⭕️رهبر انقلاب اسلامی در حکمی اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی را برای دوره جدید منصوب کردند
🔹حضرت آیتالله خامنهای در حکمی با انتصاب اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی برای یک دوره جدید و چهار ساله، ضمن تشکر از زحمات اعضاء سابق بویژه دانشمندان و اساتیدی که در دوره جدید حضور نخواهند داشت، شاکله و آرایش عمومی فرهنگ بر اساس نظم و محتوای انقلابی را یگانه وسیله مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بیگانگان دانستند.
🔺متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدالله والصلاة علی رسولهالمصطفی و آله الاطهار. سلامالله علیهم اجمعین.
ورود در دومین چهلوارهی انقلاب اسلامی که با آغاز سدهی جدید هجری شمسی همزمان شده است، نگاهی نو، آسیبشناسانه و روزآمدساز، به مجموعهئی از زیرساختهای تمدنی را ضروری میسازد. در رأس این مجموعه، مقولهی فرهنگ است. فرهنگ، جهت دهندهی همهی اقدامهای اساسی و زیر بنائی جوامع بشری و شتابدهنده یا کُندکنندهی آن است.
این رویکرد در مقطع کنونی، عمدتاً ناظر به ارتقاء نگاه و احساس مسئولیت متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصههای گوناگون کشور به مقولهی فرهنگ و پدیدآمدن این باور عمیق است که فرهنگسازی در هریک از اجزاء تمدّنی جامعه، برترین وسیلهی پیشرفت و موفقیت آن و بینیازکننده از ابزارهای الزامآور و تحکّمی است.
همچنین ناظر به این نکتهی حیاتی است که شاکله و آرایش عمومی فرهنگ در همهی بخشهای گستردهی آن، نیازمند نظم و محتوای انقلابی است. این یگانه وسیلهی مصونسازی فرهنگ عمومی کشور در برابر هجوم فرهنگی و رسانهئی برنامهریزی شدهی بیگانگان بدخواه است.
مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی، از آغاز، ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش در کشور، و سیاستگذاری در این دو مقوله، و هدایت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفهای انقلاب، و برآوردن نیازهای فکری این دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور بوده است.
شورای عالی خدمات با ارزشی در این زمینهها ارائه داده است و اینجانب بر خود فرض میدانم از همهی اعضاء محترم که در دورههای مختلف نقش آفریدهاند، بویژه از دانشمندان و اساتیدی که در دورهی جدید در شورای عالی حضور نخواهند داشت صمیمانه سپاسگزاری کنم و ادامهی کمکهای مشاورهئی آنان را به این شورا درخواست نمایم.
اینک برای دورهی جدید -که از ابلاغ این نوشته آغاز خواهد شد- اشخاص حقوقی و حقیقی نامبرده در ذیل را برای چهار سال به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب میکنم.
اشخاص حقوقی: فعلاً رؤسای سه قوه و دستگاههائی که تاکنون عضو شورای عالی بودهاند.
و اشخاص حقیقی: جناب آقای اعرافی، جناب آقای ایمان افتخاری، جناب آقای امیرحسین بانکی پور فرد، جناب آقای حمید پارسانیا، جناب آقای عادل پیغامی، جناب آقای غلامعلی حدادعادل، جناب آقای حسن رحیمپور ازغدی، جناب آقای علیاکبر رشاد، جناب آقای حسین ساعی، جناب آقای ابراهیم سوزنچی، جناب آقای سعیدرضا عاملی، جناب آقای منصور کبکانیان، جناب آقای علی لاریجانی، جناب آقای محمود محمدیعراقی، جناب آقای محمدرضا مخبر دزفولی، جناب آقای مرتضی میرباقری، جناب آقای صادق واعظ زاده، جناب آقای احمد واعظی.
نکات حائز اهمیتی در پیوست این حکم به نظر حضرات اعضای محترم خواهد رسید. توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
@jaarchi
زكات دانش، آموختن آن به بندگان خدا است. امام باقر ع
اصول کافی، جلد 1 ، صفحه 41
🔴حضور مهدی دوستی استاندار جوان هرمزگان در مناطق زلزله زده
بدون هیئت سی چهل نفره، بی تکلف...
🔹شاید این روزها برامون شده بود یه رویا، الحمدلله تعبیر شد...
🔹چرا نباید بگیم استاندار جوانی که سالها مدیر بزرگترین پالایشگاه کشور بوده تو یه خونه شصت هفتاد متری تو تهران زندگی میکنه؟!
🔹چرا نگیم استاندار جوون دولت سید ابراهیم رئیسی وقتی میره بندر خانواده اش رو نمیبره چون خونه سازمانی استاندار شبیه یه کاخ بوده، چند روز میگرده تا یه خونه معمولی اجاره کنه و بعد خانواده اش رو با خودش ببره
▫️چرا نباید بدونیم #مهدی_دوستی هر روز بدون استثناء از شش صبح تا یک شب داره میدوه
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ⭕️ یک دوربین مخفی تحقیقی، که شدت نفوذ فرهنگ بیگانه در پوشش و لباس را به زیبائی به تصویر کشیده است.
