فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ عدالت مقدم است بر پیشرفت یا پيشرفت مقدم است بر عدالت؟!!
🔸 ایرادات ما به آقایون صرفا چند موضع سیاسی و عملکرد غلط شون نیست؛ اختلافات ما بر سر مبانی است...
🔹 مقایسه دیدگاه های قالیباف و جلیلی با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ✅
#جلیلی
#قالیباف
#عدالت
#عدالت_توزیع_فقر_است
🔷🔹🔷🔹🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا آبروی ما را پیش شاه عباس مریز🤲
در کانال شیخ باحال با ما همراه باشید. @sheighebahall
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️مستند نیرنگ
#مهران_مدیری
#ببر_اون_صدای_نحستو
#تو_خفه_شو
♦️کاری از مصطفی
✅امید دانا و هدف گیری دقیق
@deldadegi
دلدادگی💙
🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟نماز_شب
آیت الله دستغیب
بیداری سحرگاه ثلث آخر شب، وقت سحر که هنگام غروب ستارگان است، هنگامی است که درهای رحمت الهی باز است؛ و بندگان خدا باید حداکثر استفاده را از آن بنمایند؟
بقدری مهم است که در ضمن وصیتهای پیغمبر (صلی الله علیه واله) به على(عليه السلام) است که می فرماید:
«ای علی، بر تو باد به نماز شب، هر چند به اندازه دوشیدن شیر گوسفندی باشد!»
یعنی نماز شب و مناجات و رو به درگاه خدا آوردن هنگام سحر را ترک نکن هرچند مختصر باشد، هرچند ده دقیقه و ربع ساعت باشد! آنگاه فرمود: «دعا در آن ساعت رد نمیشود!»
باران فیض ص 29
#نماز_شب
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ🌦
🌟🤲🌟🤲🌟🤲🌟🤲التماس دعا ویژه🌟
❌📣 کرونا دروغه
منظور این نیست که کرونا اصلا بیماری نیست
بلکه غول کرونا دروغه!
غولی که ازش ساختند
کرونا یه بیماریه که ساده تر از سرماخوردگی حتی میتونه درمان بشه
وهمچنین با داروهای طب سنتی راحت میتونه پیشگیری و کنترل و درمان بشه
راحت تر از خیلی بیماریهای دیگه که غولش نکردند
الآن چین با طب سنتی چینی پیشگیری ودرمان کرد و فوتی های کشور میلیاردی خودش رو به صفر رسوند!
ولی تو ایران با هشتاد میلیون جمعیت یکساله به بهانه کرونا کسب و کارها ، فرهنگ ، اعتقادات ، مجالس مذهبی ، مدارس و دانشگاه ها و مراکز تولید علم و خلاصه همه چیزمون رونابود کردن!
چرا دولت ما خائنه؟
چرا به مردم حقیقت رونمیگه؟
چرا نمیگه این بیماری طوری طراحی شده که با طب غربی شدت پیدا میکنه ولی با طب سنتی راحت و سریع و بدون عارضه درمان میشه؟!
چرا روش مانور نمیده؟
چرا نمیگه گلاب از وایتکس والکل راحت تر ویروس کرونا رو میکشه؟!
چرا بعد یکسال هنوزم به طب سنتی و داروی امام کاظم که پیشگیری و درمان قطعی شون اثبات شده اهمیت نمیده؟
والآنم که مجبور شده و آقا خصوصی دستورشو داده ، به صورت محدود و گول زنک و موذیانه و خائنانه اجازه ورود داده که اثرش یا کم باشه یا اصلا موفق نشه یا اصلا دیده نشه؟
میدونید چرا نمیگه؟!
چون اربابانش نمیخواهند!
چون نوکر غربه و وزارت بهداشتش غلام حلقه به گوش سازمان جهانی بهداشت صهیونیستیه!
چون کدخداپرسته نه خداپرست!
چون نفوذیه!
با تمام اینها آقا مجبورن به علت ناآگاهی مردم ازین موضوعات و تبلیغات گسترده دولتی توسط رسانه های فراوان حتی صداوسیما ، فعلا سکوت کنند و منتظر باشند خواص و نخبگان اعلام موضع کنن و مردم رو اگاه کنن تا آقا بتونن ورود پیدا کنن!
