استکبار تحت تاثیر وعده ۵ اسفند ،(,خروج ایران از پرو تکل الحاقی) به دست و پا افتاده است ✍
@qavami
درود بر تبریز در قیام ٢٩ بهمن ۵۶ این مردم همیشه مظهر غیرت بوده اند ۱۹ دی را به کمال رساندند بعدها حزب شیطانی خلق مسلمان هم نتوانست آنها را بفریبد افتخار این خطه هم زبانی با رهبری است. ✍️
#قیام_تبریز
@Qavami
وزارت خارجه آمریکا فرزند سیدجواد طباطبایی- روشنفکر واستاد دانشگاه ایرانی- را به عنوان مشاور ارشد در معاونت کنترل تسلیحاتی و امور امنیت بینالمللی وزارت خارجه منصوب کرده است(اقتصاد نیوز)
همیشه در تعجبم که در ماجرای تبریز انقلابی چگونه در حد مرجعیت به امام راحل حسادت و عداوت ورزیده میشد اعاذنا الله من شرور أنفسنا. ✍
@qavami
فرصت ها مثل ابر میگذرند فرصت طلایی و اعلایی امشب و نماز ویژه آن را غنیمت بشماریم و کوله خود را پر کنیم تا از برزخ به راحتی عبور نموده و دچار دوزخ نشویم لیلة الرغائب را میگویم ✍️
@Qavami
شورای روابط خارجی اروپا در مطلبی نوشته است: در هفته های آینده، ایالات متحده و تروئیکای اروپایی باید برای اسرائیل روشن کنند که احیای توافق هستهای اصلی ایران هنوز بهترین روش برای رفع نگرانیهای امنیتی و فوریتی آنهاست
نماز امشب به سان فردی خوشرو ، خوشبو و خوشگو در آمده و در بزنگاههای حساس آخرت حامی ما میشود امشب اورا خلق کنیم✍️
@Qavami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصمیمی عاقلانه و انقلابی✍
@qavami
✳️ هرکسی که فردا را جزو مهلت عمر خود بداند، مرگ را نشناخته❗️
عَنِ الصّادِقِ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّدٍ عَلَیهِمَا السَّلامُ عَن اَبیهِ عَن آبائِهِ عَلَیهِمُ السَّلامُ قالَ، قالَ عَلىٌّ علیهالسّلام:
مَا اَنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَدا مِن اَجَلِه
هرکسى که فردا را جزو مهلت عمر خود بداند، مرگ را درست نشناخته و آن را در جایگاه حقیقى خود قرار نداده است. (امالی صدوق، ص ۱۰۸)
مَا اَنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَدا مِن اَجَلِه
✅ تعبیر کوتاه و بسیار گویا و عبرتانگیزى است. میفرماید هر کسى که فردا را -مثلاً امروز روز یکشنبه است و فردا دوشنبه است- جزو مهلت عمر خود و زندگى خود بداند، مرگ را درست نشناخته؛ مرگ را در جاى حقیقى خود قرار نداده؛
🔵👈 اینکه ما خیال کنیم که حالا ما یک چند سال دیگر هستیم، از جملهى چیزهایى است که در روایات متعدّد، در دعاهاى مختلف مأثور با این نگرش عامیانهى ابلهانه مبارزه شده که شما خیال کنید که ما حالا که هستیم؛ حالا فردا مثلاً یا یکسال دیگر. میفرماید که [چنین شخصی] مرگ را در جایگاه حقیقى خود قرار نداده است، یعنی کسى که فردا را جزو اجل خود یعنى جزو مهلت خود و فرصت خود بداند مرگ را درست نشناخته است. ممکن است همین امروز، امشب، تا قبل از فردا ما نباشیم کمااینکه نظائرش را فراوان دیدهایم.
در دعاى صحیفهى سجّادیّه تعبیر عجیبى است؛ میفرماید که پروردگارا! به من آن روحیّه را عطا کن، آن فهم را عطا کن که من امید رسیدن نفَس بعدى را به این نفَس نداشته باشم: [حَتّى لانُؤَمِّلَ ...] وَلاَاتِّصالَ نَفَسٍ بِنَفَسٍ، وَ لاَ لُحوقَ قَدَمٍ بِقَدَمٍ؛(۱)
🔻 داریم راه میرویم، اینکه قدم بعدى حتما از سوى ما برداشته خواهد شد را ما خاطرجمع نباشیم؛ ممکن است برویم. خب این حالت ترقّب(۲) موت در انسان خیلى برکات دارد: کار را انسان عقب نمیاندازد؛ کارهاى لازمى را که باید انجام بدهد، انجام میدهد؛ منافاتى هم ندارد با اینکه انسان با توجّه به اینکه با همین احتمال که ممکن است تا یک ساعت دیگر، تا یک روز دیگر نباشد، کارهاى بلندمدّت را هم شروع کند؛ با هم منافاتى ندارد.
