نشانه توحيد عملي
++======++
توحيد در برنامه هاي عملي آنگاه ظهور مي كند كه انسان در آغاز و پايان هر كاري «خدا» بگويد: (وَ قُل ربِّ أدخِلني مُدخل صدقٍ و أخرجني مُخرج صدقٍ)[1]
. همان گونه كه قبلاً اشاره شد، اين آيه، اختصاصي به ورود در دنيا يا برزخ يا قيامت و خروج از دنيا يا برزخ يا صحنه قيامت ندارد، بلكه موحّد هر كاري را انجام مي دهد بايد بتواند «نام خدا» را ببرد و اين كار. قهراً واجب و يا مستحب است. به عبارت ديگر، كاري كه انسان به نام خدا شروع مي كند، كار حرام و مكروه يا مشتبه و مشكوك نمي تواند باشد؛ زيرا چنين كارهايي هرگز مورد رضايت خداي سبحان نيست و با ذكر نام او نيز هيچ تناسبي ندارد.
اين كه گفتهاند: هر كاري را كه انجام مي دهي نام خدا را ببر؛ يعني كار بايد به گونهي باشد كه انسان بتواند به نام خدا بگويد و اين، بهترين برنامه هاي توحيدي است كه در همه شئون زندگي ما هست. انسان موحّد، در همه امور چنين ميانديشد. گاهي ممكن است انسان، در اوايل امر با حسنِ نيّت، وارد كاري بشود و به نام خدا بگويد؛ ولي دراثناي عمل، جاذبه هاي طبيعي، او را به سمت خود منحرف كند و او نتواند در پايان كار به نام خدا بگويد. آيه سوره «اسراء» ميگويد: در آغاز هر كاري كه وارد مي شويد، به نام خدا بگوييد و به همين صورت كار را ادامه دهيد به گونهي كه وقتي از آن دست كشيديد نيز بتوانيد به نام خدا بگوييد با
===========
[1]ـ سوره اسراء، آيه 80.
++++++++++
***{مبادي اخلاق درقرآن، صفحه 55}
اين ترتيب، سراسر آن كار واجب يا مستحب، مظهر توحيد مي شود.
چنين انساني اهل استغفار هم هست، يعني از خدا طلب مغفرت مي كند كه اگر غفلتي كرد يا قصوري ورزيد و يا گاهي به برخي از گناهان صغيره مبتلا شد، خدا از او در گذرد و مي دانيم كه استغفار براي نوع اوليا، جنبه دفعي دارد، يعني آنان با اين استغفار از خطر ارتكاب به گناه مي رهند، نه جنبه رَفْعي تا آنان با استغفار از خطر كيفر گناه ارتكاب شده نجات يابند.
انسان مهذّب و منزّه از غبار طبيعت، كامل است. و بهشت، «داركمال» ناميده مي شود. اسلام نيز، كامل است و نقصي در آن نيست.
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | آینده روابط ما و آل سعود
❄️🌹❄️
🔻برقراری رابطه میان دو کشور در شرایط کنونی، به زیان رژیم صهیونیستی و آمریکاست و سرعت اقدامات آنها علیه ج.ا.ا را کاهش خواهد داد ( چون بهترین شرایط برای ثمردهی سیاستهای ضد ایرانی واشنگتن و تل آویو، فضای خصومت حداکثری میان تهران و ریاض است )
🔺برقراری رابطه میان ما و عربستان فرصت خوبی برای توسعه صادرات کالاهای ایرانی به عربستان است. این روند در عین فواید اقتصادی، پیامدهای امنیتی و سیاسی مثبتی را برای ما به دنبال خواهد داشت و گامی به سوی باز شدن چتر اقتدار ما بر سر عربستان محسوب می شود ( در آخرین دوره روابط دو کشور ، میزان صادرات سالیانه ما به عربستان به مرز ۱۰۰ میلیون دلار رسیده بود) و به همین علت دولت سیزدهم باید این فرصت را مغتنم شمرده و شرایط را برای فعالیت صادرکنندگان ایرانی در جهت تبدیل عربستان به بازاری برای کالاهای ایرانی هموار کند.
✍دکتر کوشکی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🚩 علل و پیامدهای یک توافق مهم!
شروع تعاملات سازنده ایران و عربستان دارای علل و نتايج مهمی است!
📌 علتها؛
🔹 #عربستان_سعودی چندین سال است موجودیت خود را به غرب و آمریکا گره زده و از هر اقدامی که غربیها را ناراحت کند پرهیز کرده است، سعودی ها حتی توهین های متعدد آمریکایی ها را تحمل کردهاند، اما در چند سال اخیر و در رخدادهای مهمی همچون جنگ یمن، جنگ اوکراین و... که قابل اعتماد نبودن #آمریکا را عیان نمودند، سعودیها را به این حقیقت رساند که نمیتوانند صرفا به غرب تکیه کنند، از طرفی حمایت های قاطعانه ایران از شرکایش همچون کشورهای جبهه مقاومت و پیروزی های پیدرپی این محور نیز تاثیر بسزایی داشته است!