کاری که ایشون میکنند و ماسک میزنند و ستاد کرونا رو حمایت میکنن در واقع ، نابودی نقشه های دشمن هست چون اونها خیلی برنامه داشتند برای اینکه از طرفی باعث افزایش آمار فوتی ها بشن و از طرفی بندازن تقصیر آقا و مؤمنین و مساجد و زیارات و...و بگن مردم رو اینها به کشتن دادن و بزرگترین فتنه ای که آرزو دارند شکل بگیره که براندازی نظام مهمترین هدفش هست...
با نشر این گونه مطالب و آگاهی مردم ، دشمنان را در پیشبرد بقیه نقشه ها با اسم رمز « کرونا » ناکام بگذاریم...
#تحریم_واکسن_غیربومی #مطالبه_استیضاح #اسم_رمزکرونا
⭕️ #حدیث_روز
🔸 امام رضا(ع):
🔹بر شما باد به میانه روی در فقر و ثروت، و نیکی کردن چه کم و چه زیاد، زیرا خداوند متعال در روز قیامت یک نصفه خرما را چنان بزرگ نماید که مانند کوه اُحد باشد. (بحارالانوار، ج ۷۸، ص ۳۴۶)
‼️روزه های مستحب مؤكّد – ماه رجب و ماه شعبان
🔷 #روزه گرفتن در #ماههای_رجب_و_شعبان ـ هرچند يك روز از این دو ماه باشد ـ مستحب مؤکد است.
#احکام_روزه #روزه_ماه_رجب_و_شعبان
✅ @resale_ahkam
جهان تبدیل کرده است یا کشور برزیل با بیش از 200 میلیون جمعیت توانست خود را به هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا تبدیل کند و 60 درصد جمعیت خود را از طبقه فقیر به طبقه متوسط ارتقا دهد، این اتفاق با جهتدهی نیروی کار بهسمت صنایع بزرگ، جلوگیری از خامفروشی، منع واردات و حمایت از تولید داخلی افتاد و تهدید میلیونها نفر گرسنه را به فرصت میلیونها نیروی آماده کار تبدیل کرد. با برنامهریزی صحیح، جمعیت بالا سرمایهای است در خدمت رشد اقتصادی.
در کشورهای کمترتوسعهیافته "جمعیت بالا" عامل بدبختی؟!
با وجود پاسخهایی که از علم اقتصاد و واقعیتهای دنیای امروز برای دوگانه جمعیت ــ اقتصاد گفتیم، هنوز برای این سؤال پاسخی ندادیم که؛ چرا در کشور ما و بسیاری کشورهای در حال توسعه، رشد جمعیت با بحرانهای اقتصادی، مشکلات معیشتی و سرخوردگیهای اجتماعی همراه است؟ و مگر نه این است که ناکارآمدی اقتصاد و مشکلات اجتماعی اگر با افزایش جمعیت همراه شود، عملاً فقط به توسعه گسترۀ مشکلات منجر خواهد شد؟
پاسخ این سؤال را باید در این بجوییم که؛ آیا جمعیت بالا عامل این وضع و حتی تشدیدکننده آن است؟
اگر در جامعهای تفکر حاکم بر اقتصاد، مولد بیعدالتی و شکاف طبقاتی باشد، همیشه بخشی از جامعه در حال افزایش سود و درآمد و بخش دیگر (اکثریت)، مبتلا به کاهش درآمد سرانۀ واقعی هستند. کاهش قدرت خرید آن عده سبب کاهش تقاضای موجود در بازار میشود. در مواجهه با کاهش اندازۀ بازار، تولید نیز کاهش مییابد و اقتصاد، وارد مسیری ناپایدار میگردد،
لذا بینظمیها جایگزین طرحها و برنامههای ازقبل پیشبینیشده میگردد، قیمتها بالا میروند و تورم، جدالی دائم را با زندگی مردم آغاز میکند، تولید کمتر از ظرفیت، تحریم، اخراج موقت، بستهشدن شرکتها، کمخرجی، بیماریهای صنعتی و غیره رخ میدهند.، در چنین شرایطی کارفرمایان به تعدیل نیرو و کاهش نیروی کار رو میآورند، آن وقت است که مشکلات اقتصادی مولد مشکلات اجتماعی خواهد شد، بیکاری، فقر، بزه، معضلات اجتماعی... . در این جامعه بهنظر میرسد جمعیت و نیروی انسانی تبدیل به تهدید و مشکل شده است، گویی جمعیت بالا مولد این مشکلات است، در اینجاست که مدیران و سیاستگذاران، همۀ کمکاریها و سوء مدیریتشان را به رشد سریع جمعیت بهعنوان مهمترین مشکل نسبت میدهند.
