🔺️شکایت ۳۷ نماینده مجلس از روحانی: تو اول به ما گفتی منقلی!
🔹تعداد ۳۷ نفر از نمایندگان در قالب ماده ۲۳۴ آیین نامه داخلی مجلس شکایتی را در مورد رئیس جمهور به خاطر به کار بردن عبارات توهین آمیز در باره منتقدان و همچنین عدم رعایت شئونات و ... در مجلس طرح کردند.
🔹در این شکایت به ۵۳ مورد اهانت رئیس جمهور از مهر ماه سال ۱۳۹۲ تا فروردین ماه ۱۳۹۶ به منتقدان اشاره شده و از نظر شکایت کنندگان نقض اصل ۱۲۱ قانون اساسی و عدم رعایت شئونات از سوی شخص رئیس جمهور تلقی میشود.
🔹مواردی همچون اقلیت کارشکن، دروغ پراکن، اقلیت افراطی، تفرقه افکن، بی عقل ، دلال تحریم، دروغگو فحاش، هتاک، دشمن انسانیت، منقلی و ساده لوح از مواردی است که حسن روحانی برای منتقدان خود به کار برده و در این طرح شکایت به آنها اشاره شده است.
⬇️ لینک ثبت شکایت از روحانی
http://asle90.24on.ir
تحلیلِ برجام، از منظر قرآن.docx
20.3K
تحلیلِ برجام، با استناد به قرآن کریم
چکیده
بایدن، همانند ترامپ، به نزاع با ایران ادامه خواهد داد .در شرایط فعلی ایران(حاکمیتِ جریان لییرال و غربگرا) تحریمی را نیز لغو نمی کند که برجام های دیگری را دنبال خواهند نمود.
فعلا تنها راهکار بر ای جریانِ انقلابی، بصیرت افزایی و مقاومت در برابر دشمنان خارجی و منافقان داخلی است.تا این که بیاری خدا یک دولت جوان انقلابی تشکیل شود و معادلاتِ دشمن را بهم بزند(انشا الله)
تفصیل مطالب در فایل پیوستی👆
✍️علی اکبر صیدی
تحلیلِ برجام، از منظر قرآن.pdf
85.9K
تحلیلِ برجام، با استناد به قرآن کریم
#چکیده
🔴بایدن، همانند ترامپ، به نزاع با ایران ادامه خواهد داد .در شرایط فعلی ایران(حاکمیتِ جریان لییرال و غربگرا) تحریمی را نیز لغو نمی کند که برجام های دیگری را دنبال خواهند نمود.
✅فعلا تنها راهکار بر ای جریانِ انقلابی، بصیرت افزایی و مقاومت در برابر دشمنان خارجی و منافقان داخلی است.تا این که بیاری خدا یک دولت جوان انقلابی تشکیل شود و معادلاتِ دشمن را بهم بزند(انشا الله)
تفصیل مطالب در فایل پیوستی👆
✍️علی اکبر صیدی
23.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گروه سرود نوجوانان تبریز- در دیدار تصویری با رهبر معظم انقلاب 29 بهمن1399
⛔️نفاق و دشمن گرایی
✅در آموزه های سیاسی اسلام به صراحت، از گرایش به دشمن و اعتماد به آن نهی شده است(1) . با این حال، منافقان، صرفا برای حفظ منافع شخصی ،شتابان به سوی دشمن گرایش پیدا می کردند. که خداوند متعال،ضمن تقبیحِ دشمن گرایی، نوید وفتح و گشایش به مسلمین می دهد.(2).
#مذاکره_مجدد_ممنوع
#پینوشت:
1️⃣ولَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ؛و به كسانى كه ستم كرده اند (دشمنان)اعتماد نکنید كه آتش [دوزخ] به شما مى رسد و در برابر خدا براى شما دوستانى نخواهد بود و سرانجام يارى نخواهيد شد (هود/113).
2️⃣فتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ؛مى بينى كسانى كه در دلهايشان بيمارى است در [دوستى] با آنان(دشمنان) شتاب مى ورزند مى گويند مى ترسيم به ما حادثه ناگوارى برسد اميد است خدا از جانب خود فتح [منظور] يا امر ديگرى را پيش آورد تا [در نتيجه آنان] از آنچه در دل خود نهفته داشته اند پشيمان گردند(مائده/52)
✍️علی اکبر صیدی
شُل کردن #تحریمها با هدف دخالت در #انتخابات
«حداد عادل» رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی:
🔹در بیش از ۲۰ سال اخیر ما شاهد بودهایم که دشمنان خارجی در انتخابات کشورمان روش خود را تغییر دادهاند؛ این در حالی است که در دهه ۶۰ و ۷۰ آنها عدم مشارکت مردم در انتخابات را ترویج میکردند ولی در دهه ۷۰ به بعد تلاش کردند در انتخاباتها دخالت کنند.
🔹دشمنان از ابزار تحریم و شل و سفت کردن تحریمها برای روی کار آمدن جریان خاص در انتخابات بهره میگیرند.
🔹روزگاری آنها میگفتند ما لیستی از تحریمها آماده کردهایم ولی فعلا به کنگره آمریکا نمیبریم تا مبادا در انتخابات ایران تأثیر منفی بگذارد؛ این کار آنها همان در باغ سبز نشان دادن است.
🗞 روزنامه
🕣 #ساعت_۳۰_۰۸ هر روز در همین کانال
📰 تصاویر صفحهی نخست روزنامهها
🔺 #یکشنبه | ۳ اسفند
#روزنامه
http://eitaa.com/aina_ammaar