هدایت شده از بیداری ملت
🔴 مأموریت وزارت اطلاعات برای استرداد مجرمان و جنایتکاران به کشور
بنا به دستور ریاست محترم جمهوری به وزارت اطلاعات، سربازان گمنام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مأمور به پیگیری و بازگرداندن مجرمان و جنایتکارانی شده که علیه جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران مرتکب جنایات شده اند.
به زودی چهره ها و افراد خاصی برای محاکمه و مجازات به کشور بازگردانده خواهند شد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از فضل الله قمقامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وقتی آرتین سرایداران بعد از یک ماه و نیم دوری، سر مزار پدر و مادر و برادرش میرود
ـــــــــــــــــــــــ
🔴 منتخب مهمترین خبرهای روز در کانال قم ۲۴
https://eitaa.com/joinchat/180224120C44d35e4f36
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
⭕️ حکایت حقیقی عدلیه!
🔹 ایام شهادت شهید بهشتی را هفته قوه قضائیه نامیده اند تا این رکن نظام، رنگ و بوی بهشتی به خود بگیرد!
ضمن تقدیر از خدمات نیروهای مومن و انقلابی این دستگاه ( امثال قاضی صلواتی و....) پرسشهایی تقدیم ریاست این قوه می شود. باشد که با پاسخ به آنها،در معرفی حقایق عدلیه سهیم باشند!
▪️آیا عدلیه در مبارزه با مفسدان اقتصادی و مجازات غارتگران بیت المال موفق بوده و موجب پیشگیری از تکرار این مفاسد شده است؟
▪️موفقیت قوه در مقابله با فساد اداری را چگونه ارزیابی می کنید؟
▪️به عدلیه در برخورد بازدارنده با جرائمی مانند اوباشگری ، سرقت مسلحانه ، سرقتهای سازمان یافته ، زورگیری و سلب امنیت روانی مردم نمره قبولی می دهید؟
▪️در طول مسئولیت شما در قوه ( در ۵ سال اخیر) چند مورد حد و تعزیر شرعی در پرونده های شرب خمر ، سرقت ، روابط نامشروع ، روزه خواری در ملاء عام ، ایجاد خانه های فساد و ...اجرا شده ؟ آیا قوه و مدیران و قضات آن اهتمامی به اجرای حدود شرعی دارند؟ واقعا چند درصد از مرتکبان شرب خمر ، روابط نامشروع ، روزه خواری در ملاء عام و...متحمل مجازاتها و حدود الهی شده اند؟
▪️آیا عدلیه اعتقادی به اجرای حکم شرعی محاربه دارد؟ اگر دارد پس چرا در بسیاری از شهرها و محلات ، عده ای با اسلحه گرم یا قداره و ...مشغول عربده کشی و قدرت نمایی و نابود کردن امنیت جامعه اند؟
▪️ چرا مجرمان حرفه ای از زندان و مجازاتهای تعیین شده توسط دادگاهها نمی ترسند ؟ چرا در این کشور سارقینی وجود دارند که بیش از ۳۰ یا ۴۰ مرتبه در دادگاهها محکوم شده و حتی درون زندان به ارتکاب جرائم و ادامه فعالیتهای مجرمانه خود مشغولند؟
▪️طی ۵ سال اخیر چند زن بی حجاب بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مجازات شده اند؟ آیا می توانید آماری در این باره بدهید؟ آیا قوه و مدیران و قضات آن، این ماده و سایر قوانین مرتبط با حجاب و عفاف را منسوخ و متروک می دانند؟
▪️چند سال دیگر باید منتظر مجازات قاتلین شهید عجمیان باشیم؟ آیا دراویشی که خیابان پاسداران تهران را به صحنه جنگ علیه نظام و اسلام و انسانیت تبدیل کردند به کیفر جنایات خود رسیدند؟ از سرنوشت قاتلین شهید حدادیان چه خبر ؟
