eitaa logo
احرار
106 دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
13.7هزار ویدیو
77 فایل
سیاسی مذهبی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺‏با شناخت از صدر تا ذیل شخصیت مقتدی، میتوان گفت عراق نه از حضور و نه از غیاب او خیر نخواهد دید؛ کسی که یک چشمش دنبال مرجعیت دینی و چشم دیگرش دنبال رهبری سیاسی عراق است، به همین سادگی کنار نخواهد رفت... بی‌شک کناره‌گیری رمز آغاز فتنه جدید است! منطقه سبز دوباره سرخ خواهد شد؟ ▪️‏لحن بیانیه آقای در مواجهه با کناره گیری آیت الله سید کاظم بسیار ناپخته، عصبی و... است؛ این بدان معنی است که او از این اقدام آیت الله، کاملا غافلگیر شده و به اصطلاح «کُپ» کرده است!
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علل کناره‌گیری «مقتدی صدر» ▪️اعتراضات خیابانی به کدام سمت می‌رود؟ 🔹جریان صدر طی یک ماهه اخیر - علیرغم تلاش‌های بسیار - نتوانست اجزاء مختلف جامعه عراق را با اعتراضات موسوم به «ثورة عاشوراء» همراه سازد. همین واقعیت، صدری‌ها را به بازنگری جدی در محاسبات خود وادار ساخت. 🔹مقتدی صدر باید اعتراضات خیابانی را به نحوی پایان می‌داد که از طرفی اعتبار وی حفظ شده و حتی اعتراضات به یک سرمایه سیاسی در آینده تبدیل شود؛ از طرف دیگر تحقق مطالبات آنان غیرممکن بود. 🔹واقعیت این است که جامعه عراق کشش اعتراضات کور یا براندازی بدون فرآیند و ساختار را ندارد. هنوز تجربه دوران تروریسم و دیکتاتوری از خاطر جمعی ملت عراق پاک نشده است. به همین جهت، با اعتراضات کور و بدون ساختار، همراهی نمی‌کنند.
🔹در مثل مناقشه نیست. مقتدا صدر هم سابقه درخوری ندارد. ♦️هنگامی که طلحه الخیر صحابی پیامبر (ص)، به خاطر ریاست طلبی با امیر مومنان(ع) در افتاد، امویان دورش جمع شدند و تا می توانستند سواری گرفتند و امر را برای برخی عوام مشتبه کردند. 🔹آخر سر، طلحه هم با تیر هم اردوگاهی اش مروان بن حکم از پا درآمد و هنگام مرگ گفت "خون هیچ بزرگی مقل من به هدر نریخت"! ♦️بقایای حزب بعث و داعش (و از آنها بالاتر سرویس های غربی/عبری/عربی) تا حد ممکن از مقتدا صدر سواری می گیرند، هر وقت هم تاریخ مصرفش تمام شد، خلاص! 🔹صدر در اتفاقات عراق، بیشتر بازیچه کاظمی و بقایای رژیم صدام و دیگران است تا بازی گردان. او قرار بود امکان انتخاب نخست وزیری مستقل به جای کاظمی را در پارلمان به هم بزند اما به خاطر هوشیاری و همدلی و هماهنگی جریان های شیعه، ناکام ماند. ♦️ ایجاد آشوب در پوشش حمایت از مقتدا صدر، از شکست نقشه بازیگردان های پشت سر باند صدر حکایت می کند؛ به ویژه این که احتمال انتخاب نخست وزیر جدید قوت گرفته و از آن سو، بیانیه آیت الله سید کاظم حائری، برای حامیان دغلباز مقتدار صدر گران تمام شده است. 🔹جریان وابسته و مزدور غرب، هر جا که در بازی انتخابات و دموکراسی کم می آورد، ماموریت دارد زیر میز بزند و بی ثباتی و آشوب بر پا کند. محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله محمد صادق صدر (پدرِ مقتدی صدر) قبل از شهادتش: بعد از من از آیت الله العظمی شیخ کاظم حائری اطاعت کنید 🔹آیت الله شیخ کاظم حائری، امروز: از آیت الله خامنه ای اطاعت کنید
آیت‌الله سیدکاظم حائری از مرجعیت استعفا داد/ فراخوان جامعه اسلامی به اطاعت از رهبری آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای 🔻 دیروز اول ماه صفر آیت‌الله سیدکاظم حائری در پیامی اعلام کرد به علت بیماری و ضعفِ جسمی و کهولت برای پیگیری امور مرجعیت توانایی لازم را ندارد و از این سِمَت کناره‌گیری می‌کند. 🔻ایشان همچنین همه وکالت‌های شرعی خودش را نیز باطل اعلام کرده و گفته که هیچ یک از نمایندگان‌اش حق ندارند، به نام وی وجوه شرعی را بگیرند. 🔻آیت‌الله حائری امت اسلام را به تبعیت از آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان باکفایت‌ترین فرد برای رهبری امت و مقابله با هیمنه استکبار جهانی فرخواندند.
مقتدی صدر: برای همیشه کنار می‌کشم 🔻سید مقتدی الصدر رهبر جریان صدر عراق در بیانیه‌ای از کناره‌گیری همیشگی خود از فعالیت‌های سیاسی خبر داد. 🔻رهبر جریان صدر عراق امروز (دوشنبه) پس از بیانیه مهم آیت‌الله سید کاظم حائری، اعلام کرد که هیچ زمانی ادعای رهبری و مرجعیت نداشته و برای همیشه از فعالیت‌های سیاسی کناره‌گیری می‌کند.
🔸منابع خبری از مورد هدف قرار گرفتن ساختمان اداره رسانه سازمان حشد الشعبی در خیابان فلسطین در شرق بغداد بوسیله یک راکت انداز توسط مهاجمان ناشناس خبر میدهد
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چندی پیش ، آقای شان استون بازیگر ،کارگردان و تهیه کننده آمریکایی پسر کارگردان بزرگ؛ الیور استون توسط آیت الله ناصری ، اسلام شیعی را پذیرفتند .... کاش یک ذره از وجود ایشون تو وجود اون‌دسته از سلبریتی های غربزده ما هم بود؛ ولی افسوس که نیست ! روح بلند آیت الله ناصری شاد 🤲
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶نماز شب ❤️یا ملائکتی انظرو الی عبدی .... خدای متعال به خاطر تو به ملائک مباهات میکنه .... ✅سحر ها بلند شو اصلا سر جات چرت بزن ولی بلند شو بخاطر خدا .... 🎙آیت الله ممدوحی (رحمه الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ﺍﺯ فردی ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ : ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ دعا ﺑﻪ درگاه ﺧﺪﺍوند ، ﭼﻪ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﯼ ؟ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﻫﻴﭻ . ﺍﻣﺎ ، ﺑﻌﻀﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻡ .. ﺧﺸﻢ ، ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ، ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ، ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻋﺪﻡ ﺍﻣﻨﯿﺖ ، ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﭘﯿﺮﯼ ﻭ ﻣﺮﮒ . ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺣﺎلمان ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮔﺎﻫﯽ با ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻧﻬﺎ ، خیال ﺁﺳﻮﺩﻩ تری داریم...