جنجال شعری که اردوغان برای آذربایجان خواند.
🔹دیروز اردوغان در رژه نظامی در باکو بیتی از آهنگ «آراز آراز» را خواند که برای پانترکها نماد تغییراتی در دو سوی «ارس» است.
همه تقصیرها را در دولت روحانی و غرب پرستان حامی ایشون ببینید.
وقتی نفوذی ها، خائنین، غربگراها و ترسوهایی که اقتدار به دست اومده توسط خون صدها هزار شهید امثال، همت، باکری ، بروجردی، همدانی، سلیمانی و فخری زاده ها رو به تاراج میدهند و اسباب ضعف نظام را فراهم میکنند فرصت اظهار وجود به این خرمگسها میدهند و امثال اردوغان دُم در میارن.و کشور مورد طمع چنین افراد سخیفی قرار میگیره.
ولی:
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولنگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما میداری
#مرگ_بر #منافق_داخلی #انتقام_سخت
🇮🇷 @sangar_1🇮🇷
⭕️ ایا میدانید نتیجه گستاخیهای امروز اردوغان از بذل بخشش دیروز رضاشاه ملعون است!
🔹 رضاشاه ملعون در پیمان سعدآباد که بین ایران، ترکیه، عراق و افغانستان در سال ۱۳۱۶ انجام شد، ۸۰۰ کیلومترمربع اراضی مرغوب کوه آرارات به ترکیه هدیه کرد!! و ۳ هزار کیلومترمربع دشت ناامید به را افغانستان داد، و اروندرود را هم به نام عراق زد!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🔹امام خمینی: شما اگر گمان کنید در تمام دنیا رئیس جمهور ها و سلاطین و امثال اینها یه نفر رو مثل آقای خامنهای پیدا کنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بنای قلبیش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمی کنید.
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@SiasatoDianat
╚══••⚬🌍⚬••═╝
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚زرنگ باش زرنگی نکن
🎙#حضرت_آیتالله_فاضل
🍃برای شادی روح عالم بزرگوار صلوات..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تفاوت ملاقات پوتین با بشار اسد و اردوغان
🔹به پوتین می گویند سیاستمدار
🔹کاش پوتین رئیس جمهور ایران بود 😊
#دولت_مقتدر #دولت_جوان_حزب_اللهی
🔷🔹🔷🔹🔷
34.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️حاج قاسم به آمریکا اجازه کودتا در ترکیه را نداد!
🔹بحث جالب در یکی از شبکههای تلویزیونی در مورد اقدامات شهید سلیمانی در ترکیه
#اردوغان_غلط_کرد
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 رضاخان یا رضاخائن؟
رضاشاه توسط انگلیسی ها و با کودتا روی کار آمد و باز با کمک انگلیسی ها حکومت پهلوی را تاسیس کرد.
او که ادعای وطن پرستی اش گوش فلک را کر کرده بود ، دشت ناامید را به افغانستان ، اروندرود را به عراق و بلندی های آرارات و منطقه قره سو را به ترکیه آتاتورک بخشید!!!
این مورد آخری همان منطقه ای است که ترکیه را به نخجوان آذربایجان وصل می کند و در حال حاضر سبب گردن کلفتی و عربده کشی اردوغان علیه تمامیت ارضی ایران شده است.
رضا پهلوی عاقبت هم بدون هیچگونه مقاومتی در برابر متجاوزین به وطن ، توسط همان انگلیسی ها برکنار و با خواری و ذلت تبعید شد...
به نظر شما چنین شخصی با وارد کردن اینهمه لطمه و خسارت به میهن ، خان است یا خائن؟؟؟
✍"قاسم اکبری"
@jonbeshmostazafin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🔹امام خمینی: شما اگر گمان کنید در تمام دنیا رئیس جمهور ها و سلاطین و امثال اینها یه نفر رو مثل آقای خامنهای پیدا کنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بنای قلبیش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمی کنید.
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@SiasatoDianat
╚══••⚬🌍⚬••═╝
ببینید کارمون به کجا کشیده شده؟
دکتر عباسی: دشمن به دنبال ترور رئیس جمهور! سپاه باید با تمام توان از قای روحانی حفاظت کند
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چند کلمه نصیحت به اردوغان
ترجمه/ اردوغان سخنانی بزرگتر از دهانش به زبان آورده است. جواب حرف، حرف است و یک ایران جوابش را داد. اما چند کلمه نصیحت برای اردوغان دارم.
