eitaa logo
این عمّار
833 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
7.5هزار ویدیو
512 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️‏هي صواريخ ولاية الفقيه این‌ها موشکهای ولایت فقیه سماحه سید علی الخامنئي هستند !! https://eitaa.com/aina_ammaar
هدایت شده از قائمون
🔷چه کسانی امروز شاخص بورس ایران را اینچنین خونی کردند؟! شاخص کل بازار سرمایه با ریزشی 51هزارواحدی به 2 میلیون هزار واحد رسید، همچنین شاخص هم‌وزن نیز با ریزشی 25هزار واحدی ، ارتفاع 700 هزار واحد را از دست داد و به ارتفاع 680هزارواحدی رسید. درست بعد حمله نیروهای مقاومت به رژیم صهیونیستی خارج کردن پولهای زیادی توسط حقوقیهای بورس و فرابورس ایران چه پیامی به مردم داشت؟ آیا غیر این بود که خواستند پیام ناامن بودن بازار ایران بعد این حمله را به مردم برسانند؟! بعد اینکه نیروهای مقاومت این پیروزی بزرگ را در مقابله با ارتش رژیم صهیونیستی بدست آورد توقع می‌رفت بازارهای سرمایه در اروپا،آمریکا و کشورهای عربی که در حال عادی سازی روابط با اسرائیل بودند ریزش قابل ملاحظه ای رو مشاهده کنند چون هیمنه امنیتی که رژیم صهیونیستی به آنها وعده داده بود فرو ریخت ولی بازار سرمایه ایران که هشدار شکست در این قمار را به آنها داده بود باید افزایش قابل ملاحظه ای را مشاهده میکرد نه این ریزش مشکوک را!!!
هدایت شده از قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قتل دختر معصوم فلسطینی به دست وحوش صهیونیستی . 🔸 این فیلم را برای آن کسانی بفرستید که چشمان خود را بر روی ظلم و کشتار چندین ساله یهودی ها بسته اند و الان در حال مظلوم نمایی هستند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخی اکانت‌ها عکسهایی از زنان اسقاطیلی درحال فرار رو نشر داده و ژست حقوق بشری می‌گیرن اینم از برخورد اخیر همون اسقاطیلی ها با زنان فلسطینی.... 👆👆👆 اینها وقتی شکست می‌خورن، یک عمر جنایات خودشونو یادشون میره. شما یادتون نره https://eitaa.com/aina_ammaar
🔻هک بزرگترین نیروگاه تولید برق رژیم صهیونسیتی توسط گروه انتقام‌جویان 🔹پس از حمله سایبری به اداره برق رژیم صهیونسیتی و شرکت نوگا «پیمانکار توزیع برق» این گروه در جدیدترین اقدام خود نیروگاه دوراد اسرائیل را مورد حمله سایبری قرار داده و چندین فاز تولیدی آن را از کار انداخته است. 🔹هم‌چنین اسناد محرمانه‌ای از نقشه زیرساخت های نیروگاه و قراردادهای آن را منتشر کرده است. 🔹این سومین حمله سایبری گسترده به نیروگاه‌های برق اسرائیل از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی می‌باشد. 🔹این گروه اعلام کرد بزودی ضربات مهلک‌تری را به زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونسیتی وارد خواهد کرد.
🔥 💥ضربه سخت ایران به طراحی آمریکا 🔹آمریکا سعی کرد به نوعی کانون بحران را از اروپا مرکزی برای مدتی دور کند و به قفقاز جنوبی منتقل کند آنجا با در بسته اراده ایران روبرو شد بعد از آن آمریکاسعی کرد این کانون بحران را در مرز عراق و سوریه(متحد ایران) احیا کند. 🔹پاسخ ایران کاملا روشن و واضح است ایران به تمام دنیا نشان داد که در دفاع از ساختار های تمدنی خود کاملا جدی است. 🔹ایران به‌صورت پیش‌دستانه کانون بحران را در فلسطین اشغالی تعریف کرد و این مرحله اول پاسخ انتقال کانون بحران به آمریکا است. اروپایی ها باید بدانند که اگر در این زمین بازیگری کنند، کانون بحران بعدی را در مرز لهستان و اوکراین فعال خواهند دید. 🔹کسانی که بهره ای از نبوغ سیاسی دارند، بهتر می‌توانند بفهمند که ایران چه ضربه سنگینی به ماه ها طراحی های آمریکایی و ناتو زده است.
