eitaa logo
امامت و امارت
185 دنبال‌کننده
85.4هزار عکس
47.8هزار ویدیو
4.2هزار فایل
گزارش شخصی امامت وامارت پردیسان
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ حساسیت های ریاست دستگاه قضا 🔹 ریاست عدلیه چند روز پیش با ابراز نگرانی از شعارهایی که در روز ۱۴ خرداد همزمان با سخنرانی سید حسن خمینی داده شد، از دستگاههای اطلاعاتی خواست تا این مسئله را حتما پیگیری کنند چون رهبر انقلاب دوبار درباره این موضوع تذکر داده اند! 🔹 رهبر انقلاب طی چند سال اخیر بارها درباره ولنگاری و بی قانونی حاکم بر فضای مجازی هشدار داده و با ابراز ناراحتی درباره این وضعیت و پیامدهای آن خواستار اقدام مسئولان برای حل این معضل بزرگ شده اند اما آقای اژه ای تا این لحظه و با وجود اختیارات قانونی متنوع ، قدمی برای قانونمند شدن فضای ولنگار مجازی و رفع نگرانی رهبر انقلاب ( و میلیونها انسان مومن ایرانی ) برنداشته اند! 🔹 بماند این که در ایام مسئولیت ایشان در قوه قضائیه ( چه به عنوان معاون اول و چه به عنوان رئیس قوه )، کشف حجاب و بی حجابی در تنها کشور دارای حکومت دینی به اتفاقی عادی و روزمره تبدیل شد اما حرکت یا کلمه ای از ایشان برای مقابله قانونی با این جریان خانمان برانداز دیده نشد و ظاهرا عدلیه و ریاست آن بحرانی بنام شیوع بی حجابی و پیامدهای فاجعه بار آن ( مانند افزایش خیانت در خانواده ها ، رشد جدی طلاق ، افزایش قتلهای درون خانواده و ....) را نمی بیند و مقابله با آن و اصلاح قوانین ناقص موجود و کارآمد کردن قوانین مربوط به این جرم را وظیفه خود نمی داند! 🔹 بماند این که سالهاست عدلیه تمایلی برای اجرای حدود شرعی درباره جرائمی مانند روزه خواری علنی ، سرقتها و اوباش گریهای مسلحانه ، شرابخواری و ... ندارد و ریاست قوه قضائیه هم اراده ای برای تغییر این روند نشان نداده و با سکوت، نظاره گر وضع موجودند! ❇️ جناب آقای اژه ای ! آیا امت حزب الله حق ندارند در برابر این حجم از بی تفاوتی و بی توجهی نگران باشند؟؟ راستی میان این همه اولویت چرا شما به ماجرای سید حسن حساس شدید؟ آیا حساسیتهای شما منطبق با حساسیتهای رهبری و امت حزب الله است؟ ✍دکتر کوشکی 🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب 🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین یک صدا، از جهان اسلام؛ مقدمه ظهور امام عج چه کسی خیال میکرد که یک سرود عرض ارادت به ساحت مقدس حضرت بقیت الله الاعظم، روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدآء در اقصی نقاط جهان پهناور اسلام زمزمه شود؛ و فضای عالم و آدم را، معطر نماید؟ الا اینکه خبری در راه است. و آن، ظهور هر چه نزدیکتر آن امام همام؛ و منجی عالم بشریت از ظلم و ستم بی نهایت مشتی صهاینه بی سر و پا و بی اصل و نسب و بی دین و بی وطن؟ که بالا ترین هنرش، کودک کشی و اسارت اجساد قربانی از زن و کودک عده ای مردم بی دفاع است؟ ملت بزرگ ایران، مثلث "صهاینه-خط نفوذ-گوگل" را، در دو انتخابات فرا رو درهم خواهد شکست؛ و ایران را، آباد؛ منطقه را، آزاد؛ و جهان را، با محو کامل صهاینه؛ و مصادره گنج راهبردی قارون، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد. ان شآء الله. "ونرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض ونجعلهم ائمه ونجعلهم الوارثین" مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست وچهارهزارو۸۰۰وبیست ودوم (بم) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اعتقادی فرهنگی و اجتماعی سیاسی بیست و دوم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۷ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین رقیب ما دربرجام، صهاینه؛ و خروج ما از .n.p.t برو قوی شو اگر عزم زندگی داری که درنظام طبیعت ضعیف پامال است خدا لعنت کند منوچهرفریدون را، که جام زهر را، به دست شیخ فتنه به امام ره داد؛ و الا در ادامه شکست های پی در پی استکبار صهیونی، خبری از قطعنامه آبکی حکام هم نبود. خدا نگذرد از ابرصهیون و کهنه جاسوس یهودی، منوچهرفریدون؛ و شیخ فتنه؛ که مذاکره با آمریکا و برجام را، بر ملت بزرگ ایران، تحمیل کردند. لعنت خدا، بر تفاله های خط نفوذ که باوقاحت تمام، اصرار بر ادامه برجام دارند، و راه نجات را، منحصر در آن، می دانند. ملت بزرگ ایران، خائنان نشاندار را، به خوبی رصد می کند؛ و در دو انتخابات فرا رو، پاسخ دندان شکنی به آن ها خواهد داد؛ و احدی از آنها را، نه در ارکان نظام، که در بدنه نظام و متن جامعه، باقی نخواهد گذاشت. و ایران را با بناء تمدن نوین اسلامی، آباد؛ و منطقه را، با یاری جبهه مقاومت،آزاد؛ وجهان را، باقیام مستضعفان و محو صهاینه، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد. ان شآء الله. "اللهم انا نرغب الیک فی دولت کریمه تعز بها الاسلام واهله و تذل بها النفاق واهله" مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست و۴هزار۳۰۰ وبیست ودوم (جم) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اقتصادی فنی بیست و دوم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۵ .
بسم الله الزحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین مرتجعان کند رو، تسلیم در برابر صهاینه و حکام منوچهرفریدون، سرکرده نفوذی بهایی حجتیه ای ها؛ و دو جریان ساختگی اصولگرای منافق، اصلاح طلب کافر و گروهک انحراف، در صدد هستند که برجام را، مانند گذشته، با خواری و خفت بپذیرند؛ و هربلایی که دشمن خواست، بر سر مردم بیاورند و در برجام های ۲ و ۳ و ۴ مردم را به خاک سیاه بنشانند؛ و با کرونا های گوناگون سفارشی خود، قتل عام و عقیم و ضد نکاح و... نمایند، و اسم خود را معتدل و منطقی بگذارند؛ و دولت حزب الله و مجلس انقلابی را تند رو قلمداد کنند که به خیال باطل خود، در دو انتخابات فرا رو، رآی بیاورند و دیگر بار، مثل ۴۳ سال گذشته در ارکان نظام نفوذ نمایند؛ و کماکان کشور را به قهقراء و نظام را ساقط و ملت را قتل عام و ایران را تجزیه و محو و نابود نمایند. زهی خیال باطل! ملت بزرگ ایران، قطعنامه حکام صهیونی را، به فرق آنها می کوبد؛ و با عزت و اقتدار تمام، علیه آنها می ایستد و در کوتاهترین زمان، آنها را به شدت شکست می دهد و سرجایشان می نشاند. و در دو انتخابات فرا رو، خط نفوذ را، از بدنه نظام و متن جامعه، کاملا گندزدایی می کند؛ و ایران را، آباد؛ منطقه را، آزاد؛ و جهان را، با محو صهاینه؛ و مصادره گنج قارون غصبی آنها، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد. ان شآء الله. و قاتلوهم حتی لا تکون فتنه و یکون الدین لله مجیدحبیببان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست وچهارهزاروچهل ودوم (وین) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه اول اجتماعی سیاسی بیست و دوم خرداد ۱۴۰۱ هجری شمسی۳ .