اردوغان و حزب عدالت و توسعه از زمان روی کار آمدن، سودای الحاق به اتحادیه اروپا را داشتند. برای این هدف، باجدهی به اروپا را آغاز کردند و چند دههزار شرکت اروپایی وارد ترکیه شدند. آمدند و غارت کردند و رفتند. ترکیه اینک بالغ بر ۴۲۰ میلیارد دلار بدهی دارد و ارزش لیره، به یک هشتم رسیده است. این اقتصاد تحریم نیست، این بلایی است که سوداهای اردوغان بر سر مردم ترکیه آورد.
اردوغان وقتی از اروپا ناکام ماند، به جان سوریه افتاد، بعد از آن عراق و اینک منطقه ما. این مسیر، مسیر پیامبر اسلام نیست. پیامبر اسلام(ص) آمد تا به رنگ و نژاد و زبان پایان دهد و از ما یک امت بسازد. مسیر اردوغان، مسیر هیلتر و نازیها و صدامهاست. از عاقبت آنها درس بگیرد.
سید یاسر جبرئیلی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
#از_معصومیه_ای_که_بود
#مدیریت_تحول_آفرین
#مدیریت_جهادی
#استاد_قوامی
💢نگاهی به شیوه مدیریت حجت الاسلام قوامی
🔻🔻 #بخش_دوم
🔸🔹 یکی از مهمترین مولفه های مدیریت آقای قوامی #آینده_نگری بود. نگاه به افق های بلند، پذیرفتن دشواری ها و ریسک حرکت به سمت قله ها، برنامه ریزی برای اهدافی که شاید کمتر به چشم دیگران مهم بیاید ولی در منطق او جایگاه خاص دارد.
🔹🔸 قرینه مسجد معصومیه، یک ساختمان بلااستفاده بود دقیقا مثل فضای ساختمان مسجد ولی خالی... آقای قوامی تصمیم گرفته بود آنجا یک #سالن_همایش بسازد. برای خیلی ها عجیب و غریب بود. مدرسه علمیه را چه به سالن همایش؟ مرکز مدیریت برای تامین بودجه روی خوش نشان نداده بود. اما قوامی آینده ای را میدید که از اکنون باید ابزار و تجهیزاتش را آماده کند.
🔸🔹 با اینکه #بودجه تامین نشد، اما این ها چیزی نبود که او را از تصمیمش منصرف کند. بخشی از اموال خودش را فروخت تا برای ساخت سالن اقدام کند. اهل ایستادن، معطل شدن نبود. به این سادگی ها مأیوس نمیشد ... به سختی افتاد ولی دست از تصمیمش برنداشت.
🔸🔹 آن سال ها مقام معظم رهبری بحث #جنبش_نرم_افزاری و #تولید_علم را مطرح کرده بودند و فضای حوزه و دانشگاه گرم این مسئله و دغدغه بود. یک روز در حیاط مدرسه از آقای قوامی پرسیدم شما برای این دغدغه آقا چه برنامه ای دارید؟ گفت: یک گام ساخت همین سالن همایش است.
خیلی برایم جواب عجیبی بود ولی بعدها که این سالن به محور برگزاری نشست های تخصصی و میزگردهای علمی بدل شد فهمیدم به کجا فکر می کرد.
🔸🔹 آقای قوامی خودش #نظریه داشت، درس خارج #فقه_الاداره می گفت. اهمیت و ریزه کاری های نظریه پردازی را درک می کرد با این همه به برخی لوازم یک مدرسه در #تراز_ملی و بین المللی هم فکر می کرد.
🔸🔹 برخی مدیران حوزه که اول چپ چپ به این تصمیم نگاه می کردند حالا گویی نظر دیگری داشتند...
🔸🔹 حالا با گذشت بیش از 10 سال از ساخت این سالن، معصومیه شاهد دها و شاید صدها همایش و اجلاس و نشست تخصصی بوده...
http://eitaa.com/joinchat/2262171656Cb07513759f
#از_معصومیه_ای_که_بود
#مدیریت_تحول_آفرین
#مدیریت_جهادی
#استاد_قوامی
💢نگاهی به دوران مدیریت حجتالاسلام قوامی
🔻🔻 #بخش_سوم
🔰️ آقای قوامی به مدیریت #جزئی_نگر اعتقادی نداشت. رویکردش در مدیریت، هدایت ساختارهای کلان مدرسه و عدم ورود به جزیئات بود. اما برای سیطره بر جزئیات هم برنامه داشت. همه اتفاق نظر داشتند مدیریت یک #مدرسه_هزار_نفری کار ساده ای نیست و هزار نفر را یک نفر مدیر نمی تواند مدیریت کند. نه می تواند تک تک آن ها را بشناسد، نه می تواند بر برنامه و مشکلات آن ها نظارت داشته باشد. یکی از مهمترین اقدامات آقای قوامی ایجاد چهار بخش در مدرسه بود. یعنی خروج مدیریت متمرکز به مدیریت توزیع شده.🔻🔻🔻
🔹 بخش #شیخ_طوسی مخصوص پایه 1تا3
🔸بخش #شهید_مطهری، مخصوص پایه 4تا6
🔹بخش #شهید_بهشتی مخصوص دانشجویانی که طلبه شده بودند، معروف به بخش دانشجویی
🔸#بخش_مکالمه مختص فعالان مکالمه عربی و انگلیسی
🔰️ هر بخش یک مدیر، یک معاون آموزش، چند مشاور و چند نیروی دفتری و خدماتی داشت. حالا دیگر یک مدرسه بود با چهار بخش، هر بخش یک مدیر متولی امورات آن حوزه را داشت. یک مدیر به راحتی 250 طلبه را می شناخت بر آن ها اشراف داشت و روند علمی و اخلاقی آن ها را زیر نظر می گرفت. اینطور بود که مدرسه دقیق و پدرانه و با همبستگی اداره می شد. در عین حال چهار بخش باهم و با مدیر اصلی مرتبط و منسجم بودند.
