باحسنروحانیبهروش
خودشبایدبرخوردکرد..🤔🤔
بعدازارتباطتصویری نمایندگانمجلسشورای اسلامیبامقاممعظمرهبری وسخنانمهممعظمله برداشتهایمتفاوتیازسخنان ایشان دربیننخبگانجامعه اتفاق افتادوتحلیلیکهمقداریبا شرائطجامعهوشرائط دولت درحاشیهومرموزمنطبق بودعدماستیضاح رئیسجمهوردرشرائط فعلی بودهودلیل اصلیآن همبخاطرمصالحنظام و مردمبودهاست.
اماسؤالاصلیاینست کهآیاحسنروحانی دلسوز نظامومردماستکه شرائطموجودرادرککند؟
وقتیقرآنکریممیفرماید:
( انتتقواللهیجعللکم فرقانا)
اگرگناهنکنیدخداوند تشخیصدرستدرمسائل رابه شمامیدهد
آیارئیسجمهوریکه برای رأیآوردنبهگناهان کوچک وبزرگمتوسل شدهاستمیتواندبفهمدکه الآنبهترینکارممکن چیست!؟ وچهکاریبهنفع مردم ونظامهست؟!
آیارئیسجمهوریکه آخرت خودشرابهثمنناچیزدنیائی فروختصبرمیکندتاعمر دولتشتمامشودوباکوله باری ازفحشولعنونفرین بهکنار برود؟!
اماحسنروحانیبارهاتکرار کردهاستکهاهلبازی بردبرد استچهدرداخلکشوربا منتقدینوچهدرخارج ازکشور بادشمنانقسمخورده.
دربازیبردبردبادشمناندانا شکستخوردامادربازی بامنتقدینداخلی اگرسوار برجهلوبیبصیرتی عدهای کهشناختدرستیازحسن روحانی وسیاستمعاویه گونهاوندارند، شودممکناستبهخواسته خودشبرسدوخواسته حسنروحانی:
1/عصبانیکردن مردموعدمتشخیصدرست مسائلکهنمونهآنبرخی ازمردمناکارآمدینظام رادلیلوجودمشکلات میدانندنهدولتراو ایناتفاقدرعصبانیت میافتدکهانسانقدرت تحلیلراازدستمیدهد..
2/فشارمردمعصبانیبرمجلس
برای استیضاحرئیسجمهورکه اگراستیضاحشودومنتهی بهبیکفایتیویشودبا شناختیکهازحسنروحانی وتیمامنیتیاوداریمحتما کشوررادچارآشوب میکنندواگراستیضاح شودواستیضاح رأینیاوردبازهمبه ضررکشورومخصوصا
نا امیدکردنمردمازمجلس انقلابیخواهدبود..
بهترینکارممکن فشاربر
وزرایرئیسجمهوروبهحرکت انداختن آنهاستکهاگرواقعامانعی چونسیاستهای رئیس جمهورمزاحمحرکت وتلاش آنهاستاعترافکنندمانند: وزیرسابقآموزشوپرورش ووزیرسابق صمت..
⚠️باحسنروحانیباید مثلخودشبرخوردکرد نهتصمیماتاحساسیو هیجانیگرفتنکه بهنفع اوتمامشود..
عین/الف/مرتضائی
قمالمقدسة۹۹/۷/۲۸
✅ در کشور همه نقدها روحانی را هدف قرار گرفته اند اما من معتقدم سه نفر در وضع موجود بسیار نقش دارند و شخصا ار حسن روحانی اگر بگذرم از آنها نخواهم گذشت؛
نفر اول آذری جهرمی است. او همان وزیری است که زیرساخت تحمیق و بحران روانی را در کشور فراهم کرده است و مانع جدی بر سر راه آرامش روانی یک ملت است.
نفر دوم اما ظریف است. ظریف را نه یک عنصر کم فهم، بلکه ابزار بیچاره سازی ملت و مجری پیاده سازی 7 سال وقت کشی برای پیشرفت و حل مشکلات می دانم. جواد ظریف را باید مخرب ترین عضو دولت روحانی برای کشور و بزک کننده دشمنان ملت دانست. او به جد مانع پیوند میان ملت ایران و دوستان شرقی اش شد!
نفر سوم هم زنگنه است؛ او همان کسی است که جلوی رهایی از خام فروشی نفت را گرفت و مانع شکوفایی صنعت نفت کشور شد.
تا زنده هستم لعن و نفرین من بدرقه راه ایشان خواهد بود..