🔹 دوم اینکه عربستانیها بخوبی متوجه تغییر ریل سیاست خارجی جمهوری اسلامی در #دولت_رئیسی شدهاند که مناسبات خود را مقتدرانه و با هوشمندی پیش میبرد، درست برعکس دولت حسن روحانی که در مقابلشان زانو میزد!
📌 پیامدها؛
🔸 اول اینکه محور غربی-عبری-عربی تا حدودی تضعیف خواهد شد(اختلافات داخلی اسرائیل نیز این موضوع را تشديد خواهد کرد)!
🔸 دوم اینکه این توافق به معنی " عقبنشینی " هر چند محدود سعودیها از تندروی های بن سلمان است، تا همین چند مدت پیش بن سلمان رسما از آوردن آشوب به داخل ایران سخن میگفت! لکن این توافق تا حدی گویای سر عقل آمدن سعودیها است که بدنبال روابط دیپلماتیک هستند!
🔸 سوم اینکه بخش قابل توجهی از اپوزیسیون ایران، از حمایت های مالی و... عربستان سعودی در #جنگ_ترکیبی علیه ایران برخوردار بودند که با این توافق چشمانداز خوبی را در مقابل خود نمیبینند، و این موضوع باعث تضعیف فشارها بر ایران میگردد!
🔸 چهارم اینکه این توافق را میتوان گام بسيار مهمی در تقویت #جهان_اسلام دانست که یکی از اصلیترین موانع آن تاکنون، عربستان سعودی بوده است!
#قائمون
پایان ادابازی اپوزیسیون؛ مصی علینژاد با نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل دیدار کرد
🔹مصی علینژاد از عناصر فعّال ضد ایرانی در خارج از کشور که همراه با رضا پهلوی و برخی دیگر ضمن تلاشهای ضدایرانی خود همواره کمپینهایی را برای تشدید تحریم علیه ایران و حتی مشروعسازی اقدام نظامی علیه کشور راهاندازی کردهاند این بار با «گیعاد آردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل دیدار کرده است!
🔹نماینده رژیم صهیونیستی نوشته که از مصی علی نژاد و امثال او حمایت میکند.
🔹پیشتر بارها گفته میشد که صهیونیستها یکی از فعالان و حامیان اصلی پشت پرده اقدامات ضدایرانی امثال مصی علی نژاد و حامد اسماعیلیون و رضا پهلوی و ... هستند اما معمولاً این موضوع به دلیل ننگ بزرگی که در مضمون خود دارد، توسط آنان یا مسکوت گذاشته و یا انکار میشد.
🔹اما چند صباحی است با افول آشوبها در ایران و از سوی دیگر سرخوردگی و بازگشت بسیاری از کشورها به روال معمول دیپلماسی خود با کشورمان، ظاهراً این اپوزیسیون چارهای جز آشکار ساختن ارتباطات ویژه خود با صهیونیستها نداشته است.
🔹ایران اینترنشنال، تلویزیون تریبون تجزیهطلبان ایرانی نیز اخیراً با گفتگویی با نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی این تغییر پیمانکار اصلی خود به رژیم اسراییل را عملاً اعلام کرده بود!
#قائمون
⭕️ مارک دابوویتز، مدیر لابی ضدایرانی اف.دی.دی در توئیتر نوشت:
🔺️«احیای روابط ایران و سعودی در نتیجه میانجیگری چین، باخت، باخت، باخت برای منافع آمریکا است.
🔺️این نشان میدهد که سعودیها به حمایت واشنگتن اعتمادی ندارند و ایران، فرصت را برای دور کردن متحدان آمریکا و پایان دادن به انزوای بینالمللیاش مهیا میبیند و اینکه چین دارد به بازیگر اصلی سیاست خاورمیانه تبدیل میشود.
#قائمون
🌍 روایت عطاالله مهاجرانی از آغازگر جنگ ایران و عراق
🧭 روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم عطاأالله مهاجرانی درباره آغاز جنگ عراق و ایران نوشت: فردی به نام حسین زاهدی که بازرگانی اصفهانی و ساکن محله اشرافی بورلی هیلز در لسآنجلس است، خاطرهای را از قول مهندس بازرگان روایت کرد که آن خاطره به عنوان دلیل آغازگری جنگ از سوی ایران و امام خمینی تلقی شد و رواج یافت.
🛑 مهندس بازرگان در آثار مکتوب و صوتیاش به هیچ عنوان به چنان خاطرهای اشاره نکرده است. مرحوم سیدمحمود دعایی که یکی از چهار رکن خاطره است، خاطره را برساخته و سناریو خوانده است. البته صدام هم در اواخر عمر خود قبل از اشغال عراق توسط امریکا در صحبتی به نقش بیگانگان، یعنی امریکا و اروپا در حمله عراق به ایران اشاره کرده است.
