هدایت شده از آفتاب مهربانی
📌یه جوری به رائفی پور حمله کردند که احتمالا رضا پهلوی و مریم رجوی هم توییت بزنند و بگویند چرا به مقدسات توهین کردی؟!
📌 اینکه رائفی پور تخصص دینی ندارد و نباید وارد مباحث تخصصی شود کاملا درست است اینکه نباید هر چیزی بزرگان ما در کتب خودشان نقل کردند امروز در رسانه گفته شود کاملا درست است ولی لطفا اسم این دو ایرادی که به رائفی پور وارد است را توهین به مقدسات ننامید که اگر این باب شود از فردا میرن کتب بزرگان شیعه را استوری میکنند و ما باید یکی یکی بزرگان خودمون توهین کننده به مقدسات معرفی و اعلام برائت کنیم.
📌 من امیدوارم اظهارات آقایان شیخ جعفر تبریزی و علوی تهرانی از روی بی اطلاعی از تُراث شیعه باشد وگرنه یا حمله جناحی کردند و اگر جناحی هم نیستند یک عده که جناحی هستند این عزیزان را چماق دعواهای سیاسی خود با رائفی پور کردند.
📌 این آقایان چرا وقتی فرهاد ظریف و علی کریمی که آنها هم فالور دارند و توهین صریح به مقدسات کردند غیرتی نشدند؟! چرا روزگاری که حسن روحانی تاریخ عاشورا را تحریف کرد صدایی از شما بلند نشد؟ چرا یکبار از کشف حجاب گلایه نمیکنید؟! چرا سوزاندان قرآن را که چند روز پیش اتفاق افتاد را محکوم نکردید؟ چرا وقتی یک انقلابی کاری میکنه شما غیرتی میشید؟
📌 دوباره تاکید میکنم آقای رائفی پور صلاحیت ورود به چنین مباحثی را ندارند ولی شما هم بخاطر سکوت در مقابل توهین های مکرر به مقدسات در فتنه اخیر تا اطلاع ثانوی صلاحیت غیرتی شدن را ندارید. یاعلی
هدایت شده از منبر اینترنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر : لیلهالرغائب / چرا دعامون مستجاب نمیشه؟
سایر کلیپ ها در آپارات :
http://aparat.com/cmenbar
@cmenbar
هدایت شده از حق پیروزاست🇵🇸🇮🇷
22.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ببینید وبیندیشید
تاریخ تکرار میشود باید ببینیم ما کجای کاریم وچطور امتحان پس میدهیم؟
آیافتنه اکبر در پیش است❗️❗️
هدایت شده از Reza
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برندهی شب آرزوها باش!
🎥استاد شجاعی
👌یه آرزو هست که اگه برآورده بشه،
یه دعا هست که اگه اجابت بشه،
یه اتفاق هست که اگه #لیله_الرغائب، شب چینش رغبتها،
توی دل ما بیفته،
نه تنها خودمون به سعادت دنیا و آخرت میرسیم، بقیه هم میرسند!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#امام_زمان
╆━━━┅🍂═┅┅──┄
👉 @yar313313 🌼🌼
╆━━━┅🍂═┅┅──┄
هدایت شده از s d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قرار شب جمعه مون
💚 سلام آقا امین دین و دنیامی
💔 شب آرزوها همین آرزومه…
💚ببینم ضریح حسین روبرومه…😭
#لیله_الرغائب
#شب_جمعه
#ماه_رجب
➖➖➖➖➖➖➖➖
💌 @qorunstory110
هدایت شده از یالثاراتالحسین🌷
نه اشتباه نکردید
تصویر مربوط به ترکیه نیست تبریز خودمان است!
#زن_کالا_نیست
به کجا چنین شتابان ❓❓😔
@fatemiyoon110
هدایت شده از یالثاراتالحسین🌷
این نادان را ببینید چگونه به شهدای پرافتخار و غیور ارتش توهین میکند... طبیعی است او منطق نبرد عاشورایی و مقاومت تا سر حد شهادت را نمیفهمد.
مستند رو در رو با شیطان۱ را ببینید تا متوجه شوید چگونه دریادلان ایران در دهه ۶۰، آمریکا، انگلیس و شوروی را در خلیج فارس مات کردند.
💬 محسن مقصودی
@fatemiyoon110
هدایت شده از یالثاراتالحسین🌷
⁉️نمیدونم این وزارت گردشگریه یا وزارت استحاله فرهنگی ...
اون از مشایی و بقایی اینم از ضرغامی ...
عزیزان امنیتی یک دوری بزنین تو این وزارت شاید دست پر برگردین ...
@fatemiyoon110
هدایت شده از Mohammad S
چرا اصلاحات ارضی باعث کاهش ضریب امنیت غذایی در ایران شد؟
در مدت اجرای اصلاحات ارضی دولت حدود 1/2 میلیارد دلار به بخش کشاورزی اختصاص داد. دولت تلاش میکرد این بودجه را در زمینه احیای اراضی و پرداخت یارانه برای استفاده از تراکتور، کود شیمیایی و از بین بردن آفتهای زارعی هزینه کند. در سالهای 1342 تا 1356 با اجرای طرحهای آبیاری بیش از 240 هزار هکتار زمین به زیر کشت رفت، شماره تراکتورها از سههزار به پنجاههزار دستگاه رسید. آمارها نشان میدهد که در مدت اجرای اصلاحات ارضی، 7640 شرکت بزرگ زارعی به تقلید از آمریکا شکل گرفت. وام پرداختی به کشاورزان نیز شتابی بیسابقه به خود گرفت و جمعا به 2/2 میلیون فقره وام به ارزش 11/1 میلیارد ریال رسید. این عملکرد در مقایسه با عملکرد بانک کشاورزی در تمام سی سال قبل، از نظر تعداد 4/7 برابر و از نظر مبلغ 37 درصد افزایش نشان میداد.
