هدایت شده از حسین فرجی
99.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی کامل پزشکیان
عجیب است هیچ جا منتشر نشده است، نشستم از روی تلوبیون ضبط کردم تا منتشر کنیم. من جای پزشکیان بودم همین فردا بودجه ی همه ی رسانه ی چپ و راست رو قطع میکردم تا ادب شوند.
چرا سخنان به این مهمی رو منتشر نمیکنند؟! چه نفعی در بایکوت سخنان ضدآمریکایی برای چپ و راست است؟ ظاهرا این ها دوست داشتند پرشکیان خلاف رهبری سخنی بگوید تا انقلابی ها حمله کنند و اصلاح طلبان کف بزنند ، البته میدانم مثل همیشه بعد از ما یک عده منتشر میکنند. امروز وقتی این سخنان رو شنیدم ، گفتم خداروشکر پزشکیان کاری کرد که سرمون رو بالا بگیریم و بهش افتخار کنیم.
خلاصه ببینید و لذت ببرید و منتشر کنید، برگشتیم عصر بوق که باید خودمون منتشر کنیم.
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
هدایت شده از حسن وفامند همراه اول
🌹داستان آموزنده🌹
شخصی در بنی اسرائیل فاسد بود به طوری که او را بنی اسرائیل از خود راندند. روزی آن شخص به راهی میرفت به عابدی برخورد کرد که کبوتری بر بالای سر او پرواز میکند و سایه بر او انداخته است.
پیش خود گفت: من رانده شده هستم و او عابد است اگر من نزد او بنشینم امید میرود که خدا به برکت او به من هم رحم کند.
این بگفت و نزد آن عابد رفت و همانجا نشست. عابد وقتی او را دید با خود گفت: من عابد این ملت هستم و این شخص فاسد است او بسیار مطرود و حقیر و خوار است چگونه کنار من بنشیند، از او رو گردانید و گفت: از نزد من برخیز!
.
خداوند به پیامبران آن زمان وحی فرستاد که نزد آن دو نفر برو و بگو اعمال خود را از سر گیرند. زیرا من تمام گناهان آن فاسد را بخشیدم و اعمال آن عابد را (به خاطر خودبرتربينی و تحقیر آن شخص) محو کردم.
🌹
VAFA
هدایت شده از علی
🔴کمیسیون امنیت ملی مجلس طی بیانیهای اعلام کرد: مذاکره با آمریکا مضر است
♦️در بخشی از این بیانیه آمده است:در روابط خارجی با کشورهای دیگر، تامین منافع ملت ایران، مهمترین اصل حاکم بر آن است و مسئولین باید از تمام ابزار ممکن جهت استیفای منافع ملت استفاده کنند. یکی از آن ابزارها، مذاکره با کشورهای دیگر است. روشن است که تنها قید قابل تصور، ضربه به منافع ملت است، یعنی اگر استفاده از مذاکره در مواجهه با یک کشور خاص، موجب تحمیل خسارت به منافع ملت ایران گردد، تمسک به آن، توجیهپذیر و عاقلانه نخواهد بود.
♦️براین اساس، با عنایت به اینکه تقریبا در تمام موارد، مذاکره با کشور استکباری و حامی تروریستها یعنی آمریکا، خسارتهای گستردهای را به منافع ملت ایران وارد کرده است، مذاکره با این کشور متخاصم، عاقلانه نخواهد بود.
♦️رژیمی که به هیچ تعهد خود پایبند نبوده و بارها در توافق با ملت ایران، تخلف کرده است و حتی در همین روزهای اخیر نیز تحریمهای جدیدی علیه ملت ایران وضع کرده است، آیا قابل اعتماد بوده و میتوان توافق دیگری را با او امضا کرد؟
♦️روشن است که مذاکره با رژیم آمریکا، جز تحمیل خسارت به منافع ملت ایران، نتیجهای در پی نخواهد داشت. در واقع، مذاکره با آمریکا، ممنوع نیست بلکه مضر است. به فرموده قرآن کریم، وعدههای شیطان جز دروغ و فریب نیست.
