May 11
🎥تنها عملی که حتی روز قیامت هم اثر داره....
🔻بی نظیر ترین روایتی که شنیدید....
#استاد_پناهیان
☑️ 👇👇👇👇👇👇
بسم الله الرحمن الرحیم
🖍السلام علیک یا ثارالله
👈ببخشید آقا جان ، در این جریان اخیر؛ بعضی از پیروان شما کم اوردن و بدجوری رفوزه شدن و بشما جسارت کردن😭
👈تعداد اونها کمه ؛ ولی یک نفرشون هم برای ما بسنگینیه کوه دماوند
👈 گاهی جسارت میکنم و بخدا عرض میکنم ، دعاهامونو در باره تعجیل در فرج آقا امام زمان ع رو اجابت نکن 😭
👈نمی خواهیم اهل کوفه بشیم 😔
👈شما رو به بنزین فروختیم
👈شاید مهدی فاطمه عج رو به پیاز و سیب زمینی 😞
👈یادتون هست:
🔥#ای_منتظران_مهدی_عج_هوشیار_باشید_که:
#حسین_فاطمه_ع_بدست_منتطرانش #کشته_شد
👈واقعا دردناکه و غیر قابل تحمله👇
👈امام زمان ع در آغاز غیبت کبری؛ فرمودن :
بعد از من از فقهای جامع الشرایط راهنمایی بگیرید و در مسیری که اونها ترسیم میکنن حرکت کنید تا از راه ما منحرف نشید
👈ولی بعضیها درس نخونده فقیه و مجتهد شدن و مثل زمان امیر المومنین علی (ع)، به رهبری ایراد میگیرن و ...😞
در نهایت هیزم بر روی آتش دشمن میریزن
👈امیر المومنین ع درباره وضعیت مردم آخر الزمان میفرمایند که :
" بدور هیچ کس ( فقها ) جمع نمیشن و متفرق هستن" بخاطر همین دچارمشکل میشون
پشت سر رهبری باشیم تا صدمه نبینیم
کمک به دستفروشان نیازمند
👌یه پیشنهاد:
🔻اگه خواستید از دستفروشی خرید کنید و حس کردید که نیازمنده، به جای پول نقد به بهانه اینکه پول نقد ندارید ازش شماره کارت بگیرید و اینترنتی براش واریز کنید..
اینجوری میتونید بعدا دوباره به حسابش واریز کنید که خجالت زده هم نشه!🌺
🆘 👇👇👇👇👇
🔴 آیا رهبرانقلاب را می شود نقد کرد؟
🔸بعد از ماجرای بنزین و تدبیر رهبری در حمایت از این تصمیم، برخی انقلابیون یک سوال برایشان ایجاد شد. آیا تصمیم رهبری را می شود نقد کرد؟ آتش بنزین نشست؛ اما این سوال همچنان باقی است. بهترین پاسخ مرور دیدارهای دانشجویی رهبری است. ایشان در یکی از دیدارها در واکنش به نقد یکی از دانشجوها می فرمایند: " خیال نکنید من از شنیدن اینجور نقدها ناراحت میشوم؛ نه، من از اینکه این حرفها زده نشود، ناراحت میشوم"
🔹پس از اصل انتقاد عبور می کنیم؛ اما انتقاد از رهبری را باید با ۴ شاخص محک بزنیم. طبیعی است که این متن و ملاحظات برای کسانی است که دغدغه انقلابی گری دارند...
1⃣🔸 نقد رهبری نمی تواند بی اعتنا به نظام اندیشه ایشان باشد. باید جایگاه مردم و جمهوریت و ساختارهای انقلاب و مفهوم ولایت و عدالت و غیره را در نظام بینشی رهبری توجه کرد و مصادیق را با ارجاع به همین مبانی مورد پرسش قرار داد. با تراز "لیبرالیسم" و "عدالت خواهی دلبخواهی" و "بی اعتنایی به جمهوریت" و... نمی شود سراغ نقد رهبری رفت. نقد باید منتهی به انقلابیگری در همان شعارهای راستین باشد.
2⃣🔹 عقل حکم میکند که در نقد یک کارشناس در حوزهی تخصص خودش، به علم او توجه کنیم. این ملاحظه متفاوت از ادب و احترام است. ادب که جای خود، اما به حکم عقلانیت در نقد، فردی که علم و تجربه و اطلاعاتش در اداره و رهبری انقلاب بیش از هرکسی است، اظهارات و عملکرد او یک متغیر مؤثر در تحلیل است. روشنست که این ملاحظه نفی نقد نیست؛ اما یک ملاحظه منطقی است.
3⃣♦️ اگر در نقد رهبری به مصادیق متعدد رسیدیم، احتمالاً به جهت گفتمانی اختلاف داریم نه مصادیق. اینجا باید نگران شد. باید سطح اختلاف را جای دیگر و در سطح دیگری از اعتقادات حل و فصل کرد.
4⃣🔸و از همه مهمتر؛ نقد باید موجب تقویت نظام اسلامی شود. نقدی که نقشه گفتمانی و انقلابی رهبری را در ابعاد کلانتر بهم بریزد، ناحق است ولو اینکه در ظاهر حق بنماید. گرچه شاخص ولایت، عدالت است؛ اما راه رسیدن به عدالت با ولایت است. نقدی که هیمنه ولایت و نقشه راهبردی اورا تضعیف کند ولو اینکه با شعار عدالت باشد، بی عدالتی محض است.
📝 #جامجم
➖➖➖➖➖➖