eitaa logo
فرمانداری شهرستان پاکدشت
2.2هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
1.3هزار ویدیو
33 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در پاکدشت جمعه ۱۷ فروروین ساعت ۱۰ صبح مسیر: میدان آزادگان، خیابان ولی عصر عج شمالی ،مصلی
راهپیمایی روز جهانی در شریف‌ آباد 🔶️ زمان: جمعه 17 فروردین ماه ساعت 10:30 صبح 🔷️ مسیر راهپیمایی : از مقابل مسجد جامع تا مصلی امام رضا (علیه السلام) (جنب مزار شهدای گمنام)
فردا اداره‌ها ساعت ۹ صبح باز می‌شوند 🔹️طبق مصوبه دولت ساعت شروع به کار اداره‌ها در روزهای بعد از شب‌های قدر ساعت ۹ صبح است.
📷حضور فرماندار پاکدشت در مقبره شهدای گمنام شهر فرون آباد در سومین شب از لیالی قدر
👆همزمان با شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان؛ مراسم معنوی احیای سومین شب قدر و عزاداری شهادت امیرمومنان حضرت علی(ع) با حضور فاضل کارخانه فرماندار پاکدشت و جمعی از مسئولان و مردم ولایتمدار و روزه‌دار در مساجد شهر فرون آباد در حال برگزاری است ‎
📷جلسه شورای هماهنگی حمل و نقل و ترافیک و کمیته سوخت شهرستان پاکدشت به ریاست مهدی قنادزاده معاون امور فنی و عمرانی فرمانداری چهارشنبه ۱۵ فروردین https://eitaa.com/akhbar_shahrstan_pakdasht
📷جلسه ستاد زکات فطره شهرستان پاکدشت به ریاست محمد جواد آخوندی معاون سیاسی فرمانداری چهارشنبه ۱۵ فروردین https://eitaa.com/akhbar_shahrstan_pakdasht
بازدید مدیر شبکه بهداشت و درمان پاکدشت از پروژه های عمرانی این شبکه مرکز خدمات جامع سلامت مسکن مهر امام رضا (ع)، خانه بهداشت قلعه نو و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی فیلستان https://eitaa.com/akhbar_shahrstan_pakdasht
24.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان به فروردین ماه می‌رسد رییس سازمان امور اداری و استخدامی: 🔹افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری که بیش از ۵.۵ میلیون نفر هستند، دیروز به کارگزینی‌های دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد. 🔹افزایش حقوق در سال جدید، به حقوق فروردین کارمندان می‌رسد اما اگر دستگاهی جا ماند و نتوانست احکام جدید را صادر کند، مابه‌التفاوت در ماه‌های بعد پرداخت می‌شود.
🔻کارت اضطراری برای جایگاه‌های سوخت کماکان تا تکمیل مقدمات وجود خواهد داشت 🔹مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: وضعیت کارت‌های سوخت اضطراری در جایگاه‌ها با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ محدود خواهد شد اما این به معنای جمع آوری کارت‌های اضطراری طی هفته جاری در جایگاه‌ها نیست. 🔹کارت اضطراری برای جایگاه‌های سوخت کماکان تا تکمیل مقدمات وجود خواهد داشت. 🔹مردم نگران سوخت‌گیری نباشند، چراکه هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد، تدابیر لازم برای صدور کارت سوخت شخصی درنظر گرفته شده است و زمان صدور و تحویل با همکاری فراجا به یک هفته کاهش خواهد یافت. 🔹صحبت امروز وزیر نفت در این راستا این بود که طی ۱۰ روز آینده اطلاع‌رسانی در این رابطه انجام و مقدمات کار را پیش خواهیم برد و حتما این طرح زمانی اجرایی می‌شود که توزیع کارت سوخت توسط فراجا انجام شده باشد.