🇮🇷
هدایت شده از علی
🔆زنگ عبرت
🔴آمریکا خلع سلاح کند بلافاصله حمله میکند. دلیل؟ تجربه.
متن زیر را بخوانید:
برگی از تاریخ: جرج بوش چهل روز پیش از حمله به عراق به دنبال نابودی موشکهای «الصمود2» آخرین ابزاری که میتوانست باعث نگرانی پیش از حمله شود:« موشك الصمود-2 به گونهيي طراحي شده كه ميتوان موتور دومي به آن وصل كرد و برد آنها را بيشتر نمود و به اين ترتيب قدرت تهديد آنها چند برابر ميشود»
بازرسان سازمان ملل به دنبال انهدام کامل این موشکها از ده اسفند 81 عراق برنامه انهدام موشکها را میپذیرد.
🔻12 اسفند 81:
امروز ژنرال آمرالسعدي – مشاورِ رئيس جمهوري عراق- گفت اگر آمريکا همچنان بر حمله نظامي به عراق بدون اجازه ي سازمان ملل ، پافشاري کند ، عراق ، روندِ انهدامِ موشکهاي الصمود را متوقف مي کند.
🔻16 اسفند 1381،
عراق در نظر دارد تا تمامي موشك هاي الصمود خود را منهدم سازد.
عمليات نابودسازي اين موشك ها در حضور بازرسان تسليحاتي سازمان ملل است.
🔻18 اسفند 1381:
درپی گزارش هانس بلیکس و محمد البرادعی به شورای امنیت ، بغداد معتقد است که به تعهدات خود در زمینه خلع سلاح عمل کرده است.
بنابراین از شورای امنیت خواست تا تحریم های اقتصادی که از 12 سال پیش موجب خسارات زیادی به عراق شده است را لغو نماید.
🔻29 اسفند 1381
پس از خلع سلاح کامل و انهدام موشکهای دردسرساز الصمود 2 عراق مورد حمله آمریکا قرار گرفت.
🇮🇷
هدایت شده از مسعود خرم نیا
🕌از مکافات عمل غــافل نشـــــو
گنـــــدم از گندم بروید جـــــو زجـــــو
#انتخاب_غلط #دلار #جوکار
#امیـرِحَــرَم | عضو شوید👇🏻
┄┅┅┅┅❀🕌❀┅┅┅┅┄
🔻@AMIRE_HARAM🔺
هدایت شده از انسانیات
جایگاه ولی فقیه در ریاست مدینه فاضله فارابی
🖌 محمد حسین حسینی
#انسانیات
#دهه_فجر
#ریاست_سنت
•••༺ إِنْسانيّاتْ؛ انجمن حکمت عملی ༻•••
https://eitaa.com/joinchat/2587689759Ca4c467c7b2
هدایت شده از انسانیات
جایگاه ولی فقیه در ریاست مدینه فاضله فارابی
🖌 محمد حسین حسینی
🔶 مدینه فاضله فارابى اشاره به همان مدینه فاضله اى دارد که در ظلّ کفایت و مدیریت پیامبر اکرم(ص) پدید آمد. بنابراین، هدف اصلى فلسفه سیاسى فارابى کسب سعادت از مجراى شریعت پیامبر است که نردبان عروج انسان تا سعادت حقیقى مى باشد. پس از پیامبر(ص)، رؤساى مماثل (ائمه(علیهم السلام)) و سپس، رئیس سنّت (ولایت فقیه) جانشین مى گردد و رئیس مدینه فاضله خواهد بود.