من گمان میکردم که با انتشار کتاب: «تحریف مدرن امام خمینی» (جنگ عراق و ایران) که در نیمه خرداد ماه سال ۱۴۰۰ منتشر شد و تجدید چاپ شده است، با توجه به بررسی اسناد به کلی سرّی و درون حکومتی دولت عراق، حزب بعث و کتابها و مصاحبههای شخصیتهای نظامی و امنیتی و سیاسی و فرهنگی عراقی که مستند کتاب است و نیز با تدقیق در خاطره جعلی، دیگر ماجرا و بلکه افسانه نقش ایران و امام خمینی در آغازگری و برافروختن جنگ عراق و ایران به محاق رفته باشد و اهل انصاف و پژوهش با دیدن اسناد فراوانی که حاکی از آغازگری صدام حسین و رژیم بعثی عراق در اقدام به جنگ است، دیگر آن سخن تکرار نشود.
ظاهرا چنین نیست و گهگاهی کسی پیدا میشود و اتهام را تازه میکند.
به نظرم لازم است به یکی از مهمترین اسناد، یعنی تبیین انگیزه و ایده آغاز جنگ توسط صدام اشاره کنم.صلاحالدین عمرالعلی التکریتی (۱۹۳۸-) از بعثیهای قدیمی عراق، عضو شورای فرماندهی حزب بعث و وزیر فرهنگ و تبلیغات در دولت عراق، از دوستان بسیار نزدیک صدام حسین بوده است. از ایشان متن مصاحبهای با غسان شربل، روزنامهنگار لبنان و نیز گفتوگوی مفصل تلویزیونی با احمد منصور در برنامه «شاهد علی العصر» تلویزیون الجزیره در اختیار است.
🛑 ایشان به گفتوگویش با صدام حسین در شهریور ماه ۱۳۵۸ در هاوانا، در رزیدانس سفیر عراق اشاره میکند. صدام در اوایل تابستان ۱۳۵۸ حسن البکر را که در خانهاش زندانی شده بود، کشت و در درون حزب بعث تسویهای بیسابقه و خونین به راه انداخت و به عنوان رییسجمهور با مشت آهنین و قساوت و قتل بر عراق مسلط شده بود. سفر به کوبا اولین سفر او به عنوان رییس کشور عراق بود. در این سفر دکتر ابراهیم یزدی وزیر خارجه ایران با صدام ملاقات میکند و بر توسعه روابط دو جانبه تاکید مینماید. صدام هم از پیشنهاد دکتر یزدی مبنی بر مبادله هیاتهای کارشناسی به شکل علنی یا محرمانه استقبال میکند.
🛑 وقتی دکتر یزدی میرود و صلاح عمر العلی دکتر یزدی را مشایعت میکند و به نزد صدام باز میگردد، در محوطه باغ رزیدانس در کنار استخر با صدام گفتوگو میکند، عمرالعلی از ملاقات صدام با یزدی تعریف میکند و بر توسعه روابط عراق و ایران تاکید، اما صدام به ملامت صلاح میپردازد و میگوید: «صلاح، دیپلماسی تو را فاسد کرده است! نشنوم که بار دیگر درباره صلح با ایران صحبت کنی. حتی به این موضوع فکر هم نکن! ما اکنون با فرصتی رویارو هستیم که هر صد سال یک بار ممکن است اتفاق بیفتد. سر ایران را به سنگ میکوبیم. اهواز و محمره را پس میگیریم، بر شطالعرب مسلط میشویم و…»
🛑 در واقع زمانی که تازه حدود هفت ماه از پیروزی انقلاب گذشته، نظام مستقر نشده، گروههای مسلح در غرب کشور و خوزستان و بندر ترکمن آهنگ و جهت تجزیهطلبی را شروع کردهاند، سفارت امریکا هنوز اشغال نشده! صدام حسین انگیزه و ایده خود برای آغاز جنگ علیه ایران را به روشنی به روایت صلاح عمر العلی بیان کرده است.
🛑 البته قبل از این تاریخ، صدام در آبانماه ۱۳۵۷، در اوج شکلگیری انقلاب در ایران، برادرش برزان تکریتی را به عنوان فرمانده قرارگاه بصره منصوب کرد. ماموریت این قرارگاه، آمادگی امنیتی و اطلاعاتی برای جنگ با ایران بود. این قرارگاه با تجهیز مالی و اسلحه از طریق کنسولگری عراق در خرمشهر و کرمانشاه برای ایجاد آشوب در ایران فعال بود. این موارد تنها اشارههایی به این واقعیت است که از جمله مظلومیتهای ایران و امام خمینی همین است که جنگی را بر ایران و ملت ما تحمیل کردند و گفتند: «شما جنگ را آغاز کردهاید.»
#قائمون
🔴 شطرنج باز قهار سیاست
♦️وزیرسابق دادگستری رژیم صهیونیستی:
نتانیاهو وعده صلح با عربستان سعودی را داد اما در نهایت آنها با ایران صلح کردند.
♦️این جمله منو یاد این جمله معروف میشائیل لودرز المانی انداخت زمانی که گفت:
سید علی خامنه ای حرف اول و اخر رو در خاورمیانه میزند ، او کسی است که اسراییل را بسیار بهتر از نتانیاهو، عربستان را بهتر از محمد بن سلمان و ایالت بایرن را بهتر از نخست وزیر ایالت میشناسد بدون کوچکترین اما و اگری!
