eitaa logo
این عمّار
830 دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
7.4هزار ویدیو
511 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پاکستان و انتخاب استراتژیک 🔹پاکستان، ششمین کشور پرجمعیت جهان و تنها کشور اسلامی دارای سلاح‌های هسته‌ای است. این کشور که نقش ویژ‌ه‌ای در تعیین معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی دارد؛ به انتخاب استراتژیک رسیده است. 🔹پاکستان محل اصلی و کانونی رقابت ژئو استراتژیک آمریکا و چین در کریدور (راهرو) شرق به غرب است. طرح "یک کمربند، یک راه" چین و رشته مروارید دریائی این کشور، 60 کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی را در برمی‌گیرد. این طرح، چین را در موقعیت تعیین کننده‌ی برتر قرار خواهد داد. از نقطه عزیمت این پروژه با عنوان "پاسیفیک-ایندیا" یاد شده است. این پروژه دروازه‌ی نقشه راه صعود چین از نردبان قدرت جهانی و عقب راندن تدریجی آمریکا با کمترین هزینه احتمالی است. 🔹در طرف مقابل، آمریکا برای مهار چین برنامه‌های خاصی را در نظر گرفته. ایالات متحده با پروژه  موسوم به "ایندیا-پاسیفیک" که از حوزه عربی - اسرائیلی ساحل دریایی مدیترانه شروع می‌شود، حوزه انرژی خلیج فارس را پوشش داده و در ادامه، هندوستان در اقیانوس هند را در بر می‌گیرد و از طریق تنگه مالاکا راه خود را به شرق آسیا باز می‌کند تا اتحاد بلوک غرب با اتصال ژاپن، استرالیا، کره‌جنوبی و برخی از کشورهای حوزه آ.سه.ان را تکمیل کند و چین را در محاصره خود قرار دهد. 🔹پاکستان، بویژه در دوره‌ی عمران خان، با انتخاب استراتژیک خود، به بازیگر تعیین کننده‌ بین چین و آمریکا از یک سو، ایران و عربستان از سوی دیگر تبدیل شده است. انتقادهای عمران خان از آمریکا و غرب در مسائل منطقه‌ای، عدم همکاری با غرب در مقابله با روسیه، همکاری بیشتر با ایران، عدم همراهی علیه محور مقاومت در یمن و... باعث شده سرویس‌های اطلاعاتی غرب طرفداران نواز شریف را برای کنار زدن عمران خان به خیابان‌ها بکشانند تا با کودتای سیاسی مانع برنامه‌های عمران خان گردند.
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقایسه ایران با ایران طی یک قرن اخیر👆👆👆🙏👏 💪
🔻سو استفاده از یک بی تدبیری 🔹مشهدالرضا در روزهای گذشته ،میزبان تیم ملی ایران و لبنان جهت انجام آخرین بازی دور مقدماتی جام جهانی فوتبال بود. فرصت میزبانی که می‌توانست با یک مدیریت صحیح و منسجم به یک افتخار بزرگ تبدیل شود، اما با سوء‌مدیریت‌ تعدادی از مسئولین تبدیل به یک اتفاق غم‌بار شد و کام بسیاری از هموطنان‌مان را تلخ کرد.این رویداد با واکنش هایی روبرو شد که قابل تامل و بررسی است: 🔹اولا؛ برخی افراد و جریان های داخلی شکست خورده که از هر فرصتی برای حمله به دولت سیزدهم استفاده می کنند ، در وهله اول درصدد انتقام از دولت و به حاشیه راندن تسویه بدهی صدها میلیاردی دولت روحانی از بانک مرکزی توسط دولت رییسی برآمده و حتی با ترند کردن سخنان حسن روحانی که گفته بود اینا دنبال دیوار کشی هستند ، به نوعی از دولت یک غول تمام معنا در اینباره ترسیم کردند.این جریان کار را به جایی رساندن که حتی فردی مثل محمد مهاجری بدون هیچ دلیلی این اتفاق را به آیت الله علم الهدی نسبت داده و خواستار تغییر ایشان شده است! 🔹ثانیا؛ بنگاه های لجن پراکنی دشمن مانند: بی بی سی، اینترنشنال،رادیو فردا و اکانت های آلبانی نشین و... در یک حرکت هماهنگ اقدام به تحلیل و تفسیرهای جهت دار مبنی بر ارزش قایل نشدن جمهوری اسلامی ایران برای زنان و ... کردند. البته هدف این جهت دهی ها کاملا روشن است و آن اینکه در ماه های اخیر افتخار آفرینی های زیادی از سوی ورزش بانوان ایران انجام شده که تحملش برای رسانه های دشمن غیر قابل تحمل بوده است. همچنین صعود مقتدرانه تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی که برای اولین بار بدون هیچ دغدغه و اما و اگر انجام شده ، از دلایل این انتقام‌گیری می باشد. 🔹ثالثا؛ از طرف دیگر برخی رسانه ها و پادوهای داخلی دشمن ، مثل برخی سلبریتی ها با راه اندازی هشتک نه به حضور ایران در جام جهانی ،خواستار حذف ایران از جام جهانی فوتبال شده اند. 🔹رابعاً: بررسی‌ ها نشان می دهد ، در سطح جهانی، اولین نشر دهنده این اخبار تلخ ، نشریات و رسانه‌های ایتالیایی مثل اسپورت مدیا، اسکای اسپورت ایتالیا بوده است که نظریه حذف ایران و جایگزینی ایتالیا را مطرح کرده اند! 