eitaa logo
اخبار شـهرک‌مـطهری
564 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
30 فایل
📢 شـبکه اطلاع‌رسـانی شـهرک‌های ( مـطهری ، افـشین ، نـگین ) مسائل مهم کشور و جهان ارسـال سوژه و ارتـباط با ادمـین : @Sanasalehb
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻زانو زدن بازیکنان انگلیس قبل از شروع بازی، در اعتراض به نژاد پرستی و تبعیض علیه سیاهان در کشور خودشان است 🔹بازیکنان تیم ملی انگلیس تصمیم دارند در جام جهانی قطر ابتدای تمام بازی‌ها زانو بزنند. 🔹اما برخی ربط دادند به اتفاقات ایران! کاش قبل از گفتن این دروغ‌ها، رسانه‌های خود انگلیس را مشاهده کنند. 🔹هرچند انگلیس در استعمار ملت‌ها و جنایت علیه ایران چیزی کم ندارد ولی این کار در اعتراض به نژادپرستی و تبعیض علیه سیاهان در کشور خودشان است. 🔹این اعتراض نمادین اولین بار توسط کپرنیک بازیکن سیاه‌پوست فوتبال آمریکایی در اعتراض به رفتار خشن پلیس آمریکا انجام شد. این رفتار در انگلستان نیز در اعتراض به رفتار نژادپرستانه تماشاچیان با بازیکنان سیاه تیم ملی و‌ باشگاه‌ها در لیگ برتر ادامه پیدا کرد.‌ اما پس از مدتی چون تاثیری نداشت کنار گذاشته شد. حالا تیم ملی انگلیس اعلام کرده در جام جهانی نیز این رفتار اعتراضی را در تمام بازی‌ها انجام خواهند داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه‌ ورود بازیکنان تیم ملی به زمین بازی ایران و انگلیس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | یادی کنیم از سخنان شیوا و قابل فهم رهبر براندازان درباره تیم ملی
🔴 پرونده شکایت از روحانی به دستگاه قضایی رسید 🔹 پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به بررسی پرونده شکایت از رئیس‌جمهور سابق در کمیسیون اصل ۹۰ گفت: ۲ مورد از این شکایات یعنی مداخلات ارزی و موضوع بورس به دستگاه قضایی واصل شده است.‌‌ 🔹درباره حوادث اخیر کشور نیز در کمیسیون پرونده‌ای را در این خصوص در دست بررسی داریم و نشستی با دادستان کل کشور برای این منظور برگزار شد و حوادث چند وقت اخیر کشور مورد بررسی قرار گرفت.
🔴 باختمون از اینجا شروع شد...
🔴انگلیس در مقدماتی جام جهانی ٣٩ گل زده و فقط سه گل خوده ، ایران بهش ۲ تا زد 😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
22.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هرکس ادعایی کند که نتواند با سند اثبات کند او را «شایعه ساز» دانسته و دستگاه قضایی با او برخورد می‌کند سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری: 🔹در قوه قضائیه مهم است که فردی که در فضای عمومی و مجازی بدون سند و مدرک حرفی را بگوید و قابل اتکا نباشد قطعا شایه ساز است. 🔹کسانی که به دستورات مراجع قضایی اهمیت ندهند از سوی دستگاه قضا مورد تعقیب قرار می گیرند. برای این افراد قرار قانونی صادر می شود.
🔻رئیس‌جمهور با استعفای رستم قاسمی موافقت کرد 🔹آیت لله رییسی، ضمن تقدیر از تلاشهای آقای قاسمی در دوران مسولیت خود در وزارت راه و شهرسازی و آرزوی سلامتی برای ایشان، با استعفای آقای رستم قاسمی در پی تشدید بیماری، موافقت کرد و ابراز امیدواری نمود که بتوان از توانمندی‌های ایشان پس از بهبودی کامل استفاده شود. 🔹در پی قبول استعفای آقای قاسمی از وزارت راه و شهرسازی، رییس‌جمهور آقای شهریار افندی زاده معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب کرد
🔻مدارس تهران فردا هم مجازی است 🔹با توجه به استمرار آلودگی هوا در تهران تمامی مدارس پایتخت، آموزش در روز چهارشنبه به صورت مجازی برگزار می‌شود. 🔹تمامی مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی تهران نیز فردا تعطیل خواهند بود