📛 شبهه
⛔️گفت چرا رای می دید؟ چرا باید از نظام و کشورحمایت کرد؟
✅ پاسخ
❇️ گفتم👇
1⃣ رای می دیم اول برای اسلام.
🔶 برای اینکه مثل زمان پهلوی به هویت شیعی ما اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دینمان افتاده و حملهور شده نشوند، از حجاب تا روضه عاشورا.
بعصری برنگردیم که بردن نام حسین(ع) در این کشور قدغن بود. باید حمایت کرد از نظامی که در آن میلیونها نفر میتوانند در اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند.
2⃣ رأی می دیم برای استقلال ایران.
🔶 تا کشورمان دوباره زیر لگد انگلیسیها و امریکاییها له شده نشود.
50 هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش نگیرند و برخلاف شاه مملکت که بدون اجازه آنها نمیتوانست وزیرش را عوض کند، برای کشور خود تصمیم بگیریم.
3⃣ رأی می دیم برای خاک ایران.
🔶 تا دوباره مثل زمان شاه سرزمین بحرین و 32 جزیره زیبای آن را به انگلیسیها و وهابیها بخشیده نشود و نگویند دخترمان بود شوهرش دادیم.
رای می دیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.
4⃣ رای می دیم برای عزت و حیثیت مان.
🔶 تا دوباره بر سر در باشگاههای انگلیس در ایران در وطن خودمان ننویسند: ورود سگ و ایرانی ممنوع.
تا برنگردیم بعصری که بیگانگان چنان بر ما مسلط بودند که ایرانی را همچون سگ میخواندند!
5⃣ رای می دیم برای نجات فرهنگ و میراث سترگ فکریمان.
🔶 تا برنگردیم بعصری که تعداد کابارهها و قمارخانهها و فاحشهخانه ها از تعداد کتابخانهها و دانشگاهها بیشتر بود. شاه حقیری داشتیم که صریحا میگفت: شما زنان هرگز میکل آنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشتهاید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوق العاده عرضه نکردهاید. هیچ چیز." (مصاحبه محمدرضاشاه با اوریانا فالاچی، مهر ۱۳۵۲)
6⃣ رای می دیم برای حفظ نجابت دختران و جوانمردی پسرانمان.
🔶 تا دوباره گرفتار حکومتی نشیم از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و 50 هزار فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بین المللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایرانمان کاشتند.
7⃣ رأی می دیم برای نجات از عقب ماندگی علمیمان.
🔶 از کشوری که 57 سال تحت سلطنت پهلوی بود و 68 درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالیکه آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی 50 ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی 40 سال 93 درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی 16 ام جهان باشیم.
8⃣ رأی می دیم برای رفاه.
🔶 برنگردیم بعصری که نیمی از جمعیت ایران به جای خانه، در یک "اتاق" زندگی میکردند. (فیلمفارسی ها شاهد این ماجراست)، عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها 45 شهر ایران آب لوله کشی داشت، 96 درصد روستاها برق نداشت، تنها 9 شهر گاز لوله کشی داشت. از عصری که 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی میکردند، 35 درصد جامعه دچار سوتعذیه شدید بودند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی داشتن و.. دیگر رویا بود! تا برسیم به عصری که همه 1100 شهر ایران و 34 هزار روستا آب لوله کشی دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای 40 خانوار برق دارند. 95 درصد جمعیت ایران گاز دارند. و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساختهایم.
9⃣ رأی می دیم برای حتی سلامتی و بهداشتمان.
🔶 تا برنگردیم بعصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار میآوردند. عصری که سن امید به زندگیمان فقط 54 سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگیمان به بالای 75 سال رسیده. و جزء 10 کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
0⃣1⃣ رأی می دیم برای آزادی.
🔶 تا برنگردیم به چنگال آهنین ساواک نجات یابیم. یک سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه 3000 زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه میگوید: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابانها وحشت میکنند. میترسند کلمه ای بر زبان آورند.» برای حکومتی که مردم صراحتا از مسئولین انتقاد میکنند. بدون ترس بدون محاکمه. و رهبری که معتقد است انتقاد و نصیحت و مطالبه از مسئولین، جرم نیست، وظیفه مردم است.
1⃣1⃣ رأی می دیم برای اینکه مردم باشیم، نه رعیت.
🔶 تا برنگردیم بعصر 2500 سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکان مان، خودمان انتخاب کنیم.