✍️ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
◀️ بین تحلیل رهبری از وضعیت جامعه با تحلیل اکثریت مردم و نخبگان یک شکاف عمیق وجود دارد.
✍مهدی نصیری
📝سخنان دیروز رهبری در باره این که عامل مهاجرات دانشجویان و نخبگان به خارج، تحریک و تشویق عده ای خاص است، حکایت از این داشت که در نگاه ایشان، کشور و جامعه ایران در شرایطی نرمال، رو به جلو بر اساس طرح و برنامه، و قانونمند با مسئولانی پاکدست، متخصص، کاربلد و منتخب اکثریت مردم در انتخاباتهایی دموکراتیک و مردم سالارانه، قرار دارد. البته ایشان مکرر گفته اند که منکر پاره ای از اشکالات و کمبودها نیستند اما پیوسته نیز در سی سال اخیر تاکید کرده اند که آینده ایران را درخشان می بینند.
🔻طبیعی است با این تحلیل از اوضاع کشور، اگر کسی نخبگان و غیر نخبگان را تشویق به مهاجرت از چنین جامعه ای کند و کشور را از متخصصان و متفکران و نسل جوان نخبه خالی نماید، خیانت کرده و باید او را دشمن و یا وابسته به دشمن و دشمنان دانست اما در این میان یک مشکل وجود دارد و آن این که سالهاست اکثریت نخبگان و مردم و آنان که در متن و کف خیابان و بازار و ادارات و هر جای دیگر این جامعه حضور دارند، تحلیلشان با تحلیل رهبری از اوضاع حاکم بر کشور تفاوت دارد و به اصطلاح یک گپ و شکاف عمیق و گسترده بین فهم و تحلیل راس جامعه با کف و متن آن از اوضاع وجود دارد و اگر بگوییم میزان تفاوت این دو تحلیل از جامعه به اندازه تفاوت بهشت و جهنم است، تنها شاید کمی اغراق کرده باشیم.
🔻مردم و نخبگان ایران جامعه شان را مملو از تعارض، دوقطبی، عوامل استرس آفرین، نزاعهای بی حاصل، بی قانونی، بی تدبیری، بی برنامگی، فساد گسترده مالی و اداری، فقدان نظارت و حسابرسی، بی احترامی به مردم، بی اعتنایی به خرد جمعی، آسیبهای اجتماعی و فقر و فلاکت می بینند و سالهاست که در انتظار وعده هایی هستند که قبل از پیروزی انقلاب، رهبران به آنها دادند که از جمله آبادی دین و دنیای آنها بوده است اما هر چه می نگرند و لمس و حس می کنند، افول و سقوط شاخصهای پیشرفت مادی و معنوی جامعه است.
🔻تا پیش از آخرین انتخابات مجلس و ریاست جمهوری، این امکان برای اکثریت وجود داشت که گاه فرد و افرادی متفاوت از گفتمان حاکم را به مجلس و مسند ریاست جمهوری بفرستند و از این طریق نفسی بکشند اما همین منفذ را نیز شورای نگهبان با نظارت استصوابی و مهندسی انتخابات چنان بست که دیگر کسی خارج از دايره خودیها نتواند به قدرت و مدیریت کشور نزدیک شود و همه چیز در اختیار حاکمیتی یک دست باشد و این حاکمیت هر آنچه خواست و میلش بود، از انتصابات فامیلی گرفته تا تهدید و تحدید اینترنت آزاد و تا به کارگیری آشکار نظامیان در سمتهای سیاسی و تا دخالت در سبک زندگی و خصوصی مردم و .... انجام دهد و بر جامعه تحمیل کند.
🔻در کشور فرانسه که یکی از مقاصد مهاجران ایران است، یک سال جلیقه زردها هر هفته تظاهرات کردند و گاه وسایل عمومی را به آتش کشیدند و تنها ده نفر کشته شدند اما در ایران دو سال پیش ظرف سه روز تظاهرات اقشار مستضعف و محروم در اعتراض به گرانی بنزین و دیگر اجناس، صدها انسان بی گناه با گلوله های آتشین نظامیان که البته لطف کرده بودند و فقط به سرشان نزده بودند بلکه به قلب و شکم و دست و پایشان نیز زده بودند، به خاک و خون در غلتیدند و به خانواده هایشان اجازه سوگواری علنی نیز داده نشد.