🔰️ برای ایجاد هماهنگی و #تسهیل کارها در آن زمانی که کسی به این حرف ها فکر نمی کرد، بین این چند بخش را از طریق «#فیبر_نوری» بهم متصل و شبکه کردند تا کارها و بورکراسی های ادارای بین بخشی کاهش یابد.
🔰️ از طرفی آقای #قوامی یک شب در هفته را تعیین کرده بود و از #شب_تا_نمازصبح یکسره در مدرسه حاضر بود. درب اتاقش آن شب تا صبح به روی طلبه ها باز بود. مسئولین مدرسه را تکلیف کرده بود که هر شب یکی موظف است تا صبح در مدرسه حاضر باشد. نه مثل خیلی از مدرسه ها که مدیر و کادر تنها در ساعت ادرای در مدرسه حاضرند و در باقی ساعات نمی دانند در مدرسه چه می گذرد. آن شب تا صبح بچه ها بدون وقت گرفتن های رسمی از مسئول دفتر، راحت کنار حاج آقا می نشستند و بی پرده صحبت می کردند.
http://eitaa.com/joinchat/2262171656Cb07513759f
#از_معصومیه_ای_که_بود
#مدیریت_تحول_آفرین
#مدیریت_جهادی
#استاد_قوامی
💢 نگاهی به دوران مدیریت حجتالاسلام قوامی
🔻🔻 #بخش_چهارم:
💠#طرح_استادیاری💠
🔰️ در دوران مدیریت جناب آقای قوامی، طرحی اجرا شد به نام «طرح #استادیاری»؛ طرحی که باعث شناسایی بسیاری از استعدادهای پنهان، رشد و #نخبه_پروری شد. آن زمان یکی از اساتید معصومیه به نام استاد غروی بودند که به تعبیر جناب آقای قوامی «از هدایه تا کفایه» را حفظ بود.
🔰️ ایشان مدل ویژه ای از درس خواندن را پیشنهاد داد. طلبه ها درسی را که باید به طور طبیعی و بنابر روال مرسوم از استاد درس می گرفتند، به جای درس گرفتن، خودشان آن را مطالعه می کردند و در حضور استاد به صورت #تدریس ارائه می کردند. استاد در این جلسات به ارزیابی صحت مطالب و میزان برداشت صحیح طلبه از متن و رفع اشکالات می پرداختند. این روش که مرحله ای فراتر از «پیش مطالعه» بود چنان سیطره و تسلط علمی ای به طلبه می داد که او را برای ورود به عرصه تدریس آماده می کرد.
🔰️ استاد غروی رابطه خوبی با طلبه ها داشت، صمیمی و رفیق بود. برای همه وقت میگذاشت. من از ایشان درخواست وقت کردم، گفت فقط #قبل_از_نمازصبح وقت دارم. قبل از اذان درس #مغنی باب رابع را به ایشان ارائه میکردم، اشکالات را می گرفت، کلاس که تمام میشد، اذان صبح شده بود...
🔰️ این طرح با #اعتماد آقای قوامی به طلاب گسترش یافت و قوانینی برای آن در نظر گرفته شد تا طلاب مستعد با شرایطی درس را انتخاب کرده، مقادیری آموزش طی نموده و ابتدا «استادیار» می شدند و با طی مدارج و مراحل بعد از مدتی وارد مدار تدریس رسمی می شدند.
🔰️ ویژگی این طرح این بود که اولا طلبه مدارج علمی و مراحل استادی را به صورت منطقی طی می کرد و تجربه می آموخت و ثانیا به لحاظ اجتماعی تدریجا در بین طلاب زمینه برای پذیرش وی به عنوان استاد فراهم می آمد.
