❗️تحلیل نشریه چینی از عقب نشینی وحشت زده آمریکا از افغانستان / بخش اول
💢 روزنامه گلوبال تایمز، وابسته به حزب کمونیست چین در مقالهای با تحلیل خروج "وحشت زده " آمریکا از افغانستان، این واقعه را با خروج نظامیان آمریکا از ویتنام مقایسه کرد.
⭕️نشریه چینی گلوبال تایمز با اشاره به تخلیه شبانه پایگاه نظامی بگرام افغانستان توسط نیروهای آمریکایی نوشت: عقب نشینی عجولانه و وحشت زده آمریکایی ها از پایگاه اصلی نظامی شان در افغانستان چیزی جز عدم مسئولیت پذیری آمریکایی ها نیست، در حالی که این کشور (آمریکا) خود را "پرچمدار دموکراسی" میداند، به "منبع مهم آشوب و تروریسم در جهان" تبدیل شده است و "از افغانستان گرفته تا سوریه و عراق، آمریکا خرابیهای بی شماری را برای جهان بر جا گذاشته و به اسم "جنگ علیه تروریسم" مجموعهای از "جرایم علیه بشریت" را مرتکب شده است.
🔴در این گزارش آمده است: ارتش امریکا ساعت 3 بامداد دوم ژوئیه در حالی فرودگاه هوایی بگرام - پایگاه اصلی خود در افغانستان را ترک کرد که ارتش افغانستان ساعاتی بعد متوجه این موضوع شد و از این نوع عقب نشینی آرام و غیرمسئولانه آمریکا حتی برآشفت.
🔺گلوبال تایمز با اشاره به اینکه اشغال افغانستان توسط آمریکا وضعیت امنیتی، اقتصادی و سیاسی و اوضاع داخلی تک تک کشورهای خاورمیانه را تحت تاثیر قرار داده است افزود: "این نوع اشغال و حتی ترک افغانستان توسط آمریکایی به قدری برای همگان تعجب برانگیز بود که حتی یک مقام ارشد ناشناس (آمریکایی) در این خصوص گفت: "مردم افغانستان می گویند که آمریکایی ها از افغان ها در مورد رفتن به کشورشان سوال نکرده بودند و آنها حتی برای خروجشان نیز با افغان ها مشورت نکردند. به همین دلیل مردم در شبکه های اجتماعی این نوع ترک خاک افغانستان توسط آمریکایی ها را با خروج عجولانه آنها از خاک ویتنام در سال 1975 مقایسه می کنند.
🔺آمریکا در ژانویه 1973 نیز درست شبیه امروز با عجله نیروهای جنگی خود را از ویتنام خارج کرده بود و به درگیری مستقیم ارتش آمریکا در جنگ ویتنام پایان داد. در واقع آن زمان نیز آخرین نیروهای آمریکایی بدون حمایت مستقیم ارتش آن کشور هنوز در ویتنام جنوبی بودند که سرانجام مجبور شدند با عجله در سال 1975 خاک ویتنام را ترک کنند. اگرچه زمان و کشور متفاوت است، اما عقب نشینی های آمریکایی ها از افغانستان همان تأثیر قوی را برای مردم این کشور گذاشت که در آن سال بر مردم ویتنام برجای گذاشته بود، یعنی اینکه ایالات متحده بار دیگر شکست خورده و صحنه را ترک کرده است.
🔺حتی جان کربی، دبیر مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز روز سه شنبه در مورد خروج آرام نیروهای آمریکایی از پایگاه نظامی بگرام مدعی شد "ما باید در نظر بگیریم که شاید طالبان بتوانند به این نوع عقب نشینی اعتراض کنند و البته اعلام دقیق زمان خروج نیروها نیز به دلایل امنیتی غیر مسئولانه می نماید، با این وجود این بهانه ها دلیل قانع کننده ای برای خروج فوری از افغانستان نیست."
🔻"لی زیکسین" دستیار پژوهشگر بخش مطالعات کشورهای در حال توسعه در انستیتوی مطالعات بین المللی چین روز پنجشنبه در این خصوص به گلوبال تایمز گفت: "هرگاه آمریکا اقدام به عقب نشینی از کشوری را از توان خود خارج دید، هرگز به وضعیت واقعی کشورها و یا نیازهای مردم آن کشورها توجه نمی کند و در عوض با یک رویکرد منفعت طلبانه و براساس یک عادت قدیمی کاملاً مطابق با منافع خود عمل می کند."
