🍃🍃🍃🌸🍃
☯پتروس فداكار در واقع افسانه ايست كه توسط يك نويسنده آمريكايى درباره پسرى هلندى بنام "هانس برينكر" نوشته شده كه حتى بسيارى از هلندى ها نيز آن را نشنيده اند، ولى ما ايرانيان با او زندگى كرديم!
🌕 @ajayeb_rangarang 💯
🍃🍃🍃🌸🍃
🌎مقایسه خارق العاده میکروسکوپی
🔘 نوک سرنگ
🔘 نیش مار افعی
🔘 نیش عنکبوت
🔘 نیش عقرب
🌕 @ajayeb_rangarang 💯
🍃🍃🍃🌸🍃
🌍تصویر 46 تکه از مغز آلبرت انیشتین که در موزهی شهر فیلادلفیا نگهداری میشود.😐
🌕 @ajayeb_rangarang 💯
#خاطرات_شهدا
🌷شب #اعزام، زود رفت خوابید. می ترسید صبح خواب بماند. به مامانم سپرده بود زنگ بزند، ساعت کوک کرد، گوشیاش را تنظیم کرد و به من هم سفارش کرد بیدارش کنم.
🌷طاقتم طاق شد و زدم به سیم آخر. کوک ساعت را برداشتم. موبایلش را از تنظیم زنگ خارج کردم، باتری تمام ساعتهای خانه را در آوردم. می خواستم جا بماند. حدود ساعت سه خوابم برد. به این امید که وقتی بیدار شدم کار از کار گذشته باشد.
🌷موقع نماز صبح، از خواب #پرید. نقشههایم، نقشه بر آب شد. او #خوشحال بود و من ناراحت. لباس هایش را اتو زدم. پوشید و رفتیم خانهی مامانم.
🌷مامانم ناراحت بود، پدرم توی خودش بود. همه #دمغ بودیم؛ ولی محسن برعکس همه، شاد و شنگول. توی این حال شلم شوربای ما جوک می گفت. میخواستم لهش کنم. زود ازش خداحافظی کردم و رفتم توی اتاقم.
🌷من ماندم و عکسهای محسن. مثل افسرده ها گوشه ای دراز کشیدم. فقط به عکسش که روی صفحه گوشی ام بود نگاه می کردم. تا صفحه خاموش میشد دوباره روشن می کردم. روزهای سختی بود...
✍️ به روایت همسر بزرگوار شهید
#شهید_محسن_حججی🕊🌸
🍃🍃🍃🍃🌸🌸🍃🍃
لینک کانال،👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2729115697Ca1050d30df
🍃🍃🍃🌸🍃
#آیامیدانید
🌍اگر در شب به آسمان خیره شویم با چشم غیرمسلح حدود 6000 ستاره خواهیم دید آنها اکثراً خورشیدهایی در کهکشان راه شیری هستند که ممکن است حتی چند برابر بزرگتر از خورشید ما باشند.
🌕 @ajayeb_rangarang 💯
🍃🍃🍃🌸🍃
زنبور عسل برای تولید 400 گرم عسل که به دست ما میرسد دست کم 80 هزارباراز کندو به صحرا میرود که اگر هر بار معادل یک کیلومتر مسافت طی کند برای به دست آوردن این مقدار عسل باید دو برابر محیط زمین را بپیماید.
🌕 @ajayeb_rangarang 💯
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍃🍃🌸🍃
جاده سنگی تهران به چالوس
🌕 @ajayeb_rangarang 💯
🍃🍃🌸🍃
مراسم برای زن ها خیلی مهم است
زن از توجه خاص شوهرش در چنین زمان هایی به راستی قدردانی می کند
برای زن خیلی مهم است که همسرش سالروز تولدها, سالگرد ازدواج, روز زن و دیگر مناسبت ها را به یاد بیاورد.
وقتی مرد در چنین روزهایی کارهای خاصی برای همسرش انجام بدهد, او را از خستگی ناشی از مسؤولیت های مکرر زندگی رها می کند و به او اطمینان می دهد که دوست داشتنی است.
🍃🍃🍃🌾💞💞
بهم پیام بدین😊
@Roza113
لینک کانال 👇
https://eitaa.com/joinchat/339280200Ce2c4533c9a
🍃🍃🍃🍃🌸🍃
#حدیث
♨️ جایگاه پرستار در روایات
🔹 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«مَنْ سَعَى لِمَرِيضٍ فِي حَاجَةٍ قَضَاهَا أَوْ لَمْ يَقْضِهَا خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ كَيَوْمَ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ»
🔸 «کسی که برای برآوردن نیاز بیماری تلاش کند، خواه نیاز او برآورده شود یا نه، همانند روزی که از مادر متولد شده، از گناهان پاک میگردد».
🔹 ایشان همچنین فرمودهاند: «نشستن تو نزد بیمار (و مراقبت از او)، بهتر و بالاتر از نماز خواندنت در مسجد است».
📎 #حضرت_زینب
🍃🍃🍃🍃🌸🌸🍃🍃
لینک کانال،👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2729115697Ca1050d30df
این پهلوان نامش یدالله شیرزادی بود که در سال ۱۳۴۵یکی از نمایش های معرکه اش کشتی باخر بود،از آن پس واژه ی"خرزور"درجامعه رایج شد.
🌕 @ajayeb_rangarang 💯
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍃🍃🌸🍃
#کلیپویژه
#حق_الناس
#قیامت
🔶موضوع:داستانی زیبا و عجیب در مورد حق الناس
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻آیت الله ناصری
🍃🍃🍃🍃🌸🌸🍃🍃
لینک کانال،👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2729115697Ca1050d30df