🔶 فارابى معتقد است که ریاست سنت، باید اوصاف ذاتى و دوازده گانه رئیس اول را داشته باشد و در این اوصاف با رئیس اول و مماثل، اشتراک دارد ولى در شرایط، با آنها تفاوت دارد. در ذیل، به شرایط شش گانه اشاره مى شود:
1⃣ حکمت: مراد فارابى از حکمت، ارتباط با عقل فعال از طریق قوّه متخیله نیست؛ چراکه فارابى آن را مخصوص رئیس اول مى داند. اما حکمت به معناى فلسفه و کمال قوّه ناطقه، مى تواند شرط ریاست سنت باشد؛ البته از مجموع کلمات وی چنین برداشت می شود که او این شرط را شرط الزامی رئیس سنت نمی داند.
2⃣ فقاهت: رئیس سنت فقط از طریق اصول و قواعد کلى شریعت، به استنباط احکام و قوانین موردنیاز جامعه مى پردازد. پس کار او صناعت فقه و خودش فقیه، نامیده مى شود.
خلاصه کلام اینکه از نظر فارابى کسى شایستگى و اهلیت استنباط را دارد که هشت شرط اساسى را دارا باشد:
🔸اول. شناخت شریعت: فقیه باید به طور کامل بر منابع اجتهاد فقهى آگاه باشد.
🔸دوم. شناخت مقتضیات زمان: فقیه باید هم مصالح و مقتضیات زمان خویش را براى استنباط احکام بشناسد و هم موقعیت و شرایط شارع را در حین وضع شریعت.
🔸سوم. شناخت ناسخ و منسوخ: بر فقیه لازم است ناسخ و منسوخ را در زمان شارع بشناسد تا بر اساس ناسخ، حکم و اجتهاد نموده و در دام منسوخ گرفتار نشود.
🔸چهارم. آشنایى با لغت و زبان: بر فقیه لازم است با لغت و زبان تخاطب رئیس اول و عادات اهل زمانه او در استعمال لغات آشنا باشد تا معانى حقیقى و مجازى و استعارات به کار رفته را تشخیص دهد و در فهم متون فقهى دچار اشتباه نشود.
🔸پنجم. آشنایى با ارزش ها و هنجارهاى زمان نزول: فقیه باید براى استنباط احکام از ارزش ها، هنجارها، عادات و رسومى که در زمان نزول شریعت بوده و احکام، ناظر بر آنهاست، آگاه باشد تا در فهم و درک متون شریعت دچار اشتباه نشود.
🔸ششم. شناخت استعمالات: بر فقیه لازم است از استعمالات مختلف زبان، مانند مطلق و مقید، حقیقت و مجاز، عموم و خصوص، محکمات و متشابهات، آگاه باشد.
🔸هفتم. شناخت مشهورات: شناخت مشهورات و مقبولات زمان رئیس اول در فهم متون، مؤثر است. ممکن است در زمان فقیه، آنها تغییر کرده باشد. از این رو، بر فقیه لازم است از آن مشهورات آگاه باشد.
🔸هشتم. آشنایى با روایت و درایت: فقیه باید لوازم موضوعات را تشخیص دهد؛ یعنى شناخت انواع روایت از قبیل مشهور، موثق، مکتوب و غیرمکتوب، براى فقیه لازم است. این در صورتى است که فقیه، هم عصر شارع نباشد-، وگرنه اگر، هم عصر شارع باشد آنچه خودش از شارع مى شنود برایش حجت است.
3⃣ قدرت استنباط: شرط سوم از شروط ریاست سنت «قدرت استنباط» است. فقیه باید در تمام موضوعات و مسائلى که در مورد آنها از رؤساى اول، حکمى نمانده است قوّه استنباط داشته باشد تا بتواند بر وفق سیره و شریعت رئیس اول استنباط کرده و احکام مسائل مستحدثه را دریابد.
4⃣ زمان شناسى: بر فقیه جامع الشرایط لازم است آنچه را که استنباط مى کند مطابق با مصلحت زمان خویش باشد؛ یعنى مصالح مردم را به خوبى تشخیص داده و حکمى را که استنباط مى کند موافق با روح شریعت گذشته و مصلحت امت معاصر باشد.