خب در چنین شرایطی کدام نخبه است که زندگی در دارالکفر فرانسه را بر دارالاسلام ایران ترجیح ندهد؟
🔻وقتی تفاوت تحلیل رهبران با تحلیل مردم از وضعیت جامعه در حد تفاوت بهشت و جهنم باشد، باید در انتظار هر اتفاق بد و خطرناکی برای این کشور بود و اگر کسی منکر این امر باشد معلوم است کلمه ای از تاریخ و سیاست و سنتهای الهی نمی داند.
📚@nasiri1342
ثانیاً، بحث بر سر این است که چرا پارهای از استادان دانشگاه، نهفقط مرهمی بر زخم نمینهند و گامی برای اصلاح و بازسازی برنمیدارند، بلکه آنچنان را آنچنانتر میکنند و با «سیاهنمایی» و «یأسپراکنی»، دل جوان نخبه را تهی مینمایند و بذر تشویش و تزلزل را در روحش میپاشند؟! «تشویق به مهاجرت از وطن»، از اندیشۀ وطندوستانه برمیخیزد؟! این طریق، به صلاح و سعادت ایران میانجامد؟!
در زمینِ مردمان، خانه مکن
کارِ خود کن، کارِ بیگانه مکن
(مثنویِ معنوی، دفترِ دوّم، بیتِ 263).
ثالثاً، بهواقع، وضع آنگونه است که اینان مینمایانند؟! این همه جوان نخبه که در دانشگاهها و پژوهشگاهها و مؤسسات علمیِ خصوصی، در حال تحقیق و فعّالیّت هستند، از اوضاع خراب حکایت میکند؟! حاکمیّتی که سه دهه پیش، پرچم تولید علم را برافراشته و «علم» را یکی از سه موضوع اصلی ایران انگاشته، نخبهستیز است؟! رابعاً، همچنان که جهنم ساختن از ایران خطاست، بهشت ساختن از غرب نیز نارواست؛ خاطرات شخصیِ نخبگان مهاجر نشان میدهد که اگر از دردهایی جَستهاند، به زخمهای دیگری مبتلا گشتهاند.
[4]. شرایط برای حیات و حرکت نخبگان، دچار انسداد نیست
آیتالله خامنهای میگوید: امروز در کشور ما، جوانهای نخبه میتوانند رشد کنند(همان). آیا این سخن به این معنی است که ایشان از دشواریها و تلخیها بیاطّلاع است و ارتباطی با «واقعیّتهای عینی» در زندگی روزمرّۀ نخبگان ندارد؟! مگر ایشان ادّعا کرده است که هیچگونه عوامل مانع و مزاحمی در میان نیستند؟! ایشان که در بندهای پیشین، به صراحت از وجود چالشها سخن گفت و به سفارشهای حاکمیّتی خود و ضرورت مقاومت نخبگان جوان اشاره کرد. ایشان که چندی پیش، تصریح کرد که ساختارهای رسمی، آنچنان که باید، ما را به سوی ارزشها و آرمانهای انقلاب سوق نمیدهند و چارهای جز «تحوّلخواهیِ بنیادی» وجود ندارد و باید با «حرکتی جهشگونه و پُرشتاب»، گام بلندی برداشت. ایشان که پس از این، از «بازسازیِ انقلابی» سخن گفت که بر ایجاد «دگرگونیهای اساسی و ریشهای» دلالت دارد. این قبیل «تعبیرهای درشت» و «مطالبههای جدّی»، آگاهی عمیق و تجربی ایشان را از آنچه که میگذرد، روایت نمیکند؟!
اینکه آیتالله خامنهای هم از «دشواریهای اکنون» سخن میگوید و هم به «گشایشهای آینده» اشاره میکند، تناقض نیست. مگر لازمۀ اذعان به وجود «چالشها در اکنون»، حکمکردن به «فروپاشی در آینده» است؟! مگر اینگونه است که هر بحرانی به اضمحلال بینجامد؟! همۀ بیماریها و امرض، موجب مرگ و زوال میشوند؟!
ایبسا کارا که اوّل، صَعب گشت
بعد از آن بگشاده شد، سختی گذشت
(مثنوی معنوی، دفتر سوّم، بیت 2924).