🔹خامسا: در بیانیه فیفا بدون اشاره به تعلیق فوتبال ایران، از فدراسیون فوتبال تنها درباره این اتفاق توضیح خواسته شده است و ابراز امیدواری کرده که زنان بتوانند مانند بازی ایران و کامبوج وارد استادیوم شوند. اما معلوم نیست که تا چه حد ترندها و اخبار کذب و همان روایت های غلط از این حادثه بتواند در ثبات تصمیم فیفا تاثیر بگذارد. متاسفانه برخی غربگرایان برای انتقام از دولت، نظام ،و.. خواستار حذف ایران شده اند. درست کاری که برخی خائنان به وطن در نامه به ترامپ خواستار تحریم بیشتر ایران شدند. 🔹لازم به توضیح است ، ضمن محکوم کردن این اتفاق تلخ، یادمان نرود برخی تلاش دارند تا روند امید آفرینی در چند ماه اخیر را متوقف نمایند و با انتشار اخبار ناامید کننده ، با آن کاسبی نمایند. البته همانطور که وزیر کشور هم قول داده عوامل اخلالگر شناسایی شده و هر چه سریعتر محاکمه شوند.
🌐 انقلاب صادق 🔶 در تاریخ انقلاب های دنیا،رهبران پیروز انقلاب ،حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کرده اند،اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران،حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح و پیگیری می نمایند. 💠 سیدصادق طباطبایی که از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده می گوید به امام خمینی عرض کردم :حالا که دنیا شما و رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت. ایشان در جواب گفتند شما الان نمی‌فهمید. پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه حتما باید رأی‌گیری شود و دقیقا تعداد مخالف و موافق معین شود. 🔴 واژه جمهوری اسلامی از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند در مصاحبه با خبرنگار فیگارو مطرح شد. ایشان در پاسخ به این سؤال که «عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را می خواهید جانشین رژیم شاه کنید؟» برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را جمهوری اسلامی معرفی کردند. (صحیفه نور ج۲، ص ۳۶)و در مصاحبه های متعددی به تبیین آن پرداختند به عنوان نمونه ایشان در جواب خبرنگار تایمز لندن که سؤال می کند چه نوع حکومتی را در ایران مایلید ببینید، جواب می‌دهند: «ما جمهوری اسلامی را اعلام کرده‌ایم و ملت با راهپیمایی‌های مکرر به آن رای داده‌اند. حکومتی است متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی»( ‌صحیفه نور ،ج ۴، ص ۱۶۹) و یا در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه گاردین که از نوع حکومت می پرسد ، می فرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عمومی. شکل نهایی حکومت با توجه به شرایط و مقتضیات کنونی جامعه توسط مردم تعیین خواهد شد» (‌صحیفه نور ، ج ۲، ص ۲۶) همچنین ایشان در پاسخ به سؤال خبرنگار لوموند که پرسیده بود: «حضرت عالی می فرمایید که بایستی در ایران جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند و این برای ما فرانسوی ها چندان مهم نیست، زیرا که جمهوری می تواند بدون پایه مذهبی باشد، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟»فرمودند:«اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، این که ما جمهوری اسلامی می گوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است. طرز جمهوری هم همان جمهوری است که همه جا هست.» (همان ، ج ۲، ص ۳۵۱) 🔵 شعار استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی بیانگر اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی حضرت امام به شعار مردم تبدیل شد . ✅ امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی،به دور از قدرت طلبی و سهم خواهی و با صداقتی بی نظیر بر شعارها و خواسته های اصیل انقلاب مومن بوده اند و حاصل این پایبندی،آری ۹۸/۲ درصدی مردم ایران به جمهوری اسلامی بوده است.
📍پیش بینی محسن رضایی درباره پایان جنگ اوکراین 🔻معاون اقتصادی رئیس جمهور: 🔹ایران بیش از ۴۰ سال است که آرامشی در هدایت و رهبری دارد و مثل یک کشتی اقیانوس پیما برمبنای اصول خود درحال حرکت است. 🔸جنگی که در اوکراین آغاز شده است حداقل ۱۰ سال به طول می‌انجامد، جنگ اوکراین ماجرای مهمی است و به این سادگی‌ها پایان نمی‌یابد.
