eitaa logo
این عمّار
833 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
7.5هزار ویدیو
512 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌐 انقلاب صادق 🔶 در تاریخ انقلاب های دنیا،رهبران پیروز انقلاب ،حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کرده اند،اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران،حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح و پیگیری می نمایند. 💠 سیدصادق طباطبایی که از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده می گوید به امام خمینی عرض کردم :حالا که دنیا شما و رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت. ایشان در جواب گفتند شما الان نمی‌فهمید. پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه حتما باید رأی‌گیری شود و دقیقا تعداد مخالف و موافق معین شود. 🔴 واژه جمهوری اسلامی از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند در مصاحبه با خبرنگار فیگارو مطرح شد. ایشان در پاسخ به این سؤال که «عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را می خواهید جانشین رژیم شاه کنید؟» برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را جمهوری اسلامی معرفی کردند. (صحیفه نور ج۲، ص ۳۶)و در مصاحبه های متعددی به تبیین آن پرداختند به عنوان نمونه ایشان در جواب خبرنگار تایمز لندن که سؤال می کند چه نوع حکومتی را در ایران مایلید ببینید، جواب می‌دهند: «ما جمهوری اسلامی را اعلام کرده‌ایم و ملت با راهپیمایی‌های مکرر به آن رای داده‌اند. حکومتی است متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی»( ‌صحیفه نور ،ج ۴، ص ۱۶۹) و یا در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه گاردین که از نوع حکومت می پرسد ، می فرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عمومی. شکل نهایی حکومت با توجه به شرایط و مقتضیات کنونی جامعه توسط مردم تعیین خواهد شد» (‌صحیفه نور ، ج ۲، ص ۲۶) همچنین ایشان در پاسخ به سؤال خبرنگار لوموند که پرسیده بود: «حضرت عالی می فرمایید که بایستی در ایران جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند و این برای ما فرانسوی ها چندان مهم نیست، زیرا که جمهوری می تواند بدون پایه مذهبی باشد، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟»فرمودند:«اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، این که ما جمهوری اسلامی می گوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است. طرز جمهوری هم همان جمهوری است که همه جا هست.» (همان ، ج ۲، ص ۳۵۱) 🔵 شعار استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی بیانگر اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی حضرت امام به شعار مردم تبدیل شد . ✅ امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی،به دور از قدرت طلبی و سهم خواهی و با صداقتی بی نظیر بر شعارها و خواسته های اصیل انقلاب مومن بوده اند و حاصل این پایبندی،آری ۹۸/۲ درصدی مردم ایران به جمهوری اسلامی بوده است.
📍پیش بینی محسن رضایی درباره پایان جنگ اوکراین 🔻معاون اقتصادی رئیس جمهور: 🔹ایران بیش از ۴۰ سال است که آرامشی در هدایت و رهبری دارد و مثل یک کشتی اقیانوس پیما برمبنای اصول خود درحال حرکت است. 🔸جنگی که در اوکراین آغاز شده است حداقل ۱۰ سال به طول می‌انجامد، جنگ اوکراین ماجرای مهمی است و به این سادگی‌ها پایان نمی‌یابد.
▪️ فدراسیون فوتبال باید پاسخگو باشد
🔥سوگ‌نه‌میلیونی‌برای‌نه‌میلیون‌نفر 🔻صد سال پیش در آغاز قرن جدید، ۹میلیون نفر از مردم ایران عزادار ۹ میلیون نفر دیگری بودند که به خاطر قحطی و گرسنگی در کوچه و خیابان ها جان سپرده بودند! 🔻این قحطی مرگبار بصورت عمدی توسط انگلیسیها ایجاد شد و بعد توسط عوامل آنها در تاریخ کشور ما مدفون گردید... 🔻اما امروز در آغاز قرن جدید همان دولت استعمارگر برای آزادی یک جاسوس خود مجبور است به التماس بیفتد و مجبور است خسارت کلاهبرداری در معامله‌‌ای را که در اواخر دوران پهلوی انجام داده بپردازد 🔻انگلیسی ها و انگلیسی تبارهای وطنی باید بدانند این آغاز راهی است که از خسارتهای مالی دهه ۵۰ شروع شده و به تأدیه خسارت‌های مالی و جانی دهه‌های قبل هم خواهد رسید... 🔻این عظمت را مدیون هستیم... روزت مبارک ای حرم پاینده
💢️رئیسی: از میز مذاکره کنار نکشیده‌ایم/ زندگی مردم را به برجام گره نزدیم رییس جمهور: 🔹امروز مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران با عزت بیان می‌شود اما به هیچ عنوان زندگی مردم و اقتصاد را به برجام و مذاکره گره نزده‌ایم.
🇮🇷 🖼 | پیکنیک آمریکایی ‼️ 🍃🌹🍃 🔻 عکس یادگاری با بدن شعله‌ور آفریقایی‌ای که زنده‌زنده سوزانده شد. 🔸 جوان ۱۸ ساله‌ی سیاه‌پوست کندذهنی بود که به بهانه واهی لینچ شد. 🔹 لینچ یا زنده سوزاندن، رسم رایج مردم آمریکا در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ بود. رسمی که هیچ مشکل قانونی نداشت و مردم بعد از انجام آن دور بدن شعله‌ور پایکوبان با غرور و افتخار عکس یادگاری می‌گرفتند. 🔺 مابین سال‌های ۱۸۸۲ تا ۱۹۶۸ در مجموع حدود ۳۵۰۰ سیاه‌پوست در آمریکا این‌گونه کشته شدند! | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
💢اینفانتینو، رییس فيفا در نشست خبری دوحه از واژه جعلی «خ.ل.ی.ج» به جای «خلیج فارس» استفاده کرد؛ الان اون بزرگوارانی که فیفا رو برای تحریم تیم ملی ایران صدا میزدند، رگ غیرتشون بیرون نزده؟ برای این توهین به تاریخ ملی ما چه کسی رو صدا میزنید؟ یک حرفی، نظری، نقلی چیزی!