مردم نیز بر این باور نیستند که «نظام جمهوری اسلامی»، دچار شکست شده است، بلکه پیشرفتها را مشاهده میکنند و میدانند که شتاب حرکت تکاملیِ انقلاب، وابسته به نوع مدیریّتها و حاکمان است. در آنجا که کسی همچون «حاجقاسم سلیمانی»، کارگزار باشد، فتوحات مثالزدنی رخ میدهد و حتّی ابرقدرتها در مقابل ایران، احساس ضعف میکنند، امّا در آنجا که «مدیران کمکار و واداده و برونگرا» به قدرت دست یابند، هم عزّت ملّی مخدوش میشود و هم معیشت مردم از رونق میافتد. پس «انقلاب» و «نظام» را بر جایگاه متهم نمینشانند و میان خود و آن، تضاد و تعارضی احساس نمیکنند، بلکه به سوءتدبیرِ «این دولت» و «آن مجلس» اعتراض میکنند. از جمله باید تصریح که وضع دشوار کنونی، بیش از هر چیز، ریشه در سیاستهای بسیار غلطی دارد که دولت حسن روحانی در پیش گرفت و با وجود همۀ فرصتها و امکانهای کمنظیری که در اختیار داشت، در نهایت شکست خورد و مردم را از چاله به چاه افکند. ما همچنان در حال پرداخت هزینههای متنوّعِ دولت برجام هستیم؛ دولتی که «مدافعان دیروزش»، امروز زبان گشودهاند و وقیحانه و بیشرمانه، تلخیهای بهجامانده از آن «دولت علیل و ضعیف» را به «سیاستهای کلّی نظام» و «راهبردهای آیتالله خامنهای» نسبت میدهند.
[5]. حاکمیّت در حال چرخش بهسوی «استفاده از جوانان نخبه» است
آیتالله خامنهای میگوید: من برای «استفادۀ از جوانهای نخبه» در مدیریّتهای میانی و پایین و حتّی سطح بالا، به وزرا سفارش میکنم؛ چنانکه به دولت قبل خیلی سفارش میکردم -که در یک مواردی هم بیتأثیر نبود- و به این دولت هم همین جور(همان). «بیانیۀ گام دوّم انقلاب»، بر این حقیقت دلالت داشت که پس از گذشت چهل سال، اینک باید «نخبگان جوان»، عهدهدار پیشروی و حرکت شتابان شوند و «چرخش نخبگان» صورت بپذیرد. فکر استفادۀ از «حلقههای میانی» برای طرّاحی ِعاقلانۀ این گذار نیز، در همین راستا قرار داشت. پس از این، اندیشۀ «استقرار دولت جوان حزباللهی» نیز ریشه در همین خاستگاه داشت. پس «انسداد سیاسی» در میان نیست و باید «چرخۀ تکراریِ مدیریّتها» شکسته شود و نیروهای نخبۀ جوان، پا به میدان بگذارند. این جابجاییِ کلان و پهندامنه، از سوی عالیترین مقام سیاسی در جمهوری اسلامی، مطرح شده و هم اوست که در چند سال اخیر، آن را آشکارا طلبیده و حتّی برای آن، چارهاندیشی نیز کرده است. اینهمه، از «گشودگی سیاسی» و «انفتاحِ حاکمیّتی» حکایت میکند و نشان میدهد که نظام از درون خویش، دیگریهای «بیرون از قدرت» و «حاشیهنشین» را به میدان کنشگری فرامیخواند و میخواهد «مرداب مدیریّتی» و «یکنواختیِ سیاستی»، پدید نیاید:
گفت پیغامبر که ای ظاهرنگر
تو مَبین او را جوان و بیهنر
ای بسا ریش سیاه و مرد پیر
ای بسا ریش سپید و دل چو قیر
عقل او را آزمودم بارها
کرد پیری آن جوان در کارها
پیر، پیرِ عقل باشد ای پسر
نه سپیدی موی، اندر ریش و سر
(مثنوی معنوی، دفتر چهارم، بیتهای 2160-2163).
[6]. جوان نخبه باید خودش هم در پی «جایابیِ ساختاری» باشد
آیتالله خامنهای میگوید: امّا شما هم باید «جای خودتان» را پیدا کنید؛ یعنی «خودتان» پیدا کنید که در پیشرفت کشور چه نقشی میتوانید ایفا کنید. نخبگی شما، اینجا هم باید خودش را نشان بدهد که مشخّص کنید «جایگاه شما» کجا است(همان). آیتالله خامنهای، افزون بر اینکه سازوکارهای رسمی را در جهت «نوسازیِ جوانانۀ ساختار سیاسی»، تسهیل میکند و میکوشد با ورود مستقیم به مسأله، ورق را به نفع نیروهای جوان نخبه برگرداند، خود نخبگان را نیز به «کنشگری مستقل» و «بازی خودجوش» دعوت میکند و آنها را برمیانگیزد که بر اساس استعدادهای نخبگی خویش، راهها و مسیرها را بیابند و در انتظار «فرصتهای پیشساخته» و «موقعیّتهای آماده» نباشند. جالب است که ایشان با وجود حضور در رأس قدرت سیاسی، جانب نخبگان جوان را میگیرد و به آنها یاد میدهد که چگونه میتوانند توانمندیهای خود را در متن «ساختارهای رسمی»، محقّق کنند. چنین نظامی در برابر نخبگان جوان نیست، بلکه نخبگان جوان را از خود میداند و در کنار خود مینشاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻در حاشیۀ تصویرسازیهای خیالاندودِ مهدی نصیری:
آیتالله خامنهای و نخبگان جوان؛ واگرایی یا همگرایی؟!
