V110e.mp3
4.79M
شب نامه / پنج سلاحی که ایران را از بمب اتمی بی نیاز ساخته است / ایرانی ها با این پنج سلاح می توانند قدرت اول غرب آسیا بمانند / جالب است بدانید که اسمِ موشک های ایران به عنوان سلاح اول و دومی که ذکر نشده است .../ گزارشی از یک اندیشکده آمریکایی در خصوص آنچه زیر پوست ایران میگذرد .../ قسمت 386
@iran_onlin_ir
⭕️ نخرید، نخورید و مصرف نکنید! / بخش اول
♨️ وطن امروز نوشت: گرانی کالاهای اساسی و مصرفی مردم در طول سالهای ریاست جمهوری حسن روحانی تبدیل به یک رویه ثابت شده و مردم اساسا اگر روزی بیدار شوند و خبری از گرانی یا کمیابی یک کالا نشنوند متعجب میشوند. روزی مرغ و گوشت و کره تبدیل به کالای لوکس میشود و روزی دیگر خودروهای داخلی و مسکن تبدیل به آرزویی دستنیافتنی میشود.
🔻با وجود اینکه دولتمردان در رویه و سیاستگذاریهای اقتصادی هیچگونه هماهنگیای با یکدیگر ندارند و بارها شاهد نقض آنها توسط یکدیگر در رسانهها بودهایم اما در برابر نقد ناشی از این نابسامانیها به طور محیرالعقولی به اتحاد رسیده و راهحل را یک چیز میدانند: «نخرید، نخورید و مصرف نکنید». این نحوه پاسخگویی در برابر انتقادات مربوط به امروز و دیروز نیست و طی 7 سال گذشته همواره تکرار شده است. در ادبیات دولتیها عامل اصلی تمام مشکلات موجود کشور خود مردم هستند! یعنی اگر مردم مصرف خود را مدیریت کنند دیگر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
🔴 فارغ از الزام و ضروری بودن اصلاح الگوی مصرف توسط مردم اما سوالی که مطرح میشود این است که پس وظیفه دولتمردان در این شرایط چیست؟ با فرض اینکه احتیاج به الگوی مصرف در برخی بخشهای اقتصادی وجود دارد، چرا دایره این مشکلات و نارساییها هر روز بزرگتر و بزرگتر میشود؟ حد یقف پایان نارساییهای اقتصادی کجاست؟ مردم تا چه میزان باید به توصیه دولتیها عمل کنند که روی شرایط باثبات اقتصادی را ببینند؟
💢 جالب اینجاست که همواره پس از این توصیههای راهگشا و ایضا عمل کردن مردم به آنها نهتنها مشکل حل نمیشود، بلکه رفتهرفته تبدیل به بحرانهایی با کلافهای بازنشدنی میشود. تجربه نشان داده این ادبیات بیشتر بهانه و سنگری است در برابر ناکارآمدی و در مقابل پاسخگویی به مشکلات؛ و آن را میتوان در گزاره بیصداقتی با مردم هم تعریف کرد، زیرا مسؤولان بیش از هر شخص دیگری آگاه به ریشه و علل بروز این نارساییها هستند و انداختن تقصیر بر گردن مردم از اساس آدرسی غلط است.
🔻نقطه تلخ و ضرررسان این تفکر اینجاست که دولتمردان با چنین بهانههایی نمیخواهند ناکارآمدی و اشتباه خود را بپذیرند، نباید فراموش کنیم که اساسا گام اول برای اصلاح، اصل پذیرش اشتباه است؛ اتفاقی که طی این چند سال اینطور که پیداست رخ نداده است. تا مادامی که مسؤولان ادبیات و تفکر خود را در برابر مشکلات اقتصادی عوض نکنند نباید انتظار تغییرات گسترده را در کشور داشت. اخیرا یکی از مسؤولان صنعت برق هم در برابر خاموشیهای گسترده در پایتخت گفته با صرفهجویی از بحران عبور میکنیم.
🔸 خودرو نخرید!
🔻در روزهایی که قیمت خودروهای داخلی سر به فلک کشیده بود و خودروسازها هم به تعهدات خود عمل نمیکردند، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ذیل وزارت دادگستری به مردم پیشنهاد داد خودرو نخرند تا قیمت آن کاهش یابد؛ اتفاقی که حتی با نخریدن مردم رخ نداد و قیمت خودرو افزایش هم یافت.
@iran_onlin_ir
⭕️ نخرید، نخورید و مصرف نکنید! / بخش دوم
🔹 خانه نخرید!