▪️آیا قوه خود را متولی رسیدگی به جرائم فضای مجازی می داند؟ اگر می داند پس چرا فضای مجازی کشور به بهشت مجرمان سیاسی ،اخلاقی ، امنیتی و اقتصادی تبدیل شده و مجرمان بدون ترس از شناسایی یا مجازات، مشغول زیر پاگذاردن قانون و ارتکاب علنی جرائم مختلفند؟
اگر قوانین در این حوزه ناکارآمد و ناقصند، پس چرا تاکنون شاهد تنظیم لایحه ای قوی از سوی قوه برای دفاع از حقوق عامه و امنیت ملی در فضای مجازی نبوده ایم؟
▪️چرا بسیاری از مجرمان آشوبهای سال گذشته پس از خروج از زندان با گستاخی افزونتری به تکرار اقدامات مجرمانه خود پرداختند؟ آیا مجازاتهای عدلیه به جای بازدارندگی ، جنبه تشویقی دارند؟
▪️به نظر شما قوه قضائیه در گسترش حملات وحشیانه زنان بی حجاب و قانون شکن به آمرین به معروف، بانوان محجبه و خانواده های شهدا نقشی ندارد؟ به نظر شما اگر اولین مهاجمان کیفر مناسب می دیدند این روند مجرمانه ادامه و گسترش می یافت؟
▪️آیا قوه از وجود امثال طبری پاکسازی شده است؟ آیا می توانید آماری از قضات و کارکنان فاسدی که از قوه کنارگذاشته شده اند منتشر کنید؟
▪️از سرنوشت هتلی که به شکل غیر قانونی در حریم رودخانه جاجرود ساخته شده و قرار بر تخریب آن بود اطلاعی دارید؟
▪️آیا عدلیه بنای محاکمه و حساب کشی از مسئولان ارشد سابق (در خصوص اقدامات و ترک فعلهای منجر به زیان عمومی و آسیب به امنیت ملی) را دارد؟
▪️به نظر شما وظیفه دستگاه قضایی دفاع از حق و اجرای قانون است یا این که مظهر رافت اسلامی نسبت به مجرمان باشد؟ آیا قرار گرفتن اغلب آشوبگران پائیز ۱۴۰۲ در فهرست عفو ، جفای به نظام ، انقلاب و مردم نیست؟
▪️فکر می کنید پاسخهای احتمالی شما به پرسشهای فوق ، افکارعمومی( بویژه وفاداران به اسلام و انقلاب ) را قانع خواهد کرد؟
❇️ راستی چرا تاکنون در یک گفتگوی تلویزیونی برای پاسخ به این پرسشها شرکت نکرده اید؟
@pas_kouchehaie_enghelab
هدایت شده از ولی زاده
💢پویش نذر مردمی خشتهای بهشتی
🔻ویژه ساخت صحن امام محمد باقر علیه السلام در کاظمین
▫️شما هم سهیم باشید، هزینه هر خشت بهشتی: ۱۰هزارتومان
🔘برای شرکت در این پویش، نذورات خود را به شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۱۱۵۳۷۰ نزد بانک سپه واریز نمایید.
◀️ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات قم
🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹
🆔https://eitaa.com/joinchat/865206465Cafebe35a6f
🔺#قم_سرآمد_شهادتوسرافرازی
🔻#قم_شهر_قیامواقامه
هدایت شده از S39 T15
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوند نخواهد کذشت!!
تا الان شنیدهاید که رهبر معظم انقلاب بگویند خدا از فلانی نخواهد گذشت؟!؟
پس مسئله خیلی مهمه که آقا اینجوری صحبت میکنند...
هدایت شده از فضل الله قمقامی
به نام آفریننده قلم
بند٣٢
بیانیه گام دوم
⭕️ وامّا توصیه ها
۶)عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی بادشمن:این هرسه، شاخ هایی ازاصل «عزّت، حکمت، ومصلحت» درروابط بین المللی اندصحنه جهانی، امروزشاهدپدیده هایی است که تحقّق یافته یادرآستانه ی ظهورند:تحرّک جدیدنهضت بیداری اسلامی براساس الگوی مقاومت دربرابر سلطه ی آمریکا وصهیونیسم؛ شکست سیاستهای آمریکا درمنطقه غرب آسیا وزمین گیرشدن همکاران خائن آنها در منطقه ؛ گسترش حضورقدرتمندانه سیاسی جمهوری اسلامی درغرب آسیا وبازتاب وسیع آن درسراسرجهان سلطه.
