حرفهای تکراری و آمارهای موهومی لیبرالها این بار از زبان معاون اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور!
با این مبنای غلط، تکراری و عددهای موهومی هم باید بگوییم کارمندان دولت هم ۱۰برابر درآمدهای نفتی به دولت و کارگران ۲۰برابر درآمدهای نفتی به کارفرمایان یارانه موهومی میدهند!!!!
انتهای تمام این آماربازیهای ساختگی و اعداد موهومی که وجود خارجی ندارند (مثلا دوبرابر درآمد نفتی اصلا وجود ندارد که بخواهند آن را یارانه بدهند) یک راه را به ما نشانمیدهند که آن هم گرانسازی معیشت مردم است...
بس کنید تقلید از علم فریبکار معیشتسوز سرمایهداری را...
#قائمون
💠 اجتماع دختران و بانوان ۱۲۰ کشور دنیا در حرم حضرت معصومه(س) برگزار میشود
▫️اجتماع بزرگ دختران و بانوان جهان اسلام در قالب جشن بزرگ «فرزندان غدیر» شنبه ۱۷ تیر ساعت ۱۶ در شبستان حضرت امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه سلاماللهعلیها، برگزار خواهد شد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
بزرگترین ناترازی اقتصاد ایران این است که درآمد اکثریت مردم به ریال و هزینههایشان به دلار است. یا باید هزینهها ریالی شود یا حقوقها دلاری. صاحبان درآمدهای دلاری که ذینفعان وضع موجود هستند، یا این ناترازی عظیم را انکار میکنند، یا میگویند دولت نباید برای اصلاح این وضع مداخله کند.
#قائمون
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بدهی ۲۰ میلیارد دلاری دولت
✅ اگر میخواهید بدانید که چرا با وجود فروش یک میلیون و پانصد هزار بشکه نفت در روز توسط دولت آقای رئیسی یعنی افزایش بیش از ۱۰ برابری نسبت به دولت فلج قبلی، هنوز گشایش قابل توجهای در معیشت مردم رخ نداده، به این گزارش توجه نمایید.
#قائمون
🔴آقای عبدالحمید! شما مسئول بسترسازی برای عملیات تروریستی امروز هستید
🔹اعلام نگرانی و برائت عبدالحمید، پیش از اینکه نشاندهنده نیت خیرخواهانه او در آرام کردن اوضاع و اذهان باشد، نشاندهنده دستپاچگی وی از این است که آرام آرام نتیجه التهابآفرینی در ماههای گذشته را میبیند و میداند مردم خطبههای التهابآفرین او در نماز جمعه را با اقدامات تروریستی اخیر بیارتباط نمیدانند.
🔹عبدالحمید پس از حادثه حمله به کلانتری ۱۶ زاهدان در ۸ مهر ۱۴۰۱ که در ادامه منجر به شهادت تعدادی از نمازگزاران در مصلی شد، بلندگوهای مسجد مکی را با فرکانس کانونهای ضدانقلاب همسو کرد.
🔹او اگر در توصیه به مردم برای دعوت به آرامش و خویشتنداری صادق بود، این آرامش و خویشتنداری و متانت را ابتدا باید از خود شروع میکرد.
🔹زمانی که بارها نمایندگان رهبر انقلاب برای پیگیری ویژه و فوری به زاهدان آمدند و بیتوجهی کرد. برکناری و محاکمه مقصران حادثه مهرماه زاهدان را دید و ترجیح داد بر آتش فتنه و التهاب بدمد.
🔹نتیجه حرفهایش را هم امروز با ناامنی بیشتر استان و حتی حمله تروریستی نزدیک مسجد مکی دید.
#قائمون
💢طناب پوسیده حجاریان
🔹همزمان با افزایش کنشگری اصلاحطلبان برای تعیین سازوکار این جریان برای سیاستورزی و حضور در انتخابات، تحرکات طیف رادیکال و افراطی نیز افزایش یافته است.
🔸نمونه این تحرکات را باید در مصاحبه امثال؛ فائزه هاشمی، سعید حجاریان و... دید که یا به نفی مستقیم حضور در انتخابات پرداخته و یا برای حضور در انتخابات به تعیین شروط میپردازند. در زمینه علل چنین رفتارهایی از سوی طیف رادیکال اصلاحات مانند حجاریان چند نکته تحلیلی را میتوان مد نظر داشت:
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹1ـ شرط و شروط طیف رادیکال و افراطیای مانند حجاریان را نمیتوان به معنای شرط و شروط برای حضور در انتخابات دانست؛ چرا که این طیف افراطی سالهاست از انتخابات گذر کرده و نافرمانی را جستوجو میکنند. برای مثال حجاریان در سایت مشق نو در 10 آذر 1397 اینگونه مینویسد: «تاکتیک اصلی اصلاحات، سازماندهی نیروها از پایین است. این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج تودهای و انواع سازمانهای مردمنهاد متجلی میشود و حتی بعضی مواقع میتوان به نافرمانی مدنی فکر کرد. اساساً معتقدم فشار از پایین با انتخابات پدید نمیآید. پس باید گفت: پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است. زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است.» لذا شروط طیفهای تندرویی مانند حجاریان بیش از آنکه شروط برای آمدن به صحنه انتخابات باشد تئوریزه کردن آنچه نافرمانی میداند است.