هدایت شده از قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درگیری در الخلیل کرانه باختری بفضل الهی ۱۰ کیلومتر تا الحاق غزه به کرانه باختری باقی مانده است که بفضل الهی در صورت تحقق تحول بسیار مهمی در صحنه نبرد و تجهیز کرانه و خروج غزه از محاصره خواهد داشت و قدرت چندین برابری مقاومت
هدایت شده از معیار
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 نابودی اسرائیل مقدمه‌ای است برای استقرار جهانی و ظهور امام زمان(عج) 🍃🌹🍃 ❌ مهدی خلجی، کارشناس ضدایرانی اینترنشنال: رژیم‌صهیونیستی توان آسیب‌زنی به ایران را ندارد؛ در نظام‌هایی مثل جمهوری اسلامی هیچ وقت دروغ نمی‌گویند؛ اگر آقای [امام] خامنه‌ای می‌گوید که رژیم‌صهیونیستی به پایان خودش خواهد رسید، یعنی ما تلاش می‌کنیم رژیم‌صهیونیستی را به پایان خودش برسانیم. | 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷 📝 چند نکته در رابطه رژیم‌صهیونیستی بعد از طوفان 🍃🌹🍃 1⃣ جنگ جدیدی اتفاق نیافتاده بلکه در جنگ بیش از ۸۰ ساله رژیم‌صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین حماس عملیات موفقی علیه شروع کننده جنگ یعنی رژیم‌صهیونیستی انجام داده 2⃣ همه می دانند روی اسب بازنده نباید شرط بندی کرد لکن مهم آنست که برخلاف همه ارزیابی ها این حکیم ایران است که بدرستی تشخیص می دهد بازنده کدام است. 3⃣ فارغ از هر اتفاقی که از این به بعد بیافتد حتی بر فرض محال غزه کاملا اشغال و قتل عام شوند اسراییل بدلیل حجم بالای تلفات، حجم غیر باور اسیر، بی اثر بودن سپر اهنین، ترس بی حد ساکنین که باعث خروجشان از رژیم‌صهیونیستی می‌شود و... رژیم‌صهیونیستی شکست خورد و پیروزی حاصل شد. 4⃣ تست گرم سلاح‌های ایرانی برای اسراییلی ها ترسناک تر از قبل شد. | 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از قائمون
📍 تلفات صهیونیست‌ها به ۱۰۰۰ نفر رسید 🔸روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت: شمار تلفات اسرائیلی‌ها در عملیات طوفان الاقصی به ۱۰۰۰ نفر می‌رسد. 🔹ارتش رژیم صهیونیستی: ۱۰۰۰ نیروی حماس در عملیات اخیر شرکت داشتند.
هدایت شده از قائمون
🔴تحلیل جالب رسانه روسیه: بعد از تهدید هسته‌ای اسرائیل، توقع دارید تهران از حماس حمایت نکند؟! ⏪ خبرگزاری اسپوتنیک روسیه: 🔹 ️ همین دو سه هفته پیش بود که نتانیاهو پشت تریبون سازمان ملل ایرانی‌ها را تهدید به حمله اتمی کرد، آیا فراموش کردید؟ در چنین شرایطی آیا اسرائیلی‌ها باید شوکه شوند که ایران از فلسطینی‌ها حمایت کند؟ 🔹 ️ آیا اگر رئیس‌جمهور ایران در تریبون سازمان ملل همان حرف‌ها را زده بود، کشورهای غربی سکوت می‌کردند؟ 🔹 ️ وقتی که اسرائیل از گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب ضد مردم ایران حمایت می‌کند، نباید توقع داشته باشد که ایران از گروه‌های فلسطینی حمایت نکند. ‌