8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اعتراض به ساخت مسجد در پارک قیطریه
قدم اول عدم اجرای حدود الهی در باره حجاب بود الان هم یک مشت بهایی از ساخت مسجد در جولانگاه فسق و فجورشون تجمع کردن تا مسجد ساخته نشود
بکوری چشم همشون تمام پارک ها را مسجد میکنیم و فعالیت حزب الله در پارک ها آغاز خواهد شد..
#ایران_حرم_است
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
#مهم
🔻ایتا امروز جهت ارتقای سطح کیفی خود از ساعت ۱۷ تا ۱۹ قطع میباشد
اخبار را از ویراتسی به آدرس:
https://virasty.com/javadsaidavi
پیگیری کنید...
🔴منابع عبری زبان از فعال شدن سامانه گنبد آهنین در آسمان طبریا در شمال فلسطین اشغالی و شنیده شدن صدای انفجار در این منطقه خبر دادند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴تظاهرات حریدیها علیه خدمت سربازی در قدس اشغالی
یهودیان حریدی خیابانی را در شهر قدس مسدود کرده و علیه خدمت نظامی در ارتش دست به تظاهرات زدند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴حمله موشکی به پایگاهی اسرائیلی در شمال فلسطین اشغالی
🔻منابع عبری زبان اعلام کردند پایگاه اسرائیلی زبدین در شمال فلسطین اشغالی از سمت جنوب لبنان هدف حمله موشکی قرار گرفته است.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴کمین سخت قسام برای اشغالگران اسرائیلی در خان یونس
🔻گردانهای قسام اعلام کرد نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در منطقه البلد در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه در کمینی سخت گرفتار کرده است.
🔻قسام تاکید کرد مجاهدان این گردانها ابتدا برای گروهی از نیروهای اشغالگر در این منطقه کمین کرده و یک نفربر را با راکت ضدزره یاسین 105 هدف قرار دادند سپس یک گروه 7 نفره دیگر از نظامیان اسرائیلی را هم در همین منطقه با راکتی دیگر هدف قرار دادند و بلافاصله پس از رسیدن نیروهای پشتیبانی دشمن، با سلاح سنگین با آنها درگیر شدند و همه این نیروها را هم به قتل رسانده و مجروح کردند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی و اقامتگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه تایید شد.
🔺منابع عبری: هدف ما ترور یک شخصیت بزرگ ایرانی و لبنانی بود.
🔻برخی منابع صهیونیست میگویند هدف آنها یک خودرو بوده است.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
تصاویری از حمله اسرائیل به ساختمانی در جنوب غربی دمشق
سامانه پدافند هوایی سوریه با اهداف هوایی دشمن در مجاورت دمشق، پایتخت این کشور مقابله کرد
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴 پسر حمید نوری از زندان سوئد آزاد شد
🔻سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم روز یکشنبه ۳۱ مارس (۱۲ فروردین) خبر داد که مجید نوری فرزند حمید نوری از زندان آزاد شده است.
🔻این سفارتخانه در شبکه اجتماعی اکس (توئیتر سابق) نوشته است: «با پیگیری های فشرده این سفارت و وزارت امور خارجه کشورمان، ظهر روز یکشنبه آقای مجید نوری (فرزند آقای حمید نوری) که توسط پلیس سوئد بازداشت شده بود، آزاد شد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴ساختمان سفارت ایران در محله المزه در دمشق در نتیجه حمله اسرائیل که اطراف این ساختمان را هدف قرار داد، آسیب دید.
👈حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران یعنی حمله به خاک آن کشور است
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is