بسم الله الزحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین مرتجعان کند رو، تسلیم در برابر صهاینه و حکام منوچهرفریدون، سرکرده نفوذی بهایی حجتیه ای ها؛ و دو جریان ساختگی اصولگرای منافق، اصلاح طلب کافر و گروهک انحراف، در صدد هستند که برجام را، مانند گذشته، با خواری و خفت بپذیرند؛ و هربلایی که دشمن خواست، بر سر مردم بیاورند و در برجام های ۲ و ۳ و ۴ مردم را به خاک سیاه بنشانند؛ و با کرونا های گوناگون سفارشی خود، قتل عام و عقیم و ضد نکاح و... نمایند، و اسم خود را معتدل و منطقی بگذارند؛ و دولت حزب الله و مجلس انقلابی را تند رو قلمداد کنند که به خیال باطل خود، در دو انتخابات فرا رو، رآی بیاورند و دیگر بار، مثل ۴۳ سال گذشته در ارکان نظام نفوذ نمایند؛ و کماکان کشور را به قهقراء و نظام را ساقط و ملت را قتل عام و ایران را تجزیه و محو و نابود نمایند. زهی خیال باطل! ملت بزرگ ایران، قطعنامه حکام صهیونی را، به فرق آنها می کوبد؛ و با عزت و اقتدار تمام، علیه آنها می ایستد و در کوتاهترین زمان، آنها را به شدت شکست می دهد و سرجایشان می نشاند. و در دو انتخابات فرا رو، خط نفوذ را، از بدنه نظام و متن جامعه، کاملا گندزدایی می کند؛ و ایران را، آباد؛ منطقه را، آزاد؛ و جهان را، با محو صهاینه؛ و مصادره گنج قارون غصبی آنها، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد. ان شآء الله. و قاتلوهم حتی لا تکون فتنه و یکون الدین لله مجیدحبیببان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست وچهارهزاروچهل ودوم (وین) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه اول اجتماعی سیاسی بیست و دوم خرداد ۱۴۰۱ هجری شمسی۴ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین گرایش و اتکاء به صهاینه، عامل وضع موجود گرایش به غرب صهیونی، از جمله برجام، .f.a.t.f و...ازعوامل اصلی تهدیدنظامی و تحریم اقتصادی فلج کننده دشمن؛ و وضع موجود است که در اثر نفوذ ۴۳ ساله بهایی حجتیه ای ها، به سرکردگی منوچهرفریدون و دوجناح اصول و سوسول؛ و گروهک بابی انحراف است. این ها، پس از ازاله آمریکا، از منطقه، در اثر حمله ایران به عین الاسد؛ و گندزدایی خط نفوذ، از ارکان نظام، در اثر دو انتخابات اخیر، بنا بود که دستگیر، محاکمه و مجازات شوند؛ اما، به دلیل ادامه نفوذ تفاله هاشان، در بدنه نظام و متن جامعه، ازاله و گندزدایی نهایی آن ها، به رآی مردم، در دو انتخابات فرا رو سپرده شده است. فلذا، با تمام وجود، ازجمله سازمان دهی عده ای اوباش، از خودشان، در مراسم ۱۵ خرداد و شعار هایی علیه مهره سوخته شان؛ و جلسات پیاپی سران فتنه و نفوذ، سعی محتضرانه، در انتخابات های فرا رو دارند که یک در هزار، با مهندسی انتخابات، دوباره برگردند و آمریکا را هم برگردانند. ملت بزرگ ایران، نه مظلوم نمایی و نه خود بزرگ نمایی خط نفوذ، و شیطنت های گوگلی صهاینه را جدی نمی گیرد و پاسخ این شرارت ها را، در دو انتخابات فرا رو خواهد داد؛ و ایران را، آباد؛ منطقه را، آزاد؛ و جهان را، با محو صهاینه، شاد؛ و مهیای هور خواهد کرد. ان شآء الله. "و مکروا و مکرالله والله خیر الماکرین" مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست و۴هزارو۱۰۰وبیست وپنجم (ولنجک) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه اول اجتماعی سیاسی بیست و پنجم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۱ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی امربمعروف ونهی ازمنکر آموزش و تجهیز آمران بمعروف و ناهیان از منکر باعنایت به شهدای آمر به معروف و ناهی از منکر و آسیب دیدگان و مجروحین؛ و هم چنین، ضعف قوه قضائیه، در دفاع قانونی از این عزیزان، آموزش های لازم و تجهیزات کافی، در اختیار آمران به معروف و ناهیان از منکر، توسط ۱۳۴۲۵ مسجد، در ایران، منطقه و جهان