واقعیت این است که وقتی اقتصاد یک کشور بیمار است و گرفتار معضلات اجتماعی مثل بیکاری، بزهکاری و طلاق و اعتیاد شده است، افزایش جمعیت اگرچه عامل مشکلات نیست، اما تشدیدکننده مشکلات هست، در مقابل در همین جامعه، کاهش جمعیت عامل مشکلاتی چون کاهش نیروی خلاق و ماهر و صاحباندیشه، عقبماندگی علمی و فرهنگی، بحران پیری جمعیت با بحرانهای مختص خود و نیز مشکلات امنیتی خواهد بود. این مشکلات، قطعاً آن جامعۀ درگیر مشکلات اقتصادی را زمین خواهد زد.
عقلاً در چنین کشوری باید بهدنبال تغییر اندیشه حاکم بر اقتصاد بود یا با تجویز کاهش جمعیت، بار دیگری بر گردۀ آیندگان این جامعه افزود؟
پس سؤال معروفی که نقطۀ آغاز نهضتهای مخرب کاهش جمعیت در بسیاری از کشورها شده است، جواب خیلی واضحی دارد؛ عقبماندگی هیچ کشور عقبماندهای با کاهش جمعیت جبران نشده و نخواهد شد. استعمار، تضعیف حکومتها با اختلافات یا جنگهای داخلی، تحریم، فشار، تحمیل افکار مدیریت اقتصادی معیوب بر کشورها، نفوذ و... موجب عقبمانده نگهداشتن کشورها شد و اجبار به اجرای سیاستهای کاهش جمعیت، این کشورها را دچار مشکلات و بحرانهای بزرگتر کرد.
تصاد را متناسب با جمعیت تنظیم کند (و نه عکس آن). هنگامی که ارزش زندگی از دیدگاه اقتصادی مثبت است، افزایش جمعیت به توسعۀ پایدار کمک خواهد کرد.
در مقابل اقتصاددانانی تحت تأثیر مکتب مالتوسی (منتسب به مالتوس اقتصاددان شهیر انگلیسی) معتقد به در خطر افتادن منابع طبیعی با بالا رفتن جمعیت بهدلیل محدودیت منابع طبیعی، تهدید وضع زندگی اقشار فقیر و توقف پیشرفت با مرگومیر ناشی از گرسنگی هستند. اگرچه نظریات جمعیتی مالتوس بین صاحبنظران علم اقتصاد ابطال شد، اما تزهای نئومالتوسی بهاشکال گوناگون در دهههای اخیر پدیدار شده و طرفداران سرسختی پیدا کرده است. طیف وسیعی که ابتدا با بخشی از نهضتهای مدافع محیط زیست، در ایالات متحده آمریکا، در دهه 1960 آغاز میشود و دربرگیرنده طرفداران توقف رشد اقتصادی (کلوب رم) و حامیان نرخ رشد جمعیتی صفر در محافل دانشگاهی و بینالمللی (سازمان ملل) است، همگی متأثر از نظریه مالتوسیاند.