♦️ او شطرنج باز بسیار قهار دنیای سیاست است ،
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#قائمون
🔴برندگان یک توافق ناگهانی
🔹توافق اخیر تهران و ریاض برای از سرگیری روابط، خبر مثبت و امیدوار کننده برای دو کشور و همچنین منطقه غرب آسیا و جهان اسلام است.
🔹برخی کارشناسان تاکید دارند در سایه بالا گرفتن تنشهای برخی از کشورهای غربی و اسرائیل با ایران بر سر پرونده هستهای و تهدیدهای رژیم صهیونیستی در مورد احتمال انجام اقدام نظامی علیه تاسیسات هستهای و دفاعی ایران، عربستان به منظور در امان ماندن از ترکشهای هر نوع حملات و تنش در منطقه، تصمیم به اعلام توافق با ایران کرده است.
🔹اعتبار برقراری رابطه ایران و سعودی به نام چین ثبت شد و این یعنی در دورهی جدید، نقش چین در خاورمیانه، جایی که محل نفوذ سنتی غرب و آمریکا بود، در حال افزایش است.
🔹هنوز زمینهها، رویکردها و مبانی اقدامات گذشته دو کشور در نوع تعامل به یکدیگر که عموما منجر به رقابت و تخاضم شده، باقی است و اگر این زمینهها بررسی و اصلاح نشود همواره خطر بازگشت به نقطه صفر وجود خواهد داشت.
🔹انجام گفتوگوهای مداوم از طریق ایجاد مکانیسمهای دو جانبه، لازمه روابط ایران و عربستان است .
#قائمون
سناتور آمریکایی: توافق ایران و عربستان افول واشنگتن است
🔹بیل هگرتی: زمانی وجود داشت که ایالات متحده را نمیشد نادیده گرفت اما مدیریت اغلب ناکارآمد بایدن آن را از بین برد. بایدن به چین اجازه داد تبدیل به یک قدرت میانجیگر جدید در خاورمیانه شود. این افول آمریکا در دوران بایدن است.
#قائمون
🌍 روایت عطاالله مهاجرانی از آغازگر جنگ ایران و عراق
🧭 روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم عطاأالله مهاجرانی درباره آغاز جنگ عراق و ایران نوشت: فردی به نام حسین زاهدی که بازرگانی اصفهانی و ساکن محله اشرافی بورلی هیلز در لسآنجلس است، خاطرهای را از قول مهندس بازرگان روایت کرد که آن خاطره به عنوان دلیل آغازگری جنگ از سوی ایران و امام خمینی تلقی شد و رواج یافت.
🛑 مهندس بازرگان در آثار مکتوب و صوتیاش به هیچ عنوان به چنان خاطرهای اشاره نکرده است. مرحوم سیدمحمود دعایی که یکی از چهار رکن خاطره است، خاطره را برساخته و سناریو خوانده است. البته صدام هم در اواخر عمر خود قبل از اشغال عراق توسط امریکا در صحبتی به نقش بیگانگان، یعنی امریکا و اروپا در حمله عراق به ایران اشاره کرده است.
من گمان میکردم که با انتشار کتاب: «تحریف مدرن امام خمینی» (جنگ عراق و ایران) که در نیمه خرداد ماه سال ۱۴۰۰ منتشر شد و تجدید چاپ شده است، با توجه به بررسی اسناد به کلی سرّی و درون حکومتی دولت عراق، حزب بعث و کتابها و مصاحبههای شخصیتهای نظامی و امنیتی و سیاسی و فرهنگی عراقی که مستند کتاب است و نیز با تدقیق در خاطره جعلی، دیگر ماجرا و بلکه افسانه نقش ایران و امام خمینی در آغازگری و برافروختن جنگ عراق و ایران به محاق رفته باشد و اهل انصاف و پژوهش با دیدن اسناد فراوانی که حاکی از آغازگری صدام حسین و رژیم بعثی عراق در اقدام به جنگ است، دیگر آن سخن تکرار نشود.
ظاهرا چنین نیست و گهگاهی کسی پیدا میشود و اتهام را تازه میکند.
به نظرم لازم است به یکی از مهمترین اسناد، یعنی تبیین انگیزه و ایده آغاز جنگ توسط صدام اشاره کنم.صلاحالدین عمرالعلی التکریتی (۱۹۳۸-) از بعثیهای قدیمی عراق، عضو شورای فرماندهی حزب بعث و وزیر فرهنگ و تبلیغات در دولت عراق، از دوستان بسیار نزدیک صدام حسین بوده است. از ایشان متن مصاحبهای با غسان شربل، روزنامهنگار لبنان و نیز گفتوگوی مفصل تلویزیونی با احمد منصور در برنامه «شاهد علی العصر» تلویزیون الجزیره در اختیار است.