قرار داده شده است. و می رود که هزاران مسجد باقی مانده و دیگر مساجدی که در حال اضافه شدن هستند، امکانات آموزشی و تجیزاتی پیدا کنند. لازم به ذکر است که این امکانات و تمهید زمینه هل، توسط خیران و مردم عادی و نماز گزاران معمولی فراهم شده و می شود. ملت بزرگ ایران، در این زمینه هم، پیشتاز و به نوبه خود، در ردیف اول قرار دارد. چراکه در امر به معروف و نهی از منکر باید قوی و مقتدر عمل نمود و همواره، باید در حالت تدافعی بود. و عملیات تهاجمی هنجارشکنان آموزش دید و مجهز بود. ان شآء الله. وامربالمروف وانه عن المنکرواصبرعلی مااصابک مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست و۴هزارو۴۰۰وبیست وپنجم (تیرانا) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اقتصادی فنی و اعتقادی فرهنگی و اجتماعی سیاسی بیست و پنجم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۳ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین روزنامه جمهوری ترامپی؛ وکنایه بدولت حزب الله روزنامه جمهوری، که سالها، سر در آخور خط نفوذ کرده و پسوند اسلامی را به ترامپی تبدیل کرده است، با تمام قوا، به دولت حزب الله می تازد، تا جاده را، برای بازگشت آمریکای ازاله شده، به منطقه؛ و خط نفوذ گند زدایی شده، به ارکان نظام؛ جاده صاف کند. کورخوانده است. ملت بزرگ ایران، پاسخ کنایه ها و طعنه های این اولین روزنامه انقلاب؛ و ضد انقلاب فعلی را، در دو انتخابات فرا رو، خواهد داد. و ایران را، آباد؛ منطقه را، آزاد؛ و جهان را، بامحو کامل صهاینه، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد. ان شآء الله. "و اذا قیل لهم لا تفسدوا فی الارض قالوا انما نحن مصلحون" مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست وچهارهزارو۷۰۰بیست ودوم (قم) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اعتقادی فرهنگی و اجتماعی سیاسی بیست و دوم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۶ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد وجهاد تبیین مظلوم نمایی؛ و خود برتر بینی خط نفوذ خط نفوذ، حافظه سیاسی ملت بزرگ ایران را، ضعیف؛ و در نتیجه، قدرت تحلیل مردم را نادیده می گیرد؛ با این تصور که این ملت ۴۳ سال، جنایات و خیانت های او را، نادیده گرفته و تحمل کرده است؛ فلذا، به زعم او، این بار هم، در یک مهندسی انتخابات، بر سر کار خواهد آمد؛ و باز برجام، کرونا، تحریم، تهدید، ۲۰۳۰ و فساد و ارتداد و طلاق و انحطاط و... که اگر ولایت فقیه و شخص رهبر نبود، معلوم نبود که سرنوشت این ملت و کشور، به کجا ها می کشید؟ و حال آنکه ملت بزرگ ایران، بدلیل در گیری مستقیم با آمریکا، پس از انقلاب دوم؛ و تسخیر لانه جاسوسی، منطقا، از درگیری داخلی؛ و با مهار خط نفوذ، امر اجرائی کشور و به تبع آن مجلس و بخش اجرایی عدلیه و بخشی از امور دفاعی و امنیتی را، به خط نفوذ، سپرد. و بعد از ازاله آمریکا و گند زدایی خط نفوذ، در دو انتخابات اخیر، آنها را، برای همیشه از ارکان نظام به جهنم تاریخ روانه؛ و تفاله های ماسییده به بدنه نظام و پسمانده در متن جامعه را، در دو انتخابات فرا رو، به قعر دوزخ تاریخ خواهد افکند. ملت بزرگ ایران، با مراقبت ویژه،خط نفوذ را به دقت مهار؛ و با رای خود؛ و کمترین هزینه، پاک سازی؛ و ایران را، آباد؛ منطقه را، آزاد؛ و جهان را، با محو کامل صهاینه، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد. ان شآء الله. "اللهم عجل لولیک الفرج والنصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه" مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست و۴هزار۷۰۰وبیست وپنجم (سرخه) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اعتقادی فرهنگی و اجتماعی سیاسی بیست و پنجم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۴ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین نآقا زاده شیرین عقل؛ و پیشنهاد گوگلی برجامی مثلث شوم "صهاینه-خط نفوذ-گوگل" لقمه گندیده خود را، می جود، و بر دهان نآقازاده شیرین عقل می گذارد، تا به خیال باطل خویش، بنزین روی آتش بریزد و ملت و کشور و نظام و انقلاب و اسلام را، یکباره هوا کند؛ و به ریش همه، و متاسفانه، پدرشهیدش، که مغز متفکر انقلاب؛ و پاره تن امام ره بود، بخندد. او، برخلاف دولت نفوذ، که وزارت خارجه را متولی مذاکره برجامی کرده بود، پیشنهاد متولی قبلی، یعنی شورای امنیت ملی را می دهد؛ و خبر ندارد که جلیلی، قهرمان تحقیر ۵+۱ بویژه آمریکا، در آب نمک این مقام است،و به محض واگذاری این مآموریت، به شورای عالی امنیت ملی دمار از روزگار صهاینه و...درمی آورد. ملت بزرگ ایران، نآقازاده گوگلی را،در دوانتخابات فرا رو، سرجای خود می نشاند؛ و ایران را، آباد؛ و منطقه را، آزاد؛ و جهان را، با محو صهاینه، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد.انشآءالله. "و اذا قیل لهم لاتفسدوا فی الارض قالوا انا نحن مصلحون" مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجد۲۶هزارو۶۰۰وبیست وششم (اسفراین) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اعتقادی فرهنگی و اجتماعی سیاسی بیست و ششم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۳ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین برجام، ایران و اوکراین؛ در نظام دو قطبی جدید جایگاه برجام، در نظام دو قطبی جدید کشاندن ایران، به موقعیت فعلی اوکراین، به دست ناتو می باشد. بدین معنا، که صهاینه و آمریکا و سه کشور اروپایی برجام، ماجرا را به ماشه بسپارند، تا ناتو، ایران را مانند اوکراین، که توسط روسیه بلعیده شد، توسط ناتو، کوبیده، تجزیه و جلو قطب سابق و بلوک غرب انداخته شود. زهی خیال باطل! چراکه ایران فعلی، ایران دهه ۶۰ و اوکراین نیست؛ و آمریکا هم، روسیه و چین فعلی نیست. ملت بزرگ ایران، دهه نودی هایش را بخط کرده و مجهز به سلاح های پیشرفته شده و آموزشهایی دیده، که به خواب ناتو و پدر جد او، نمی آید. لذا، صهاینه،هیچ چاره ای جز بستن پرونده برجام و سوکواری برای اوکراین و تایوان از دست رفته؛ و باخته ندارد؛ و باید منتظر آبادی ایران؛ آزادی منطقه؛ و شادی جهانیان؛ از نابودی خود باشد. ان شآء الله. "و اقتلوهم حیث ثقفتموهم و اخرجوهم من حیث اخرجوکم" مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست و۴هزارو۸۰۰وبیست وچهارم (قم) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اقتصادی فنی و اجتماعی سیاسی بیست و چهارم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۱ .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم بیانیه نهضت جهانی مساجد و جهاد تبیین اصلاح طلب کافر و ریش و حجاب؛ و انتخابات گوگل، ضلع مثلث "صهاینه-خط نفوذ- گوگل" از اینکه با ریش یا دزدی، یا پشیمانی از تسخیر لانه جاسوسی اصلاح طلب کافر، مانند حجاب، برخورد نمی شود، دلخور است. نه بخاطر ریش؛ که برای حجاب؛ چون می داند که حجاب مانع تمام مفاسد از جمله ریش و دزدی و پشیمانی از انقلاب دوم اصلاح طلب کافر گوگلی است. ملت بزرگ ایران، پاسخ آن قلدری که با گشت ارشاد، در باره حجاب در گیر شد؛ و این اصلاح طلب کافر گوگلی را، در دو انتخابات فرا رو خواهد داد، و عجالتا، ایران را، آباد؛ منطقه را، آزاد؛ و جهان را، با محو صهاینه، شاد؛ و مهیای ظهور موعود امم عج خواهد کرد.تا ریشه ضدحجاب هم کنده شود. ان شآء الله. "ولا یبدین زینتهن الا ماظهر منها... الا لبعولتهن اوآبآئهن و..." مجیدحبیبیان دبیرکل کانون اسلامی مهندسین "بازوی فنی حزب الله" مسجدبیست و۴هزارو۹۰۰وبیست وچهارم (سرخه) اولین جلسه هم اندیشی کارگروه مشترک اعتقادی فرهنگی و اجتماعی سیاسی بیست و چهارم خردادماه ۱۴۰۱ هجری شمسی۳ .