🔴دستگیری ۲۲ عضو يک شرکت هرمی در نوشهر
🔹ماموران پليس آگاهی نوشهر ۲۲ عضو يک شرکت هرمی که با تبليغات در سايت ديوار، شيپور و کانالهای تلگرامی به بهانهٔ کاريابی اقدام به جذب زيرشاخهٔ عضوگيری و فعاليت میکردند را دستگير کردند.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
🔹براساس آخرین معاملات امروز سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشته و این درحالیست که در آخرین معاملات هفته گذشته سکه در کانال ۴۲ میلیون تومان قرار داشت.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات عضو جداشدۀ منافقین در جلسه یازدهم دادگاه: صدام میگفت من ادامه حکومتم را مدیون جوانان سازمان مجاهدین خلق هستم!
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
نه بهمن ۵۷
و نه خرداد ۴۲
هیچکدام از اینها نقطه شروع جنگ بین حق و باطل نیست؛ بلکه:
«این جنگ سر دراز دارد!»
روایت جنگ ۷۵۰۰ ساله حق و باطل
در دوره مجازی «روایت انسان»
🔻معرفی دوره و ثبتنام با ۲۵ % تخفیف:
🆔 http://B2n.ir/r03142
🆔 http://B2n.ir/r03142
کسب اطلاعات بیشتر از روایت انسان در:
https://eitaa.com/Revayate_ensan_home
#روایت_انسان
#این_جنگ_سر_دراز_دارد
🔴رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم هنگام دیدن جرائم خشن و قانونشکنیها صحنۀ وقوع جرم را ثبت کنند
🔹بدون شک اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان یک نفر را در اتوبوس کتک میزد هرگز گمان نمیکرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس، شجاعانه درحال تصویربرداری از اقدامات مجرمانۀ او باشد.
🔹دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند پلیس بر دستهای مجرمان خواهد نشست. هیچ ماجرای مجرمانهای برای قانونشکنان شیرین به پایان نمیرسد.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴محمود عباس: در صورت حمله رژیم صهیونیستی به رفح، بزرگترین فاجعه تاریخ رقم میخورد
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
اخبار 🇮🇷 20:20
🔴فوتسال ایران قهرمان آسیا شد ⚽️ ایران ۴ - تایلند ۱ ✅کانال اخبار 20:20👇 http://eitaa.com/joinchat
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شمسایی قهرمانی آسیا را به «شهید غیرت» اهدا کرد
🔹«وحید شمسایی» سرمربی تیم ملی فوتسال در سالروز شهادت شهید حمیدرضا الداغی، قهرمانی تیم ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا را به این شهید غیرت اهدا کرد.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴بازداشت موعود شمخانی تأیید شد، اتهام: رشوه و فساد مالی
🔹یک منبع آگاه خبر بازداشت موعود شمخانی معاون فنی سابق سازمان منطقه آزاد اروند و برادرزاده علی شمخانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی را تایید کرد و گفت: وی به اتهام دریافت رشوه و فساد مالی در آبادان بازداشت شده است.
🔹موعود شمخانی در سال ۱۳۹۴ به سمت معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شده بود.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴روزنامه کویتی: تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل به شدت افزایش یافته است
🔹️روزنامه کویتی «الجریده» امروز (شنبه) به نقل از منابع خود مدعی شد: «تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله اخیر این کشور به اسرائیل به شدت افزایش یافته است.»
🔹️این روزنامه با اشاره به اینکه مقامات پانزده کشور پس از این حمله خواستار خرید پهپادها و موشکهای ایرانی شده اند، ادعا کرده است: درخواستها برای خرید تسلیحات ایرانی فراتر از ظرفیتهای تولید ایران است و این کشور مجبور به رد برخی از این درخواستها شده است.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴متن جالب عقیق درباره شبکه سه؛ قدمهایی فراتر از سمت خدا
🔹نظرسنجی اخیر سازمان صداوسیما و ایسپا و درخشش برنامه محفل در این نظرسنجیها برای اهالی فن و فعالین رسانهای یک پیام مهم داشت. صداوسیما و در راس آن شبکه سه از دورانی که تنها سمت خدا سازی میکرد گذار کرده است.
🔹سمت خدا تبدیل به یک الگوی برنامه معارفی شده بود. تمام شبکه ها برنامه خود را در قالب سمت خدا میریختند و صداوسیما سالها در حوزه معارفی سمت خدا سازی میکرد.
🔹در این نظرسنجی به صورت محسوسی اهالی فن تغییرات را متوجه شدند. رفتن صداوسیما به برنامههایی فراتر از گفتگو(با پروداکشن متفاوت و بزرگ) اتفاقی بود که توسط محفل و معلی رخ داد و جالب آنکه اهل بیت علیهم السلام و قرآن به این برنامه ها برکت داد و موجب بالا رفتن بیننده شبکه سه شد./ سید علی مومنی؛ فعال رسانهای
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
🔹آنچه از ابتدای دولت تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴علی آبادی: کشورهای آفریقایی طالب خودروی ایرانی هستند
🔹وزیر صمت:کشورهای آفریقایی و برخی شرکتهای اروپایی طالب خودروی ایرانی هستند و در بین همسایههای شمالی هم مشتری خودرو داریم که در حال مذاکره هستیم. تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۱۰۰ کشور دنیا در نمایشگاه ایران اکسپو حضور پیدا کردند.
🔹تامین مالی و ارزی، شرکتهایی که ارزآوری بیشتر و ارزبری کمتر دارند و همچنین شرکتهایی که صادرات دانش بنیان، یعنی بیشترین خلق ارزش دارند در اولویت است.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d