مهدی جمشیدی
[1]. «حاکمیّت» نسبت به نخبگان، مسئولیّتهای مهمّ دارد
آیتالله خامنهای میگوید: آن چیزی که نخبه را نخبه میکند، علاوۀ بر استعداد و ظرفیّت ذهنی، «قدرشناسی» از این نعمت است؛ یعنی بر اساس آن، «کار» و «تلاش» انجام بگیرد. این قدرشناسی، اوّلاً به عهدۀ «خود نخبه» است، ثانیاً به عهدۀ «محیط» است؛ یعنی پدر و مادر، معلّم، استاد دانشگاه و مجموعۀ حکمرانی. تردیدی نیست که «دستگاه حکمرانی کشور» نسبت به وضع نخبه، «مسئولیّتهای مهمّی» دارد و امیدواریم که مسئولان کشور، خود بنده و دیگران، بتوانیم به این مسئولیّتمان به بهترین وجهی عمل کنیم، امّا «عمدۀ قدرشناسی» باید به وسیلۀ خود نخبه انجام بگیرد(در دیدار جمعی از نخبگان، 26/8/1400). پس مسأله این نیست که آیتالله خامنهای، از «حاکمیّت»، رفع مسئولیّت کرده و بار را تنها بر شانۀ «نخبگان» نهاده است، بلکه ایشان از «مسئولیّتهای مهمّ حاکمیّت دربارۀ نخبگان» سخن میگوید و حتّی بخشی از این مسئولیّتها را متوجّه «خویش» میشمارد؛ یعنی «شخص ایشان» نیز نسبت به وضع و حال نخبگان، موظّف است. اینچنین نگاهی، متفاوت با نگاه «یکسویه» و «طلبکارانه» به نخبگان است.
[2]. گاهی باید نخبگان به دنبال «مبارزه با موانع» باشند
آیتالله خامنهای میگوید: جوان نخبه هم باید در قبال مسائل کشور، «احساس مسئولیّت» کند؛ چنانکه گاهی لازم است که جوان نخبه با «سختیها» هم بسازد؛ این یک «نکتۀ اخلاقیِ بسیار مهمّ» است. این برداشت که همهچیز باید آماده و در جای خود باشد تا نخبه بتواند کار کند، برداشت درستی نیست؛ بلکه گاهی باید با موانع، «مبارزه» کرد. ما «مطّلعیم» که در دستگاههای مختلفِ حکمرانیِ کشور، گاهی نسبت به نخبگان، «نامهربانی» میشود، امّا اینها نباید نخبه را از ادامۀ راه منصرف کند(همان). این سخن بدان معنی است که اگر در مقاطعی، وضع کشور دچار «دشواریها» و «تنگناها»یی شد، یا «مدیران دیوانسالار و اداری»، به نخبه بها ندادند، نخبه نباید بیاعتنا به «مصالح ملّی»، تنها به «خودش» توجّه کند و «راحتی» و «رفاه» و «تنعّم» را بطلبد، بلکه باید بداند که در مسیر شدنهای نخبگی، سختیها و موانعی نیز وجود دارند که باید پارهای از آنها را «تحمّل» کرد و پارۀ دیگر را «علاج». توقع حرکت در جادّهای هموار را داشتن و اگر چنین نبود، «از میدان به در رفتن» و «به بیگانه پناه بردن»، سازگار با اخلاق نیست. زندگی، پهنۀ «مبارزه با موانع» و «غلبۀ بر دشواریها» و «عبور از نشدنها» است. بیشتر بزرگان عرصۀ علم و معرفت نیز، از متن همین «چالشها» و «سنگاندازیها»، توانستند بجوشند و راه خویش را بیابند و قافلۀ علم را به پیش ببرند؛ چنانکه گویا از نظر تاریخی و اخلاقی، «رویشها و جوششهای علمی»، با «وضعهای نهچندان خوشایند»، گرهخورده هستند:
رنج، گنج آمد که رحمتها در اوست
مغز، تازه شد چو بخراشید پوست
(مثنوی معنوی، دفتر دوّم، بیت 2261).
