اگر مجاهدت حاج قاسم نبود و حکومت داعش استقرار پیدا میکرد، امروز همه شهرهای ایران #شاهچراغ بود.
@akbar_abdali
حقیقتا بورس کالا و بانکهای خصوصی در خدمت بخش واقعی اقتصاد و تولید نیستند. حامیان بانکهای خصوصی و بورس کالا باید پاسخگو باشند.
برای دکتر مقصودی اقتصاددان جوان و انقلابی آرزوی موفقیت میکنم
@akbar_abdali
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: نمایندگان نباید در انتصابات دخالت کنند.
@akbar_abdali
نزدیک قله ایم
خستگی ممنوع
ناامیدی ممنوع
قله انقلاب کجاست؟
بیانیه گام دوم انقلاب: انقلاب را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید.
@akbar_abdali
برخی شرکتها مثل #پارسا_چرمینه_مهرگان نگاه خوبی به نیروی انسانی دارند
@akbar_abdali
#بریکس، گام مهمی در جهت نظم نوین جهانی
مبارک ملت ایران
رهبر انقلاب: علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد[از جمله] انزوای آمریکا...، انتقال قدرت از غرب به آسیا...، گسترش فکر و جبههی مقاومت در مقابل زورگویی. ... جایگاه ایران در نظم جدید، آن چیزی است که باید خودتان را برایش آماده کنید. ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
@akbar_abdali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچکس اندازه تو دلتنگ کربلا نیست حضرت یار
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
ایران جزو ۵ کشور اول دارنده منابع طبیعی جهان است. اما جهانیسازی قیمت این منابع، دولت و ملت ایران را از سرمایه ملی خود محروم و روند توسعه کشور را مختل کرده است. برای ایرانیان هیچ تفاوتی ندارد که این منابع را -که مواد اولیه تولید هستند- وارد کنند، یا از داخل تهیه کنند.
منابعی که میتوانست اهرم پیشرفت کشور شود، اهرم دفع تحریم شود، اهرم تشدید تحریمها شده است. شوکهای ارزی در قیمتهای جهانی ضرب میشود و قیمت مواد اولیه ایرانی را برای تولیدکنندگان ایرانی نجومی میکند. تردید ندارم یکی از اصلیترین دلایل از دست رفتن دهه ۹۰، پیادهسازی همین نسخه نئولیبرالی چند سال پیش از آغاز این دهه است. باید از مسیر غلط بازگشت. هر چند هم این جهانیسازی، و هم شوکهای ارزی، به نفع کسانی تمام شده است که بر روی این منابع ملی چنبره زدهاند. یک نمونه ناچیزش، فولاد مبارکه اصفهان است که سود خالص آن از ۷ هزار میلیارد تومان در سال ۹۶ به ۱۰۸ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسید. این ۱۰۸ هزار میلیارد تومان را ملت ایران پرداخت...
داستان مس و آلومینیوم و مواد پتروشیمی و پالایشی نیز همین است.
ریشه فقر در ایران غنی این است. هم دولت فقیر شده و هم ملت. هر نسخهای برای نجات اقتصاد ایران غیر از بازگشت از این نسخه نئولیبرال، یا آدرس غلط است، یا آب در هاون کوبیدن. اهمیت سفره این مردم از مرز این سرزمین کمتر نیست. حتما ارزش جان دادن را هم دارد و ما تا پای جای برای اصلاح این سیاست خواهیم کوشید.
@syjebraily