5⃣ قدرت بر ارشاد و هدایت: چون سطح فکرى و استعداد مردم متفاوت است، بر رئیس جامعه لازم است که طبق ادراک و استعداد مردم سخن بگوید. بنابراین، باید برخى را با برهان و برخى را با اقناع از راه تمثیل، ارشاد و هدایت نماید.
6⃣ قدرت بر جهاد: رئیس سنت باید شخصآ توانایى در مباشرت اعمال جنگى را داشته باشد و در این راه از همت استوار و ثبات قدم برخوردار باشد.
📚 برگرفته از مقاله جلوه نبوت، امامت، و ولایت فقیه در رؤسای مدینه فاضله فارابی، نشریه معرفت، سال ۱۸، ش ۱۴۵
#انسانیات
#دهه_فجر
#ریاست_سنت
•••༺ إِنْسانيّاتْ؛ انجمن حکمت عملی ༻•••
https://eitaa.com/joinchat/2587689759Ca4c467c7b2
هدایت شده از بیداریاندیشه
دیروز تهران در یک روز آفتابی تعطیل شد و امروز در یک روز کاملا برفی تعطیل نشد.
این اتفاق، یک نماد از "مدل مدیریت" دولتمردان ماست. آن وقت بهانه شان برای بهتر اداره کردن کشور، مذاکره با امریکا و FATF است! مشکل خود خود خود شما هستید که در فهم بدیهیات برای حکمرانی، اینقدر لنگ میزنید!
اندکی تفکر...
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📍برای نخستین بار در کشور اضافه شدن درس «هوش مصنوعی و تحول دیجیتال» به دروس آموزشی
🔻توسط دانشگاه تهران صورت گرفت؛
▫️با توجه به ضرورت ورود جدی دانشجویان به حوزه هوش مصنوعی و تحول دیجیتال و پس از راهاندازی دو مرکز مهم هوش مصنوعی در دانشگاه تهران، به عنوان سومین گام در این حوزه، دانشگاه تهران درس "هوش مصنوعی و تحول دیجیتال" را به دروس آموزشی خود اضافه کرد.
▫️در ترم تحصیلی جدید، برای اولین بار در دانشگاه تهران و کشور، «درس هوش مصنوعی و تحول دیجیتال» به دانشجویان مقطع کارشناسی «کلیه رشتههای تحصیلی» دانشگاه به صورت «درس اختیاری» ارائه خواهد شد و دانشجویان میتوانند این درس را به عنوان یکی از دروس انتخابی خود در قالب دو واحد درسی بگذرانند.
▫️برای تدریس این درس مهم، تیم تدریس متشکل از سه عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، آقایان «دکتر مجید نیلی احمدآبادی»، «دکتر بابک نجار اعرابی» و «دکتر محمود رضا هاشمی» و یک عضو هیأت علمی دانشکدگان مدیریت، آقای «دکتر مهدی شامی زنجانی»، به صورت مشترک فعالیت خواهند نمود.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#هوش_مصنوعی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با مفتاح اندیشه همراه باشید
🆔@meftahandishe_com
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📍تحقق تمدن شیعی با الگوی فاطمی / چالشهای ارتباط با نسل زد در تحولات اجتماعی و فرهنگی
🔻زهرا ناظم بکائی، رئیس دانشگاه الزهرا(س)، در همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی مطرح کرد؛
🔹نسل زد یا بومیهای دیجیتال که از کودکی با ابزارهای هوشمند دنیا و اینترنت آشنایی داشتند، دارای هنجارها و باورهای متفاوت با دیگر نسلها از جمله تعریف موفقیت در زندگی هستند. برخی این نسل را نسل غیرمتعهد، مسئولیتناپذیر، ناسازگار و بد رفتار میخوانند، اما در واقع این باور صحیح نیست. این نسل در حال حاضر در سنین نوجوانی و جوانی به سر میبرند و در آینده و در نهایت مدیران جامعه مجبور به پذیرش و انعطاف و استفاده از پتانسیل این نسل خواهند بود.
