eitaa logo
احرار
106 دنبال‌کننده
18.3هزار عکس
13.7هزار ویدیو
78 فایل
سیاسی مذهبی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻ثبت ۳ میلیون تماس با ارتباطات مردمی ریاست جمهوری ارتباطات مردمی ریاست جمهوری: 🔹۳ میلیون و ۲۵۰ هزار درخواست مردمی در سامانه مرکز ارتباطات مردمی و همچنین مراکز استانی و پاسخگویی به بیش از ۹۰ درصد آنها در یکسال اخیر ثبت شده است. 🔹برای نخستین بار یک رئیس‌جمهور با حضور در این مرکز مستقیم پاسخگوی تماس‌های مردم شد.
فاطمه خانم دو یا سه سالش بود که آقاجواد برایش پارچه سفید گل‌دار خرید، گفت: «خانم این چادر را برای دخترمان بدوز، بگذار به‌مرور با چادر سر کردن آشنا شود.» از آن به بعد هر وقت پدر و دختر می‌خواستند از خانه بیرون بروند، آقا جواد می‌گفت: «نمی‌خواهی بابا را خوشحال کنی؟» بعد فاطمه می‌دوید و چادر سر می‌کرد و می‌دوید جلوی بابا و می‌گفت «بابا خوشکل شدم؟» باباش قربان‌صدقه‌اش می‌رفت که خوشکل بودی، خوشکل تر شدی عزیزم، فاطمه ذوق می‌کرد. یک روز چادرش را شُسته بودم و آماده نبود، گفتم: «امروز بدون چادر برو» فاطمه نگران شد گفت: «بابا ناراحت می‌شود» بالاخره هم آقاجواد صبر کرد تا چادر خشک شود و بعد بروند بیرون، وقتی آقا جواد نماز می‌خواند، دخترم پشت سر بابایش سجّاده پهن می‌کرد و همان چادر را سَر می‌کرد و به بابایش اقتدا می‌کرد و هر کاری بابایش می‌کرد، او هم انجام می‌داد. شهید مدافع حرم جواد محمدی🕊🌹
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت حضرت خدیجه سلام الله علیها 🔳🔳🔳🔳🔳🔳
♦️اعلام رسمی خبر شهادت سرلشکر حاج احمد متوسلیان پس از ۴١سال! 🔹سرانجام پس از ۴١سال، یک مقام رسمی، رسما خبر شهادت حاج احمد متوسلیان را اعلام کرد! 🔹سردار سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران، در دیدار نوروزی خود با خانواده حاج احمد متوسلیان اعلام کرد: شهید جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان اولین شهید ایرانی در راه فتح قدس است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰عکس‌نوشت| معنای جمهوری اسلامیجمهوری؛ تکیه به قدرت مردم ✅اسلامی؛ در چهارچوب ارزشهای الهی و اسلامی
🔷 شهید آوینی: «دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحتی و فراغت و صلح چه بسیارند اهل دین!» ♦️این حرف سید این خاطره را به ذهنمان متبادر کرد که راوی می گوید: «در عملیات کربلای ۳ که به منظور تسخیر اسکله های نفتی عراق به نام های الامیه و البکر انجام می شد، در خلیج فارس دچار مَدِّ شدید آب و امواج متلاطم آن شده بودیم. من بسیار نگران، ترسیده و متحیر بودم اما با این حال ستون غواصانی که در آب در حال حرکت بودند را کنترل می‌کردم. مدتی بعد دیدم که یکی از بچه‌ها سرش را بدون حرکت داخل آب قرار داده است. ترس و نگرانی ام بیشتر شد! شانه‌اش را گرفتم و تکان دادم، سرش را بلند کردم با نگرانی و تعجّب پرسیدم: چی شده؟ چرا تکان نمی‌خوری؟ خیلی خونسرد و بدون نگرانی گفت: مشغول نماز شب بودم! 🔸اطمینان و آرامش این جوان بسیجی زبانم را بند آورده بود. گفتم: اشکالی نداره ادامه بده، التماس دعا. صبح، روی اسکله الامیه اولین شهید بود که به دیدار معشوق نائل آمد. او کسی نبود جز شهید غلامرضا تنها از اصفهان که بعد از شهادتش نام اسکله الامیه را نیز به اسکله شهید «تنها» تغییر دادیم» (منبع، کتاب نماز شهدا صفحه ۱۷). 🔹راستی، کو دینداری ما؟ در حالت فراغت و آسایش را گفتم نه در حالت تنگنا و... ♦️نیت کنیم و در راه اعتلای اسلام و برای مبارزه با بی حیایی های اخیر منتشر کنیم.
خدمتتان را باطل نکنید! 🔸️قرآن مى‏فرماید: «لاتبطلوا صدقاتكم بالمن و الاذى»(بقره، ۲۶۴)؛ وقتى خدمتى براى كسى انجام مى‏دهید این خدمتتان را با منت گذاشتن باطل نكنید! 🔸️اگر صدقه‏اى دادید، احسانى كردید، خدمتى براى كسى انجام دادید، اگر سر او منت گذاشتید كه من بودم كه براى تو این كار كردم، در واقع اجر و ثواب خودتان را از بین مى‏برید...و این یكى از چیزهایى هست كه ما غفلت مى‏كنیم. ۱۳۸۰/۰۸/۰۳
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براندازها بازهم به افشاگری علیه هم دست زدند امیرعباس فخرآور درباره مصی علینژاد گفت: مصی دزده ما براندازا رو مسخره می‌کرد الان هم رفته ۵۰۰میلیون دلار برای زندانی که نرفته و برای گریه‌هایش برای برادرش که اون هم هیچ وقت زندان نرفته درخواست کرده از پول‌های بلوکه شده مردم ایران به او بدهند!
🔴دستگیری ۵۵۶ متهم جرایم اقتصادی در ۴۸ ساعت گذشته رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: 🔹طی ۴۸ ساعت گذشته ۵۵۶ متهم اقتصادی دستگیر شدند و ۵۹۴ پرونده در زمینه مقابله و مبارزه با مفاسد و جرایم اقتصادی در سراسر کشور تشکیل شده است. 🔹ارزش کشفیات برابر نظر کارشناسان مربوطه دو هزار و ۶۷ میلیارد ریال تعیین شده است.
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جواد تاجیک مدیرعامل بهشت زهرا: شهید آرمان علی‌وردی یکماه قبل از شهادتش به مزارش سر زده بود و گفته بود من به زودی به اینجا می‌آیم 🔹‌ مزار شهید آرمان یکی از شلوغترین مزارهای شهدای بهشت زهراست.