2⃣1⃣ رأی می دیم بخاطر حفظ حکومت اسلامی
🔶 حکومتی که ثمره 1400 سال صبر و خون دل خوردن شیعه است. تا به جرم مسلمان بودن و شیعه کشته نشویم.
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
حمایت مسعود بارزانی از حضور آمریکا در عراق
🔹رهبر حزب دموکرات منطقه کردستان عراق: مسئلۀ خروج نیروهای آمریکا از عراق به دولت عراق مربوط میشود و جزو اختیارات پارلمان نیست.
🔹تمام طرفها خوب میدانند اگر آمریکا رژیم سابق را ساقط نمیکرد و به عراقی در آزادسازی کشور کمک نمیکرد، افرادی که در حال حاضر در عراق قدرت دارند، ابدا نمیتوانستند در کشور حکومت کنند.
🔹احزاب عراق باید این حقیقت را بدانند که تروریسم و خطر بازگشت دوبارۀ آن همچنان پابرجاست.
#قائمون
🆔@Ghaemon
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
💢اجماع بر سر ایران
🔹کمتر از چند هفته مانده به انتخابات کمکم احزاب و تشکلهای سیاسی آخرین آرایش سیاسی خود برای حضور در انتخابات اسفندماه را رونمایی میکنند. اگرچه پیشتر بنا به برخی صلاحدیدها یا برای امتیازگیریهای سیاسی برخی مواضع سیاسی، همچون قهر با صندوقهای رأی یا برچسبزنیهای ناصواب نسبت به فرآیند انتخابات از سوی احزاب یا چهرههای سیاسی مطرح میشد، اما پس از اعلام ردصلاحیتها و تأیید صلاحیتهای افراد از سوی شورای نگهبان تقریباً حرف و حدیثی دیگر باقی نمانده است. الان زمان اعلام برنامهها و ایدهها و آرا و اندیشههای افراد است تا در یک رقابت سالم مورد قضاوت مردم قرار بگیرد؛ زیرا در نهایت این مردم هستند که انتخاب میکنند چه سرنوشت سیاسی در انتظارشان باشد و حقیقت «میزان رأی ملت است» عیان شده است.
🔸جالب است که موضعگیریها درباره حضور یا قهر در انتخابات در نهایت به یک دوگانگی در گفتمان و اندیشه برخی جناحها نیز منجر شده است. برای نمونه، موضعگیری خانم «آذر منصوری» رئیس خودخوانده جبهه اصلاحات درباره انتخابات در قیاس با برخی مواضع سایر افراد فعال در این جناح کاملا برملاکننده این دوگانگی است. آذر منصوری در نشست خبری دیروز خود گفت: «با قانون جدید انتخابات، جبهه اصلاحات در موقعیتی قرار گرفت که توصیهای برای انتخابات ندارد، اما این به معنای قهر با صندوق و فاصلهگیری از انتخابات نیست.»
🔹اما در مقابل «محمدعلی وکیلی» فعال سیاسی اصلاحطلب و مدیرمسئول روزنامه «ابتکار» در مصاحبهای که دیروز روزنامه «فرهیختگان» با وی منتشر کرده، گفته است: «من هیچگاه با آذر منصوری در یک جبهه تعریف نمیشوم؛ با اینکه خودم را در گفتمان اصلاحخواهی و اصلاحطلبی، پیشتر، مقدمتر، مصممتر و چهارچوبدارتر از او و امثال وی میدانم. آذر منصوری یک نفر است و به نظر من شبههناک انتخابش کردند. جبهه اصلاحات هم با این انتخاب بیش از پیش مشروعیتش را از دست داده، اما او یک نفر است.»
🔸به نظر میرسد، اگرچه انتخابات و رقابت انتخاباتی چیزی جز تلاش برای پیروزی در عرصه انتخابات و تأیید برنامهها و اندیشههای افراد با رأی مردم نیست؛ اما باید پیرامون ایران اجماع نظر صورت بگیرد؛ امتیازگیری سیاسی، باج خواهی سیاسی و غیره نباید جوری باشد که ایران و امنیت و سلامت نظام در آن مورد وجهالمعامله قرار بگیرد. هشدار اینکه مردم در نهایت منتظر ارائه برنامهها و ایدههای افراد و جناحها هستند و تمایلی به حضور در این بازیهای سیاسی ندارند و البته به بهترین نحو خود میتوانند تا میان نامزدها و احزاب و جناحها، سره را از ناسره تشخیص دهند و انتخاب کنند.