🔰️ #دوستان_عزیز بسیاری داشتیم که در این طرح حضور داشتند و امروز از #فضلای_جوان_حوزه به شمار می آیند. حجج اسلام آقایان حاج محسن زارع پور، حسین صدیقی، رحیم پور، نجفی، منصور شریفی، حاج مهدی مطلبی، ابوالفضل حسنی و... در این طرح استادیاری کم کم از اساتید جوان و مقبول و مورد توجه معصومیه شدند.
🔻🔻 نکته مهم اینکه ترکیب اساتید مدرسه بصورت تدریجی و طبیعی تغییر می کرد، بزرگترها و اساتید قدیمی طرد نمی شدند بلکه جوان ها کم کم کنار آن ها رشد می کردند. ترکیبی منطقی از اساتید جوان و با سابقه کنار هم.
http://eitaa.com/joinchat/2262171656Cb07513759f
#از_معصومیه_ای_که_بود
#مدیریت_جهادی
#مدیریت_تحول_آفرین
#استاد_قوامی
💢 نگاهی به شخصیت و شیوه مدیریتی حجت الاسلام #قوامی💢
🔻🔻 #بخش_اول
🔰️ سال 1383 جناب حجت الاسلام و المسلمین سید صمصام الدین #قوامی، مدیر #دوران_تحول معصومیه بود. انسانی شجاع، مدیر، قاطع، مهربان، خوش بیان، خوش فکر و به شدت ریسک پذیر و اهل اعتماد به طلبه ها.
🔰️ سخنرانی های دلنشین آقای قوامی و #بیان_مسجع و اصطلاح سازی های جذابش همچنان در خاطره ما ماندگار است.
🔰️ آقای قوامی راحت به طلبه ها #اعتماد می کرد. به آن ها میدان میداد و حتی درصدی از خطای آن ها را با دیده اغماض نگاه می کرد. دایره را تنگ نمی کرد تا همه چیز جزء به جزء زیر نظر خودش باشد و کسی حتی یک میلیمتر از آن تخطی نکند. همین باعث شده بود انگیزه و استعداد طلبه ها بروز پیدا کند، رشد کند و فعالیت های طلبگی دوچندان شود.
🔰️ #سعهی_صدر آقای قوامی ستودنی بود. روبرویش می نشیستیم، با همه هیجان و تندی جوانی از او #انتقاد می کردیم، اما با لبخندی که معمولا به روی لب داشت، پاسخ مان را می داد.
🔰️ آقای قوامی #افق_بلندی پیش روی داشت و برای رسیدن به آن برنامه ریزی می کرد و منتظر نمی ماند تا سازمان و مرکز مدیریت با او همراهی کند، حرف او را درک کند و با او هم افق شود، راه خودش را می رفت و اقدام می کرد.
🔰️ اهل جهاد در مدیریت و #مدیریت_جهادی بود. از آبرو و مال و دارایی و عافیت خودش می گذشت در مسیر دستیابی به آرمان ها و تحقق اهداف کلان. این را بیشتر توضیح خواهم داد.
http://eitaa.com/joinchat/2262171656Cb07513759f
#از_معصومیه_ای_که_بود
#مدیریت_تحول_آفرین
#مدیریت_جهادی
#استاد_قوامی
💢نگاهی به شیوه مدیریت حجت الاسلام قوامی
🔻🔻 #بخش_دوم
🔸🔹 یکی از مهمترین مولفه های مدیریت آقای قوامی #آینده_نگری بود. نگاه به افق های بلند، پذیرفتن دشواری ها و ریسک حرکت به سمت قله ها، برنامه ریزی برای اهدافی که شاید کمتر به چشم دیگران مهم بیاید ولی در منطق او جایگاه خاص دارد.
🔹🔸 قرینه مسجد معصومیه، یک ساختمان بلااستفاده بود دقیقا مثل فضای ساختمان مسجد ولی خالی... آقای قوامی تصمیم گرفته بود آنجا یک #سالن_همایش بسازد. برای خیلی ها عجیب و غریب بود. مدرسه علمیه را چه به سالن همایش؟ مرکز مدیریت برای تامین بودجه روی خوش نشان نداده بود. اما قوامی آینده ای را میدید که از اکنون باید ابزار و تجهیزاتش را آماده کند.
🔸🔹 با اینکه #بودجه تامین نشد، اما این ها چیزی نبود که او را از تصمیمش منصرف کند. بخشی از اموال خودش را فروخت تا برای ساخت سالن اقدام کند. اهل ایستادن، معطل شدن نبود. به این سادگی ها مأیوس نمیشد ... به سختی افتاد ولی دست از تصمیمش برنداشت.