اینها بخشی ازمظاهر عزّت جمهوری اسلامی است که جز با شجاعت وحکمت مدیران جهادی به دست نمی آمد. سردمداران نظام سلطه نگرانند؛ پیشنهادهای آنهاعموماً شامل فریب وخدعه ودروغ است. امروزملّت ایران علاوه برآمریکای جنایت کار، تعدادی ازدولتهای اروپایی رانیزخدعه گروغیرقابل اعتماد میداند. دولت جمهوری اسلامی باید مرزبندی خودراباانها بادقّت حفظ کند؛ ازارزش های انقلابی وملّی خود، یک گام هم عقب نشینی نکند؛ ازتهدیدهای پوچ آنان نهراسد؛ ودرهمه حال، عزّت کشورو ملّت خودرادرنظرداشته باشد وحکیمانه ومصلحت جویانه والبته ازموضع انقلابی، مشکلات قابل حل خودراباآنان حل کند. درموردآمریکا حلّ هیچ مشکلی متصوّر نیست ومذاکره با آن جز زیان مادّی ومعنوی محصولی نخواهد داشت.
هدایت شده از محمدصادق برهمند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀ماجرای نبش قبر شهید ۱۳ساله بهنام محمدی از زبان یک سرهنگ ارتش.
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا صلوات
🆔@howzeh_hamedan
هدایت شده از کانال جامع سخنرانی اساتید انقلابی
✍️میرزا اسماعیل دولابی (ره) :
▫️بعضی سالها میشد که مزرعهی اصلی ما آفت میخورد و تمام محـصولمان از بین میرفت.
▫️یک قطعه زمین کوچک هم جای دیگـری کاشـته بـودیم، بـه اصـطلاح کنارهکاری، و اصلاًَ آن را به حساب نمیآوردیـم؛ اما همـهی خـرج سـالمان را همـان کنارهکاری تأمین میکرد و جبران همهی خسارت مزرعهی اصلی را هم مینمود.
▫️خوب است مؤمن در کنار عبادات و اعمال واجبش یک #عمـل_مـستحب، هـر چنـد هـم کـه کوچک باشد، به طور خصوصی برای خودش قرار بگـذارد، مثـل دسـتگیـری از یـک خانوادهی فقیر یا سرپرستی یتیم و چه بسا فردای قیامت همین کنارهکاری باعث نجات انسان شود.
📚مصباحالهدی، ص ۲۳۲
🎙کانال جامع سخنرانی های اساتید انقلابی 📚👇
https://eitaa.com/joinchat/713097223C7b3c57cedf
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
هدایت شده از 🇮🇷 ایران نیوز 🇮🇷 اخبار انتخابات خبری فوری جدید کانال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو باقر العلوم هستی
🏴مداحی حسین طاهری به مناسبت شهادت امام محمد باقر علیه السلام
هدایت شده از A Q
مساله پردازی راهبردی برای حجاب.pdf
466.6K
🔰مسالهپردازی راهبردی حجاب و عفاف
🔸۳۰ سرفصل و ۱۸۰ نکته درباره مقوله حجاب و عفاف در جامعه امروز ایران
✍ علیرضا معاف
🔹کلان مساله پیچیده، چندوجهی، چندمنبعی و چند ضلعی حجاب و عفاف، بی شک به یکی از اصلی ترین موضوعات، چالش ها، مشکلات، مستحدثات و مسائل نظام جمهوری اسلامی در ماه های اخیر تبدیل شده است. نگارنده معتقد است ابر مساله و کلان مساله حجاب، عفاف، پوشش و مسائل پیرامونی آن قابل حل و قابل تدبیر است و امکان عبور از این چالش سخت و پیچیده برای نظام اسلامی وجود دارد؛ به شرط آنکه به جامعیت، تضلع، تنوع، تلوّن و تکثرِ موضوع، توجه و تفتن لازم صورت گیرد.
