فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطیب: امسال نزدیک به ۲۰۰ تروریست دستگیر کردیم
وزیر اطلاعات:
🔹امسال نزدیک به ۲۰۰ تروریست که قصد کشتار داشتند دستگیر کردیم که نزدیک به ۲۰ درصد این موارد در تهران دستگیر شدند.
🔹تیمهای تروریستی نوپدید که اکثرا مثل داعش مخلوق غربیها هستند و در هلند و دانمارک، سوئد، آلمان آموزش میبینند و اسلحه میگیرند.
🔹ما شعاری داریم که تروریست در هیچ جای دنیا امنیت ندارد، روزی اروپاییها به این نتیجه خواهد رسید اما آلبانی زود به نتیجه رسید.
#قائمون
🔴 دفاع جانانه احمد توکلی از دخالت دولت در بازار
🔸دکتر احمد توکلی، فعال شهیر اصولگرا و از نمایندگان ادوار مجلس اخیراً طی نامه ای در انتقاد از طرح مولد سازی دولت رئیسی نوشته است: دولت چه ابزاری جز زمین خدادادی رایگان و اجازه دخالت در بازار زمین، مسکن و اجارهبها، در اختیار دارد که بتواند بهوسیله آن قیمت تمامشده مسکن را کاهش دهد و مردم را از بیخانمانی برهاند؟ زمین، دارایی طبیعی و منحصربهفرد است و رایگان در اختیار دولت قرار دارد. دولت تاجر نیست که آن را خریده باشد و آن را مالالتجاره خود بداند و بخواهد آن را به بالاترین قیمت بفروشد. وقتی قانون اساسی تأمین مسکن را از ضروریات قطعی هر زندگی معمولی میشمارد؛ علیالقاعده باید ابزار تعقیب این هدف را هم در اختیار دولت قرار داده باشد؛ این ابزار مؤثر و کارا در اختیار داشتن زمین رایگان و اختیار مداخله در بازار است. این مداخله نیز پایه علمی دارد که در اقتصاد بخش عمومی و فقه از آن سخن گفته میشود. این حقیقت بهطور گستردهای شناخته شده است که بازار زمین بهخودیخود کارا عمل نمیکند، عمدتاً به این دلیل که ذاتاً ناقص است. این نقصها، اساس مداخله دولت را فراهم میکند.
🔸به گزارش جماران، او خطاب به نمایندگان مجلس تصریح کرده است: سرپناه حتی نان نیست که بشود سر در ظرف خاکروبه کرد و آن را از میان آشغالها جست و بچهها را از گرسنگی رهاند. شما یکشب هم نمیتوانید با همسر و فرزندان خود در خیابان بیتوته کنید. و اگر مانند مردم مجبور میشدید تأثیر سوء بعضی منشهای حکمرانان و بعضی روشهای حکمرانی را بر دوش داشته باشید فریاد شما هم به آسمان میرسید.
🔸توکلی در نقد مصوبه مولدسازی دولت می نویسد: امروز به اینجا رسیدهایم که اگر فردی با حداقل حقوق، بتواند یکسوم حقوق خود را ماهیانه پسانداز کند، دوره انتظار او برای خانهدار شدن ۱۳۵ سال به درازا میکشد. اشتباه نخواندهاید: یکصد و سیوپنج سال ... ! یعنی جز اغنیا، امید خانهدار شدن برای کسی باقی نمیماند. این در حالی است که مدت انتظار در سال ۱۳۷۹ و ۱۳۹۴ به ترتیب ۱۲ و ۳۱ سال بود. در چنین وضعیتی، مصوبه، با محور زمین فروشی، ساخته و پرداخته میشود. دعوی این نامه، این است که اگر دولت زیر بار اجرای مصوبه برود، خود را در جنگ با بیخانمانی، خلع سلاح ساخته و شاید مجبور شود فاتحه خانهدار شدن مردم و خدای ناخواسته، فاتحه خودش را یکجا بخواند!
