eitaa logo
فرمانداری شهرستان پاکدشت
2.2هزار دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
33 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پاکدشت به منظور پیگیری و بررسی مشکلات و موانع ۱۳ واحد تولیدی به ریاست فرماندار برگزار شد. جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان به ریاست محسن اردستانی فرماندار پاکدشت و با حضور ارجستانی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ، صادقی رئیس اداره گاز، ، قاینی رئیس اداره بیمه تامین اجتماعی، صادقی رئیس اداره گاز،پژوهش نیا رئیس اداره امور مالیاتی مدیر عامل شهرک‌های صنعتی عباس آباد و خوارزمیودیگر مسئولان عضو کارگروه به منظور بررسی و رفع مشکلات گاوداری خادم ،پلاسمو ژن سلامت ، پرورش اسب بوربور، سویا پروتئین پارس، کارخانه فروتن،نورد لوله و پروفیل صابری،فروشگاه اردلان،لوله علیخانی ، کارگاه جعفری، کارخانه ده سرخی ، شرکت پریما پلاستیک، شرکت صدرا ذوب پارس با موضوعات بدهی به بیمه تامین اجتماعی، بدهی مالیاتی و ارزش افزوده، بدهی به بانک کشاورزی، بدهی به بانک ملی ،تخصیص سوخت مایع ،استمهال بدهی بانکی،تعرفه برق ،عدم انشعاب گاز و برق، تسهیلات وخلع ید زمین ،کمبود گاز مایع در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد. بر پایه این گزارش با حضور فرماندار و اعضای ستاد تسهیل به مشکل ۱۳واحد تولیدی که از سوی مدیران واحدهای تولیدی مطرح شده بود در ،رسیدگی و دستورات لازم برای رفع موانع آنان و الباقی به ستاد تسهیل استان تهران جهت رفع موانع صادر شد
گزارش تصویری نشست خبری فرهاد بشیری نماینده مردم شهرستان پاکدشت با اصحاب‌ رسانه و فعالان فضای مجازی در سالن همایش دانشگاه پولاد پیچ کار برگزار گردید.  در این نشست خبری نماینده شهرستان ضمن تقدیر از خبرنگاران، اصحاب رسانه شهرستان پاکدشت با ارائه خدمات انجام شده ، عمده مسائل و مشکلات و همچنین معضلات موجود در شهرستان را تشریح نمود و از فعالین حوزه خبری خواست ضمن تعامل و همکاری با مسئولین با اطلاع رسانی جامع، زمینه رفع مشکلات شهرستان را فراهم آورند
بنام خدا اولین نشست عمومی نیروهای مردمی عضو «حلقه های میانی دفتر مردمی سازی فرمانداری پاکدشت» زمان: ۱۷ تا ۱۹ روز سه شنبه ۱۷ مرداد مکان: فرمانداری پاکدشت 🔸نتایج و توافقات: بعد از آسیب شناسی فعالیت حدودا ۱.۵ ساله ی دفتر مردمی سازی در زمینه «ورود مردم به عرصه» و با برگزاری اولین نشست حضوری نیروهای مردمی عضو «حلقه های میانی دفتر مردمی سازی فرمانداری پاکدشت»، فعالیت این حلقه ها آغاز شد: الف. اقتصاد و معیشت ب. فرهنگ، تربیت و ورزش ج. پیگیری مطالبات مردمی د. رسانه ه. هماهنگی اعضای این حلقه ها، در هر دو هفته، یک جلسه داخلی و یک جلسه عمومی خواهند داشت. 👌نکته مهم: کلیه نیروهای مردمی توانمند و علاقمند به عضویت و فعالیت جهادی در این حلقه ها میتوانند درخواست خود را به همراه رزومه، به مدیر کانال ارسال نمایند.
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهمترین هدف دولت سیزدهم،برگزاری انتخاباتی سالم، رقابتی و با حضور پرشور و حداکثری مردم است فرماندار پاکدشت گفت : سیاست دولت مردمی سیزدهم بر مشارکت آزادانه، فعالانه و پرشور مردم در انتخابات است وخلق حماسه در گرو نقش آفرینی تمامی گروه های سیاسی در این عرصه است تا انتخاباتی در خور شان مردم با رعایت ضوابط و امانتداری برگزار شود. اردستانی تصریح کرد:حضور حداکثری گروه‌ها ،جریان‌ها و اقشار مختلف در انتخابات، خود نقش تعیین کننده‌ای در انتخاب فرد اصلح توسط مردم دارد. لذا از همه نخبگان، فرهیختگان و کسانی که دغدغه خدمت به مردم شریف ایران اسلامی به ویژه شهرستان پاکدشت را دارند دعوت می‌شود تا با ثبت نام در انتخابات مجلس دوازدهم، راه را برای مشارکت گسترده مردم و ایجاد امید و اعتماد عمومی هموار کنند. اردستانی یادآور شد: همه تمهیدات لازم برای هر چه بهتربرگزار شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با همیاری دستگاه‌ها و ادارات ذیربط انجام گرفته و ان شاالله با حضور دوباره مردم و استحکام بخشیدن بیشتر به پایه‌های نظام، شاهد رشد و پیشرفت و آبادانی بیشتر کشور عزیزمان خواهیم بود.  بر اساس قانون فرایند پیش ثبت نام پس از صدور دستور شروع انتخابات به صورت الکترونیکی از طریق پنجره واحد خدمات وزارت کشور به آدرس keshvar.moi.ir انجام می شود. متقاضیان داوطلبی باید از ۱۶ تا ۲۲ مرداد به مدت هفت روز از ساعت ۸ تا ۱۸ درخواست های خود را ثبت و شناسه رهگیری دریافت کنند. در دو روز اول ، ۲۰ داوطلب نمایندگی در پاکدشت ، ثبت نام کرده اند.