@bayyeneh
📍چرا توئیتر بهترین جا برای پوپولیستهاست؟
🔻چرا (پوپولیستها) در سایر شبکههای اجتماعی نمیتوانند به اندازه توییتر موفق باشند؟ به عبارت دیگر، ساختار رسانهای وجه بلاغی و اجرایی توییتر چیست؟ جواب در ماهیت رسانهای توییتر است. میگویند در توییتر قرار است جیکجیک کرد نه استدلال. این وجه رسانهای بهترین ابزار برای (سوء)استفاده یک پوپولیست است. یک پوپولیست این شعار را آویزه گوش خود کرده است: «جیکجیکهایت را فراموش کن، نیش بزن!» پوپولیستها در توییتر جیکجیک نمیکنند؛ آنان مثل ماری گوشبهزنگ به طرفهالعینی نیش میزنند و سپس محو میشوند.
🔸روشن است وقتی کسی مقالهای در رسانهها منتشر میکند انتظار میرود اولاً جوانب گوناگون موضوع را ببیند و ثانیاً استدلال کرده و ایدههای خود را با پشتیبانی دادهها و فکتهای گوناگون مطرح کند. هدف نهایی در چنین متنی «بنای کُلیتی» است که اجزای آن در نسبتی متقن با یکدیگر قرار دارند. در مقابل، آنچه پوپولیستها میکنند «گلچین» جزء و جا زدن آن در قالب کُل است. به عنوان نمونه، ترامپ کُلیت مهاجرت مکزیکیها به آمریکا را به «تروریستها» میکاهد و این جزء متاخر را به عنوان کُلیت مساله جا میزند. او هرگز از چرایی مهاجرت مکزیکیها، منافع اقتصادی حاصل از آن در آمریکا، بدهبستان تاریخی دو همسایه، و مواردی از این دست سخن نمیگوید. جزئی بنام «تروریسم» برجای کُلیت مسالهای چندبُعدی بنام مهاجرت مینشیند.
🔸روزگار خوش اینترنت به عنوان ابزاری آکنده از پنجرههایی که بر روی مخاطب میگشود سپری شده است. فیسبوک و توییتر و سایر شبکههای اجتماعی از الگوریتمهایی استفاده میکنند که خواستها و امیال کاربران را تحلیل کرده و او به نحوی هدایت میکنند که از دیواری محصور در دام این شبکههای عظیم اجتماعی بیرون نرود.
🔸اینستاگرام حتی امکان «هایپرلینک» را نیز از مخاطب خود دریغ کرده است. همه در تلاشاند مخاطب را در چارچوبی مشخص و به مدت زمانی هر چه بیشتر نگه دارند. «هایپرلینک» با آن رنگ و شمایل متمایزش قرار بود ابزاری برای سنجش، بررسی، مقایسه، و نیل به روایتهای گوناگون باشد؛ قرار بود مخاطب به منابع و استدلالهای پشتیبانیکننده دست یابد و چشموگوشبسته، دل به روایتی واحد ندهد. عصر پساحقیقت، بطلانی است بر این شکل از ارتباطات.
✍🏻 سروی زرگر
🆔 @Bashgah_net
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
بنده آمار مبتلایان و فوتیهای روزانه عراق را در سایت وزارت بهداشت عراق ملاحظه کردم و سوالات زیر برایم ایجاد شد؟
۱. از روز بعد از عاشورا تا دو هفته بعد از اربعین، آمار مبتلایان و فوتیهای روزانه عراق نه تنها زیاد نشده است بلکه در برخی روزها کمتر هم شده است.در حالیکه عبور و مرور حداقل برای عزداری در این چند هفته در خود عراق زیاد بود. چرا آمارهای انها همچنان ثابت است؟
۲. آمار فوتیهای عراق در این ایام به ۹۰ نفر نمیرسد؟ مشکل کجاست که آمار ما به روزی ۳۰۰ نفر رسیده است؟ در بسیاری از کشورها حتی زیر 20 نفر فوتی وجود دارد.
⬅️ ...بهخاطر عدم توجه بعضیها در همین قشر مذهبی به حرام بودن و مشکل داشتن استفاده از واتساپ، دوبار در مورد کلاسهای مداحی دچار مشکل شدم. درد بیشتر اینجاست که کلاسهای #مداحی هم درگیر این نرمافزارهای اسرائیلی شدن و به این راحتیها راضی نمیشن که از این بدافزارها خارج بشن! اگر مداحی نبود و منتسب به امام حسین و اهل بیت علیهم السلام نبود، انقدر درد نداشت!