بعد از اجرای اصلاحات ارضی، دولت مدعی شد که تولید محصولات کشاورزی 100 درصد رشد داشته است، اما برآوردهای کارشناسان مستقل اعداد دیگری را نشان میداد. براین اساس گراهام، نرخ رشد را 2 درصد، کدی،2 تا 2/5 درصد، کاتوزیان 2 تا 3 درصد، سیفالهی 3 درصد دانستهاند. اگر این ارقام را با نرخ رشد 3 درصدی جمعیت مقایسه کنیم، متوجه میشویم که نرخ رشد تولیدات کشاورزی از نرخ رشد جمعیت بعد از اصلاحات ارضی عقب افتاد. در این زمان با وجود نرخ رشد حدود 3 درصد تولیدات کشاورزی، نرخ رشد مصرف سالانه 12 درصد بود. پیشی گرفتن نرخ رشد مصرف از تولید محصولات کشاورزی باعث شد کشور برای تأمین امنیت غذایی به واردات متکی شود. در سالهای 1352 تا 1356 حدود 5/5 میلیارد دلار ارز فقط بابت واردات مواد غذایی هزینه شد.
این سؤال بهوجود میآید که چرا اصلاحات ارضی با وجود هزینههای مالی زیادی که برای اجرایش شد به چنین نتایجی منجر شد؟ آمار نشان میدهد از مجموع 2 میلیون و 800 هزار خانوار روستایی، که در مدت اصلاحات ارضی صاحب زمین شدند، زمین دریافتی یکمیلیون و 850 هزار خانوار (65 درصد) کمتر از حداقل میزان لازم برای یک زندگی مناسب در اکثر مناطق بود. این مسئله باعث شد تا بعد از اصلاحات ارضی کشاورزان زیادی به دلیل کاهش درآمد از روستاها به شهر مهاجرت کنند.
اجرای اصلاحات ارضی سبب شد در دهههای 1340 و 1350 نرخ رشد سالانه تولیدات کشاورزی به دلیل کوچک شدن زمینها کاهش یابد و به 2/5 درصد رسد. با احتساب این عدد میانگین نرخ رشد بازدهی کشاورزی به صفر رسید. در همین دوران شاخص بازدهی زمین در بخش کشاورزی منفی شد؛ مسئلهای که نشان میدهد در عمل، سرمایهگذاری در بخش کشاورزی بعد از اصلاحات ارضی غیراقتصادی شده و امکان تشکیل سرمایه ثابت از این بخش گرفته شده است؛ همچنین در دوران اجرای اصلاحات ارضی، یکی از مواردی که حکومت بر روی آن تبلیغات میکرد، استفاده گسترده از کود شیمیایی و تراکتور در زمینها بود، اما بررسیها نشان میدهد که به دلیل استفاده نادرست نه تنها این مسئله کمکی به افزایش تولید نکرد، بلکه در برخی موارد تولید را کاهش داد.
به دنبال اصلاحات ارضی، بخش زیادی از کشاورزان به امید یافتن شغل به شهرها مهاجرت کردند. در این زمان مهاجرت گسترده روستاییها به شهرها باعث شد سهم اشتغال کشاورزی در کل اشتغال کشور، از 56 درصد در سال 1335 به 46 درصد در سال 1345 سقوط کند. روند مهاجرت به شهرها در دهه 1340 به حدی بود که برای مثال سهم مهاجران به نسبت جمعیت شهر تهران به ۳۳ درصد رسید. این آمار نشان میدهد بخش زیادی از جمعیتی که تا پیش از این تولیدکننده و تأمینکننده محصولات کشاورزی بودند، در اواخر دهه 1340 به مصرفکننده مواد غذایی تبدیل شدند.
بررسی نتایج اصلاحات ارضی نشان میدهد بهرغم تبلیغات رژیم پهلوی مبنی بر افزایش عدالت اجتماعی و سطح رفاه خانوارهای روستایی، نهتنها این مسئله محقق نشد، بلکه شیوه اشتباه اجرای این اصلاحات باعث کاهش درآمد بسیاری از خانوارهای روستایی و مهاجرت آنها به شهرها شد؛ همچنین اصلاحات ارضی در عمل بهجای اینکه به توسعه کشاورزی در کشور کمک کند ایران را به کشوری وابسته به واردات مواد غذایی تبدیل کرد. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که هدف اصلی از اصلاحات ارضی نه بهبود وضعیت کشاورزی کشور، بلکه بسترسازی برای حل شدن ایران در اقتصاد کشورهای سرمایهداری بوده است تا از این طریق آنها بتوانند برای دهها سال به بازار مصرف رو به گسترش ایران دسترسی داشته باشند.
منبع:
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
iichs ir/News-6638/