✅یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره مناجات شعبانیه
✍️رهبر انقلاب: بسمالله الرحمنالرحیم؛ دعا، وسیله مؤمن و ملجأ مضطر و رابطه انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطه روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصه زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم؛ بهترین دعا آن است که از سر معرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او -که اوعیه علم پیامبر (ص) و وراث حکمت و معرفت اویند- میتوان جست.
ما بحمداللَّه ذخیرهای بیپایان از ادعیه مأثوره از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد. مناجات مأثوره ماه شعبان -که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند- یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالیای همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
این مناجات، نمونه کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا. مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است. خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین.
69/10/1
💠 @akhbar_rahbar
✅دست زدن در شادی اهل بیت
✍سوال: دستزدن همراه با شادی و خواندن و ذکر صلوات بر پیامبر اکرم و آل او(صلوات الله علیهم اجمعین) در جشنهایی که به مناسبت ایام ولادت ائمه معصومین(علیهمالسلام) و اعیاد وحدت و مبعث برگزار می شود چه حکمی دارد؟ اگر این جشن ها در مکانهای عبادت مانند مسجد و نمازخانه های ادارات و مؤسسات دولتی و یا حسینیه ها برگزار شوند، حکم آنها چیست؟
جواب: به طور کلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشنهای اعیاد یا برای تشویق و تأیید و مانند آن اشکال ندارد ولی بهتر است فضای مجالس دینی به خصوص مراسمی که در مساجد و حسینیه ها و نمازخانه ها برگزار می شود، به ذکر صلوات و تکبیر معطّر گردد تا انسان به ثواب آنها برسد.
📕منبع: khamenei.ir
💠 @akhbar_rahbar
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر امروز کوتاهی کردیم، فردا مشکل خواهیم داشت
🔹بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره اهمیت استفاده از انرژی هستهای صلحآمیز برای امروز و فردای کشور
💠 @akhbar_rahbar
✍رهبر انقلاب:
روز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین روز باعظمتی است.در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام،به او،به حرکت او، به قیام او،به فداکاری او،به اخلاص او بسته بود.
✨میلاد امام حسین(ع) مبارک✨
۹۲/۳/۲۲
💠 @akhbar_rahbar
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷عظمت روز سوّم شعبان
✍رهبر انقلاب: در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری او، به اخلاص او بسته بود.
💠 @akhbar_rahbar
✍رهبر انقلاب خطاب به پاسداران:
وقتی شما میگویید من پاسدار انقلابم، یکی از معانی پاسداری و یکی از ابعاد مفهومی پاسداری، این است که انقلاب مورد تهدید است؛ بله، اگر تهدید نباشد، پاسداری لازم نیست.
١٣٩٤/٦/٢٥
💠 @akhbar_rahbar
⭐ درس امام حسین(ع) به امت اسلامی
✍رهبر انقلاب: درس حسینبنعلی علیهالصّلاةوالسّلام به امّت اسلامی این است که برای حقّ، برای عدل، برای اقامهی عدل، برای مقابلهی با ظلم، باید همیشه آماده بود و باید موجودی خود را به میدان آورد.
۱۳۹۲/۰۳/۲۲
💠 @akhbar_rahbar
📢مسئولان برای مردم کار کنند و این شکایات را بهجد دنبال کنند
✍رهبرانقلاب: یکی از بزرگترین امتیازات جمهوری اسلامی، مردمی بودن این انقلاب است. انقلاب اسلامی دینی بود، نظامی هم که به وجود آمد، دینی و مردمی بود. لذا شما میبیند بچهها و عزیزان مردم به جبهه رفتند و جنگیدند و کشته شدند اما شکایتی نکردند چون در راه خدا و برای امام حسین(ع) بود. این انقلاب، انقلاب مردمی است و در همهی برنامهها بایستی مردم در درجهی اول قرار بگیرند.
اسم مردم مکرر آورده میشود، خوب هم هست که مسئولان در صحبتها به نام مردم تکیه کنند منتها مردم را بشناسند. در دوران طاغوت، روشنفکرها، اسم مردم را می آوردند. در حالی که اشتباه میکردند. نه آن ها مردم را میشناختندو نه مردم آن ها را. رژیم طاغوت هم میدانست مردم تحت تأثیر این حرفها نیست، لذا خیلی سختگیری نمی کرد. امام(ره) وقتی وارد میدان مبارزه شد، هم او مردم را میشناخت و هم مردم او را میشناختند. مردم همان کسانی هستند که حماسهی 22بهمن را به وجود میآورند. اگر میخواهید حرف مردم را بفهمید گوش کنید ببینید اینها چه میگویند. مردم آن کسانی هستند که بعد از آنکه تعدادی اغتشاشگر وارد میدان میشوند، اگر هم اعتراضی داشتند به مجرد اینکه شعار اغتشاشگران را دیدند خود را کنار میکشند و بعد، روز 9دی به میدان میآیند و شعار خودشان را میدهند.
مسئولان مردم را بشناسند و برای مردم کار کنند؛ این برای مردم بودن با برای خدا بودن هیچ منافاتی ندارد. خدا گفته است که باید برای مردم کار کنیم و خادم مردم باشیم. حرف مردم شکایت از فساد و تبعیض است. مردم خیلی از مشکلات را تحمل میکنند اما فساد را نمیپسندند و از تبعیض شکایت دارند. این شکایت را مسئولین قوای مجریه و قضائیه و مقننه بهطور جد دنبال کنند.96/11/19
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
✅پیام امام حسین(ع)
✍️رهبر انقلاب: منطق حسینبنعلی (علیهما السّلام)، منطق دفاع از حق و ایستادگی در مقابل ظلم و طغیان و گمراهی و استکبار است. امروز دنیا شاهد حاکمیّت کفر و استکبار و فساد و ظلم است؛ این پیام امام حسین، پیام نجات دنیا است.
۱۳۹۸/۰۶/۲۷
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از درختکاری رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
✅حفظ محیطزیست جزو اساسیترین و لازمترین کارهای کشور است/ تخریب جنگل به ضرر ملت و منافع ملی است
✍رهبر انقلاب صبح امروز پس از کاشت دو نهال در #روز_درختکاری: اینی که فرض کنید یک بخشی از جنگل را تخریب کنند، ویران کنند برای اینکه فرض کنید یک ساختمانی، یک مرکزی بسازند این قطعاً به ضرر است. در یک موارد اضطراری البته اشکال ندارد اما به طور طبیعی این ضرر به ملت و ضرر به منافع ملی است بدون شک. و این را همه توجه باید داشته باشیم که مسئلهی محیطزیست یک مسئلهی تشریفاتی و تزئینی نیست، بعضی خیال میکنند مسئلهی محیطزیست یک مسئلهی تزئینی است در حاشیهی کارهای بعد و در درجهی دوم کارهای اساسی کشور است، اینجور نیست. حفظ محیطزیست جزو اساسیترین و لازمترین کارهای کشور و مؤسسات کشور، اینها است.
۱۴۰۰/۱۲/۱۵
💠 @akhbar_rahbar
✍رهبر معظم انقلاب
در كلمات ائمه عليهمالسّلام، روی دو جمله راجع به اباالفضل العبّاس (علیهالسلام) تأکید شده است:یکی بصیرت، یکی وفا.
🌸میلاد حضرت ابوالفضل(ع)
و روز جانباز مبارک باد.🌸
۷۹/۱/۲۶
💠 @akhbar_rahbar