🔹در ادامه ۳۰ سرفصل مختلف در ابعاد متنوع و متکثر مساله حجاب و عفاف مطرح شده و ذیل هر یک از نکات، مبتنی بر آیات قرآن، روایات اهل بیت و اسناد بالادستی نظام و مطالعات معرفت شناختی و مردم شناسانه گزاره های راهبردی و زیرشاخه های عمده هر یک شرح داده شده است.
🔹مساله (Problem) حجاب و عفاف قابل تدبیر و قابل حل است؛ به شرط آنکه برنامه راهبردی و راهکنشی متناسب با پیچیدگی و اضلاع متکثر این مساله طراحی و با جدیت اجرا شود.
📃متن کامل یادداشت را در فایل بالا بخوانید👆
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از محمدصادق برهمند
⚫️🔵 امروز در و دیوار گریه میكنند!
🌕 آقای مجاهدی از نزدیکان شیخ جعفر آقا مجتهدی می فرمودند :
🔺 روزی در باغ آقای علیزاده واقع در پشت ایستگاه راه آهن مشهد، به خدمت آقای مجتهدی شرفیاب شدم. آن روز حال بكاء شدیدی داشتند و لحظهای از گریستن باز نمیماندند.
گریه های بیاختیار ایشان را بارها دیده بودم و برای من چندان تازگی نداشت، ولی چیزی كه فكر مرا به سختی به خود مشغول میكرد استمرار این حالت گریه در آن روز بود.
🔹 در آن حالت استثنایی، نمیتوانستم علت گریههای پی در پی را از ایشان سئوال كنم، و آن ولیّ خدا را از حال خود منصرف سازم. ساعتی به همین منوال گذشت بی آن كه حرفی در میان ما رد و بدل شود.
🔺همین كه ایشان برای چند لحظهای از گریستن باز ماندند، فرصت را غنیمت شمرده، پرسیدم:
🔹 علت این گریههای مستمر و بیاختیار شما چیست؟!
فرمودند: آقاجان! روز عجیبی است! امروز در و دیوار گریه میكند! آسمان گریه میكند! زمین گریه میكند! این درختان باغ گریه میكنند! از آسمان و زمین غم می بارد! آیا اگر شما این صحنهها را میدیدید ساكت مینشستید؟!
من بی اختیار گریه میكنم و علت آن را به درستی نمیدانم، و بعد از چند لحظهای درنگ گفتند:
امروز شاید روز شهادت یكی از ائمه اطهار(ع ) باشد، قراین از این امر حكایت دارد!
🔹 کمی گذشت و یكی از روحانیون به دیدن آقای مجتهدی آمد، از ایشان پرسیدم:
⚫️ آیا امروز، روز شهادت است؟!
گفتند: به روایتی امروز، روز شهادت حضرت #امام_محمد_باقر (علیه السلام) است!
🔺 هنگامی كه آقای مجتهدی سخن آن مرد روحانی را شنیدند، به سختی منقلب شدند و در حالی كه به شدت میگریستند گفتند:
قربان مظلومیشان بروم، این گریههای بیاختیار كه بیجهت نیست! آقا امام محمد باقر (علیه السلام) در كودكی در كربلا حضور داشتند و روز عاشورا صحنههای شهادت را یكی پس از دیگری به چشم خود دیدهاند، و تا آخر عمر برای مظلومیت جدشان حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) گریه كردهاند، این گریههای امروز اثر همان گریههاست و مسلماً امروز، روز شهادت آن بزرگوار است نه روز دیگر.
📚 منبع: کتاب در محضر لاهوتیان
هدایت شده از نورِعشق
🎋بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت مظلومانه آقا امام محمدباقر علیه السلام را تسلیت می گوییم.
🖤یا بقیة الله ! اعظم الله اجورکم🖤
هدیه به روح مطهر و منور و مقدس سید حسنی و حسینی،امام محمدباقر علیه السلام و جهت تسلای دل اندوهناک امام زمان علیه السلام و عجل الله تعالی فرجه الشریف،🌹صلوات🌹
هدایت شده از امیرحسن غیاثی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دعای یکپارچه حجاج بحرینی برای سلامتی حضرت ولیعصر (عجلالله فرجه) در سعی صفا و مروه
💠 دلیل عجیب دستگیری روحانی بحرینی در عربستان!