🔴 دولت تدبیر و امید که مردادماه سال ۱۳۹۲ رسما سکان قوه مجریه کشور را در اختیار گرفت، وعدههای بسیاری را برای خانهدار کردن مردم داد اما این وعدهها یا اجرایی نشد یا اگر هم به مرحله اجرا رسید به صورت نصف و نیمه اجرایی شد. در این میان محمد اسلامی، وزیر راهوشهرسازی یکی از کسانی است که از زمان تصدی این پست بارها و بارها یک جمله را گفته و هر از چند گاهی در محافل عمومی در پاسخ به سوالات رسانهها درباره گرانی مسکن بهترین راهکار را نخریدن خانه عنوان میکند.
💢 او نخستینبار ۱۵ تیر ۹۸ در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: تلاطم امروز بازار مسکن مربوط به بخش مسکن نیست، بلکه ناشی از سوداگری و دلالی است که مثل یک آفت بزرگ، به جان مملکت افتاده و به زندگی مردم در همه بخشها آسیب میرساند. به تبع این آسیب کلان، بخش مسکن هم امروز به این آفت مبتلا شده و نکته مهم این است که مردم باید متناسب با وضع موجود احتیاط کرده و خرید نکنند تا شرایط آرام شود و در وضعیت هیجانی تصمیم نگیرند. دومین بار که وزیر راهوشهرسازی توصیه به نخریدن مسکن کرد به ۱۷ خرداد ۹۹ بازمیگردد. وی آن زمان گفت: تعدادی از متقاضیان تمایل دارند مستأجر باشند و این در شرایطی است که ما تعیین نمیکنیم، چون تعیین قیمت بازار مسکن دست دولت نیست و تا زمانی که نوسان و تحولات قیمتی در بازار ارز وجود داشته باشد، شرایط اینگونه خواهد بود.
⭕️ بازار مسکن هم همانند سایر کالاها از بازار ارز تأثیر میگیرد و این خود مردم هستند که باید مانع افزایش و ایجاد حباب قیمتی شوند. زمانی که قیمت یک کالا گران میشود، مردم نباید خریداری کنند تا ارزان شود و این تنها راه مقابله با گرانی کالاست. بهترین راهکار برای ترکیدن حبابهای قیمتی در بازار مسکن و کاهش قیمت، خریداری نکردن مردم است. محمد اسلامی شهریور ماه ۹۹ هم برای سومین مرتبه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه همچنان توصیه نخریدن خانه را به مردم دارد یا خیر، گفت: آن زمان بازار مسکن ملتهب بود و هنوز هم ملتهب است و هیچ قیمتی در بازار واقعی نیست.
🔸 میوه نخرید!
♨️ در نمونهای مشابه، خردادماه امسال رئیس سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرفکنندگان گفت: میوههای موجود در بازار نوبرانه است و توصیه میکنیم مردم آنها را نخرند. عباس تابش افزود: هیچ وقت معیاری نبوده تا سازمان حمایت برای قیمت میوههای نوبرانه وارد شود. وی اضافه کرد: توصیه هم به خودم و هم به مردم این است که اجازه دهند نوبرانگی محصول بیفتد تا قیمتها متعادل شود، بعد استفاده کنند.
🔹 دلار نخرید!
🔴 بازار ارز هم یکی دیگر از بازارهای ملتهب بود که راهکار دولتمردان برای آن هم نخریدن بود!
برای مثال عبدالناصر همتی دیماه سال گذشته از مردم خواست ارز از بازار آزاد تهیه نکنند و البته پیشبینی کرده بود قیمت ارز کاهش خواهد یافت؛ اتفاقی که رخ نداد و قیمت دلار در ماههای گذشته به بیش از 30 هزار تومان هم رسید.
@iran_onlin_ir
💢آمریکا تحریمهایی جدیدی علیه ایران وضع کرد
♦️وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهای جدیدی علیه سه شخص و ۱۶ نهاد در ارتباط با ایران وضع کرد.
♦️در فهرست تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا علیه ایران نام «ابو فدک المحمداوی» جانشین ابومهدی المهندس نیز دیده میشود.
[ کانال جوانان انقلابی ]
@naslechaharome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جزئیات تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام در ایام شهادت حضرت فاطمه(س)
[ کانال جوانان انقلابی ]
@naslechaharome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مراسم تکریم و استقبال از پیکر 40 شهید گمنام تازه تفحص شده در استان ایلام؛
♦️پیکر مطهر این شهدای گمنام در دو ماه گذشته در مناطق قلاویزان و چنگوله شهرستان مهران تفحص شده بود.