🔹زن مسلمانی که در بعد فردی با شاخص عبودیت، حیات و تقوا با هدف جلب رضایت خدا و در بعد خانوادگی مادری دلسوز و همسری همراه که خانواده را محور سازندگی قرار داده و مسیر خانواده را در ایجاد تحولات تاریخی ترسیم و به تاریخ و جامعه آرمانی باز میکند.
🔹زنی که در بعد اجتماعی خویش فریاد مقدسی در برابر حاکمیتهای نامشروع دارد. این زن حضور سازندهای در جبهه دفاع از ارزشها و حمایت از امام معصوم زمان خود دارد. الگوی فاطمی یک پروژه بنیادین در تحقق تمدن شیعی و مصداقی از مشکاتی که آیه نور در قرآن به آن اشاره شده است میباشد.
🌐 متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=40386
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#تربیت
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با مفتاح اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📍نسخهای برای شفافیت و اعتماد در بازار سرمایه ایران / تقویت استقلال نهاد تنظیمگر و افزایش شفافیت
🔻در گزارش جدید مرکز پژوهشهای مجلس مطرح شد؛
🔹بازار سرمایه به عنوان یکی از ارکان اصلی تأمین مالی در اقتصادهای مدرن، نقشی حیاتی در تخصیص منابع و حمایت از رشد اقتصادی ایفا میکند. تنظیمگری این بازار نیازمند رعایت اصولی مشخص است که بتواند ثبات، شفافیت و سلامت آن را تضمین کند. در ایران، سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان نهاد تنظیمگر اصلی بازار سرمایه، وظیفه نظارت و تنظیمگری را بر عهده دارد.
🔹برای ارتقای کیفیت تنظیمگری در بازار سرمایه ایران، پیشنهادهای زیر ارائه میشود:
1. تقویت استقلال نهاد تنظیمگر: اصلاح قوانین مربوط به انتصاب و عزل مدیران و کاهش وابستگی به نهادهای سیاسی.
2. افزایش شفافیت: انتشار گزارشهای جامعتر در مورد سیاستها، برنامهها و عملکرد نهاد تنظیمگر.
3. بهبود پاسخگویی عمومی: ایجاد سازوکارهایی برای تعامل بیشتر با عموم مردم و اشخاص تحت نظارت.
4. مدیریت تعارض منافع: تدوین قوانین مشخص برای جلوگیری از بروز تعارض منافع در تصمیمگیریها.
5. اصلاح قوانین بالادستی: بازنگری در قانون بازار اوراق بهادار برای تصریح اصول تنظیمگری و تضمین اجرای آنها.
🌐 متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=40392
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با مفتاح اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از فکرت
#فجرانه|#نقد_فیلم
🔰شبهفیلمی که سراسر خدا بود...!
🖇به بهانه اکران نسخه سینمایی «موسی کلیمالله»
✍🏻 سید محمدمهدی شرفالدین
📍همین ابتدا بگویم که #موسی یک فیلم نیست بلکه گزیدهای از قسمتهای اولیه سریالی طولانی است؛ سریالی که بعد از انسگرفتن مخاطب ایرانی با سریال یوسف، کار سختی را در پیش داشته و باید چیزهایی بیشتر از آن سریال به تماشاگران عطا کند و از تکرار کلیشههای ثابتشده در آن دوری جوید تا وجه انحصاری خود را از دست ندهد. بنابراین قضاوت درباره سریال موسی بر اساس نسخهای که هماکنون در #جشنواره_فجر اکران شده، عاقلانه به نظر نمیرسد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net