علم اقتصاد امروز برای این دیدگاه پاسخهای قابل تأملی دارد:
مالتوس از منابع طبیعی، تصوری مقداری و غیرپویا داشت که بهصورت یک عامل مستقل بیرونی بر زندگی اقتصادی انسانها تأثیر میگذارند. این تصور یادآور اندیشه قدما درباره ثروت است. در اندیشه اقتصادی مدرن، منابع طبیعی در درازمدت بخشی از مجموعه متغیرهای تشکیلدهنده نظام اقتصادی محسوب میشوند و محاسبه مقادیر آنها خارج از این نظام اقتصادی و سطح تکنولوژیکی آن، معنی ندارد، ازاینرو پیشبینیهای درازمدت در خصوص منابع طبیعی اقتصادی، بهعلت عدمامکان پیشبینی تحولات علمی و فنی و سطح پیشرفت نظام اقتصادی، فاقد پایه علمی درستی خواهد بود، بنابراین قضیه کمبود منابع طبیعی از دیدگاه علمی فاقد مبنای قابلدفاع است. رشد جمعیت در هر جامعهای تابعی از مجموعه عوامل موجود در نظام اقتصادی، اجتماعی و نیز فرهنگی است و بهخلاف رویکرد مالتوسی تنها بستگی به میزان تولید مواد غذایی و ارزش اقتصادی آن ندارد.
طبق نظریۀ اقتصاد نئوکلاسیک، در تحلیل تصمیمگیری خانوار برای باروری، فرزندان بهعنوان اقلام نرمالی در مدل وارد میشوند که با گسترش درآمد و قدرت خرید خانوار، تعداد بیشتری فرزند مورد تقاضا خواهد بود، این نظریه طرفداران زیادی داشت اما در قرن بیستم واقعیتها خلاف این نظریه را اثبات کرد، اینکه با افزایش رشد اقتصادی اتفاقاً میل به فرزندآوری کاهش مییابد.
آنچه اکنون در مدلهای رشد بهعنوان موتور رشد اقتصادی مطرح میگردد، تنها سرمایۀ فیزیکی نیست، حتی بهطور تلویحی مسائلی همچون سرمایۀ انسانی و متوسط دانش انسانی در جامعه نیز در حال کنار گذاشتهشدن است. اقتصاددانان اکنون مستقیماً بهسراغ اصل موضوع، یعنی خود انسان و کمّیت جمعیت رفتهاند، ازاینرو مدلهایی که اکنون در رشد اقتصادی مورد استفاده قرار میگیرند، نرخ باروری را موتور و محرک رشد اقتصادی در نظر میگیرند.
جدیدترین تحقیقات از تأثیر تحقیق و توسعهو سرمایۀ انسانی بر رشد اقتصادی دانشمحور تأکید دارد، آنچه در زمینههای نامبرده مشترک است، نقش انسان و کیفیت آن بر رشد اقتصادی است، هدف همۀ اینها نیز تولید فناوری نوین برای تولید کالای جدیدتر یا بهبود روشهای قدیمی است.
در گذشته مزیت نسبی، تابعی از منابع طبیعی خداداد و نسبتهای عوامل تولید (ضریب سرمایه به کار) بود اما اکنون دانستن این نکته جالب است که باور رایج در جهان اقتصاد این است که در دهههای آینده، اقتصاد جهان بر پایه صنایعی خواهد بود که متکی بر نیروی فکری هستند و استقرار این صنایع در هرکجا، بستگی به این دارد که چهکسی بتواند نیروی فکری لازم برای استقرار آنها را سازمان دهد.
در قرنی که پیشِروی ما است، مزیت نسبی را انسان میآفریند. پس با نگرشی درست به انسان، او یک نیروی خلاق و تولیدکننده است. ازآنجا که مزیت نسبی همراه با دانش فنی توسط انسان پدید میآید، تحقیقات ـ علاوه بر تأثیر مهارت و آموزش او در رشد اقتصادی ـ رویکردی نوین نیز یافته است که بررسی و تأکید بر نقش، اندازه و رشد جمعیت بر رشد اقتصادی، از آن جمله است، ازاینروست که نظریهای نو در پژوهشها شکل گرفته است.
برد در جهان آینده با کشورهایی است که بهاندازه کافی نیروی انسانی آموزشدیده و صاحبفکر داشته باشند، مقام معظم رهبری نیز در جایی به همین نکته دقیق اشاره داشته و فرمودهاند: «خداوند متعال از مسلمانان خواسته که زیاد بشوند وقتی که عده زیاد شود، افراد صالح در آن قهراً بیشتر است؛ تواناییها قهراً بیشتر است؛ نیروی انسانی قهراً راقیتر است...».