🔸2ـ نسخه تجویزی امثال حجاریان را باید طناب پوسیدهای دانست که با آن نمیتوان به چاه رفت. اشکال اول اینکه هر جریان سیاسی برای مانایی خود نیازمند بازیگری سیاسی است و این ذاتیاش محسوب میشود. جریان سیاسی مانند ماهی است؛ همانگونه که ماهی بدون آب میمیرد جریان سیاسی هم بدون کنشگری سیاسی رو به اضمحلال خواهد رفت. لذا اینکه یک جریان سیاسی را از فعالیت سیاسی منع کرده و آن را به «نافرمانی مدنی» دعوت کنیـ آنگونه که امثال حجاریان مینویسند و میاندیشندـ جز خسران برای جریان سیاسی مطبوع چیز دیگری حاصل ندارد.
🔹3ـ اشکال دومی که بر این صحبت وارد است و جریان اصلاحات را با خسارت همراه میکند منابع انسانی و بدنه اجتماعی جریان است. عدم بازیگری سیاسی به معنای به عاریت گذاشتن بدنه اجتماعی و طیف هوادار است. توصیه جریان افراطیای مانند حجاریانـ در صورت جامه عمل پوشیدنـ زمینهای را فراهم میآورد تا بدنه متمایل به جریان اصلاحات از جاهای مختلف گاه به اسم خط سوم داخلی و گاه به اسم جریانهای ساختارشکن خارجنشین به عاریت گرفته شود. اضمحلال بدنه اجتماعی هم چیزی جز اضمحلال جریان سیاسی نتیجهای ندارد.
🔅نکته مهم؛ حوادث و اتفاقات چند سال اخیر نشان داده است که سازوکار مواجهه با نظام در هر طیف سیاسی استفاده از سازوکار قانونی است. به همین دلیل در مدت اخیر شاهد فعال شدن سیاسیون و طیفهای داخلی اصلاحات هستیم تا برای رسیدن به یک سازوکار رقابت به اجماع برسند. آنچه مطلوب و مورد نیاز است این است که در این سازوکار نباید اجازه داد طیفهای تندرو و رادیکال زیر میز مفاهمه، گفتوگو، مشارکت و... بزنند و میز کذایی و غیر منطقی خود را پیش پای جریان بگذارند.
#قائمون
🔴 نُت فالش جهانگیری در سمفونی کارگزاران
🔸کانال تلگرامی امتداد، ارگان حزب اتحاد ملت که دبیرکل آن (خانم آذر منصوری) به تازگی بعنوان رئیس جبهه اصلاحات نیز انتخابات شد؛ اخیراً در مطلبی اختصاصی به موضع انتخاباتی اسحاق جهانگیری پرداخت.
🔸امتداد به نقل از "اسحاق جهانگیری"، معاون اول دولت روحانی و از مبرّزین حزب کارگزاران سازندگی ادعا کرد:
"آقای جهانگیری ضمن تاکید بر اینکه همواره از برنامههای جبهه اصلاحات پشتیبانی خواهد کرد، حضورش در انتخابات مجلس را به طور کامل و صریح رد کرد."
🔺امر واضحی که میدانیم این است که جبهه اصلاحات به سیاق دو انتخابات گذشته و تا اینجا قصد تحریم انتخابات سال جاری را دارد.
🔺ایضا میدانیم که حزب اتحاد ملت که دبیر کل آن هماکنون رئیس جبهه اصلاحات نیز هست؛ اصلیترین محفل اردوگاه چپ است که بر حرکات تندروانه از قبیل تحریم انتخابات اصرار میورزد.
🔺یعنی تا اینجا هیچ عجیب نیست اگر در یک رسانه محفلی متعلق به حزب اتحاد ببینیم و بخوانیم که آنها به نقل از یک رجل چپ گفتهاند او تابع تصمیم جبهه اصلاحات (بخوانید تحریم انتخابات) است.
🔺لکن مسئله از اینجا غامض میشود که اسحاق جهانگیری متعلق به خاستگاه گفتمانی حزب کارگزاران است و کارگزارانیها نیز در دو انتخابات قبلی از تصمیم شریرانه جبهه اصلاحات مبنی بر تحریم انتخابات تبعیت نکردهاند و در رفتاری شرافتمندانه و معقول در انتخاباتها لیست دادهاند.
🔺ضمن اینکه شاهد بودهایم رجالی مثل مرعشی و عطریانفر نیز دفاعیات متقن و صریحی از الزامات حضور در انتخابات داشتهاند.
🔺از اینجا میتوان نتیجه گرفت که یا مطلب کانال حزب اتحاد متقن نیست، یا اسحاق جهانگیری دچار شیفت گفتمانی شده و یا حزب کارگزاران از مواضع خودش عدول کرده است.
🔺همچنین مشخص نیست منظور جهانگیری از رد کردن حضور در انتخابات؛ رد کردن نامزدی بوده یا رد کردن حضور و رأی دادن و حمایت کردن! زیرا اقلا میدانیم که جبهه اصلاحات تشویقی به رأی دادن هم ندارد!
🔺برای اینکه مشخص شود کدامیک از این احتمالات صحیح هستند باید منتظر موضعگیریها ماند.
🔺در این میان اشاره به یک نکته هم خالی از لطف نیست و آن اینکه اسحاق جهانگیری یک بار طعم شیفت گفتمانی از درست به غلط را چشیده و میداند که تکرار تجربه حرفهای غلطش در جریان مناظرات ریاستجمهوری سال ۹۶ که به طرد او از جلسات دفتر مقام معظم رهبری منجر شد؛ میتواند هزینههای بیشتری را در سیاست شامل او کند.
🔺اینکه جهانگیری مایل به تکرار چنین تجربهای هست یا نه؛ سؤالیست که همانطور که اشاره شد باید برای دانستن پاسخ آن منتظر ماند.
#قائمون