🔸🔹 آن سال ها مقام معظم رهبری بحث #جنبش_نرم_افزاری و #تولید_علم را مطرح کرده بودند و فضای حوزه و دانشگاه گرم این مسئله و دغدغه بود. یک روز در حیاط مدرسه از آقای قوامی پرسیدم شما برای این دغدغه آقا چه برنامه ای دارید؟ گفت: یک گام ساخت همین سالن همایش است.
خیلی برایم جواب عجیبی بود ولی بعدها که این سالن به محور برگزاری نشست های تخصصی و میزگردهای علمی بدل شد فهمیدم به کجا فکر می کرد.
🔸🔹 آقای قوامی خودش #نظریه داشت، درس خارج #فقه_الاداره می گفت. اهمیت و ریزه کاری های نظریه پردازی را درک می کرد با این همه به برخی لوازم یک مدرسه در #تراز_ملی و بین المللی هم فکر می کرد.
🔸🔹 برخی مدیران حوزه که اول چپ چپ به این تصمیم نگاه می کردند حالا گویی نظر دیگری داشتند...
🔸🔹 حالا با گذشت بیش از 10 سال از ساخت این سالن، معصومیه شاهد دها و شاید صدها همایش و اجلاس و نشست تخصصی بوده...
http://eitaa.com/joinchat/2262171656Cb07513759f
#از_معصومیه_ای_که_بود
#مدیریت_تحول_آفرین
#مدیریت_جهادی
#استاد_قوامی
💢نگاهی به دوران مدیریت حجتالاسلام قوامی
🔻🔻 #بخش_سوم
🔰️ آقای قوامی به مدیریت #جزئی_نگر اعتقادی نداشت. رویکردش در مدیریت، هدایت ساختارهای کلان مدرسه و عدم ورود به جزیئات بود. اما برای سیطره بر جزئیات هم برنامه داشت. همه اتفاق نظر داشتند مدیریت یک #مدرسه_هزار_نفری کار ساده ای نیست و هزار نفر را یک نفر مدیر نمی تواند مدیریت کند. نه می تواند تک تک آن ها را بشناسد، نه می تواند بر برنامه و مشکلات آن ها نظارت داشته باشد. یکی از مهمترین اقدامات آقای قوامی ایجاد چهار بخش در مدرسه بود. یعنی خروج مدیریت متمرکز به مدیریت توزیع شده.🔻🔻🔻
🔹 بخش #شیخ_طوسی مخصوص پایه 1تا3
🔸بخش #شهید_مطهری، مخصوص پایه 4تا6
🔹بخش #شهید_بهشتی مخصوص دانشجویانی که طلبه شده بودند، معروف به بخش دانشجویی
🔸#بخش_مکالمه مختص فعالان مکالمه عربی و انگلیسی
🔰️ هر بخش یک مدیر، یک معاون آموزش، چند مشاور و چند نیروی دفتری و خدماتی داشت. حالا دیگر یک مدرسه بود با چهار بخش، هر بخش یک مدیر متولی امورات آن حوزه را داشت. یک مدیر به راحتی 250 طلبه را می شناخت بر آن ها اشراف داشت و روند علمی و اخلاقی آن ها را زیر نظر می گرفت. اینطور بود که مدرسه دقیق و پدرانه و با همبستگی اداره می شد. در عین حال چهار بخش باهم و با مدیر اصلی مرتبط و منسجم بودند.
🔰️ برای ایجاد هماهنگی و #تسهیل کارها در آن زمانی که کسی به این حرف ها فکر نمی کرد، بین این چند بخش را از طریق «#فیبر_نوری» بهم متصل و شبکه کردند تا کارها و بورکراسی های ادارای بین بخشی کاهش یابد.
🔰️ از طرفی آقای #قوامی یک شب در هفته را تعیین کرده بود و از #شب_تا_نمازصبح یکسره در مدرسه حاضر بود. درب اتاقش آن شب تا صبح به روی طلبه ها باز بود. مسئولین مدرسه را تکلیف کرده بود که هر شب یکی موظف است تا صبح در مدرسه حاضر باشد. نه مثل خیلی از مدرسه ها که مدیر و کادر تنها در ساعت ادرای در مدرسه حاضرند و در باقی ساعات نمی دانند در مدرسه چه می گذرد. آن شب تا صبح بچه ها بدون وقت گرفتن های رسمی از مسئول دفتر، راحت کنار حاج آقا می نشستند و بی پرده صحبت می کردند.
http://eitaa.com/joinchat/2262171656Cb07513759f
#از_معصومیه_ای_که_بود
#مدیریت_تحول_آفرین
#مدیریت_جهادی
#استاد_قوامی
💢 نگاهی به دوران مدیریت حجتالاسلام قوامی
🔻🔻 #بخش_چهارم:
💠#طرح_استادیاری💠
🔰️ در دوران مدیریت جناب آقای قوامی، طرحی اجرا شد به نام «طرح #استادیاری»؛ طرحی که باعث شناسایی بسیاری از استعدادهای پنهان، رشد و #نخبه_پروری شد. آن زمان یکی از اساتید معصومیه به نام استاد غروی بودند که به تعبیر جناب آقای قوامی «از هدایه تا کفایه» را حفظ بود.
