eitaa logo
این عمّار
780 دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
8.1هزار ویدیو
553 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بزرگترین سازمان ضدّ تروریستی در همه‌ی دنیاست 🍃🌹🍃 🔻رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار فرماندهان سپاه: تشکیل سپاه در ابتدای انقلاب یک پدیده‌ی منحصر به فرد در بین انقلابهای بزرگ تاریخ بود. در انقلابهای بزرگی مثل انقلاب فرانسه، انقلاب شوروی بلشویکی، گروه‌هایی پیدا شدند در اوایل انقلاب و به‌عنوان طرفداری از انقلاب سر بلند کردند، اقداماتی کردند لکن سپاه مطلقاً قابل مقایسه‌ی با آن گروه‌ها و آن جمعیتها نبود. آنها ویرانگر بودند، خودسر بودند، بی‌انضباط بودند، بدون پایبندی به مبانی و اصول بودند. سپاه نه، سپاه از اول، از اول تشکیل،‌ زیر نظر مرکزیت انقلاب تشکیل شد. 🔸در همه جای کشور حضور داشت اما مرکزیت به معنای واقعی کلمه فرماندهی میکرد. از اول تشکیل سپاه افراد سپاه و عناصر سپاه برخوردار بودند از ارزشهای دین و انقلاب مثل ایثار، مثل فداکاری، مثل حضور جهادی دائمی، شبانه‌روزی، مثل اطاعت و تسلیم در مقابل امام بزرگوار، مطلقاً غیر از این دیده نشد ما از اول ناظر و حاضر بودیم. 🔹در طول تاریخ کشور تا آنجایی که بنده اطلاع دارم نمی‌شناسیم هیچ مجموعه‌ی نظامی را که تا این حد برخوردار باشند از سلامت معنوی و اخلاقی و سیاسی. 🔺سپاه، این پدیده‌ی بی‌نظیر استثنایی متوقف نشد؛ یعنی اینجور نبود که یک حرکتی را شروع کنند یک رشدی بکنند بعد متوقف بشوند نه،‌ این تا امروز ادامه پیدا کرده به طوری که ما با گذشت حدود چهار دهه یک کانون عظیم و کاملاً مجهز دفاعی و نظامی را داریم، بزرگترین سازمان ضدّ تروریستی دنیا را داریم. امروز سپاه بزرگترین سازمان ضدّ تروریستی در همه‌ی دنیاست. یک سازمان مجهّز نظامی است. یک سازمان کارآمد و مستقلی است که کارهایی میتواند انجام دهد که خیلی از ارتشهای بزرگ دنیا نمیتوانند انجام دهند. ۱۴۰۲/۰۵/۲۶ 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 باید مراقب باشیم در شناخت دشمن اشتباه نکنیم | امام با آن چشم بصیرت فرمود هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 امام‌خامنه‌ای: همه مسئولان کشور موظفند کار جهادی و شبانه‌روزی کنند و خستگی نشناسند | وظیفه امروز ما، کمک کردن به مردم به خصوص به طبقات ضعیف است 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از قائمون
1.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: نمی‌گویم انتقاد نباشد؛ انتقاد همراه با اعتماد باشد 🔹می‌خواهند انتقاد کنند اشکال ندارد اما اعتماد داشته باشند. مسئولان دارند با اخلاص، با علاقمندی، با شوق، با توکل به خدا، با همه توان کار می‌کنند. اعتماد بشود به آنها، انتقاد هم اگر لازم بود بشود. من مخالفتی با انتقاد ندارم. 🔹اگر این راه را دنبال کردیم، و به‌حمدالله تا امروز دنبال شده و بعد از این هم به فضل و توفیق الهی دنبال خواهد شد، پیروزی بر دشمن قطعی است.
