eitaa logo
این عمّار
835 دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
7.5هزار ویدیو
512 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
نرخ موالید در کشور بالا رفته که البته هیچ ارتباطی با زاد و ولد ایرانیان ندارد، بلکه عمده رشد آمار مربوط به خانواده‌های افغانستانی است. امروز هم تصاویر عجیبی از موج مهاجرت افغان‌ها به کشور - پس از خبر شناسنامه دادن به ایشان - منتشر شده. در خبرها هم آمده امسال آموزش و پرورش ۶۰۰ هزار دانش‌آموز افغانستانی را پذیرش کرده است که موجب شده در برخی مناطق شهر تهران کلاس‌ها به بالای ۴۴ نفر ظرفیت برسد و این یعنی زیرساخت لازم برای این کار مهیا نشده ... 👈 من فهم دقیقی از ابعاد مسئله ندارم، اما می‌دانم همین امروز باید در موردش گفتگو کرد. اگر امروز به آن نپردازیم و تمهیدات لازم را نیندیشیم ممکن است ۱۰ سال دیگر با بحرانی روبرو باشیم ... 🌍برخی اخبار موثق حکایت از ممانعت آموزش و پرورش از ثبت نام تعدادی از دانش آموزان ایرانی الاصل در سراسر کشور بدلیل نداشتن ظرفیت پذیرش دانش آموز دارد !!
🔴بی‌بی‌سی فارسی پروژۀ ریگی-۲ را کلید زد 🔹در طرحی که بی‌بی‌سی فارسی مشغول اجرای آن است یکی از یاران قدیمی عبدالمالک ریگی و عضو رسمی گروه تروریستی جندالشیطان به‌نام عبدالغفار نقش‌بندی که رهبر جدید عملیات ضدامنیتی در سیستان و بلوچستان است با نقاب یک چهرۀ مذهبی مدافع اهل سنت و قوم بلوچ برجسته‌سازی شده است. 🔹قبل‌تر نقش‌بندی محکومیت قضایی به‌علت همکاری با گروهک ریگی و مشارکت در ترور یکی از مولوی‌های اهل سنت داشته که بر عوامل بی‌بی‌سی پوشیده نیست. با این وجود بی‌بی‌سی فارسی برای خلق عبدالمالک جدید در چند ماه گذشته مشغول تبلیغ و جذب هوادار برای او و انتشار تمامی فتواهای نقش‌بندی است.
🔴این یادداشت اعتراف یک خبرنگار فمینیست برزیلی است ❗️با دختران نوجوان به اشتراکش بگذاریم 🔻خانم لولوگارسیا ناوارو، مجری شبکه ملی برزیلی است که سالها در مصر زندگی کرده و از کشورهای مختلف غرب آسیا بازدید کرده است. او می‌گوید زمانی که در مصر بودم مجبور بودم لباس‌های کامل‌تری بپوشم که مرا آزار می‌داد، من معتقد بودم پوشش کامل و حجاب، بردگی جنسی برای مردان است و در آرزوی بازگشت به برزیل و زندگی در آزادترین کشور آمریکای لاتین بودم، کشوری که حتی بیشتر از کشور آمریکا به زنان آزادی داده بود‌. به هنگام بازگشت به برزیل احساس آرامش زیادی داشتم، گمان می‌کردم به آزادی مطلق رسیده‌ام. اما روزی که بدن عریان یک زن را که نماد بزرگترین تبلیغات کارناوال برزیل بود را دیدم، در من جرقه‌ای زده شد که چرا جسم زن نماد تبلیغات است؟ در ادامه برنامه‌ای که در آن زنان از مدارس مختلف سامبا - که همگی سیاه‌پوست بودند - بر اساس رقص و ظاهرشان توسط هیئتی که تماماً سفید بودند مورد قضاوت قرار گرفتند و وقتی یک زن گفت که در یکی از دپارتمان‌های پتروشیمی برتر برزیل درس می‌خواند تا در نهایت در صنعت نفت و گاز کار کند، داور مرد با تعجب پوزخند زد، این خنده‌ی تحقیر و این مدل آزادی مرا با سوال‌های بزرگتر مواجه کرد. 🔴جایگاه زنان برزیل گارسیا ادامه می‌دهد برزیل کشوری است که رئیس جمهور زن دارد و زنان به خوبی در نیروی کار حضور دارند و با این حال که برزیل معروف به آزادترین کشور جهان است، اما یکی از خطرناک‌ترین کشورها برای زنان است. آمارها نشان می‌دهد که هر دو ساعت یک زن در برزیل کشته می‌شود، کشوری که هفتمین رتبه میزان خشونت علیه زنان در جهان را دارد . گارسیا در ادامه می‌گوید ما هنوز‌ همان برزیلی هستیم که بیشترین بردگان را وارد کردیم و بردگان زن به عنوان اشیاء جنسی پسران ارباب مورد استفاده قرار می‌گرفتند و این میراث هنوز بر زنان از هر طبقه و نژادی در اینجا تأثیر گذاشته است. گارسیا متعجب است چگونه ما آزادی را یدک می‌کشیم در حالی که بیشترین آمار جراحی‌های پلاستیکی و مصرف لوازم آرایشی را حتی برای دختران نوجوان داریم؟ گارسیا از این فشار زیاد روی جسم زنان برای انطباق با یک ایده‌آل مطلوب برای مردان می‌نامد و می‌گوید باور نمی‌کنم من یک زن آزاد هستم. او در ادامه بازدید خود از یک مرکز مدلینگ می‌گوید که تمام نفرات آنها دختران نوجوان بوده‌اند و ناراحت این است که چرا آرزوی دختران نوجوان مدل بودن است؟ او تعجب می‌کند و می‌گوید ما چگونه شعار آزادی وعدم جنسیت‌زدگی می‌دهیم؟ 🔴آزادی یا اسارت گارسیا سردرگم این همه جنسیت زدگی با شعار آزادی درکشورش است، وی در آخر اعتراف می‌کند با آنکه همه به خاطر حجاب به غرب آسیا حمله می‌کنند اما من می‌بینم آزادی غربی همان قفس خودساخته زنان است‌. ⏪به این نکته توجه فرمایید خانم گارسیا مقایسه آزادی زن غربی را با پوشیده‌ترین زن مسلمان مقایسه می‌کند، آن هم نه زن ایرانی که پیشروی کسب مدال‌های ورزشی، هنری، علمی و.. جهان است، او در عین اینکه منتقد محدودیت‌های زنان عربستان است که حق رانندگی نداشته‌اند(درهنگام نگارش این مقاله) یا زنان افغانستان که حق تحصیل ندارند، اما باز با این همه تحجر در معدود کشورهای اسلامی، باز در آخر زن غربی را اسیرتر می‌یابد. منبع:سایت https://www.npr.org
هدایت شده از قائمون
جزییات دستگیری شبکه تروریستی در آذربایجان‌غربی‌ ▪️شیمی‌دان داعشی که بمب می‌ساخت‌‌ 🔹فردی که در حوزه شیمی تحصیل کرده و با داعش زمانی در سوریه و عراق مستقر بودند، همکاری داشت، با هدایت نیرو‌های داعش اقدام به ساخت بمب و آزمایش آن‌ها در برخی از شهرستان‌های استان آذربایجان غربی می‌کرد. 🔹اعضای این گروه با هماهنگی‌های انجام شده، اقدام به ساخت تله‌های انفجاری، بمب، جلیقه انفجاری و انتحاری که ریموت‌های تایمر موبایلی بر روی آن‌ها نصب شده بود، کرده بودند تا در مراسم جاماندگان اربعین در تهران، شروع مدارس و مناسبت‌های پر تجمع عملیات تروریستی انجام دهند. 🔹یکی از عوامل اصلی که قصد داشت بخشی از مواد منفجره را به تهران منتقل کند در یکی از شهرستان‌های استان البرز شناسایی و دستگیر شد.
🔺طرفداران جمهوری اسلامی پس از 44 سال و طرفداران ززآ پس از 1 سال!
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍تصاویری از لحظه دستگیری ابوبخاری سرکرده ارشد داعش در کرکوک عراق 🔹‌سازمان اطلاعات عراق از به دام افتادن یکی از سرکردگان تروریست های داعشی موسوم به فرمانده گردان خارجی داعش در استان کرکوک خبر دادند.
هدایت شده از قائمون
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین دختر بسیجی🌺 خلبان 🌺 ماشاالله🤲🌺 💫ظهور نزدیک است 💫
تدوین اولین برنامه توسعه کشور/ عضو همیشگی شورای اقتصاد و...کشور /رئیس اولین کمیته خصوصی‌سازی کشور تدوین سند استراتژی توسعه صنعتی کشور/طراح معاونت اقتصادی سازمان برنامه کشور/ و در آخر رئیس ستاد اقتصادی دولت روحانی بخشی از سوابق مهندس نیلی در تخریب اقتصاد ایران!
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماحصل اظهارات مدیران اینترنشنال از چرایی فرار به واشنگتن؛ ترس از برخورد ایران در خاک لندن! ❌ رسانه تروریستی اینترنشنال که ماه‌ها برای اغتشاشات و خونریزی در ایران فراخوان می‌داد و معترضان را به اعمال خشونت علیه نیروهای امنیتی دعوت می‌کرد، حال اعتراف می‌کند که به دلیل مسائل امنیتی و ترس از برخورد ایران در آن زمان به واشنگتن فراری شده‌اند.
🔴 صرفا جهت تامل... 🔹درنشست مشترک آمریکا با شورای همکاری کشورهای خلیج فارس ادعاهای غیرقابل قبول علیه حاکمیت سرزمینی ایران در خصوص جزایر سه گانه ایرانی مطرح شد که مورد حمایت دولت آمریکا قرار گرفت... 🔹 درخصوص این بیانیه مشترک اعتراضی نکردند؛ در واقع اصلاح طلبان اول، آمریکا دوست هستند بعد وطن دوست!
هدایت شده از قائمون
عالی عالی .. یک رشد و آگاهی عمومی بفضل الهی در حال شکل گیری است برای رجوع به عدالت و نصوص ولی امر .. اگر این روند ان شاءالله ادامه پیدا کند امید تحولات بسیار مثبتی در زمینه بسط عدالت و ریشه کنی فساد و رانت ایجاد شود
🔴 منطق گوساله ای گاوهای رسانه ای اصلاحات رئیسی گفته تو مدرسه‌ها شیر توزیع می‌کنیم الان اصلاح طلبا میان میگن: این گاوهایی که با شیرشون پز میدی همون گوساله‌هایی هستند که تو دوره روحانی به دنیا اومدند! همه باهم : روحانی مچکررریم😘 😅😅