رئیسی: دست مافیای تجهیزات پزشکی و دارویی را قطع خواهیم کرد 🔹مافیایی که در تجهیزات پزشکی و دارویی وجود دارد قوی‌ترین مافیاست‌ اما دولت سیزدهم دست عناصر مافیایی را از این حوزه کوتاه خواهد کرد. 🔹نباید تسلیم کسانی شویم که نمی‌خواهند حاصل تلاش دانشمندان ایرانی به دنیا عرضه شود؛ باید این فضا را بشکنیم و با قدرت پیش برویم.
🔴🔵 حمله به صندوق رای ◽️◽️ایادی استعمار در برابر مردم ❗جلوگیری از استقرار مردمسالاری، یکی از سیاست‌های مهم استعماری سلطه‌گران غربی مدعی دموکراسی بوده است که این حربه با تحریک ایادی نفوذی دنبال شده است. ❗ با پیروزی انقلاب اسلامی همه توان ایادی وابسته به اجنبی برای جلوگیری از برگزاری در ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ قرار گرفت و بخشی از گروهک‌های وابسته، همه‌پرسی را برگزیدند و در برخی شهرها به صندوق‌های رای حمله کردند! ‼️دکتر صادق طباطبايي - از مسئولان برگزاری رفراندوم در دولت بازرگان - مي‌گويد: «ما يک پل ارتباطي بين مراکز استانها و شهرهاي بزرگ برقرار کرديم و با هواپيما و هلي‌کوپتر و خيلي‌ جاها با قاطر برگه‌ها را به جاهايي که نرسيده بود رسانديم... گزارش‌هايي مي‌رسيد که گروه‌هاي ضدانقلاب و اقداماتي کرده بودند و برگه‌ها را از بين برده بودند. متأسفانه علي‌رغم تدابير امنيتي در و و و و نگذاشتند رفراندوم برگزار شود. حتي به اتومبيل هيات حسن نيت و نمايندگان آقاي هم حمله کردند ... يادم هست در حالي که نتايج آراء را از نقاط مختلف دريافت مي‌کرديم، اطلاع دادند که چريک‌هاي فدايي يا عده‌اي مسلح قصد دارند به ستاد انتخابات حمله کنند. عده‌اي از کارکنان ترسيده بودند...» 📚 منبع: خاطرات سیاسی - اجتماعی دکتر صادق طباطبایی، ج ۳، ص ۳۰۴ 🌐 شناخت سیاست‌ها و راهبردهای استعماری غرب در
🔺روحانی به دیدارِ نوروزیِ آذری جهرمی رفته است 🔹فارغ از نکات و پیام‌های مهم این دیدار، روحانی بُردِ در انتخاباتِ سالِ ۱۳۹۶ را مدیون جهرمی است. قبل از انتخابات آن سال جهرمی در یک سیستم اطلاعاتی مسئول پرونده تلگرام بود و با در اختیار گرفتن کامل این پلتفورم مثلا روسی برای شیخ حسن، انتخابات را _به اضافه "برجام"_ برای روحانی اصطلاحا درآورد. شیرینی او هم شد کرسی وزارت ارتباطات( با آن سوابق مشعشع تحصیلی) 🔹حال در دوره جدید زارع پورِ بیچاره چوب کم کاری جهرمی را در توسعه زیرساخت‌ها را می‌خورد و اینقدر تیم اطلاع رسانی و روابط عمومی ضعیفی دارد (برعکس سوپرارتش سایبری جهرمی) که نمی‌تواند حرف یومیه خود را بگوید و از خود دفاع کند! مثبت شدن نسبی فضا در مورد برخی از اعضای کابینه حسن روحانی و برخی اقداماتِ او بیش از اینکه ریشه در کارنامه این افراد داشته باشد، به بازتاب رسانه‌ای اقداماتِ مدیرانِ فعلی برمی‌گردد!
۱۲ فروردین؛ اولین پیروزی جمهور مردم بر دیکتاتوری لیبرال‌ها یادداشت سید یاسر جبرائیلی: 🔹دوازدهم فروردین ماه ۱۳۵۸، یک نقطه درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی است که اهمیت آن چه بسا از سرنگونی رژیم پهلوی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ بیشتر باشد. 🔹اگر ۲۲ بهمن‌ماه رژیم طاغوت سرنگون شد، ۱۲ فروردین‌ماه نظام اسلامی تاسیس شد؛ و تامل و تدبر در تاریخ انقلاب اسلامی نشان می‌دهد این تاسیس مبارک، مسیر همواری نبوده است. 🔹جریان لیبرال در ایران که پیش از سرنگونی رژیم پهلوی در پی حفظ سلطنت بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همه همّ خود را مصروف جلوگیری از تاسیس یک نظام اسلامی کرد و در این مسیر هیچ ابایی نداشت که خواسته خود را بر جمهور مردم تحمیل کند؛ اما به فضل خدای متعال، انقلاب اسلامی با رای ملت به جمهوری اسلامی از سرقت لیبرال‌ها در امان ماند.
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱کلیپ | بعد گذشت ۴۳ سال چرا آری به جمهوری اسلامی؟ 🇮🇷از نظام اسلامی صریح و بدون تقیه دفاع کنید. 🌷امام خامنه ای (مدظله العالی)