#حرفروز
#قائمون
🆔@Ghaemon
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
🌹شما جانبازان، به هیچوجه مشروطیِ دانشگاه شهادت نيستيد
♦️رهبرمعظم انقلاب: یک جمله به این برادر عزیزِ جانبازمان که میگوید «من مشروطىِ دانشگاه شهادتم» عرض کنم: به هیچوجه شما مشروطی نیستید.
♦️شما #جانبازان ذخیرههای باارزش دانشگاه جهادید. جهاد لزوماً با #شهادت همراه نیست؛ اما لزوماً با فوزِ به رتبهی مجاهدان و تقرّب به پروردگار همراه است.
♦️میدان جهاد هم همه جاست؛ هم در دفاع نظامىِ از کشور، هم در دفاع سیاسی و آبرویىِ از کشور و هم در تلاش برای پیشبرد کشور و ملت، که امروز شما در این سنگر کار میکنید. اینها همه #مبارزه است و همه باید مبارزه کنیم. ٨٢/٩/٢۶
🌹 انتشار به مناسبت سالروز ولادت حضرت اباالفضل(علیهالسلام) و #روز_جانباز
#قائمون
🆔@Ghaemon
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
📍"ممکن است به انتقاد بسنده نکنیم"
اعتراف خطرناک حجاریان؛ باهنر درست گفته بود!
🔸سعید حجاریان، تئوریسین طرح تحریمی "مشارکت مشروط" در قبال انتخابات و بانی اصلی تحریم انتخابات که جبهه اصلاحات را نیز به اطاعت از خود واداشت؛ به تازگی در اظهاراتی انتخاباتی پیرامون پساتحریم انتخابات گفته است: اگر زورمان رسید و توانستیم با اصول و برنامه وارد انتخابات شویم، سیاستورزی انتخاباتی میکنیم در غیر این صورت بهصورت تماموقت از صدر تا ذیل، یعنی از بانیان از حذف اراده مردم تا خروجیهای استصواب را نقد فنی و کارشناسی میکنیم. اما ممکن است به نقد کارشناسی هم بسنده نشود. من قبلتر گفتهام میان انتخابات و خیابان منازل زیادی است از جمله نافرمانی مدنی. شکلهای خفیف نافرمانی مدنی میتواند حکومت را سر عقل بیاورد، چون لزوما تصمیمهای سیاستی فعلی برآمده از عقل نیستند.
🔸به گزارش اعتمادآنلاین، او همچنین اظهار میکند: در تهران لیست دادن صحیح نبود و جبهه اصلاحات هم کار درستی انجام داد و اطلاعیهای در این رابطه صادر کرد. درباره رای دادن یا ندادن هم معتقدم این کار جنبه شخصی دارد و به صلاحدید افراد بستگی دارد، ولی طبعا اگر شخصی واجد صلاحیت باشد، میتواند بر رای دادن یا رای ندادن مردم تاثیر بگذارد. مثلا تصمیم من برای این انتخابات رای ندادن است حالا اگر چهار نفر من را قبول دارند، به این ترتیب ۵ نفر از مشارکتکنندگان کم میشود! ببینید! واقعیت این است رای دادن در انتخابات امسال تفاوت زیادی با رای ندادن ندارد؛ مثل این است که یک تکه کاغذ را داخل جیبهای یک شلوار شش جیب جابهجا کنیم.
🔺سبب خوشوقتی است که آقای حجاریان؛ از پس چندین سال کتمان و عملیات فریب و ضد اطلاعات و غیره اما اینهمه کتوم بودن را طاقت نیاورد و به تحلیل مشرق اذعان کرد که بانیان تحریم از پس تحریم انتخابات به نافرمانی مدنی یا همان "گزینه خیابان" میاندیشند.
🔺تحلیلی که بعدها محمدرضا باهنر نیز به آن اشاره کرد اما حجاریان با ادبیاتی شداد و غلاظ به انکار مسئله پرداخت!
🔺دقت شود که حجاریان همچنانکه به تحریم انتخابات صفت مشارکت مشروط را اطلاق کرد؛ اکنون نیز برای گزینه خیابان از عبارت "نافرمانی مدنی" استفاده میکند. و گرنه کیست که نداند نافرمانی مدنی به رفتارهای در پستو اطلاق نمیشود. لذا نمیتوان خشونت خیابانی را در پشت عبارتهایی مثل نافرمانی مدنی پنهان کرد.