🔺حدیث روز امام على عليه السلام: من از پروردگار خود، نه فرزندانى زيبا رو خواستم و نه فرزندى خوش قد و قامت، بلكه از پروردگارم فرزندانى خواستم كه فرمانبردار خدا باشند و از او بترسند تا وقتى به او نگاه كردم و ديدم از خداوند فرمان مى برد شاد شوم ما سَألتُ ربِّي أولادا نُضْرَ الوَجهِ، و لا سَألتُهُ وَلَدا حسَنَ القامَةِ، و لكنْ سَألتُ ربِّي أولادا مُطِيعِينَ للّه ِ وَجِلِينَ مِنهُ؛ حتّى إذا نَظَرتُ إلَيهِ و هُو مُطيعٌ للّه ِ قَرَّت عَيني 📙 ميزان الحكمه ج۱۳ ص۴۸۲
جلسه ثبت وقایع حیاتی شهرستان پاکدشت به ریاست آخوندی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری و با حضور فکری بخشدار مرکزی، حاجی پور رئیس اداره ثبت احوال و اعضای جلسه به منظور بحث و بررسی پیرامون تهیه گزارش های تحلیلی از رشد موالید با توجه به ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی، استماع گزارش تطبیقی وقایع چهار گانه در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۲ با مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ ،بحث و بررسی مهمترین مشکلات حوزه ثبت وقایع چهارگانه در محل دفتر معاونت سیاسی برگزار شد
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبر ساعت ۱۸ شبکه ۵ اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان تهران جوهری معاون استاندار
آخرین آمار پیش‌ثبت‌نام انتخابات 🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور: تا ساعت ۱۱ امروز، بیش از ۲۰هزار نفر در سامانه پیش‌ثبت‌نام دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مدارک هویتی خود را بارگذاری کرده‌اند. 🔹پیش‌ثبت‌نام انتخابات مجلس شورای اسلامی از سه روز پیش آغاز شده و تا ۲۲ مرداد ادامه دارد.
شریف آباد در امتداد هوشمند سازی به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شریف آباد؛ صبح امروز امیرخواجه حسینی در دفتر شهرداری با ملک جعفری مدیرمنطقه مخابرات استان تهران،نیک مرام مدیرمنطقه ۳ مخابرات تهران ،نجفی رئیس اداره مخابرات پاکدشت در راستای ارتقای سطح هوشمندسازی شهر شریف آباد دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار مهم که حمیدرضا هداوندی عضو شورای اسلامی شهر شریف آباد حضور داشت مسائل مختلف پروژه کابل کشی فیبر نوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بزودی با مطالعات دقیق و تامین منابع مالی این مهم در راستای آسایش هر چه بیشتر شهروندان در شریف آباد اجرا می شود
جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان پاکدشت برگزار شد به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان به ریاست ارجستانی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ، روسای ادارات‌ جهادکشاورزی، تعزیرات حکومتی ، رئیس اتحادیه نانوایان ،مسؤل بازرسی فرمانداری، فرمانده حوزه بسیج ادارات ودیگر اعضاء به منظورگزارش جهاد کشاورزی در خصوص سهمیه آرد نانوایی صنایع دفاع و بخشداری ،گزارش جهاد کشاورزی از نتایج بررسی ۱۳ واحد نانوایی صنف و صنعت (آزاد پز )جهت تبدیل از نوع ۳ به ۲ و گزارش اتحادیه نانوایان در خصوص نانوایی‌های آزاد پزدر سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
 جلسه کمیسیون تنظیم بازار شهرستان پاکدشت به ریاست اردستانی فرماندارپاکدشت و با حضور ارجستانی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری،فکری بخشدار مرکزی وسایر اعضای کمیسیون شهرستان با محوریت بررسی وضعیت بازار و برنامه ریزی تامین و توزیع اقلام اساسی، اتخاذ تدابیر لازم در راستای کنترل بازار تشکیل شد. به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت، فرماندار ضمن تأکید بر استمرار نظارت و بازرسی های دقیق بر بازار و رصد قیمت ها به صورت مستمر گفت: برای حفظ حقوق مصرف کنندگان و ممانعت از افزایش غیرقانونی قیمت ها، کم فروشی و دیگر تخلفات، انجام گشت های مستمر و حضور همیشگی بازرسان در سطح بازار علاوه بر افزایش اعتماد عمومی موجب جلوگیری از قانون گریزی و تخلف خواهد شد. وی خطاب به مسئولین حوزه اصناف، جهاد کشاورزی و صمت افزود: هرگونه افزایش قیمت بایستی بر اساس مبنای دقیق و محکم صورت پذیرد و در قیمت گذاری حتما مهار تورم مد نظر قرار گیرد. فرماندار همچنین کنترل خروج بدون ضابطه و فاقد مجوز دام، مرغ و تخم مرغ را از شهرستان ضروری دانست و بیان داشت: میزان تولید و نیاز شهرستان باید مشخص شود وی ادامه داد : تأمین به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، قیمت گذاری کالاها و نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی از مهمترین وظایف ستاد تنظیم بازار است که این اقدامات در راستای بهبود کسب و کار و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و کسب رضایت آنان انجام می گیرد. وی در پایان بر تشکیل منظم جلسات تنظیم بازار تاکید نمود.