امروز کشورهایی مثل چین، هند، برزیل و بنگلادش ثابت کردهاند چگونه افزایش جمعیت میتواند در خدمت رشد اقتصادی قرار گیرد، بهعنوان مثال بنگلادش بهعنوان هشتمین کشور پرجمعیت دنیا، رشد اقتصادی 7درصدی خود را مدیون بهکار گرفتن نیروی انسانی بالای خود در خدمت صنایعی مثل پوشاک است که این کشور را به دومین تولیدکننده پوشاک
🔻خلاصه اذکار ماه رجب المرجب
❶ در طول ماه رجب هر روز ۱۰۰ مرتبه بگوید:
🔶 «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ»
❷ در طول ماه رجب ۱۰۰۰ مرتبه:
🔶 “لا إِلٰهَ إِلا اللهُ”
❸ در طول ماه رجب روزانه ۷۰ مرتبه بگوید:
🔶 “أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ”
❹ در طول ماه رجب ۱۰۰ مرتبه ذکربگوید:
🔶 «أَسْتَغْفِرُ اللهَ ذُوالْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ»
❺ در طول ماه رجب:
« ۱۰۰۰ یا ۱۰۰ مرتبه سوره
🔶 «قل هو الله أحد» را بخواند»
❻ روزانه ۱۰ مرتبه بگوید:
🔶 «أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ»
📚 مفاتیح الجنان
📝 یادداشت استاد پناهیان به مناسبت آغاز ماه رجب
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸 آغاز بهار معنوی و فصل ارتباط با خدا مبارک باد. ماه رجب را فصلی نو در ارتباط با خدا قرار دهیم.
🔸 ارتباط با خداست که بیشترین گرما و هیجان را به انسان میبخشد. آرامش و لذت، وقتی بخواهند پایدار و عمیق باشند تنها در ارتباط با خدا به دست میآیند. ارتباط با خدا انسان را به خدا علاقهمند میکند و احساس عمیق تواضع به خدا را در انسان ایجاد مینماید و بندگی را با کمال افتخار برای انسان لذتبخش قرار میدهد.
🔸ارتباط با خدا هرلحظه میتواند آنچنان تازه و هیجان برانگیز بشود که گویی قبل از آن ارتباطی نبوده است. ارتباط با خدا تنها ارتباطی است که تا ابد نو و دلگرم کننده باقی میماند و هر لحظه میتواند شدیدتر بشود و هیچ آسیبی هم به دنبال نداشته باشد. خدای مهربان در این فصل معنوی به ما فرصت داده است تا ارتباط خود را با او عمیق کنیم و به دریافت تازهتری از او برسیم.
🔸برای ارتباط با خدا «وقت» بگذاریم با او مناجات کنیم و از او احتیاجات خود را بخواهیم؛ به قرائت کلماتش بپردازیم و در آنها تأمل کنیم. ما روزی نزد خدا باز خواهیم گشت و دیگر تا ابد در کنار او خواهیم بود. برای روز ملاقات با خدا آماده شویم. خدا مهربان است و چه بسا با یک گفتگوی ساده، بندهاش را به خود مقرب(نزدیک) نماید و لذت نزدیک بودن به خودش را به ما بچشاند.
🌺🌺🌺🌺🌺امام علی علیه السلام می فرمایند:
من افضل البرّ برّ الايتام
سلام علیکم مولا علی علیه السلام فرمودند از بهترين نيكوكاريها نيكي كردن به يتيمان است.