[ کانال جوانان انقلابی ]
@naslechaharome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 یک اعتراف بزرگ از جانب روحانی: نوسان قیمت دلار حاصل «تصمیم» است، نه «تحریم»
🔺رئیس جمهور گفت «تصمیم ما این است که سال آینده قیمت دلار را پایین بیاوریم»، تصریح این جمله اشاره به این گزاره قدیمی در اذهان مردم دارد که «بالا و پایین شدن قیمت دلار دست خودشان است و ربطی به تحریم ندارد»
🔺اگر کاهش قیمت ارز به تصمیم دولت منوط است که ظاهرا این گونه است، ای کاش این تصمیم زودتر از اینها گرفته میشد و مهمتر از آن، ای کاش اصلا تصمیم به افزایش نرخ ارز گرفته نمیشد و ای کاش این تصمیمها سیاسی و انتخاباتی نباشد و در راستای تامین منافع مردم باشد.
[ کانال جوانان انقلابی ]
@naslechaharome
آقای صدا و سیما که بدون آنکه منبع خبرت را اعلام کنی، خبری منتشر میکنی که هیچ طرفی در محور مقاومت حاضر به تایید آن نیست، چرا خبر را این شکلی میزنی؟ ناسلامتی شما که قرار بود مظهر و مرکز انتشار خبرهای درست و صحیح باشید این ۵۷ کشته را دقیقاً از کدام منبع آوردهای؟
دیدبان حقوق بشر انگلیسی سوریه مستقر در لندن تنها طرفی بود که این خبر را اعلام و ادعای کشته شدن ۵۷ نفر در حملات دیشب را مخابره کرده است. اگر این بابا راست میگوید پس آقایان هم خبر را تایید کنند تا ما در برابر مخاطبان دچار مشکل نشویم... مخاطب بیچاره شده است، از یک طرف منابع میدانی ما یک حرف میزنند از طرف دیگر منابع رسمی چیز دیگری میگویند... آن طرفتر منابع غیر رسمی چقدر پیاز داغ ماجرا را زیاد می کنند که بوی آن تا هفت خانه آنورتر میرود.
عدد ۵۷ آنقدر بزرگ است که به هیچ عنوان نمیشود آن را مخفی کرد یا دست به ماستمالی آن زد... با این حال اگر این عدد اعلامی و ادعایی که تنها صدا و سیما و دیدهبان حقوق بشر انگلیسی تروریستهای سوری آن را اعلام کردند راست باشد پس وای به حال خیلیها...
منبع: اخبار سوریه
✅با رصد24 بهروز باش 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
آقای تختروانچی این واقعیت را به آقای نوبخت بگو(خبر ویژه)
یک روزنامه اقتصادی، از عضو تیم مذاکرهکننده برجام خواست واقعیتها را به رئیس سازمان برنامه و بودجه اطلاع دهد تا از بودجهنویسیهای غیرواقعی پرهیز کند.
در حالی که سازمان متبوع آقای نوبخت، پیشبینی فروش دوبرابر نفت در سال آینده را در لایحه بودجه کرده، روزنامه جهان صنعت نوشت: آقای تختروانچی نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد شاید بیشتر از همه دیپلماتهای ایرانی و حتی وزیران و اعضای کابینه با تحولات و رویکردها در آمریکا نسبت به ایران آشنا باشد زیرا او در جایی فعالیت میکند که مرکز گفت و شنودهای تغییرات سیاسی در آمریکاست.
این دیپلمات بلندپایه به تازگی گفته «دولتهای مختلف در آمریکا، چه دموکرات چه جمهوریخواه، سیاستهای بینالمللیشان تفاوت چندانی با هم ندارد. بهطور مثال استفاده از ابزار تحریم علیه ایران در دولتهای مختلف آمریکا، هم دموکرات و هم جمهوریخواه تداوم داشته است. آمریکا در طول سالهای اخیر از ابزار تحریم استفاده کرده و این را ابزاری میداند که فکر میکند میتواند از آن برای امتیازگیری استفاده کند و به این روند نیز ادامه خواهد داد. به نظر میرسد دولت بایدن هم همین رویکرد را ادامه خواهد داد. بنابراین اینکه بگوییم دولت جدید از ابزار تحریم دست میکشد، شاید قرین واقعیت نباشد.»
با خواندن این داوری دیپلمات ایرانی این پرسش پیش میآید که آیا در زمان بودجهبندی سال ۱۴۰۰ از سوی آقای نوبخت و همکارانش در سازمان برنامه و بودجه تحلیل وی را میدانستند یا نه؟ اگر مدیران ارشد سازمان بودجهریزی کشور از این تحلیل اطلاع داشتند و همچنان بر صادرات 2/3 میلیون بشکه نفت در روز که به معنای حذف تحریمهاست درآمدهای ناشی از این صادرات را در دستور کار قرار دادند که بسیار رفتار تقلیلگرایانهای است. چگونه است که وزیر امور خارجه، تحلیل و داوری آقای تختروانچی را به دولت و به رییس سازمان برنامه و بودجه اطلاع نداده است؟
میشود حدس زد که مدیران سازمان برنامه و بودجه تحلیل دیگری از جای دیگری داشتهاند.