مورد اول که یکسال کلاسهای مداحی مجمعالذاکرات تهران رو رفته بودم ولی با پیش اومدن شرایط کرونا و واتساپی شدن کلاسها و اینکه هر چقدر بااحترام توضیح دادم و توصیه کردم، مسئولین کلاس قبول نکردن کلاسها واتساپی نباشه... و مجبور شدم از کلاس مداحیای که یکسال رفته بودم و چیزی نمونده بود که مدرکمو بگیرم، انصراف بدم!
مورد دوم هم که موسسه معنا در قم بود که اولش کلاسهاشون در واتساپ بود ولی با توضیحات و امربه معروف و نهیاز منکر بنده گفتند و وعده دادن که کلاسها دیگر در واتساپ نخواهد بود و شما ثبتنام کنید، ما هم با این پیش فرض ثبتنام کردیم و یک ترم به خوبی و بدون واتساپ و با کسب نمره کامل طی شد. بعد از ترم یک تماس گرفتن امروز و گفتن که دوباره کلاسها در واتساپ تشکیل میشه! چون خیلیها اینطوری میخوان و از این حرفا! دوباره شاید مجبور شم انصراف بدم!
دیگر مشکلاتی که در این زمینه برام پیش اومد بماند. اگر ممکنه این #درد رو نشر بدید. آخه کلاسهای مداحی دیگه چرا؟!
✍🏻 "از مهدی(عج) چه خبر؟!"، عضو جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
۲آبان 1350
علامه سید محمد حسین طباطبایی نگارش تفسیر المیزان را كه از 1333 هجری خورشیدی آغاز كرده بود، به پایان رساند.
📝 فیشبرداری ۱۹۰مین گفتگوی زندهٔ جبهه، همزمان با اختتامیه دوره آموزش سواد رسانهای و فضای مجازی دانشگاه الزهرا (س)، با سخنرانی استاد روحالله #مومن_نسب
1⃣ استفاده از پیامرسانهای خارجی در دانشگاهها و مدارس غیرقانونی است و به تمام دانشگاهها و مدارس اعلام شده است.
اگر شاهد این قانونشکنی بودید👇
۱. به مسئول مربوطه قانون را گوشزد کنید
۲. اگر تاثیر نداشت به حراست گزارش کنید.
۳. اگر بیفایده بود از طریق نشانی زیر به دادستانی شکایت کنید:
🔗 internet.ir/shekayat
امّا زیربار استفاده از نرمافزار خارجی نروید، برای حفظ امنیت خودتان...
2⃣ طرق فعال کردن اینترنت ایرانی👇
🔻ایرانسل #1*3*3*555*
🔻همراه اول عدد ۲۲۲ را به ۳۰۰۰۶۸۶۰
اینترنت ایرانی تا ۷۰ درصد کاهش قیمت دارد.
🔸از موتورهای جستجو ایرانی استفاده شود👇
🔻پارسیجو parsijoo.ir
🔻پارسیک parseek.ir
🔻رشد roshd.ir
3⃣ امواج گوشی و وایفای بسیار خطرناک هستند و به علت پول سنگینی که در این بخش وجود دارد و درآمدزایی زیادی که دارد، مطالعات مضرات این امواج اگر هم انجام شود، اجازهی انتشار به آنها نمیدهند...
4⃣ تلویزیونهای هوشمندِ دوربیندار، حریم خصوصی را تهدید میکنند. تصور کنید یک گوشی بزرگ در منزلتان، همه وقایع را ثبت و ضبط میکند.
5⃣ به منظور تشخیص هویت، امضای دیجیتال یکی از مواردی است که در شبکه ملی اطلاعات محقق میشود.
6⃣ نرمافزار "چی خوبه؟" ⬅️ بررسی فیلم و بازیهای رایانهای
🔗 chikhoobeh.ir
🔻سایت "اسرا" ⬅️ برای بازی های مناسب و دانستن خصوصیات آنها
🔗 esra.ircg.ir
7⃣ مومو 👇
یک بات است و امکان حیات! در نرمافزارهای ایرانی را ندارد.
در نرمافزارهای خارجی با هک گوشی به اطلاعات دست مییابد و تهدید میکند و به لوکیشن گوشی دست پیدا میکند و برخی را به مرز خودزنی، خودکشی یا دیگرکشی کشانده است.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
یاد شهید سید مصطفی خمینی گرامی باد که جرقه انقلاب اسلامی با شهادت او زده شد ✍️
@Qavami