🛑 ایشان به گفتوگویش با صدام حسین در شهریور ماه ۱۳۵۸ در هاوانا، در رزیدانس سفیر عراق اشاره میکند. صدام در اوایل تابستان ۱۳۵۸ حسن البکر را که در خانهاش زندانی شده بود، کشت و در درون حزب بعث تسویهای بیسابقه و خونین به راه انداخت و به عنوان رییسجمهور با مشت آهنین و قساوت و قتل بر عراق مسلط شده بود. سفر به کوبا اولین سفر او به عنوان رییس کشور عراق بود. در این سفر دکتر ابراهیم یزدی وزیر خارجه ایران با صدام ملاقات میکند و بر توسعه روابط دو جانبه تاکید مینماید. صدام هم از پیشنهاد دکتر یزدی مبنی بر مبادله هیاتهای کارشناسی به شکل علنی یا محرمانه استقبال میکند.
🛑 وقتی دکتر یزدی میرود و صلاح عمر العلی دکتر یزدی را مشایعت میکند و به نزد صدام باز میگردد، در محوطه باغ رزیدانس در کنار استخر با صدام گفتوگو میکند، عمرالعلی از ملاقات صدام با یزدی تعریف میکند و بر توسعه روابط عراق و ایران تاکید، اما صدام به ملامت صلاح میپردازد و میگوید: «صلاح، دیپلماسی تو را فاسد کرده است! نشنوم که بار دیگر درباره صلح با ایران صحبت کنی. حتی به این موضوع فکر هم نکن! ما اکنون با فرصتی رویارو هستیم که هر صد سال یک بار ممکن است اتفاق بیفتد. سر ایران را به سنگ میکوبیم. اهواز و محمره را پس میگیریم، بر شطالعرب مسلط میشویم و…»
🛑 در واقع زمانی که تازه حدود هفت ماه از پیروزی انقلاب گذشته، نظام مستقر نشده، گروههای مسلح در غرب کشور و خوزستان و بندر ترکمن آهنگ و جهت تجزیهطلبی را شروع کردهاند، سفارت امریکا هنوز اشغال نشده! صدام حسین انگیزه و ایده خود برای آغاز جنگ علیه ایران را به روشنی به روایت صلاح عمر العلی بیان کرده است.
🛑 البته قبل از این تاریخ، صدام در آبانماه ۱۳۵۷، در اوج شکلگیری انقلاب در ایران، برادرش برزان تکریتی را به عنوان فرمانده قرارگاه بصره منصوب کرد. ماموریت این قرارگاه، آمادگی امنیتی و اطلاعاتی برای جنگ با ایران بود. این قرارگاه با تجهیز مالی و اسلحه از طریق کنسولگری عراق در خرمشهر و کرمانشاه برای ایجاد آشوب در ایران فعال بود. این موارد تنها اشارههایی به این واقعیت است که از جمله مظلومیتهای ایران و امام خمینی همین است که جنگی را بر ایران و ملت ما تحمیل کردند و گفتند: «شما جنگ را آغاز کردهاید.»
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 مستند «جنایت دست ساز»؛ دستگیری تیم سازمان یافته گروهک منافقین
❄️🌹❄️
🔹️برای نخستین بار اعترافات دانشجویان دانشگاه شریف که قصد عملیات تروریستی داشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💠مستند «جنایت دست ساز»؛ دستگیری تیم سازمان یافته گروهک منافقین
🔹️برای نخستین بار اعترافات دانشجویان دانشگاه شریف که قصد عملیات تروریستی داشتند.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی نوزاد با محاسن رهبری...
هرکاری دلت خواست با ما کردی😅
#قائمون
🔴این مسمومیت تمام می شود، مسمومیت بزرگتر می ماند❗️
🔰در این ایام تا دلتان بخواهد، در مورد مسمومیت دانش آموزان خبر و تحلیل و گزارش خواندیم و دیدیم؛ موضوع مسمومیت های دانش آموزان هم به زودی جمع خواهد شد. اما مسمومیت فرهنگی و اجتماعی مربوط به بحران حجاب که اخیراً در کشور شکل جدیدی به خود گرفته است، تازه شروع شده است.
اگر نجنبیم، قطعاً عوارض این مسمومیت، گریبان همه مردم و خانواده ها را خواهد گرفت و به طور کلی شکل جمهوری اسلامی را تغییر خواهد داد❗️
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسیح علینژاد : من هیچ پوخی نیستم !
اعتراف تلخ علینژاد به عدم داشتن مقبولیت اجتماعی و قدرت ایجاد یک اتحاد جمعی بین اپوزیسیون !
ما که از همون اول گفتیم تو هیچ پوخی نیستی خودت گردن نمیگرفتی😂
#قائمون
🔴 صرفا جهت تامل...
🔹چرا توافق ایران و عربستان رو فقط از زاویهی عقبنشینیِ ایران از مواضع قبلی خود نگاه میکنید؟
چرا به این نگاه نمیکنید که؟:
عربستان در حمایت از داعش، از ایران شکست خورد...
از پسِ جنگ با پابرهنگان یمن بر نیامد...
در کشاندن جنگ به داخل ایران، موفق نبود...
و حالا تن به توافق با ایران داد!