در این صورت باید دید منبع تحلیل سازمان برنامه کیست یا کدام دستگاه است که آنها را به این نتیجه رسانده که میتوانند روزی 2/3 میلیون بشکه در روز نفت صادر کنند. به نظر میرسد حالا که مجلس میزان صادرات نفت را ۸۰۰ هزار بشکه کاهش داده و آن را به 1/5 بشکه رسانده، باز هم با تحلیل تختروانچی سازگاری ندارد.
ساختن بنای درآمدهای ریالی بودجه بر اساس تحلیلهای غیرواقعی از تحولات سیاست خارجی و نیز دل بستن به اینکه بایدن میآید و تحریمها برداشته میشود، برای کشور دردسرساز خواهد بود. مجلس و کمیسیون تلفیق و نیز سازمان برنامه و بودجه باید تحلیلهای مشابه تحلیل تختروانچی و نیز شرایط سیاست داخلی و تعارض طیفهای درونگروهی سیاسی ایران نسبت به دولت تازه آمریکا را بگنجانند. اگر به تحلیل جامعی درباره مناسبات ایران و آمریکا نرسیم و بودجه را خوشخیالانه ببندیم روزگارمان روشن نخواهد بود.
منبع: کیهان
✅با رصد24 بهروز باش 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
باسلام و عرض تسلیت ایام فاطمیه خدمت استاد طاهرزاده
با توجه به راهنمایی رهبر معظم انقلاب برای غلبه ی نرم افزاری بر هیمنه ی استکبار ، در این زمینه حضرتعالی چه پیشنهادی دارید؟
با سلام: موضوع مبارزهی منفی و حرکت نرمافزاری، امری است که متفکران جهان بهخصوص جناب تولستوی و مهاتماگاندی در مورد آن فکر کردند و راه حلهایی برای رفع هیمنهی جهان استکباری داشتهاند و در همین رابطه میتوان حضرت امام را نیز متفکر این امر دانست. به همین جهت با موضوع تظاهرات و جهتدادن به روحیهی مردم در نفیِ نظام شاهنشاهی موفقیت بزرگ پیروزی انقلاب را به جامعهی بشری عطا فرمود. و اساساً حاصل حضور مردمیِ چشمگیر در رجوع به شخصیت حاج قاسم در سال گذشته، یک حرکت نرمافزاری بود و در چنین افقی ما توانستیم آمریکای ابرقدرت را به آمریکای شکستخورده تبدیل کنیم. همهی تلاش آن است که چنین فکر و فرهنگی را تا آنجا که میتوانیم، نهادینه کرده و تعریفِ درستی از آن پیدا کنیم تا گرفتار افراط و تفریط نگردیم. جناب مهاتماگاندی نمونهای از نحوهی حرکت نرمافزاری است که با تدبّر به سخنان ایشان، ما بهتر میتوانیم در شرایطی که هستیم و بهخصوص با گشودهشدن فضای مجازی به این موضوع فکر کنیم. به نظر بنده باید کاملاً نظر گاندی را خواند، ولی سریعاً نتیجه نگرفت. به میدانی فکر کرد که در این تاریخ و با عوامل زیاد و در بستر انقلاب اسلامی در مقابل ما سوسو میزند. به امید آنکه حقیقتی از جنس خاصّ حرکت نرمافزاری به ظهور آید و تصور بنده از صحبت رهبر معظم انقلاب، نظر به یک راهکار است که برای آن باید جوانب مختلفی بررسی شود. مهاتماگاندی باجناب تولستوی نامه نگاری هایی در رابطه با عدم خشونت دارند که در جای خود قابل توجه است. به هر حال کاری است که باید شروع میشد بدون آنکه انتهای آن به طور تفصیل مشخص باشد. گمشدهای است که فعلاً گمشده است.
✅با رصد24 بهروز باش 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
امیرالمؤمنین عليه السلام:
وقتى با گناهان خود راه را بر دعايت بسته اى، تأخير در اجابت آن را دير مشمار
لا تَستَبطِئْ إجابَةَ دُعائكَ و قد سَدَدتَ طريقَهُ بِالذُّنوبِ
غررالحكم حدیث10329
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
🔴امام خمینی(ره)
♦️ما همه مکلفیم به تکلیف الهی اسلامی٬که با هم این نهضت را حفظ کنیم.و این قدرت الهی را نگذاریم تشتت پیدا بکند و دست آنهائی که می خواهند بین ما تفرقه بیندازند قطع کنیم.ما همه مؤظفیم به حسب احکام اسلامی که فتنه گران را از کشور خودمان برانیم و آنها را در بین صفوف خودمان راه ندهیم.
1358/2/1
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh