هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍️شهید سوم
علامه محمد تقی بُرغانی قزوینی در ۲۹ جمادی الاولی ۱۲۶۴ ق بدست فرقه انگلیسی بابیه در محراب نماز جماعت در قزوین با ضرباتی مجروح و دو روز بعد شهید شد در ۹۳ سالگی. شاگرد صاحب ریاض سید علی طباطبایی .مرجع تقلید و از بانیان ولایت فقیه بود زمانیکه فتح علی شاه به شیخیه و بابیه میدان میداد روی عدم فقاهت و فهم دینی. او رساله ای نوشت و به شاه فهماند ولایت با فقیه است نه شاه. این شهید عزیز در شرح شرایع ،کتاب چندین جلدی منهج الاجتهاد را نگاشت و قدرت علمی فقهی خود را برخ کشید .او منبری قوی هم بود و در منابرش ارتداد و زندقه بابیه و شیخیه را فریاد میزد فتوی به ارتداد آنها هم داد به طوریکه نماز جماعت شلوغ شیخ احمد احسایی رهبر شیخیه خلوت شد این بود نفوذ فقه و فتوی از یک مرجع .قبلاً هم در منزلش با شیخ احمد احسایی مناظره کرده و او را مغلوب نموده بود .بعد از مرگ احسایی بابیه ادامه افکار منحرف او را در قالب بابیه به عهده گرفتند دیدند از هر جهت در مقابل علامه غرقانی کم می آورند طبق دستور اربابان خارجی و رضایت شاه از او شهید محراب ساختند معروف به شهید ثالث و در قزوین دفن و کانون زیارت مردم شد .او در تهران قزوین و قم مسجد و مدرسه علمیه ساخته است .ولایت فقیه که اکنون رهبری نظام انقلابی ما را قانونا و شرعا به عهده دارد ریشه اش در محراب خونین این ولی فقیه شهید است درود بر او که خونش بابیه و شیخیه و وهابیه و بهاییه را که آبشخور واحدی دارند ،در سرزمین امامیه ریشه کن کرد. حالا هم میراث ولایت فقیه این عزیز دژ صهیونیسم راکه محصول نهایی فرق نامبرده است، به شکلی طوفانی تسخیر کرده و به فتوحات ادامه میدهد .پس ولایت فقیه یک باره پدید نیامده است . سلام خدا بر شهید ثالث علامه بُرغانی.
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍عرصه زمین بر غاصبان تنگ شده است.
@qavami
هدایت شده از مدیریت در اسلام
▪️شاخصههای محلۀ مطلوب (۴۹)/محور چهارم: #معنویت_در_محله
۴۴. زیبایی و چشمنوازی، سرسبزی و خرمی با نماد درختان مثمر، آبادی، وحدت و یکپارچگی در نما و منظر بناها مطابق با معیارهای زیباییشناختی ایرانی
محلۀ مطلوب باید انعکاسی از شهر اصیل اسلامی-ایرانی با تمام زیباییهای تمثیلی آن باشد. بخشی از این زیبایی با سرسبزی تحقق مییابد؛ به شکلی که اغلب محققان و شرقشناسان، شهر ایرانی را بهعنوان #باغشهر معرفی میکنند، یعنی شهر ایرانی به شکلی طراحی میشود تا مُذکِر و بازتاب باغ بهشت باشد که طبق آیات ۴۶ و ۶۲ سورۀ الرحمن دارای چهار باغ است و اسطورۀ «چهارباغ» بر همین اساس شکل گرفته است. نمونۀ اعلای این شهر، اصفهان عصر صفوی بوده است که طبق توصیفات جهانگردان و سیاحان غربی، این شهر از دور مانند یک جنگل بزرگ و متراکم به نظر میرسیده که بیننده تنها از معدود منارهها و گنبدهای درخشان فیروزهای که از لابهلای درختان انبوه بیرون زده بود، میتوانسته حدس بزند که زیر این جنگل یک شهر خوابیده است. پس خانهها در شهر مطلوب ایرانی در میان درختان و باغها محاصره شدهاند و تحقق این چشمانداز علاوه بر آثار تمدنی، از راههای مؤثر حل معضل آلودگی هوا، زشتی چهرۀ شهرها، فقدان آرامش، افسردگی و ... است.
طبق معارف اسلامی، در شهر و محلۀ مطلوب باید تأکید بر کاشت درختان مثمر باشد. همچنین از دیگر مقدمات تأمین زیبایی محله اصلاح الگوی معماری بناها طبق معیارهای زیباییشناختی ایرانی است؛ مانند غلبۀ رنگهای آرامشبخش از قبیل خاکی و آبی و سبز، وحدتبخشی، هماهنگی و خلوتسازی نماها، گلکاری و ... .
@madineyefazele
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍صدام در دام
۲۳آذر ۱۳۸۲ صدام دستگیر شد اورا از یک سوراخ بیرون آوردند به او لقب سردار قادسیه داده بودند قرار بود سه روزه تهران را بگیرد .فریب خورد .اورا جلوی یک انقلاب اسلامی و طوفانی قرار دادند که خودش و حزبش و رژیمش را بر باد داد. هر کس جلوی این انقلاب بایستد به سرنوشت او دچار میشود . طوفان الاقصی طوفان انقلاب اسلامی است که در حال محو حامیان قدیم صدام است.
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍هم اکنون عازم رابر زادگاه حاج قاسم شهید هستم این فاطمیه مرا طلب کرده است.چه افتخاری .
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍شصت و سومین سال و لادت
رییسی را تبریک میگویم. سلام علی ابراهیم.
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍۲۳آذر ۱۴۰۱ حکم به اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل دادند همانهایی که در ۱۴۰۲ با نوشیدن خون چند هزار زن فلسطینی مقام زن را جشن مستانه گرفته اند .
@qavami
هدایت شده از مدرسه فقهی مدیریت اسلامی
تفسیر 14.docx
19.2K
5شنبه 23/9/1402-30جمادی الاولی 1445- 13دسامبر 2023-درس 14تفسیر ترتیبی مدیریتی قرآن کریم — وسیله فلاح در سازمان
[سوره المائدة (5): آيات 35 تا 37]
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ وَ جاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (35)
اى مردم مؤمن از معصيت خدا اجتناب كنيد و بسوى او وسيلهاى بجوييد و در راه خدا جهاد كنيد، شايد رستگار شويد.