🔺ما قضاوت درباره رنجنامه دکتر توکلی را بر عهده مسئولان و مردم می گذاریم و ایضا به این نکته نیز توجه می دهیم که یکی از اصلی ترین عوامل لازم برای کاستن از گرانی مسکن و اجاره بها، دخالت جدی و مسئولانه دولت در بازار و اجرا شدن مصوبات مجلس یازدهم در زمینه مسکن است.
اگر این اتفاق رخ ندهد؛ ارزانی مسکن و اجاره قطعا یک رویای دست نیافتنی خواهد بود.
#قائمون
🔺رهبری گفتن اگر مصوبات دهه ۸۰ اجرایی میشد امروز چهره سیستان بلوچستان فرق میکرد!
اما «بعضی دولت ها» تنبلی و بی توجهی کردند!
البته آخرش گفتند این دولت مشغوله و داره تلاش میکنه و امیدوارن که زودتر به نتیجه برسه...
حالا حالاها مونده بفهمیم اون دولت پیر و تنبل چقد به مردم ظلم کرده!
#قائمون
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رحیم پور ازغدی: مؤمن عقل اقتصادی دارد
🔹رحیمپور ازغدی در نشست سیره سیاسی امام صادق(ع) اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان:مؤمن پول و سرمایه را هدر نمیدهد، اقتصادی و متعادل زندگی میکند. جامعهای که کنترل مصرف نمیکند فقیر میشود. اسراف فقر میآورد.
🔹در مسئله بانک هم به لحاظ فقهی و هم دانشگاهی اختلاف و ابهام است. مشکلی اصلی شیوه نظارت و اجرای غلط و نادرست بوده است تا مباحث نظری. اصلاح نظام بانکی و پولی کشور کار آسانی نیست.
#قائمون
⭕️ تفاوت صادرات تقریباً برابر 1396 و 1401
🔹گزارش بانک مرکزی از نماگرهای اقتصادی سال 1401 حاکی از این است که در این سال مجموع صادرات نفتی و غیر نفتی کشورمان به بیش از 97 میلیارد و 600 میلیون دلار رسیده و به این ترتیب میزان این شاخص بعد از یک دوره افول تا سال 99، در 2 سال 1400 و 1401 صعودی شده و هم اینک نیز به بیش از میزان خود در سال 96 رسیده است. نکته قابل توجه در این باره این جاست که بهرغم میزان تقریباً برابر صادرات کشور در سال های 1401 و 96، حجم صادرات غیر نفتی در سال 1401، حدود 9 میلیارد دلار بیشتر است.
#قائمون
⭕️جناب #حسین_مرعشی هستند! تا امروز فکر میکردیم لیدر جریان کارگزاران و روحانی و... هستند!
ولی تازه یه سلطنت طلب افشا کرده که ایشون ۷۰۰ میلیون دلار به شبکه #منوتو کمک مالی کرده.
هم کمک مالی میکنند و هم خبرنگارهاشون رو اینجا بعد آموزش صادر میکنند به اونور!
#قائمون
✔️ مصوبات سفر دهه ۸۰ رهبر انقلاب به سیستان چه بود؟
🔹در ۱۸ اسفند ۱۳۸۱ و در جریان سفر رهبر انقلاب اسلامی به سیستان و بلوچستان، جلسه جمعی از مسئولان نظام در حضور رهبر انقلاب برای بررسی راههای تسریع محرومیتزدایی سیستان و بلوچستان برگزار شد.
🔹مسئولان وقت کشور از جمله رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، ۱۳ نفر از وزیران، دبیر شورای عالی امنیت ملی، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، فرماندهان عالیرتبه نظامی و انتظامی و مسئولان دستگاههای مختلف و استاندار و نمایندگان ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در این جلسه حضور داشتند. اما مصوبات مورد اشاره رهبری چیست؟
- در ۳ سال آینده (تا پایان سال ۱۳۸۴) هزار و ۴۰ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای مختلف برای حل مشکلات مردم و رفع محرومیتهای سیستان و بلوچستان.