▪️ فدراسیون فوتبال باید پاسخگو باشد
🔥سوگ‌نه‌میلیونی‌برای‌نه‌میلیون‌نفر 🔻صد سال پیش در آغاز قرن جدید، ۹میلیون نفر از مردم ایران عزادار ۹ میلیون نفر دیگری بودند که به خاطر قحطی و گرسنگی در کوچه و خیابان ها جان سپرده بودند! 🔻این قحطی مرگبار بصورت عمدی توسط انگلیسیها ایجاد شد و بعد توسط عوامل آنها در تاریخ کشور ما مدفون گردید... 🔻اما امروز در آغاز قرن جدید همان دولت استعمارگر برای آزادی یک جاسوس خود مجبور است به التماس بیفتد و مجبور است خسارت کلاهبرداری در معامله‌‌ای را که در اواخر دوران پهلوی انجام داده بپردازد 🔻انگلیسی ها و انگلیسی تبارهای وطنی باید بدانند این آغاز راهی است که از خسارتهای مالی دهه ۵۰ شروع شده و به تأدیه خسارت‌های مالی و جانی دهه‌های قبل هم خواهد رسید... 🔻این عظمت را مدیون هستیم... روزت مبارک ای حرم پاینده
💢️رئیسی: از میز مذاکره کنار نکشیده‌ایم/ زندگی مردم را به برجام گره نزدیم رییس جمهور: 🔹امروز مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران با عزت بیان می‌شود اما به هیچ عنوان زندگی مردم و اقتصاد را به برجام و مذاکره گره نزده‌ایم.
🇮🇷 🖼 | پیکنیک آمریکایی ‼️ 🍃🌹🍃 🔻 عکس یادگاری با بدن شعله‌ور آفریقایی‌ای که زنده‌زنده سوزانده شد. 🔸 جوان ۱۸ ساله‌ی سیاه‌پوست کندذهنی بود که به بهانه واهی لینچ شد. 🔹 لینچ یا زنده سوزاندن، رسم رایج مردم آمریکا در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ بود. رسمی که هیچ مشکل قانونی نداشت و مردم بعد از انجام آن دور بدن شعله‌ور پایکوبان با غرور و افتخار عکس یادگاری می‌گرفتند. 🔺 مابین سال‌های ۱۸۸۲ تا ۱۹۶۸ در مجموع حدود ۳۵۰۰ سیاه‌پوست در آمریکا این‌گونه کشته شدند! | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
💢اینفانتینو، رییس فيفا در نشست خبری دوحه از واژه جعلی «خ.ل.ی.ج» به جای «خلیج فارس» استفاده کرد؛ الان اون بزرگوارانی که فیفا رو برای تحریم تیم ملی ایران صدا میزدند، رگ غیرتشون بیرون نزده؟ برای این توهین به تاریخ ملی ما چه کسی رو صدا میزنید؟ یک حرفی، نظری، نقلی چیزی!
رئیسی: دست مافیای تجهیزات پزشکی و دارویی را قطع خواهیم کرد 🔹مافیایی که در تجهیزات پزشکی و دارویی وجود دارد قوی‌ترین مافیاست‌ اما دولت سیزدهم دست عناصر مافیایی را از این حوزه کوتاه خواهد کرد. 🔹نباید تسلیم کسانی شویم که نمی‌خواهند حاصل تلاش دانشمندان ایرانی به دنیا عرضه شود؛ باید این فضا را بشکنیم و با قدرت پیش برویم.
🔴🔵 حمله به صندوق رای ◽️◽️ایادی استعمار در برابر مردم ❗جلوگیری از استقرار مردمسالاری، یکی از سیاست‌های مهم استعماری سلطه‌گران غربی مدعی دموکراسی بوده است که این حربه با تحریک ایادی نفوذی دنبال شده است. ❗ با پیروزی انقلاب اسلامی همه توان ایادی وابسته به اجنبی برای جلوگیری از برگزاری در ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ قرار گرفت و بخشی از گروهک‌های وابسته، همه‌پرسی را برگزیدند و در برخی شهرها به صندوق‌های رای حمله کردند! ‼️دکتر صادق طباطبايي - از مسئولان برگزاری رفراندوم در دولت بازرگان - مي‌گويد: «ما يک پل ارتباطي بين مراکز استانها و شهرهاي بزرگ برقرار کرديم و با هواپيما و هلي‌کوپتر و خيلي‌ جاها با قاطر برگه‌ها را به جاهايي که نرسيده بود رسانديم... گزارش‌هايي مي‌رسيد که گروه‌هاي ضدانقلاب و اقداماتي کرده بودند و برگه‌ها را از بين برده بودند. متأسفانه علي‌رغم تدابير امنيتي در و و و و نگذاشتند رفراندوم برگزار شود. حتي به اتومبيل هيات حسن نيت و نمايندگان آقاي هم حمله کردند ... يادم هست در حالي که نتايج آراء را از نقاط مختلف دريافت مي‌کرديم، اطلاع دادند که چريک‌هاي فدايي يا عده‌اي مسلح قصد دارند به ستاد انتخابات حمله کنند. عده‌اي از کارکنان ترسيده بودند...» 📚 منبع: خاطرات سیاسی - اجتماعی دکتر صادق طباطبایی، ج ۳، ص ۳۰۴ 🌐 شناخت سیاست‌ها و راهبردهای استعماری غرب در