🔺اعتراف مهم حجاریان ثابت میکند که چرا مقام معظم رهبری درباره مخالفان انتخابات با شدت صحبت کردند و آنها را "مخالف اسلام و نظام" لقب دادند.
🔺این اعتراف همچنین نشان میدهد که چرا برخورد تبیینی_امنیتی در قبال تحریم انتخابات و بانیان آن یک ضرورت است؟ ضرورتی که البته در تأخیر قرار دارد.
🔺و اما ماجرای دستمال و شلوار شش جیب!
آقای حجاریان باید بداند که وضعیت اصلاحطلبان هرگز بدتر از سال ۹۲ نیست که هیچ نامزدی در انتخابات نداشتند فلذا از نامزد نزدیک یعنی شیخ حسن روحانی حمایت کردند.
🔺پر واضح است که اکنون به سمت آن سیاست درست نمیروند چون قصد خیابان و عبور از انتقاد کردهاند.
🔺درباره کنایه دستمال و شلوار شش جیب هم حجاریان باید این پاسخ را بشنود که نظامیان قدیمی همواره یک دستمال در یکی از جیبهای شلوار نظامی خود نگه میداشتند. اینکه آنها این دستمال را در کدام جیب قرار میدادند لزوما مهم نبود اما چون وجود دستمال از اهمیت بسزایی برخوردار بود نسبت به آن اهتمام وجود داشت.
🔺پس حتی در بدترین و سختترین حالتها نیز نمیتوان و نباید از صندوق رأی عبور کرد زیرا همانطور که حجاریان هم بالاخره اذعان کرده است؛ در پسا تحریم انتخابات هیچ چیزی جز "گزینه خیابان" وجود ندارد.
🔺گفتنیست، به تازگی ۱۱۰ تن از اصلاحطلبان نجیب در بیانیهای سرگشاده؛ تئوری تحریم انتخابات را نقد کرده و بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تأکید کردهاند.
#انتخابات
#من_رای_میدهم.
#قائمون
🆔@Ghaemon
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از قائمون
🟦 شور انقلابی تا بینهایت!
🟧 شهید دکتر سیدمحمد حسینی بهشتی
🔶 كدام انقلاب است در دنيا كه در صبح پيروزيش كار خودش را تمامشده يافته باشد؟ خودآگاهى انقلابى، شور انقلابى بايد همچنان ادامه يابد. تا كِى؟ من گفتم تا سالهاى سال؛
🔹بگذاريد بگويم تا بىنهايت،
🔸بگذاريد بگويم جامعه اسلامى، جامعهاى است كه تداوم انقلاب در آن پايانِ زمانى ندارد.
#پای_درس_شهدا
آغاز ۴۶ مین سال استمرار انقلاب اسلامی ایران مبارک🌹
➕#قائمون
🆔@Ghaemon
۲۶ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از قائمون
🔰 آیا انتخابات جمهوری اسلامی همواره سالم بوده است؟!
🔻انتخابات در دوره های گذشته سالم بوده. در مواردی که شبهاتی پیش می آمد، ما فرستادیم تحقیق کردند، دنبال کردند.
🔻در یکی از مجالس گذشته شایعاتی پیدا شد، بعضیها دلایلی آوردند، حرفهایی زدند که انتخابات ناسالم است؛ توقع داشتند که در برخی از شهرهای مهم از جمله تهران، انتخابات ابطال شود. ما افراد وارد و مطلعی را فرستادیم تحقیق کردند، مطالعه کردند؛ دیدند نه، خدشه در انتخابات نیست.
🔻در بین هزارها صندوق ممکن است در دو تا، پنج تا صندوق خدشه هایی به وجود بیاید. این، انتخابات را خراب نمیکند.
🔻این هم مال بعضی از اوقات بوده است. گاهی یک گروهی، یک جناحی - از این جناحهای معمولی کشور که شماها این جناحبندی ها را میشناسید - که بر سر کار بودند، نتیجه ی انتخابات به ضرر آنها و به نفع جناح مقابل شده؛ مکرر این اتفاق افتاده. چطور این انتخابات را کسی ممکن است زیر سؤال ببرد؟
🦚 بیانات #حکیم_انقلاب در دیدار جمعی از معلمان، پرستاران و کارگران، 9 اردیبهشت 1388
#قائمون
🆔@Ghaemon
۲۶ بهمن ۱۴۰۲