🔻 ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین: حجت الاسلام شیخ جمیل الباقری از روحانیون بحرینی در اثنای ادای مناسک حج توسط رژیم آلسعود دستگیر شد.
🔹دلیل دستگیری وی، انتشار کلیپی است که نشان میدهد او در حال خواندن دعای فرج در مسجد الحرام است.
🔹 پ.ن: فقط کسانی که از ظهور می هراسند و منافعشان را در خطر میبینند حتی خواندن دعای فرج امام زمان را ممنوع میکنند.
✅ #به_اشتراک_بگذارید
#استاد_رائفی_پور | حتماعضوشوید👇
🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
هدایت شده از تدبیر نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کامل تبیین «اتحاد امامت و امارت» در جمع دانشگاهیان پردیسان به همراه پرسش و پاسخ، دانشگاه آزاد اسلامی قم، 1398/3/27
#قسمت_دوم
👈این جلسه رو از دست ندید
هدایت شده از تدبیر نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کامل تبیین «اتحاد امامت و امارت» در جمع دانشگاهیان پردیسان به همراه پرسش و پاسخ، دانشگاه آزاد اسلامی قم، 1398/3/27
#قسمت_سوم
👈این جلسه رو از دست ندید
هدایت شده از مدیریت در اسلام
▪️۱۴ وظیفه مهم #آموزشیار محله
۱. افزایش بهرهوری در نظام تعلیم و تربیت محلی
۲. ارتقاء سطح تحصیلی و معرفت و بصیرتافزایی دانش آموزان
۳. واکاوی راهکارهای عملی ارتباط خانه و مدرسه با مسجد با توجه به مزیت مطلق فرهنگی اجتماعی مساجد در جوامع اسلامی و نقش برکت و هدایتگری آن به مصداق آیه «إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِي بِبَكَّةَ مُبَارَكًا وَهُدًى لِلْعَالَمِينَ»
۴. شناسایی دانشآموزان بازمانده از تحصیل و افزایش انگیزش نسبت به فراگیری علم و دانش و مهارت آموزی
۵. تبیین همکاری های متقابل مردم (اعم از اولیا خیرین، تشکل های مردمنهاد از جمله گروههای جهادی وبسیج محلات واقشار و عموم شهروندان) و مسئولین در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
۶. غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزان خصوصا در تعطیلات تابستان
۷. جهاد تبیین و پاسخگویی به شبهات دانش آموزان و اولیا خصوصا در رابطه با مسائل جاری از جمله بحث مقابله با هنجارشکنی حجاب و عفاف
۸. تحکیم پیوند اولیا و مربیان در سطح محلات
۹. توانمند سازی اولیا در زمینه فرزندپروری، جوانسازی جمعیت و بومی سازی سیاست های کلان کشور در سطح محلات از طریق آموزش و بکارگیری اولیا
۱۰. تقویت پیوند دانش آموزان با امام محله در راستای تحکیم پیوند امام و امت در جامعه اسلامی با توجه به سه شاخصه اصلی (مسجد محوری، امام محوری و محله محوری الگوی اتحاد امامت و امارت)
۱۱. ارائۀ خدمات مشاورهای به دانش آموزان و اولیا، خصوصا مشاوره تحصیلی در راستای توزیع متوازن رشته های تحصیلی و انتخاب رشته بر اساس استعداد و رغبت دانش آموزان که نقش مهمی در پیشرفت دانش آموزان و پیشگیری از افت تحصیل خواهد داشت
۱۲. اهمیت انتخاب، حضور و نقشآفرینی نمایندگان فعال و توانمند اولیای دانش آموزان در بسترهای قانونی موجود از جمله شورای آموزش و پرورش، شورای انجمن اولیا و مربیان و.... در الگوی مدیریت اسلامی «اتحاد امامت و امارت»
۱۳. انتقال پیشنهادهای کارشناسی شده به شورای خیرین آموزش و پرورش با توجه به نیازها، کمبودها و مشکلات و تهیه چشمانداز محلات توسط محلهیاران و رابطین در راستای بهینهسازی مشارکت خیرین
۱۴. پیگیری مشکلات رفاهی فرهنگیان شاغل و بازنشسته در سطح محله، شهر و منطقه
✍ملوک امینی نژاد
@madineyefazele
هدایت شده از خانواده وتربیت فرزندان
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮
@khanvadtarbiat
╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯
🙋🏻♀️پست۴. پرسش و پاسخ پیرامون "استقلال طلبی" نوجوان (از بسته ۸۰) ⬇️
🌸🍃🌼🍃🌷🍃🌻🍃🌺
❓ سؤال:
با نوجوان هفده ساله ای که قصد دارد به صورت مستقل و جدا از خانواده زندگی کند، چگونه باید برخورد کرد؟
جواب:
✍🏻 "استاد تراشیون"
دورهی نوجوانی، برزخِ بین کودکی و جوانی میباشد؛ در این دوره بچّه ها گرایش به جوانی پیدا میکنند و دوست دارند که استقلال داشته باشند.