[3]. «تشویقِ جوان نخبه به مهاجرت»، خیانت است
آیتالله خامنهای میگوید: اینکه یک وقت دانشجو بر اساس نیازهای فکریاش یا بحث خانوادگیاش مایل است در کشوری تحصیل کند، اشکال ندارد؛ عمده این است که فراموش نکند که بدهکار کشورش است و درس بخواند و برگردد. آن چیزی که اشکال دارد «مهاجرفرستی» است. در «بعضی از دانشگاهها»، عناصری هستند که جوان نخبه را به ترک کشور «تشویق» میکنند؛ من صریح میگویم که این «خیانت» است. اینکه یک جوانی را نسبت به آیندۀ کشور، «ناامید» و «دلسرد» کنیم و آینده را «تلخ» و «سیاه» به او نشان بدهیم که او مهاجرت کند، این را «خیانت» میدانم(همان). اوّلاً، در اینجا، سخن در این نیست که همهچیز بر وفق مراد است و حاکمیّت به تمام مسئولیّتهای خویش عمل کرد و اوضاع، بهسامان است. آیتالله خامنهای، از این امر به عنوان «تنها عاملِ مهاجرت نخبگان» سخن نمیگوید. ایشان ادّعا نکرده که همۀ شرایط، مهیّا و مساعد هستند و فقط، مسأله این است که برخی از استادان دانشگاهها، نخبگان جوان را به مهاجرت ترغیب میکنند. ایشان که با صراحت به وجود «نامهربانیها نسبت به نخبگان در ساختارهای رسمی» اشاره کرده و «دشواریهای عمومی» را پذیرفته است. پس چرا به پارهای از سخن ایشان استناد شده و با «برخورد گزینشی»، ایشان به «تحلیل تکعلّتی» و «نگاه یکسویه» متهم گردیده است؟! مگر در یکی از همین دیدارهای سالهای اخیر، یکی از نخبگان جوان برنخاست و با شفافیّت و وضوح، اعتراض نکرد و معضلاتی که فراروی نخبگان جوان وجود دارند را بیان ننمود؟! آن جوان، مسألهاش را با صدای بلند و بدون لکنت، مطرح کرد و از آیتالله خامنهای، محبّت دید و وعدۀ پیگیری شنید. چنین مناسباتی به معنی شکاف میان «آیتالله خامنهای» و «واقعیّت» است؟!
تفسیر وحدیث 5.MP3
30.04M
🎙 #تفسیر_مدیریتی و #حدیث_خوانی
سوره مبارکه نساء آیه 34
💠 استاد:
حضرت آیت الله قوامی دامظله
🔰 #صوت جلسه 6
🗓 پنجشنبه 1400/8/27
https://eitaa.com/D_bonyadfeghhi1386
تفسیر و حدیث6.docx
26.8K
📚 #تفسیر_مدیریتی و #حدیث_خوانی
سوره مبارکه نساء آیه 34
💠 استاد:
حضرت آیت الله قوامی دامظله
🔰 #متن جلسه 6
🗓 پنجشنبه 1400/8/27
https://eitaa.com/D_bonyadfeghhi1386
متکدیان میلیونر با شگردهای جدید در پایتخت
🔹مرد جوان گوشی موبایلش را به سمت خانم میگیرد و تصویر دختربچهای حدود یک ساله با چشمهای میشی زیبا را به او نشان میدهد و میگوید، شیر مادرش را نمیخورد، فقط شیرخشک میخورد، خودم و خانمم میتوانیم گرسنگی را تحمل کنیم اما دختر کوچکم گرسنه که باشد یک ریز جیغ میزند
https://eitaa.com/joinchat/2843082800Ca86a5fb01b
♦️وزارت صمت افزایش قیمت خودروها را ممنوع کرد
🔹️باتوجه به دستور رئیس جمهور و اینکه ستاد تنظیم بازار برای افزایش قیمت خودرو مصوبهای نداشته است، وزارت صمت به خودروسازان دستور داد هرگونه افزایش قیمت را ممنوع است و به قیمتهای قبل بازگردد.
⚘جانم بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/2843082800Ca86a5fb01b
*براي چه جن و شيطان از خرما بدشان مي آيد و نفرت دارند؟!*
رسول الله (ص) وصيت كرده اند كه هر روز خرما بخوريم به خصوص صبح 3 و يا 5 و يا 7 دانه بخوريم.
👈 *چرا پيامبر (ص) وصيت كرده اند كه خرما را به شكل فرد بخوريم نه زوج؟*
👌فايده ي خوردن خرما به شكل فرد چيست و چرا وصيت كرده اند به خوردن خرما و نه ميوه ای ديگر؟!!!
🌷تحقيقات علمي نشان داده است كه خوردن خرما باعث توليد انرژي در بدن ميشود كه بصورت طيف آبي رنگ و نامرئي تمام اطراف بدن را فرا ميگيرد و بدن را از ورود جن و شيطان و سحر و چشم درامان نگاه مي دارد
🌲؛ بشرطي كه ما خرما را بصورت فرد مصرف كنيم. ( 3 یا 5 یا 7 عدد)
🌷 *اما چه اتفاقي مي افتد اگر خرما را بصورت دانه هاي زوج مصرف كنيم؟*
🔔در اين صورت خرما بصورت شكر در بدن ذخيره شده و باعث بيماري قند ميشود.
🌺 دانشمندان جهان شگفت زده اند كه پيامبر (ص) چگونه از زمان هاي قديم راه حلي برای دفاع از ورود شيطان و جن را به ما داده است.