برآن شدیم که برای چهار کودک یتیم منزلی تهیه کنیم تا بتوانند راحت بخوابند و۶ماهه چندبارمیوه بخرند .و۳دخترش لباس داشته باشند وازفقردخترش اقدام به خودکشی نکند وپسرش داماد شود کمته امداد گفته نصف پولش رامی دهد حالا کم ما وکرم خیرین عزیز درماه زیبای رجب وتهیه ۳۰۰میلیون تومان اینم شماره مرکزنیکوکاری حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها یاعلی مدد
شماره کارت مرکز
۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۲۱-۹۴۰۳
لطفاُ رسانه باشید
مبلغراپیامک کنید🌺🌺🌺
🔷 راه رسیدن به حقیقت 🔷 🌺 قال الإمامُ الجوادُ عليه السلام : لَن يَسْتَكمِلَ العبدُ حقيقةَ الإيمانِ حتّى يُؤْثِرَ دِينَهُ على شَهْوَتِهِ و لَن يَهْلِكَ حتّى يُؤْثِرَ شَهْوَتَهُ على دِينهِ ؛ بنده ی خدا هرگز #حقيقت_ايمان را به كمال نمی رساند مگر آنگاه كه دينش را بر #هوس خود ترجيح دهد 👌 و هرگز به هلاكت در نمى افتد مگر زمانى كه هوس خود را بر #دين خود #ترجيح دهد . ✅ 📚 كشف الغمة، جلد سوم _ المیزان 🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊 🌺 قال الإمامُ الهاديُّ عليه السلام : لَو سَلَكَ النّاسُ وادِيا و شِعْبا لسَلَكْتُ واديَ رجُلٍ عَبَدَ اللهَ وحْدَهُ خالِصا ؛ اگر مردم هر کدام به وادى و دره اى روند من در وادى آن مردى #قدم_میگذارم كه خداى يگانه را #مخلصانه_عبادت_میكند 👌 و نیز فرموده اند : الحِكمَـةُ لا تَنْجَـعُ في الطِّباعِ الفاسِدَةِ ؛ #حكمت در جانهاى فاسد مؤثر نمیشود 🔴 📚 تنبيه الخواطر، جلد دوم _ بحار الانوار، جلد ۷۸ @besooyadamiyat
دعا_عهد.mp3
1.22M
بسم.الله.الرحمن.الرحیم.
منبعد.قرار.هر.روزمان.
دعای.عهد.😊✌️
@nahno_abnaol_mahdi313
🌺🌺🌺🌺🌺امام علی علیه السلام می فرمایند:
من افضل البرّ برّ الايتام
سلام علیکم مولا علی علیه السلام فرمودند از بهترين نيكوكاريها نيكي كردن به يتيمان است.
برآن شدیم که برای چهار کودک یتیم منزلی تهیه کنیم تا بتوانند راحت بخوابند و۶ماهه چندبارمیوه بخرند .و۳دخترش لباس داشته باشند وازفقردخترش اقدام به خودکشی نکند وپسرش داماد شود کمته امداد گفته نصف پولش رامی دهد حالا کم ما وکرم خیرین عزیز درماه زیبای رجب وتهیه ۳۰۰میلیون تومان اینم شماره مرکزنیکوکاری حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها یاعلی مدد
شماره کارت مرکز
۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۲۱-۹۴۰۳
لطفاُ رسانه باشید
مبلغراپیامک کنید🌺🌺🌺
🔷 راه رسیدن به حقیقت 🔷 🌺 قال الإمامُ الجوادُ عليه السلام : لَن يَسْتَكمِلَ العبدُ حقيقةَ الإيمانِ حتّى يُؤْثِرَ دِينَهُ على شَهْوَتِهِ و لَن يَهْلِكَ حتّى يُؤْثِرَ شَهْوَتَهُ على دِينهِ ؛ بنده ی خدا هرگز #حقيقت_ايمان را به كمال نمی رساند مگر آنگاه كه دينش را بر #هوس خود ترجيح دهد 👌 و هرگز به هلاكت در نمى افتد مگر زمانى كه هوس خود را بر #دين خود #ترجيح دهد . ✅ 📚 كشف الغمة، جلد سوم _ المیزان 🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊 🌺 قال الإمامُ الهاديُّ عليه السلام : لَو سَلَكَ النّاسُ وادِيا و شِعْبا لسَلَكْتُ واديَ رجُلٍ عَبَدَ اللهَ وحْدَهُ خالِصا ؛ اگر مردم هر کدام به وادى و دره اى روند من در وادى آن مردى #قدم_میگذارم كه خداى يگانه را #مخلصانه_عبادت_میكند 👌 و نیز فرموده اند : الحِكمَـةُ لا تَنْجَـعُ في الطِّباعِ الفاسِدَةِ ؛ #حكمت در جانهاى فاسد مؤثر نمیشود 🔴 📚 تنبيه الخواطر، جلد دوم _ بحار الانوار، جلد ۷۸ @besooyadamiyat