تمایل کودکان برای مستقل شدن دلایل مختلفی دارد:
❌ عدم آرامش روحی و روانی در خانواده
❌ مشکلات مالی و اقتصادی
❌ پر توقّع بودن فرزندان
والدین باید در برخورد با نوجوانی که تمایل به مستقل شدن دارد، به نکات زیر توجّه کنند:👇🏻
1️⃣ "ایجاد محیط آرام"
برای جلوگیری از بروز این احساس زود هنگام، والدین باید محیطی آرام در خانه ایجاد کنند.
پدر خانواده باید با حفظ ضعف های اقتصادی و مطرح نکردن مشکلات مالی، اقتدار خود را در چشم فرزند نوجوانش از بین نبرد.
2️⃣ "برآورده نکردن خواسته های غیر منطقی"
والدین باید از زمان کودکی با برآورده نکردن نیازهای کاذب بچّه ها و ایجاد محرومیّت هایی که منجر به بی شخصیّت کردن کودک و آسیب روحی برای او نشود، آنها را کم توقّع بار آورند.
3️⃣ "مسئولیت دادن"
اسلام در هفت سال سوّم، بچّه ها را به وزیر تشبیه کرده است. مادر در این سن باید برای فرزندِش مشغله ایجاد کند؛ زیرا مشغله ی فکری و جسمی توقّعات و نیازهای نوجوان را کاهش میدهد؛ البته برای جلوگیری از مقاومت نشان دادن بچّه ها، باید ایجاد مسئولیت ها نامحسوس و تدریجی باشد.
4️⃣ "استدلال خواستن"
والدین باید در برابر خواسته های بچّه ها از آنان استدلال بخواهند؛
البته نحوه ی بیان این موضوع از طرف والدین باید به گونه ای باشد که باعث لجاجت بچّه نشود.
5️⃣ "گذاشتن پیش شرط"
پدر و مادر باید برای برآورده کردنِ نیازهای فرزندشان، پیش شرط هایی بگذارند.
والدین با این کار ↕️
▫️ برای خود زمان میخرند تا در مورد درخواست های فرزندشان تصمیم صحیحی بگیرند؛
▫️ همچنین به نوجوان فرصت میدهند تا در مورد واقعی یا کاذب بودنِ این نیاز کمی فکر کند.
▫️ و در صورت هیجانی بودنِ این نیاز، با گذشت زمان پشیمان شود.
🌹منتظر بسته های بعدی ما باشید.🌹
❥࿐ུ💕࿐═┅─
هدایت شده از مدیریت در اسلام
▪️مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر در محله به عهدۀ کیست؟
تولید، توزیع و مصرف مخدرات مانند دیگر معضلات اجتماعی دارای ابعاد گوناگونی است که هر یک از این ابعاد به یکی از #یاران_محله تفویض میشود.
بعد #امنیتی و انتظامی موضوع که شامل مقابله با تولید، توزیع و خرید و فروش مواد مخدر است به عهدۀ فرماندۀ بسیج، معاون عملیات او و همچنین #پلیسیار محله است. پلیسیار به علت سکونت در محل و ارتباط با همسایگان و مخبرهایی که مرتبط با او هستند به راحتی میتواند شبکه تولید، توزیع و مصرف مواد مخدر در محله را کشف کند. همچنین همکاری و تعامل پلیسیاران محلات مختلف میتواند این معضل را در یک ناحیه (متشکل از چند محله) و یک منطقه (متشکل از چند ناحیه) از بین ببرد.
