامه اقدام کنند.
انسان علاوه بر خودسازی در محدوده شخصی در حوزه اجتماعی نیز دارای رسالت و وظیفه ذاتی است.
این مرجع تقلید اهمیت خدمتگزاری به مردم را مورد توجه قرار داد و گفت
مسوولیت، یک امانت در دست مسوولان است و باید از این امانت بهدرستی صیانت شود. /خبرگزاری جمهوری اسلامی
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi
عدالت اجتماعی چیست؟
عدالت اجتماعی یعنی حقوق برابر برای همه مردم و پایداری بر این آرمان که همه افراد بشر باید بدون هیچگونه تبعیضی از مزایای پیشرفتهای اقتصادی و اجتماعی بهرهمند باشند و به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و مصالح عمومی را رعایت کنند ؛
به زبان سادهتر عدالت اجتماعی عبارت است از شناخت حقوق طبیعی و قراردادی که جامعه برای تمام افراد قائل است.
رعایت عدالت اجتماعی از دیدگاه هر انسان پاک سرشتی از ضروریترین امور به شمار میآید
بهطوریکه هیچ انسانی هرچند خود ستمکار باشد این موضوع را انکار نمیکند.
تاریخ نشان میدهد که عدالت بهعنوان یک امر فطری، با خلقت انسان شکل گرفت و ضرورت عدالت اجتماعی با شکلگیری اجتماعات و درک انسان از همزیستی با دیگران معنا یافت و بااینکه عدالت اجتماعی، آرزوی بشریت بوده و هست ولی هر چه بشر بر دانش و آگاهیاش افزودهشده است نابرابری، تبعیض و فقر در جوامع بشری نیز بیشتر شده است.
🟩🟩🟩 ابعاد عدالت اجتماعی
در آلمان، کارگروهی پژوهشی مأموریت یافت، با بررسی دقیق مهمترین نظریههای مربوط به عدالت در عصر ما، ابعاد مفهوم عدالت اجتماعی را روشنتر کند.
این کارگروه در بررسیهای خود پنج بعد عدالت اجتماعی را بهقرار زیر ارائه کرد:
جلوگیری از گسترش فقر و تلاش برای ریشهکن ساختن آن
افزایش شانس اجتماعی از طریق آموزش
افزایش شانس اجتماعی از طریق ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر و تقسیم متناسبتر درآمدها
توجه به نقش ویژه زنان
ایجاد امنیت اجتماعی از طریق برقراری نسبت عادلانه میان سطح درآمد و هزینههای اجتماعی مانند بهداشت و درمان و غیره.
نتیجهی این پژوهش نشان میدهد که دریافت امروزی از عدالت اجتماعی، بیشتر متوجه تقسیم عادلانهی شانسهای برابر است.
اینکه چگونه میتوان عدالت اجتماعی را در هر جامعه ایجاد کرد، به تغییر نگرش حاکمان، برنامه ریزان، مدیران اقتصادی و تکتک افراد جامعه بستگی دارد و چنین شرایطی زمانی به دست میآید که افراد جامعه بهدور از تعصبها و تبعیضها و بر پایه ملاحظههای انسانی و عقلانی، روابط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جامعه را بر اساس عدالت شکل دهند. منبع ایمنا
خبرگزاری شهر و شهروندان ایران
احمدی نژادی های انقلابی
@ahmdinzhadihaianghlabi