🔰️ ایشان مدل ویژه ای از درس خواندن را پیشنهاد داد. طلبه ها درسی را که باید به طور طبیعی و بنابر روال مرسوم از استاد درس می گرفتند، به جای درس گرفتن، خودشان آن را مطالعه می کردند و در حضور استاد به صورت #تدریس ارائه می کردند. استاد در این جلسات به ارزیابی صحت مطالب و میزان برداشت صحیح طلبه از متن و رفع اشکالات می پرداختند. این روش که مرحله ای فراتر از «پیش مطالعه» بود چنان سیطره و تسلط علمی ای به طلبه می داد که او را برای ورود به عرصه تدریس آماده می کرد.
🔰️ استاد غروی رابطه خوبی با طلبه ها داشت، صمیمی و رفیق بود. برای همه وقت میگذاشت. من از ایشان درخواست وقت کردم، گفت فقط #قبل_از_نمازصبح وقت دارم. قبل از اذان درس #مغنی باب رابع را به ایشان ارائه میکردم، اشکالات را می گرفت، کلاس که تمام میشد، اذان صبح شده بود...
🔰️ این طرح با #اعتماد آقای قوامی به طلاب گسترش یافت و قوانینی برای آن در نظر گرفته شد تا طلاب مستعد با شرایطی درس را انتخاب کرده، مقادیری آموزش طی نموده و ابتدا «استادیار» می شدند و با طی مدارج و مراحل بعد از مدتی وارد مدار تدریس رسمی می شدند.
🔰️ ویژگی این طرح این بود که اولا طلبه مدارج علمی و مراحل استادی را به صورت منطقی طی می کرد و تجربه می آموخت و ثانیا به لحاظ اجتماعی تدریجا در بین طلاب زمینه برای پذیرش وی به عنوان استاد فراهم می آمد.
🔰️ #دوستان_عزیز بسیاری داشتیم که در این طرح حضور داشتند و امروز از #فضلای_جوان_حوزه به شمار می آیند. حجج اسلام آقایان حاج محسن زارع پور، حسین صدیقی، رحیم پور، نجفی، منصور شریفی، حاج مهدی مطلبی، ابوالفضل حسنی و... در این طرح استادیاری کم کم از اساتید جوان و مقبول و مورد توجه معصومیه شدند.
🔻🔻 نکته مهم اینکه ترکیب اساتید مدرسه بصورت تدریجی و طبیعی تغییر می کرد، بزرگترها و اساتید قدیمی طرد نمی شدند بلکه جوان ها کم کم کنار آن ها رشد می کردند. ترکیبی منطقی از اساتید جوان و با سابقه کنار هم.
http://eitaa.com/joinchat/2262171656Cb07513759f
🔵تلنگر
از وقتی که مصاحبه روحالله زم را دیدم و اینکه گفت روزی هجده ساعت برای کانال آمدنیوز فعالیت میکرده انگار کسی کنج ذهنم نشسته و مدام این جملات را تکرار میکند...
➖ زمستان شما را به جنگ فرا میخوانم میگویید هوا سرد است...
➖ تابستان شما را به جنگ فرا میخوانم میگویید هوا گرم است...
➖ ای مردنمایان نامرد! کودک صفتان بیخرد...
➖ چقدر دوست داشتم شما را هرگز نمیدیدم و هرگز نمیشناختم...
➖ به خدا دوست داشتم معاویه شما را با نفرات خود مانند مبادله درهم و دینار با من معامله میکرد. ده نفر از شما میگرفت و یک نفر از آنها به من میداد.
➖شگفتا، شگفتا! به خدا سوگند قلب را مىمیراند و غم و اندوه را به روح انسان سرازیر مىکند که آنها در مسیر باطل خود، چنین متّحدند و شما، در طریق حقّتان، اینگونه پراکنده و متفرّق! روى شما زشت باد! و همواره غم و اندوه قرینتان باشد!
🔹 به خودمان فکر کنیم و اعتقادات و ادعاهایمان، به امثال زَم فکر کنیم و اعتقادات و ادعاهایشان. به آن هجده ساعت فکر کنیم!