وجود نازنین پیامبر اکرم، رحمت العالمین، خیر خلق الله صلوات 🌹
*واقعا خرما دارویی عجیب است*
اگر *کمخونی* دارید نیاز نیست قرص و کپسول های شیمیایی استفاده کنید فقط روزی چند عدد خرما بخورید، کمخونی شما برطرف خواهد شد.
*کبدتان چرب یا بزرگ است* روزی هفت عدد خرما صبحانه میل کنید چربی شما، قطعا آب میشود.
"اگر سرد مزاج هستید حتما روزی سه عدد خرما بخورید"
*سرطان تهدیدی جدی برای هر مسلمانی است* آیا می دانید راه پیش گیری و علاج آن خرما است.
در روایت داریم رسول الله ﷺ فرمودند: *خانهای که در آن خرما نیست، قطعا آن خانواده گرسنه هستند.*
تجربه نشان داده:
*مصرف هفت عدد خرما قند خون را افزایش نمیدهد*
تا می توانید این متن را انتشار دهید تا گرهی از مشکل مردم را حل کنید
نصایحی سودمند برای همه:
◼ *نصیحت اول:*
ازصبح که بیدارمیشویدهرکاری. هرکاری. هرکاری چه کوچک چه بزرگ با بسم الله الرحمن الرحیم شروع کنیدکه موفق شوید
◼ *نصیحت دوم:*
همواره آب بنوش اگرچه که احساس تشنگی نمی کنی ... زیرا بیشتر بیماری ها به علت کمبود آب بدن می باشند.
◼ *نصیحت سوم:*
همواره ورزش بکن اگرچه در اوج مشغولیت بودی ... بدن همواره باید تحرک داشته باشد. با پیاده روی، شنا و یا هر ورزشی دیگر.
◼ *نصیحت چهارم:*
خوراک خود را کم کن
«غذا برای انسان به اندازه ای کمرش راست شود، کفایت میکند»(حدیث)
پرخوری را رها کن زیرا هیچ فایده ای برایت ندارد ... خودت را در سختی نینداز بلکه خوردن را کم بکن.
◼ *نصیحت پنجم:*
تا حد امکان از ماشین فقط در مواقع ضروری استفاده بکن. سعی کن برای رفتن به مسجد، مغازه، دید و بازدید و بقیه کارهایت پیاده بروی.
◼ *نصیحت ششم:*
عصبانی نشو
عصبانی نشو
عصبانی نشو
ناراحت نباش ... سعی کن چشم پوشی کنی ... خودت را در پریشانی نینداز ... همه ی این ها سلامتی ات را به خطر می اندازند و شادابی ات را از بین می برند. با کسانی مجالست کن که با آنها احساس آرامش میکنی
◼ *نصیحت هفتم:*
همانطور که میگویند «مال خودت را در زیر آفتاب بزار و خودت زیر سایه بنشین» ... بر خود و بر اطرافیانت زندگی را تنگ نکن ... مال برای آن هست که با آن زندگی کنیم نه برای آن
◼ *نصیحت هشتم:*
بر هیچ کس و هیچ چیزی که نمیتوانی آن را بدست بیاری حسرت نخور.
خود را به فراموشی بزن بلکه اصلا فراموشش کن. اگر قرار باشد به تو برسد حتما میرسد اگرچه در تخت خود باشی و هرچه را که تقدیر تو نیست خداوند او را از تو منع میکند. هیچ چیزی را از تو منع نمیکند مگر بخاطر ضرری که برایت دارد ... همه ی ما این ها را میدانیم اما انسان فراموش کار است لذا نیاز به همچین یادآوری هایی داریم تا از آن نفع ببریم.
◼ *نصیحت نهم:*
تواضع اختیار کن... تواضع اختیار کن... مال و جاه و قوت و قدرت همه با تکبر و غرور از بین می روند.
تواضع تو را در نزد انسان ها محبوب می کند و درجه ات را نزد خداوند بالا می برد.
◼ *نصیحت دهم:*
سفیدی موی سر نشانه ی پایان عمر نیست بلکه نشانه ی این هست که زندگی بهتری شروع شده. خوش بین باش، سفر کن و از مال حلال خود بخور و لذت ببر.
◼ *و یک نصیحت دیگر:*
زود بخواب و شب نشینی نکن
◼ *آخرین و مهمترین نصیحت:*
نمازت را به هیچ عنوان ترک نکن زیرا که نماز برگه ی سود تو در دنیا و آخرت است. آن روزی که نه فرزند فایده میدهد و نه مال
◼ اگر از این نوشته خوشت آمد پس سبب خیر باش و آن را نشر بده، و اگر خوشت نیامد پس دیگران را محروم نکن شاید که وسیله ی نفع آن ها شدی .ا
🇮🇷🇮🇶حکیم امهز، کارشناس امور خاورمیانه:
💠 فرمانده سپاه قدس اطلاعات پرواز پهپاد هایی که الکاظمی را هدف قرار داده بودند را به او داد.