🔸انتشار خبر توافق ایران و عربستان به لحاظ ناگهانی و بهتآور و آچمزکننده بودن برای دشمنان ایران، من رو یاد دیدارِ ناگهانی بشار اسد با رهبر انقلاب انداخت...
همان دیداری که دنیا رو تکان داد؛ امّا متأسفانه با قهر و استعفای کودکانهی محمدجواد ظریف به حاشیه رفت!
🔹مواد لازم برای توافق از نظر اصلاح طلبها؛
صِرف اراده ما، یک میز گفتگو، یک دکتر ظریف که انگلیسی بلد باشد...
ولی در واقع، توافق یک پشتوانه برای چانهزنی هم میخواهد...
یک اورانیوم با غِنای بالا، برای برجام...
یک ملّت مبارز یمن، که عربستان را به ستوه آورده...
چیزی که اصلاحطلبها نمیفهمند!
#قائمون
🔴 اندر احوالات امروز اصلاحطلبان
احیای روابط ایران و عربستان از موضع قدرت صورت گرفت و همه دنیا متوجه شدند که ایران کشوری نیست که بشود با تهدید و ارعاب، چهار تا فحش و کشتن چند بسیجی و برداشتن روسری آن را شکست داد. توافق پکن را باید با معاهده الجزایر بین ایران و عراق در سال ۱۹۷۵ ارزیابی کرد اما متاسفانه مغز فندقیهای نادان در تهران که همیشه برای غرب دم تکان میدهند و بابای آمریکایی را بیشتر از خودش می پرستند این بار نیز وارد معرکه شده و در حال شیرین کاری هستند.
در حالی که آنها خودشان می دانند روابط ایران و عربستان چه اثرات مستقیمی بر امروز مردم کشور و منطقه دارد از این نگران هستند مبادا این اقدام باعث کرد تا پایههای حاکمیت محکمتر شود و گاوی که به دوستانشان در لندن و امروز واشنگتن دلار می رساند دیگر این کار را نکند. به همین دلیل آنها در حال نبش قبر هستند تا شاید چیزی در بیاورند و مانند سفر رئیس جمهور چین به ریاض دروغ را به جای راست به مخاطبان خود قالب کنند ولی آن دوران گذشته و مردم عاقل شدهاند.
میخواهید حقیقت داستان این قوم یأجوج و مأجوج را خدمتتان بگویم چیست؟
آنهایی که پشت پرده به آشوبها در پاییز 1401 دمیدند و خوشحال بودند که با مسائل پیش آمده، مشکلات اقتصادی و تورم میتوانند از نظام امتیاز بگیرند و در انتخابات سال آینده مجلس را به دست بگیرند، حالا یکی یکی ابزار چانهزنی خود را از دست میدهند. حل و فصل مشکلات کشور برای این قوم سم مهلک است و آنها از این عصبانی هستند؛ آنها حتی از پایین آمدن نرخ ارز و تقویت پول ملی و کاهش تورم هم به شدت عصبانی هستند و شما میتوانید اظهارات بچهگانه این جماعت در طول 24 ساعت گذشته را در همین محور تفسیر و تبیین کنید.
#قائمون
🌏چرا رژیم صهیونیستی از توافق ایران - عربستان وحشت دارد.⛳🇮🇷
❗️روابط ج.ا.ا و عربستان بعداز پیروزی انقلاب اسلامی دارای فراز وفرودهای فراوانی بوده است.
❗️ کشور عربستان بعداز موج بیداری اسلامی در غرب آسیا وکشورهای عربی به تاسی از امریکا واروپا نقش اساسی را در به شکست کشاندن بیداری اسلامی بعهده داشت.وتوانست با خارج کردن مصر درصحنه قدرت جای آنرا در بین کشورهای عرب بگیرد. وخود را بعنوان محورکشورهای عربی مطرح نماید.
⛳ جمهوری اسلامی ایران بعنوان قدرتمندترین کشور آسیای غربی و محور مقاومت وحامی اصلی کشور فلسطین وپیشرو درمبارزه با تروریسم وبه شکست کشاندن سیاستهای امریکا در منطقه وجلوگیری از سقوط سوریه وعراق بدست داعش وحامیان آنها همواره خواستار وحدت واتحاد بین مسلمانان بوده است.
👌 اکنون با توافق ایران - عربستان. اکثر قدرتها و کشورها و اتحادیه های جهانی بجز رژیم صهیونیستی از آن استقبال واین توافق را در راستای صلح وامنیت جهانی ارزیابی کرده اند.
⭕️ قدرتهای جهانی: روسیه-چین-امریکا
اتحادیه اروپا، سازمان ملل، سازمان کنفرانس اسلامی ، اتحادیه عرب. کشورهای اروپایی و کشورهای اسلامی ومنطقه از این توافق استقبال کرده اند.
👈چرا رژیم صهیونیستی از این توافق ناراضی واز آن وحشت دارد؟
❗️لاپید نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی: این توافق یک شکست تمام عیار وخطری برای سیاست خارجی تل آویو است.
❗️بنت نخست وزیر پیشین: از سرگیری روابط تهران - ریاض یک تحول خطرناک برای اسراییل ویک پیروزی سیاسی برای ایران است.