به اعتقاد وی، آمریکا از افغانستان گرفته تا سوریه و عراق اوضاع را به هم ریخته و به نام جنگ علیه تروریسم مجموعه ای از "جنایات علیه بشریت" را در سراسر جهان مرتکب شده است و با همین بهانه ها هم هست که صرف نظر از بهم ریختگی اوضاع داخلی این کشورها، وضعیت امنیتی، اقتصادی و سیاسی کل منطقه خاورمیانه را تحت تأثیر اقدامات خود قار داده و می دهد."
♦️در این گزارش آمده است: مدت هاست که افغانستان به "قبرستان امپراتوری ها" معروف است. شاید عقب نشینی امریکا و نیروهای سازمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از افغانستان امری ضروری بوده باشد اما چنین خروج شتابزده و غیرمسئولانه ای نه تنها منجر به وخامت بیشتر اوضاع امنیتی در افغانستان شد، بلکه درگیری میان دولت افغانستان و طالبان را نیز شدت بخشیده و منجر به افزایش تلفات غیرنظامیان در این کشور شده است.
♦️بر اساس گزارش اول ژوئیه خبرگزاری رویترز، طالبان بیش از 50 منطقه از 370 کشور را به تصرف خود درآورده بود. با این وجود می توان گفت که آمریکا که خود را "چراغ راه دموکراسی" می داند امروزه خودش به یک منبع مهم آشوب، هرج و مرج و فعالیت های تروریستی در بسیاری از کشورهای جهان تبدیل شده است.
@iran_onlin_ir
❗️تحلیل نشریه چینی از عقب نشینی وحشت زده آمریکا از افغانستان / بخش دوم
🔵"لی" در این خصوص گفت: بی تردید چنین اقدامات غیرمسئولانه ایالات متحده تأثیر اخلاقی آن را در جامعه بین المللی به شدت تضعیف می کند. آمریکا به هیچ وجه قادر به ادامه جنگ به اصطلاح "علیه تروریسم" نیست و البته قصد هم ندارد به عنوان معیار اخلاق در سراسر جهان عمل کند. چون این کشور تقریباً از حفظ چهره ملی خود منصرف شده است و همین امر در طولانی مدت بر قدرت نرم آن تاثیر منفی خواهد گذاشت.
🔹تلاش های به اصطلاح جهانی ضد تروریسم ایالات متحده کاملاً ناکام مانده است. واشنگتن تحت لوای ضد تروریسم نه تنها نتوانسته است به تروریسم در این کشورها پایان دهد، بلکه بر حجم حملات تروریستی نیز افزوده است. در واقع این "چراغ راه دموکراسی" با تکه های پراکنده آن در افغانستان و دیگر کشورها در هم شکسته است. مدت های طولانی طول می کشد تا این کشورها زخم های خود را التیام بخشند، با این وجود آمریکا هم قصد ندارد هیچ مسئولیتی را در این خصوص به عهده بگیرد".
@iran_onlin_ir
⬅️ حجم اخبار منفی و کذب که بهشدت روح و روان مردم رو به هم میریزه، این روزها خیلی زیاد شده. بهویژه در فضای مجازی که نظارتی هم بر اون نیست.
تعلل در مدیریت فضای مجازی به هیچ وجه جایز نیست.
وضع امروز کشور از این نظر، وضع فوقالعاده است.
این حملات تروریستی رسانهای در فضای مجازی، باید با ورود فوری و اضطراری دستگاههای امنیتی خنثی بشه.
حمله سایبری، فقط حمله ویروسی به زیرساختها نیست! از اون مهمتر، ویروسیست که در ذهن مخاطب میکارن و ذهنیتش رو نسبت به نظام و کشور دارن عوض میکنن...
توی همین دو سه روز، بیش از ۲۰ خبرِ بهشدت منفی و کاملاً کذب در فضای مجازی منتشر شده که هر کدومش، قدرت تبدیل یک حامی نظام به ضدانقلاب رو داره!
✍🏻 محمدرضا #آذرپندار
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🔴 اینترنت امن◾️همتی در مناظرات انتخاباتی: «آقای رئیسی! من فکر میکنم شما حرف رمزی زدید و گفتید اینترنت امن! دفعه پیش هم گفتید. من از مردم عزیز میپرسم، شما میدانید اینترنت امن یعنی چه؟ به نظر من یعنی اینستاگرام بسته شود و شما به جای اینستاگرام نیاز داشته باشید برای هر گونه فعالیت کسب و کار دنبال مجوز از آقایون باشید. یعنی چند میلیون شغل از بین برود.» 🔹آقای همتی در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری از واژه اینترنت امن بهعنوان یک حرف رمزی تعبیر کرد. گویا این اصطلاح رمزیست برای فیلترینگ. این درست نیست. اینترنت امن یکی از مفاهیم کلیدی در جهان دیجیتال است. 🔹اینترنت امن ترجمه یک اصطلاح انگلیسی است. این مسئله مدتهاست که در کشورهای اروپایی و آمریکایی مطرح است. برای این کلید واژه مهم، مقالات و کتابهای زیادی نوشته شده است. ⬅️ کتاب "امنیت کودکان در شاهراه اطلاعاتی" از اولین کتابهایی است که در سال ۱۹۹۵ در آمریکا توسط دکتر مجید لاری نوشته شده است. اینکه در شاهراههای اطلاعاتی چگونه امنیت کودکان را تأمین کنیم مسألهای است که بیش از ۲۵ سال از عمر آن میگذرد. ⬅️ از سال ۲۰۰۴ اتحادیه اروپا روز دوم هفته دوم ماه دوم هر سال را به نام روز اینترنت امنتر نامگذاری کرده است. هجده سال است که روز اینترنت امنتر در جهان در حال برگزاریست آن وقت یک کاندیدای ریاست جمهوری در ایران از شنیدن این اسم تعجب میکند و آن را اسم رمز فیلترینگ مینامد و از مردم میپرسد شما میدانید اینترنت امن چیست؟ از نظر اتحادیه اروپا حتی اگر اینترنت امن باشد باز باید به دنبال اینترنت امنتر بود و باید برای رسیدن به این هدف برنامهریزی کرد و حتی روزی را در تقویم به نام آن ثبت کرد. ⬅️ علاوه بر کتاب و مقاله، برخی از کنفرانسها با همین رویکرد برگزار شده است. برای مثال ششمین کنفرانس جهانی توسعه ارتباطات در سال 2014 با تأکید بر اینترنت امن برای کودکان برگزار شده است. ⬅️ از سوی دیگر بیش از بیست سال است که با محوریت اینترنت امن در آمریکا قانونگذاری میشود. نمونه آن قانون COPA میباشد که در سال ۱۹۹۸ در کنگره آمریکا برای حفظ امنیت کودکان در فضای مجازی تصویب شده است. ✅ اینترنت امن قبل از آن که یک اسم رمز باشد یک مسئله و یک دغدغه جهانیست. ✍🏻 @madrese_amin جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
یارگیری آخرالزمان شروع شده!
چند نفر؟ چند لشگر؟ میتونی بیاری پایِ کار آقات و شلوغی بازار یوسف باشی؟!
#انتخابات
#رأی_میدهم
#مشارکت_حداکثری
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
شهدا که دل میبرند، دلشان را بردهاند و تربیتیافتگان امام راحل و شاهبیت دفاع مقدس هستند
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
بچهها یه جوری زندگی کنید که دم آخری به غلط کردن نیفتید!
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
انقلاب آمد چمران بسازد.
هنر انقلاب ما چمرانسازی است.
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
چمران مرد درد بود
وقتی کسی سراپا درد شد سراپا درمان میشود!
مرد را دردی اگر باشد خوش است...
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
خدمات اجتماعی هم به نوعی مثل جبهه جنگ است و باید در صحنه بود تا تداوم داشته باشد و مردم همواره در صحنه هستند.
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
دشمن قصد دارد با پول مردم و با حذف هیأتها و قشر مذهبی در جامعه جا باز کند و اگر جبهه انقلاب، حرفهای وارد میدان نشود عقب خواهیم ماند، پس اگر دیر به میدان بیاییم افراد دیگر میآیند و اگر بیاییم و نمانیم تاثیر مداوم نخواهیم داشت.
#حسین_یکتا | @Pelak_channel