- طرح مقابله با خشکسالی و تسریع در احداث چاه نیمه چهارم.
- اجرای طرح آبیاری تحت فشار.
- ایجاد و اصلاح شبکههای آبرسانی.
- توجه ویژه و نگاهی جدید و از زاویه اهمیت فراوان این منطقه در ارتباط ایران با اقتصاد و تجارت جهانی به عنوان دروازه تجارت کشور با مناطق شرقی جهان و قاره آسیا.
- استفاده از طرفیت بندر چابهار در دریای عمان.
- ایجاد منطقه ویژه تجاری در زابل.
- سرمایهگذاری روی مرز دریایی طولانی و همجواری با دو کشور پاکستان و افغانستان و استفاده از ظرفیت ترانزیتی استان.
- احداث بازارچههای مرزی.
- پیگیری ستاد توسعه محور شرق، رفع نواقص احتمالی آن و گزارش مستمر فعالیتهای انجام شده.
- فعال شدن سازمان عمران سیستان.
- بهبود راههای استان از جمله راه زابل به نهبندان و بیرجند.
- آغاز طرح گازرسانی به استان.
- خانهسازی برای محرومان.
- برقرسانی به روستاها.
- بهبود وضع بهداشت عمومی.
- توجه جدی به معادن استان.
- حمایت از صنایع دستی سیستان و بلوچستان و ایجاد صنایع کوچک در منطقه.
- رسیدگی به مسئله آبزیان و احداث بنادر صیادی.
- ایجاد استخرهای پرورش میگو.
- رسیدگی به دامداری منطقه.
- احداث کارخانه سیمان.
- احداث کتابخانه مرکزی دانشگاه.
- راهاندازی شبکه استانی سیما.
- احداث زمینهای ورزشی.
- توجه ویژه به مسئله امنیت عمومی و مرزها را در استان و برخورد جدی با باندهای قاچاق.
- مبارزه با هرگونه تلاش تفرقهافکنانه برای ایجاد دو دستگی در میان شیعه و سنی.
🔸در این جلسه محمد ستاریفر رئیس وقت سازمان مدیریت و برنامهریزی گفت: «در سه سال آینده در مجموع هزار و ۴۰ میلیارد ریال صرف رفع محرومیتها و اجرای طرحهای عمرانی، اقتصادی، بهداشتی، فرهنگی این استان خواهد شد.
🔸۵۵۰ میلیارد ریال از این مبلغ از بودجه عمومی دولت، ۳۸ میلیارد ریال از بودجه دفتر مناطق محروم، ۲۸۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات بانکی و ۸۰ میلیارد ریال آن از بودجه دستگاههای اجرایی تأمین خواهد شد.
🔸ضمن آنکه دفتر مقام معظم رهبری نیز مبلغ ۹۰ میلیارد ریال به اجرای طرحهای محرومیت زدایی در استان اختصاص داده است.»
#قائمون
تو آمریکا خطاب به دانشجوها بنر زدن با این مضمون :
کتاب احتیاج داری؟ اینکه مشکلی نیست، پلاسمای خونت رو بفروش ...
« یعنی اگر توان خریداری کتاب های درسی رو نداری، از فروش پلاسما درآمدزایی کن و پول کتابات و جور کن »
اگر ایران بود چه قشقری برپا میشد؟
https://eitaa.com/aina_ammaar
https://rubika.ir/aina_ammaar
🇮🇷
🎥 نشست سیاسی
🍃🌹🍃
📎با موضوع : بررسی آخرین تحولات قفقاز جنوبی
🎤 سخنران: دکترحنیف غفاری، تحلیلگر ارشد روابط بین الملل
📆 زمان: چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه ساعت۱۹:۳۰
📥 پخش از کانال روبیکا
🌐 https://rubika.ir/baseerat_24
https://eitaa.com/aina_ammaar
https://rubika.ir/aina_ammaar
May 11