👌 قدر مسلم در توافق ایران - عربستان بیشترین خسارت وضربه را رژیم صهیونیستی خواهد خورد.
👈رژیم صهیونیستی که با تلاشهای فراوان توانسته بود جای پایی در بین کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس بدست آورد اکنون آنرا از دست رفته می بیند
🕊 مساله فلسطین ومحور مقاومت که همواره کابوس رژیم صهیونیستی بوده است با این توافق به چالش اصلی رژیم صهیونیستی تبدیل میشود.
✍نتیجه : این توافق همانقدر که دستاوردهای سیاسی، اقتصادی، امنیتی برای کشورهای اسلامی و منطقه دارد. همانقدر هم برای رژیم صهیونیستی شکستهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی و...را بدنبال دارد. پس طبیعی است که از این توافق ناراضی و وحشت داشته باشد.
زیرا اتحاد کشورهای اسلامی گام مهمی در آزاد سازی فلسطین ونابودی اسراییل است.🙏🏻🍀
✍ پرویز گرامی فرد.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
#قائمون
درباره حجاب و بی حجاب این روزها...
1⃣یکم؛ درباره حجاب ۲سؤال برای این روزها قابل طرح است؛ سؤال اول این است که چرا کشف حجاب داریم؟ اما سؤال دوم این است که چرا کشف حجاب نداریم؟ توضیح میدهم:
🔹تمرکز این متن برخلاف تصور رایج روی کشف حجاب نیست، بلکه روی حفظ حجاب است. سؤال ساده است. این روزها که از عدلیه و نظمیه خبری نیست، چرا مردم کشف حجاب نمیکنند؟
🔺مطابق نظرسنجی همشهری ۷۹درصد پاسخدهندهها معتقدند حتی اگر الزام قانونی هم نباشد، باز هم حجابشان را برنمیدارند. ۷درصد هم پاسخ ندادند و اظهار تردید کردند.
2⃣دوم؛ مردم ما متدین هستند. جامعه ما ایمانی است. بانوان ما در هر سطحی از حجاب آن را حجاب میدانند؛ ولو در مصداق اشتباه کنند. به سخن سادهتر فردی با حجاب عرفی هم خود را با حجاب میداند و حاضر نیست مقابل خدا و دین او، صف بکشد.
🔸ضدانقلاب جاهل تصور میکرد شلحجابی در ایران یعنی تقابل با نظام؛ تقابل با دین. از این جهت تصور کردند اگر الزام حجاب برداشته شود، مردم یکباره کشف حجاب میکنند؛ حال آنکه حجاب در ایران امری فطری و از سر حیا و عفاف است. بدحجابی بهمعنای متعارف نیز از سر سبک زندگی غربی است؛ نه خدای ناکرده فرهنگ بیحیایی و بیعفتی.
🔸از همین رو پروژه ضدانقلاب شکست خورد، تا آنجا که یک روز بهخود آمدند و متوجه شدند که همین بدحجابها مقابل آنها ایستادهاند.
🔸امروز هم برخلاف تصورشان میبینند که مردم حجابشان را حفظ کردهاند و محلی به اینها نمیدهند. تا حالا میگفتند مردم حجاب نمیخواهند و مدعی رفراندوم بودند و الان متوجه شدهاند اکثریت مردم خواهان حجاب هستند.
با این توضیح، برهنگی و کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است؛ روشن است.
3⃣سوم؛ تا اینجا مشخص شد جامعه ما عفیف و باحیاست. حالا یک سؤال مطرح است. اگر برداشتن الزام حجاب سهمی در بیحجابی ندارد، چرا اصرار داریم قانون حجاب اعمال شود؟
🔹پاسخ ساده است. علت این است که ماجرا به اینجا ختم نمیشود. فرهنگ به مرور زمان تغییر میکند. اگر از آن صیانت نشود هیچ دلیلی ندارد فردا بهتر از امروز باشد. بنابراین نه اینجا و بلکه هرجای عالم برویم بالاخره یک مرزی برای حجاب قرارداد میشود و قانون از آن صیانت میکند.
🔹اساسا هیچ آدم عاقلی، تأکید میشود، هیچ عاقلی اعمال قانون در مسئله حجاب را مطلقا نفی نمیکند؛ مگر جریان هوسران و هرزهای که همینها نیز اگر پایش برسد، برای خود و خانوادهشان نسخه دیگری دارند.
اما سؤال اینجاست که حد و مرز الزام قانون کجاست؟ اینجاست که قانون، شرع و عرف را توامان میبیند.
4⃣چهارم و یک پیشنهاد:
🔹نظمیه و عدلیه از انفعال خارج شوند. مسئله حجاب مسئله اول ما نیست، اما قرار هم نیست اگر مسئلهای اولویت نداشت، مورد بیاعتنایی قرار گیرد. حجاب جزیی از دین است. حکم ضروری حق است. منطقا لازم است در کنار اقدامات فرهنگی و آموزشی، سازوکار تذکر و نهی از منکر قانونی نیز طراحی شود.