🔵👈چون سود کارهاى بلندمدّت حتما به شخص ما که نخواهد رسید؛ به دیگران هم که برسد به این تعبیر بگوییم سودش به ما رسیده است. بنابراین «اعمَل لِدُنیَاکَ کَاَنَّکَ تَعیشُ اَبدًا»؛ کار آبادى دنیا، سامان دادن به امور زندگى دنیا را جورى انجام بده که گویا تا ابد بنا است زنده بمانى، یعنى حتما با استحکام انجام بده امّا «وَاعمَل لاِخِرَتِکَ کَاَنَّکَ تَموتُ غَدا»؛(۳)
🔵👈 کار آخرت را هم اینجورى انجام بده. معناى این این است که هر دو را درست انجام بده؛ کار دنیا را درست انجام بده مثل کسى که تا ابد زنده خواهد بود، کار آخرت را هم درست انجام بده مثل کسى که فردا خواهد مُرد و دیگر فرصتى برایش باقى نیست.
۱) صحیفهى سجّادیّه، دعاى چهلم
۲) انتظار
۳) من لایحضره الفقیه، ج ۳، ص ۱۵۶
📖 شرح حدیث از حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله)
🗓 ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
#درس_اخلاق
🌷بسم رب الشهدا و الصدیقین 🌷
🌷قرار عاشقی🌷
✨شهیدان را نیازی به گفتن و نوشتن نیست ، آنان نانوشته دیدنی و خواندنی هستند...
☁️ باز هم ساعت 🕖به وقت قرار تپش قلبهاست ❤️ برای شنیدن عاشقانه هایی که شهیدان 🌷 خلق کردند...
امشب میزبان شهید مدافعحرم
شهیدمحمدرضا دهقانامیری هستیم..
🌷
🍃اَلا اے ڪه نادیده دل میبَرے
🍃تو را هر ڪه خواند به جان میخرے
🍂 #سه_شنبه شد و پر زدم سوے تو
🍂شدم زائر #جمـڪـران،ڪوے تو
🍃گرفتم به تسبیح و سجّاده خو
🍃ز آبـــ دو دیده گرفتم وضو
🍂منم ڪه ز هر سوے درمانده ام
🍂نماز امام زمان(عج) خوانده ام
🍃خدایـا رسان مُنجـے و یار ما
🍃شِفـا یابد این قلبــــ بیمار ما
#سه_شنبه_هاےجمکرانی
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
#حدیث_روز
🔅امام رضا(علیه السلام):
✍️ منْ طَلَبَ الأمْرَ مِنْ وَجْهِهِ لَمْ یَزَلَّ، فَإنْ زَلَّ لَمْ تَخْذُلْهُ الحیلةُ.
🔴 هر که اهدافش را از راه درست دنبال کند نخواهد لغزید، اگر هم بلغزد راه چاره بر او بسته نمیشود.
📚 بحار الأنوار/ج۶۸ ص۳۴۰
🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊
💠 دعای #فرج حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه)
﷽
🔆إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ
🔅اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ🔅
🔆أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
🔆فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
🔅يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ🔅
🔆اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ
🔆يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي
السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ🙏
بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ🌷
💐💐💐
#تفسیر_نمونه
🌸سوره مبارکهء فاتحه؛ آیه ۳
🔅الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ🔅
🔹 (خداوندی که) بخشنده و بخشایشگر است (و رحمت عامّ و خاصّش همگان را فرا گرفته).
🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫🌻
(آيه ٣) - «خداوندى كه بخشنده و بخشايشگر است» و رحمت عامّ و خاصّش همه را رسيده. (الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ) . معنى «رحمن» و «رحيم» و همچنين تفاوت ميان اين دو كلمه را در تفسير «بسم اللّه» خوانديم. نكتهاى كه بايد اضافه كنيم اين است كه اين دو صفت در نمازهاى روزانۀ ما حدّاقل ٣٠ بار تكرار مىشوند (در هر يك از دو ركعت اول نماز دوازده بار) و به اين ترتيب ٦٠ مرتبه خدا را به صفت رحمتش مىستائيم. و اين درسى است براى همه انسانها كه خود را در زندگى بيش از هر چيز به اين اخلاق الهى متخلّق كنند. به علاوه اشارهاى است به اين واقعيّت كه اگر ما خود را عبد و بندۀ خدا مىدانيم مبادا رفتار مالكان بىرحم نسبت به بردگانشان در نظرها تداعى شود. نكتۀ ديگر اينكه «رحمان و رحيم» بعد از «رَبِّ الْعالَمِينَ» اشاره به اين است كه ما« خداوند»در عين قدرت نسبت به بندگان خويش، با مهربانى و لطف رفتار مىكنيم.
🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫
👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جهنم جایی دارد برای رئیسجمهورها‼️
🔹سکانس جالب سریال «دادِستان» با جمله ماندگار شهید رجایی🌷