🔹مومنین در مقابل دشمن همیشه روحیه تهاجمی دارند
[سوره النساء (4): آيه 104]
🔸و لا تَهِنُوا فِي ابْتِغاءِ الْقَوْمِ إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَما تَأْلَمُونَ وَ تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرْجُونَ وَ كانَ اللَّهُ عَلِيماً حَكِيماً (104)
🔹و در تعقيب دشمن سستى نكنيد، اگر شما رنج مىكشيد، همانا آنان نيز همان گونه كه شما رنج مىبريد رنج مىبرند، در حالى كه شما چيزى (امدادهاى غيبى و بهشت) از خداوند اميد داريد كه آنان اميد ندارند، و خداوند دانا و حکیم است
🔸سردار سلامی فرمانده کل سپاه
🔹بدانید ما و دشمن بر روی دو خط موازی پیش میرویم و اگر ما مشکل اقتصادی داریم، دشمن هم به همین نسبت و بیش از ما این مشکل را دارند چراکه قدرتها هرچه بزرگتر باشند مسائلشان نیز بزرگتر است؛ « إِن تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ یَأْلَمُونَ کَمَا تَأْلَمُون وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّـهِ مَا لَا یَرْجُونَ (آیه 104 سوره نساء)» این باور ما است، سنت الهی تحقق پذیر است و بلا تبدیل و بلا تغییر است و با امید باید زندگی کنیم.
🔸ما راه را از نظر نظامی بر دشمن بستهایم و ظرفیتهای غلبه بر او را در هر مقیاسی از جنگ فراهم کردهایم و 40 سال است در فضای ذهن و در عالم خارج از ذهنمان بازیهای جنگ قدرتمندی را با دشمن انجام دادهایم و گاهی در مقیاسهای کوچک اراده تاکتیکی خود را به آنان تحمیل کردهایم که بازتابی از اراده استراتژیک ملت در برابر دشمن است
@ghotbnama
⭕️ معنا یابی تحرکات نظامی آمریکا و مسئولیت ما
🔹هدف تحرکات آمریکا در منطقه در روزهای پایانی دولت ترامپ چیست؟
1️⃣ با توجه به مقاومت مردم ایران در برابر فشار حداکثری آمریکا و ناکامی دشمن، هدف اول این تهدید نمایی، جنگ روانی علیه مردم ایران و برهم زدن شرایط اقتصادی داخل ایران است..
2️⃣ هدف دیگر این تهدید نمایی، مرعوب سازی مسئولین و نخبگان ایرانی و تغییر محاسبات آنها در نوع و نحوه مواجهه با آمریکا، به ویژه دولت جدید این کشور است .
3️⃣جلوگیری از اقدام ایران برای انتقام خون شهید سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت و شهید فخریزاده، هدف دیگر دشمنان از این جریان سازی است.
4️⃣احتمال اقدامات ضد امنیتی و ترور و خرابکاری در این شرایط حساس و در روزهای باقی مانده دولت ترامپ، توسط رژیم صهیونیستی و یا برخی گروههای معاند، گزینه دیگری است که در ورای این تهدید نمایی جدی است.
🔸 در نقطه مقابل هوشیاری نسبت به جنگ روانی دشمن در این بزرگنمایی و مدیریت محاسبات مسئولین و نخبگان سیاسی، اهمیت ویژهای دارد.
🔹در حوزه انتظامی وامنیتی نیز هوشیاری نسبت به تحرکات عوامل ضد انقلاب و نفوذی دشمن ،نکته بسیار مهمی است که طبعاً مسئولیت نیروهای انتظامی و امنیتی و بسیج را در این شرایط دوچندان می کند.
@ghotbnama
⭕️ چاقویی که دسته خود را برید!
🔹اگرچه ترامپ تا حدود دو هفته دیگر، از کاخ سفید خواهد رفت، اما «ترامپیسم» کماکان ساختارهای و خطوط قرمز سنتی و متعارف قدرت در آمریکا را هدف قرار می دهد.
آنچه اخیرا در کنگره آمریکا و در جریان حمله به جلسه تأیید نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور رخ داد، نقطه آشکارساز «آسیب پذیری ساختاری آمریکا» بود. «آمریکای آسیب پذیر» مدتهاست از یک «مفهوم» به یک « مصداق» تبدیل شده است.
🔸زمانی که واشنگتن؛ داعش و تروریسم تکفیری را در منطقه خلق کرد اما به هدف خود مبنی بر نابودی حکومتهای سوریه و عراق نرسید! زمانی که آمریکا تحریم همه جانبه علیه ملت و نظام ایران را در دستور کار قرار داد اما در نهایت به هدف خود مبنی بر «تسلیم ایران قدرتمند» دست پیدا نکرد! زمانی که دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکا هرگونه اقدامی را جهت سانسور «نژادپرستی سیستماتیک» علیه اقلیتهای نژادی صورت دادند اما در نهایت، با «مجسمههای سرنگون شده صاحبان برده داری» در کف خیابانها رو به رو شدند.
🔹بحرانی که اخیرا در واشنگتن رخ داد،«نقطه آغاز» ورود نظام سرمایه داری آمریکا به بحران نبود، بلکه «نقطه آشکارساز» بحرانی بود که مدتها از سوی مقامات و رسانه های غربی مورد انکار و سانسور قرار می گرفت. آنچه در جریان حوادث اخیر ضربه خورد، «ترامپ» یا «بایدن» یا حتی «جمهوریخواهان» و « دموکرات ها »نبودند! آنچه اکنون مستقیماً هدف قرار گرفته است ،« نهادگرایی آمریکایی» می باشد. تا قبل از روز چهارشنبه ششم ژانویه 2021 و شاید تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری امسال، نهادهای آمریکایی نقش «دژهای تسخیر ناپذیر » را در معادلات ذهنی و سیاسی شهروندان این کشور ایفا می کردند.
🔸اما بهتر است اکنون نیم نگاهی به این «خطوط قرمز» بیندازیم: « مجلس نمایندگان» و « مجلس سنا» به محلی تبدیل شده اند که یک شهروند آمریکایی می تواند به راحتی تا «اتاق شخصی رئیس کنگره» در آن نفوذ کند و اسناد و مدارکی که بر روی میز وی و همکارانش وجود دارد را بر روی زمین و هوا پخش کند! جایی که در آن می توان با یک دست «میز سخنگوی کنگره» را بلند کرد و با آن عکس یادگاری گرفت! کاخ سفید نیز به جای «کانون اصلی قدرت در آمریکا»، تبدیل به «کانون اصلی بحران» در این کشور شده است! بهتر است از نقش «دادگاههای ایالتی»،« دیوان عالی آمریکا» و « فرمانداری های ایالات» نیز در این معادله سخنی به میان نیاوریم! تحولات چندماهه اخیر آمریکا و خصوصا آنچه چهارشنبه گذشته رخ داد، «نهادگرایی آمریکایی» را از یک «خط قرمز» به یک « خط زرد» تبدیل کرد! ترامپیسم ( که می توان آن را تلفیقی از آنارشسیم و پوپولیسم دانست) نقش بسزایی در این «تبدیل سازی» ایفا کرده است.آری! «ترامپ قمار باز » را می توان به چاقویی تشبیه کرد که دسته خود را بریده است!
@ghotbnama