🔹یک راه پیشنهادی این است که ناجا خانمهای معتقد، باانگیزه و با سعهصدر را در شهر مأمور کند تا تذکر دهند. به هیچ ون یا هیچ برخورد فیزیکی نیز نیاز نیست.
🔹کافی است بانوان پلیس مجهز به دوربین باشند. هرجا برهنگی، هرزگی و کشف حجاب دیدند کافی است تذکر لسانی دهند. اگر اصلاح شد که اغلب میشود، هیچ و اگر اصلاح نشد، بعدا متخلف به دستگاه قضایی فراخوانده شود و بدوا تعهد شفاهی داده شده و در مرحله بعد کتبی و در نهایت جریمه شود.
🔹حد و مرز تذکر را هم شورایعالی انقلاب فرهنگی تعیین کند که ناجا از برخوردهای سلیقهای برحذر شود. خلاصه اکثریت مردم ما ایمانیاند و اهل دین، معنویت و اخلاق. هیچ جای دنیا آزادی عدهای حق تعرض به حقوق اکثریت ندارد؛ این هم استدلال حقوق بشری. استدلال دینی و قانونیاش بماند. لطفا آقایان مسئول به حکم مردمسالاری یا دمکراسی یا هرچه اسمش را میگذارند، قانون را اجرا و از خواست اکثریت صیانت کنند.
#قائمون
❌ شبهه
شما آخوندا چکار کردید که اینقدر مغزها و نخبگان از کشور فرار میکنند؟!
✅ پاسخ
🔹اگر قبل از انقلاب فرار مغز و نخبگان نبود،
🔹و اگر فرار مغزها مخصوص ایران بود، شااااید این ادعا که فرار مغزها تقصیر آخوندا است، صحیح بود.
▫️ آیا میدانید:
در ۱۰ساله ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۵ حدود ۷۰۰ هزار نفر از نخبگان علمی و مدیریتی از کشور خارج شدهاند. در سال تحصیلی ۵۷-۵۶ نزدیک به ۱۰۰ هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مشغول تحصیل بودند.
▫️ آیا میدانید
با یک جستجوی ساده در سایت های اینترنتی می توان آمار یونسکو در ژانویه ۲۰۱۹ را دید که براساس آن، ایران در سال ۲۰۱۱ رتبه ۱۲ کشورهای اعزام کننده دانشجو در دنیا را داشته و این رتبه در سال ۲۰۱۶ به رتبه ۱۸ تنزل یافته است.
کشورهایی مانند چین، آلمان، هند، روسیه و.... در صدر فهرست کشورهای فرار مغزها قرار دارند.
🔹تو این کشورها که دیگه آخوندا حکومت نمیکنند، یا حجاب اجباری نیست، یا ورزشکاران حق مبارزه با رژیم کودک کش اسرائیل را دارند، پس چرا اونجا اینقدر مهاجرت هست؟
#قائمون
💢آنچه غرب میخواست نشد
🔹نشریه معتبر اکونومیست در گزارشی به وضعیت اقتصادی روسیه پس از جنگ با اوکراین پرداخته است.
🔸این رسانه گزارش خود را با این عبارت آغاز کرده است: «نهمین اقتصاد جهان، بسیار عملکرد بهتری نسبت به پیشبینیها داشته است».
🔹اکونومیست مینویسد سال گذشته شوک عظیمی به اقتصاد کشور روسیه وارد شد. برخی صحبت از تورم ۱۵ درصدی میزدند و برخی دیگر معتقد بودند تولید ناخالص داخلی این کشور ۱۰ درصد کاهش خواهد یافت. بانک مرکزی روسیه با انزوا مواجه شد و شرکتها یکی پس از دیگری در حال ترک روسیه بودند. تحریمها افزایش مییافت و حجم معاملات روسیه و غرب رو به کاهش بود. اما با گذشت زمان اگرچه که همچنان میشد آثار تحریم را در اقتصاد روسیه دید، وضعیت اقتصادی این کشور بهتر شد.
🔸اتفاقاتی که پس از شوک اولیه تاکنون افتاده است بسیار عجیب است و باعث نقض پیشبینیهای زیادی شده است. برای مثال اقتصادی که قرار بود ۱۰ درصد از حجم تولید خود را از دست دهد، 5/3 درصد پیشرفت کرد و نرخ بیکاری نیز افزایش چندانی نداشت.
🔹روبل نیز که قبل از جنگ نرخ برابریاش با دلار، حدود ۷۵ به یک بود، امروز تقریبا هر ۶۰ روبل معادل یک دلار است که خبر از باارزشتر شدن پول ملی روسیه است.
#قائمون
📍روایت مستند از جزئیات توافق ایران و عربستان:
طرف سعودی با توقف حمایت از گروهکهای تروریستی جیش العدل، منافقین، الاهوازیه و رسانه اینترنشنال موافقت کرد. همچنین موافقت شد که محدودیتها علیه شیعیان عربستان رفع و اجازه سفر آنان به مشهد داده شود. یمنیها در این توافق از جایگاه ویژهای برخوردار شدند
#قائمون