eitaa logo
احرار
106 دنبال‌کننده
18.3هزار عکس
13.7هزار ویدیو
78 فایل
سیاسی مذهبی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
✍مرحوم نخودکی اصفهانی: آنچه که امروز تکلیف است: نخست نماز اول وقت است. دوم اهتمام در حضور قلب در وقت نماز و این کار مثل خوشنویسی است و به یک روز و دو روز درست نمی شود و طول زمان لازم دارد.
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در راستای توسعه صنعت و تقویت ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی کشور بر آنیم که با افتخار اعلام کنیم، فاز دوم پروژه استراتژیک فولاد بافت کرمان با حمایت گروه مالی گردشگری، به بهره‌برداری رسید. این پروژه در دو فاز و با ظرفیت تولید سالانه ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تن آهن اسفنجی، و با ارزشی بالغ بر ۲۵۰ میلیون یورو و اشتغال بیش از ۵۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم، فعالیت خود را آغاز کرد. . افتتاح پروژه‌های صنعتی و تولیدی باعث رونق اقتصاد ملی، افزایش اشتغال و تأمین نیازهای جامعه و توانمندسازی مناطق بومی می‌شود و کمک می‌کند گامی بلند برای توسعه صنعت فولاد کشور برداریم. ما همواره در اندیشه ایرانی قدرتمند هستیم.
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آقایان داریم خداحافظی می کنیم ....!!! 👤علامه حسن زاده آملی
💢 نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: قیمت‌ها در اسرائیل هر ۵ دقیقه بالا می‌رود 🔻 لاپید: هر ۵ دقیقه یک بار، یک پیامک دیگر در مورد افزایش قیمت‌ها داریم. همه چیز، هر چیزی که قابلیت افزایش قیمت دارد، گران‌تر می‌شود. طبقه متوسط در حال فروپاشی‌ست؛ آن‌ها برای خرید از سوپرمارکت وام می‌گیرند و کابینه کنونی توجه نمی‌کند.
⭕️روزنامه نگار چینی چن ویهوا: به سختی می توان باور کرد که هنوز برخی معتقدند کمک نظامی آمریکا به اسرائیل با هدف حفاظت از دموکراسی است این مزخرف است، کشتار 34000 فلسطینی از جمله 13000 کودک جنایت علیه بشریت است. بنابراین ایالات متحده از جنایت دفاع می کند
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سالانه یک میلیون ایرانی از خدمات دارویی هسته‌ای استفاده می‌کنند
🎞✂️فیلم تقطیع شده آقای پناهیان را ایران اینترنشنال منتشر کرده و به دروغ حرف‌هایی را به آقای پناهیان نسبت داده و گفته است پناهیان به پیغمبر و امیرالمومنین گفته است گوش تلخ‼️ اما کلیپ کامل را شما در اینجا ببینید.👆 🔻در این سخنرانی منظور آقای پناهیان اینطور است که پیامبر و امیرالمومنین برای همه جاذبه نداشتند بلکه دافعه هم داشتند و برای عده‌ای گوشت تلخ میشدند، برای چه کسانی برای آنهایی که به دنبال رشوه و سمت از خلافت اهل بیت علیهم السلام بودند، و به مساوات و عدالت اهل بیت علیهم السلام تن نمی‌دادند . 🔹🔸آری علی و همه معصومین صلوات الله علیهم اجمعین هم جاذبه داشتند و هم دافعه بسیار شدید تا آنجا که همه آنها شهید شدند و یک نفر از آنها به مرگ طبیعی از دنیا نرفته است.
خالق تراژدی بنزین ۹۸ با ۲۰۰ کشته، صاحب تکنولوژی بی‌ارزش کردن پول ملی در ۴ ماه، متخصص به رکود نشاندن تولید و اقتصاد کشور در یک دهه و نویسنده نمایشنامه تلخ «چگونه ظرفیتهای ایران بزرگ را با دروغ برجام معطل کردیم» و ... دغدغه مردم را دارند... سنگ‌پا اگر زبان داشت!
🔰سکوهای اینترنتی به سامانه املاک وصل می شوند احراز هویت مالکان برای آگهی اینترنتی فروش خانه الزامی می شود 🔸سرپرست دفتر اقتصاد و مسکن وزارت راه: هر ملکی که می‌خواهد در سکوهای اینترنتی آگهی شود، ابتدا هویت مالک و کدپستی آن ملک احراز و مشخص شود در سامانه املاک و اسکان ثبت شده است. 🔸برای تحقق این امر اگر تا هفتۀ بعد همۀ سکوهای اینترنتی به سامانۀ املاک وصل نشوند، بخش آگهی ملکی آن‌ها با مجوز شورای عالی امنیت و سایر مراجع ذی‌صلاح مسدود خواهد شد.