🌹💐🌺⚘🌻
♥️الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و َعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِین
⚘جانم بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/2843082800Ca86a5fb01b
🔘دستگیری نیروهای سفارت آمریکا در یمن توسط نیروهای انصارالله
🔹وزارت خارجه ی آمریکا روز پنج شنبه در بیانیه ای از نیروهای انصارالله خواست تا کارکنان سفارت آمریکا را که در شمال صنعا مستقر بودند، آزاد کنند.
در این بیانیه از نیروهای انصارالله خواسته شده که فورا ساختمان سفارت را تخلیه کرده و تمام اموال توقیف شده را بازگردانند.
#لانه_جاسوسی
🌹💐🌺⚘🌻
♥️الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و َعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِین
⚘جانم بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/2843082800Ca86a5fb01b
☀رفع هر نوع #سرماخوردگی با معجونی فوری☀
💥یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل را با یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه درون یک لیوان بزرگ آبجوش بریزید ،کمی که سرد شد به آن دو قاشق عسل و یک لیمو ترش اضافه کنید و نوش جان کنید.
💥بدنتان گرم شده و عرق می کنید . و اگر این معجون را سه روز در ماه ، روزی دوبار صبح و عصر بخورید تمام عفونتهای کهنه بدنتان نیز از بین خواهد رفت.
❌نکته❌
در ضمن میتوانید ،برای افزایش ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی در این روزها سعی کنید یک روز در میان یک لیوان دم کرده ی یک قاشق مرباخوری زنجبیل همراه با یک قاشق چایخوری پونه مانند چای ده دقیقه دم کنید وکمی که سرد شد با عسل بنوشید.
🌹💐🌺⚘🌻
♥️الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و َعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِین
⚘جانم بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/2843082800Ca86a5fb01b
سلام خدمت همه عزیزان عضو کانال جانم بصیرت
وقتتان بخیر.
بزرگواران، اگر لطف كنيد و اين پيام را براى كليه آشنايان تون بفرستيد كه همه گير بشه خیلی ممنون میشم.
دوستان عزیزم،
تا حالا شده که وقتی از کنار سطل زباله خیابونها رد میشین چشمتون بیفته به انسانهای شریفی که درون زباله ها دنبال اشیاء پلاستیکی هستن تا از این طریق کسب درآمد بکنن؟
حتما این گونه مواقع ناراحت میشین و دلتون براشون می سوزه و با خودتون فکر می کنین که چه جوری میشه بهشون کمک کرد؟
جوابش خیلی ساده و بی خرج هست.
و اون هم این که، وقتی از
خامه
شیر
ماهی تن
رب گوجه فرنگی
وایتکس
پنیر
ریکا
آب معدنی و...
استفاده کردین
ظروف پلاستیکی یا فلزی اش رو محض رضای خدا، جدا گانه در نایلون جمع کنین
و بعد جداگانه بگذارید کنار سطل زباله
این طوری دیگه این افراد مجبور نیستند
تا کمر برن تو سطل بزرگ آشغالی
که ما از یک کیلومتری اش به خاطر بوی تعفن و میکروبش رد هم نمیشیم.
این حداقل کمکی است که به اینها میشه کرد.
خیلی شاد میشن
وقتی نایلون بزرگ آماده را یک جا برمیدارن.
این طور نیست؟
مطلبه دیگر اینکه خواهشا شیشه شکسته ها را لای روزنامه و یا پارچه کنه بپیچید
دستهای عزیزان را نبرد🙏🙏
عزیزان من
خواهش میکنم، این پیام مرا
تا جایی که میشه و می تونین
انتشار بدین
لطفا از همین حالا شروع کنین.
مطلب دوم:
این که کسی که میاد زباله ها را میبره اسمش، «پَیکِ بهداشت» است. چطوری دلمون راضی میشه بگیم آشغالی.
اینها هم زن و بچه دارن، وخیلی زحمت میکشن برای اینکه نون حلال ببرن سر سفره زن و بچه هاشون، احترامشون واجبه.
پس لطفا از این به بعد به خاطر عزت و احترام این عزیزان بگیم.
🪴«پیک بهداشت اومد🪴
🪴پیک بهداشت رفت🪴
چقدر زیباست این طوری صحبت کنیم،
در روحیه ی خودمون هم اثر مثبت می گذاره.
لطفا در تمام گروهها انتشار بدهید، تا مطلب در جامعه جا بیفته.
خداوند به خاطر اشاعه ی این دو کار خیر، به همه تون خیر دنیا و آخرت بده ان شاءالله.
از توجه شما بی نهایت سپاسگزارم.
⚘جانم بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/2843082800Ca86a5fb01b