بعد #فرهنگی مبارزه با مواد مخدر که شامل آگاهیبخشی به نوجوانان و جوانان از سنین پایین، آگاهسازی مردم نسبت به مواد مخدر و آثار و تبعات آن و بیان ابعاد شرعی مسئلۀ اعتیاد است به عهده #فرهنگیار است.
بعد بهداشتی و #درمانی آن که شامل ترک دادن مصرفکنندگان و مبتلایان به اعتیاد از طریق ارتباط با نهادهای مسئول و کمپهای ترک اعتیاد است به عهدۀ #سلامتیار است.
بعد #ورزشی آن که شامل ترویج ورزش و ترغیب مبتلایان به ورزشهای سالم و بازیابی سلامت جسمی آنهاست به عهدۀ #ورزشیار است.
بعد #اقتصادی مقابله با اعتیاد که شامل توانمندسازی و اشتغالآفرینی برای جوانان بیکار یا مبتلا و ارتزاقکنندگان از تولید و توزیع مواد است به عهدۀ #تعاونیار است. تعاونیار همچنین مسئول رسیدگی اقتصادی به خانوادهها و فرزندان مبتلایان است.
بعد #روانی مبارزه با اعتیاد که شامل توانبخشی و بازیابی معتادان در دورۀ پس از ترک و مراقبت و مواظبت و سرکشی از آنان است به عهدۀ #مشاوران شورای صلحیاری و متخصصانی است که در این زمینه آموزش دیدهاند. مشاوران موظفاند برای ترککنندگان یک حلقۀ حمایتی دائم و طولانیمدت تشکیل دهند و ضمن هویتبخشی و توانمندسازی مستمر، تا زمان برگشت به زندگی سالم و طبیعی این حلقۀ حمایتی را حفظ کنند. همچنین #خانوادهیار نیز مسئول توانمندسازی همسران مبتلایان به مواد مخدر است و آنان را از جهات روحی و روانی و مبارزه با مشکلات ناشی از اعتیاد در زندگی تقویت و توانمند میکند.
این افراد در صورت بروز معضل مواد مخدر در سطوح مختلف در محله (چه در حوزه تولید، چه در حوزه توزیع و چه در حوزه مصرف) به سرعت کارگروه مبارزه با مواد مخدر را تشکیل میدهند و از شش جهت مختلف (انتظامی، فرهنگی، اقتصادی، روانی، بهداشتی و ورزشی) به معضل اعتیاد حمله میکنند و قبل از شیوع و سرایت در سطح شهر، آن را در محله از بین میبرند.
👈باید توجه داشت که امروزه اعتیاد به مفهومی وسیع بدل شده است که هم شامل اعتیاد به #دخانیات و #مواد_مخدر میشود و هم شامل اموری چون اعتیاد به #اینترنت و فضای مجازی، اعتیاد به #تلویزیون، اعتیاد به #بازی، اعتیاد به #قمار، اعتیاد به #خرید و #تجملات، اعتیاد به فساد #جنسی، اعتیاد به #پرسهزنی و خیابانگردی، اعتیاد به #غذاهای_ناسالم و #پرخوری و غیرهم است. اگر از این منظر به اعتیاد نگاه کنیم، باید بگوییم که امروزه طیف وسیعی از مردم مبتلا به اعتیاد هستند، پس کارگروه مبارزه با اعتیاد به صورت موردی و اقتضائی تشکیل نمیشود، بلکه کارگروهی است دائماً فعال که به همۀ انواع اعتیاد توجه دارد و با بهرهگیری از نظرات کارشناسان در حوزههای مختلف، راهحلهایی مناسب و اثربخش برای حل این مشکل اتخاذ مینماید.
#آسیبهای_اجتماعی
#محله_فاضله #اتحاد_امامت_و_امارت
@madineyefazele