🕗 ما برای چیزی که اعتقاد و ایمان و تفکرمان است چند ساعت از روز وقت میگذاریم؟
❓ امثال زَم کجا ایستادند و ما کجا...؟
⚠️ نکند کسی که دم از حُب و عشق و ولایتش میزنیم آرزو کند ده نفر مثل ما را را با یکی مثل زَم عوض کند
@masjedpardisan
تلنکر :
اردوغان به پازل چیده شده آمریکا و قدرت های غربی راجع به ایران چشم امید بسته است
نهایت سناریوی آمریکا واسرائیل و عربستان در ادامه و استمرار برجام ۱ و ۲ و ۳ و ۴ خواهد یود
در نهایت تجزیه ایران و تضعیف قدرت مرکزی ماست
برجام هسته ای و اتمی
برجام موشکی و توان نظامی
برجام قدرت منطقه ای و مقاومت برجام و موضوع حقوق بشر
برای همین است که همه اینها را به اقتصاد و معیشت ملت و محرومان پیوند زده اند
تا نفرت ملت از نظام سیاسی را به اوح برسانند
تا بدون هزینه به دنبال سقوط نظام سیاسی با قدرت نرم و براندازی از درون موفق شوند
داستان توافق ارمنستان و آذربایجان و شیطنت ترکیه و اسرائیل و عربسنان در این چارچوب تحلیل می شود
اینها دنبال براندازی و تجزیه با تقسیم کار نانوشته اند
تا به خیال خام خود ایران را میان خود تقسیم کنند
داستان دم جنبانی اعراب از یک سو تحرکات هدایت و مدیریت شده مرزهای شمالی توسط روسیه با بازیگری ترکیه و
حضور داعش در بیخ گوش مرزهای شمالی ما از زاویه هایی دیگر و دلائل محاصره منطقه ای ایران توسط غرب و کاهش نیروهای آمریکایی در عراق و افغانستان و .....
قطعا در همین مسیر ارزیابی و تحلیل می شود
و ترکیه دنبال اجرای نقش تعریف شده خود در این پازل است
نکته نهایی
اینکه به زودی شاهد تحولات بزرگ و عجیب و شکل گیری اجماع جدیدی علیه ما در منطقه و جهان خواهیم بود !!!
@mersad598
﷽
⛔️شبهه:
واقعیت پل صراط چیه؟
گذر از پل صراط چگونه است؟
منظور از حدیث« پل صراط از مو باریکتر و از شمشیر برنده تر است» چیه؟
این حرفیا چیه از خودتون ساختید.
دقیقا این پل الان کجاست؟
❇️پاسخ:
@vaghefbashim
✳️پل: به رابط بين حدفاصل دومنطقه ،مكان ،جايگاه وموقعيت گفته ميشود.
✳️ صراط: راه وروش ،مكتب وشيوه و......
✳️انسان بعد از قبض روح درچندين مرحله ومكان موردسوال وحسابرسي قرارميگيرد..
1⃣شب اول قبر ،(بعنوان مرحله انتقال از دنيابه عالم برزخ)كه تعدادي سوالات كلي پرسيده ميشود.
2⃣عالم برزخ ،(بعنوان حدفاصل دنيا وجهان آخرت ) كه حسابرسي كمي دقيقترميشود اماباز درحد كليات است.
3⃣يوم #الحشر: روزقيامت وصحراي محشراست،كه همه اعمال ،رفتار وگفتارانسانها تاجزئي ترين نكات ومسائل دردادگاه #عدل_الهي رسيدگي شده وپرونده اعمال هركسي مشخص ميشود.
4⃣پل صراط: حدفاصل ومرحله انتقال انسان از صحراي محشر به جهان آخرت (بهشت ياجهنم ) است.
بنابراين معلوم است كه بررسي پرونده اعمال هرشخص كه جمع بندي ومشخص شده بايد دراين مرحله( #پل_صراط) چنان دقيق وموشكافانه باشد تا جايگاه دقيق ودرجات ومقامات هر شخص درآن دنيا(درجات بهشت وجهنم ) مشخص شود تادرحق كسي ذره اي اجحاف نشود.
پس از مو باريكتر است چون باظرافت تمام وموشكافانه پرونده بررسي ميشود. از #شمشير برنده تراست چون با #عدالت كامل مرحله طي ميشود.
براي عده اي گذرازآن مرحله(به اصطلاح پل صراط) آسان وراحت است وبه سرعت عبور ميكنند چون اعمالشان واضح وشفاف وبا بارمعنوي بالا است وبالعكس...
✳️لطف وكمك و #شفاعت ائمه اطهار(ع) درهر 4 مرحله مذكور شامل حال شيعيان و #محبين اهل بيت( ع) ميشود.