🔴معماری حیا 🔹یکی از دلایل اینکه تخریب معماری ایرانی اسلامی نتیجه مستقیم بر تخریب فرهنگ عفاف و حجاب جامعه داشته است ، تدابیری بود که برای حفظ حیا در این معماری گنجانده شده بود ،به عنوان مثال این فقط یک درب ساده اسلامی است که انواع قواعد حفظ حیا در آن رعایت شده است. 🔹طراحی به گونه اي است که زن خانه میداند پشت درب نامحرم است ، بلندی درب مردان را ، در کنترل چشم وسر به زیری کمک می‌کند حفط حریم خانه و دیده نشدن آن از بیرون نیز نکته مهم این معماری بود که به همت غرب پرستان دیگر اثری از این معماری در جامعه کنونی ما دیده نمی‌شود
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ جدید حاج صادق آهنگران برای رهبر انقلاب و حاج قاسم سلیمانی .
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحریف و تبیین👆 🎤دکتر رفیعی🎤
ترامپ: بایدن مقابل ایران تسلیم شده است رئیس‌جمهور سابق آمریکا: 🔹توافق مبادله زندانی با ایران مورد دیگری از تسلیم شدن بایدن و مصداقی از ذلت بیشتر ایالات متحده آمریکا در صحنه جهان است. 🔹علاوه بر این، ضمانت شده که ایران از این پول برای پیشبرد برنامه تسلیحات هسته‌ای خود استفاده کند که این باعث می‌شود اسرائیل، ایالات متحده و کل دنیا با مخاطرات بسیار جدی مواجه شوند.
♦️کنفرانس خبری مشترک وزیران امور خارجه ایران و عربستان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران: 🔹روابط ایران و عربستان در مسیر درست خود قرار دارد و رو به پیشرفت است. 🔹ما به امنیت درون‌زا و بومی در منطقه معتقد هستیم. 🔹وزیر امور خارجه عربستان: 🔹دیدار امروز ما در راستای روابط دوجانبه و گسترش روابط دو کشور و افزایش امنیت در منطقه بود. 🔹بر اساس توافق صورت گرفته در پکن، سفارت‌خانه‌های دوکشور بازگشایی شده است و سفرای دو کشور مشخص شده‌اند. 🔹ما منتظر سفر آقای رییسی به عربستان بر اساس دعوت صورت گرفته از ایشان توسط پادشاه سعودی هستیم.
🔸«مُنیب میر» در مقاله‌ای با عنوان توافق هسته‌ای ایران و آمریکا نوشت: توافق اخیر میان این دو کشور باعث شده تا زمزمه‌هایی درباره یک توافق موقت یا کوچک بین تهران و واشنگتن برای پرداختن به بن بست برجام شنیده می‌شود اما تمایلی از سوی طرف ایرانی مشاهده نمی‌شود. وی در این مقاله آورده است: دوران فعلی تحت دوگانگی در رژیم ان پی تی درحال فروپاشی است و چشم‌انداز راهبردی در منطقه به نفع جمهوری اسلامی ایران در حال تغییر می‌باشد و ما یکی از دستاوردهای آن را در دیپلماسی اخیر تهران برای دسترسی به منافع خود از واشنگتن مشاهده کردیم. مُنیب میر اظهار داشت: دیدن نتایج بلندمدت مذاکرات اخیر میان ایران و آمریکا بسیار جذاب خواهد بود اما توافق اخیر دو کشور بیانگر غلبه قدرت چانه زنی تهران بر واشنگتن است.
📍تغییرات ضریب جینی در ایران از 1363 تا پایان 1401/وقایع اقتصادیه پ ن: ضریب جینی معیار اندازه گیری نابرابری اقتصادی هر قدر به سمت یک حرکت کند، نابرابری کامل است و هر قدر به سمت صفر حرکت کند نابرابری صفر می شود. با هدف مند کردن یارانه ها و پرداخت نقدی یارانه، نابرابر کاهش یافت اما مجددا با افزایش نرخ دلار کل اقتصاد مجددا به سطح سال ۱۳۸۸ برگشت. با شروع دولت جناب رئیسی روند کم شدن این شاخص شروع شده و ان شاء الله ادامه خواهد داشت.