طبق روايات هم درشب اول قبر هم #برزخ هم #محشر و سر پل صراط. وهمچنين درجهان آخرت هم شامل ميشود.
اما شفاعت نهايي درمرحله پل صراط و رهايي از #جهنم ميشود.
البته شفاعت اهل بيت شامل تمامي درجات جهنم نميشود. بلكه شامل كساني ميشود كه درطبقات ودرجات اوليه جهنم درحال عذابند بعلت كمي گناه وچون تا آن گناه پاك نشود آن شخص ظرفيت روحي ورود به بهشت رانخواهد داشت.
#پاسخ_به_شبهات
⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️
🌸
⭕️اهمیت #فرزند_آوری در نگاه امام کاظم علیه السلام (بخش اول)
🔶در سالهای اخیر زنگ خطر کاهش شدید موالید در کشور ما به صدا در آمده است. به طور طبیعی کشوری که با کاهش جمعیت مواجه میشود در معرض #آسیبهای_اساسی قرار میگیرد که از جملهی آن آسیبها میتوان به این موارد اشاره نمود: ۱- تغییر نظامهای تربیتی - اخلاقی به واسطه رواج تکفرزندی، سقط جنین و... ۲- کاهش شادابی و نشاط اجتماعی؛ ۳- ضعف در رشد اقتصادی و زمینههای تولیدی؛ ۴- کاهش اقتدار سیاسی؛ ۵- تغییر ترکیب جمعیتی دینی - مذهبی؛ ۶- افزایش تعداد پیران در جامعه که خود معضلاتی اساسی را به دنبال دارد.
🔷کشور عظیمی همچون ایران با آن بلندای فکریِ غیر قابل انکارش در زمینهی #محور_بودن، برای حرکت اصلی ماجرای ظهور امام مهدی(عج) با آن همه دشمن مستکبری که دارد، در زمینهی کاهش موالید و پیری جامعه، باید حساسیت بالایی داشته باشد. این حساسیت آنقدر بالاست که در بیانات رهبر معظم انقلاب نیز به وضوح میتوان آن را دنبال نمود؛ ایشان در جای جای سخنان خود در مناسبتهای مختلف به این مهم اشاره کردهاند که یکی از نمونههای آن بیاناتی است که در اجتماع بزرگ مردم بجنورد در سال ۹۱ مطرح نمودهاند؛ آنجا که بیان میدارند:
🔷«یکی از مهمترین موجودیهای با ارزش ما، همین نسل جوانِ تحصیلکرده است. نسل جوانِ تحصیلکرده، هم شجاعت دارد، هم امید دارد، هم نشاط و تحرک دارد. من همین جا در داخل پرانتز عرض بکنم؛ یکی از خطاهائی که خود ما کردیم - بنده خودم هم در این خطا سهیمم - این مسئلهی تحدید (کنترل و کاهش) نسل از اواسط دههی ۷۰ به این طرف باید متوقف میشد. البته اوّلی که سیاست تحدید نسل اتخاذ شد، خوب بود، لازم بود، لیکن از اواسط دههی ۷۰ باید متوقف میشد. این را متوقف نکردیم؛ این اشتباه بود. عرض کردم؛ مسئولین کشور در این اشتباه سهیمند، خود بندهی حقیر هم در این اشتباه سهیمم. این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد.»
🔷حقیقت این است که توجه به مسأله توالد و #افزایش_جمعیت، هم در ابعاد دینی و هم در ابعاد حاکمیتی از اهمیت ویژهای برخوردار است و ما نیز وقتی زندگی امامان معصوم(ع) را مورد بررسی قرار میدهیم، به این اهمیت پی خواهیم برد. در تاریخ اسلام از #امام_کاظم(ع) به عنوان یکی از امامان معصومی یاد میشود که در زمینهی توجه به ازدیاد نسل سرآمد دیگر ائمه اطهار(ع) بوده است. ایشان بعد از دو امام بزرگواری همچون امام باقر و امام صادق(ع) که نهضتشان در دورهی امامتشان بیشتر رنگ و بوی علمی داشته است، قرار دارند.
🔷با بررسیهای دقیق تاریخی میتوان به این تغییر استراتژی پیبرد، که در زمان امام کاظم(ع) به خلاف زمان پدر و جد مطهرشان، #نسل_شیعه در حال تهدید شدن بود و از سویی آموزشیافتگان مکتب امام باقر و امام صادق(ع) حالا باید شروع به ترویج سبک زندگی شیعی میکردند، بنابراین هر دو مسأله در آن زمان دست به دست هم داد تا موضوع فرزندآوری در زمان امام کاظم(ع) از اهمیت ویژهای برخوردار باشد.
منبع: وبسایت رهروان ولایت
#فرزند_آوری
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد