♦️یک کاربر فضای مجازی با انتشار این عکس نوشت: سید حسن یک شخص نبود، یک مکتب بود که هنوز ادامه دارد...
@Akhbaredaaagh
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجری شبکه ۳ ویدیو سلفی از خود منتشر کرد
@Akhbaredaaagh
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لایو الهام عابدینی کارشناس صدا و سیما پس از حمله به صدا و سیما
@akhbaredaaagh
🚨 خبرگزاری فارس: ایران در حال آماده شدن برای بزرگ ترین و شدیدترین حمله موشکی تاریخ به خاک اسرائیل است.
@akhbaredaaagh
🚨 #تکمیلی | رسانه ایرانی: تمامی عوامل معاونت سیاسی قبل از هدف قرار گرفتن استودیو از تهدیدات اسرائیل خبر داشتند، اما حاضر به ترک استودیو نشده و به کار خود ادامه می دادند تا بمباران شروع شد.
تعدادی از خبرنگاران معاونت سیاسی به شهادت رسیده اند.
@akhbaredaaagh
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقایسه کنید...
شیر زن ایرانی در صدا و سیما و یک وطنفروش در اینترنشنال
@akhbaredaaagh
روحیه ما قوت گرفت
▪️با زدن صداسیما میخواستند روحیه جمعی ما را خراب کنند، شیرزن ایرانی کاری کرد زینبی..
▪️روحیه ملی ما صدچندان شد
@akhbaredaaagh
🚨 #فوری | فارس: ایران در حال آماده شدن برای بزرگ ترین و شدیدترین حمله موشکی تاریخ به خاک اسرائیل است.
@akhbaredaaagh
🚨 نگرانی انگلیس از کشیدهشدن جنگ به تنگه هرمز
🔹وزرای خارجه انگلیس و عراق طی تماس تلفنی نسبت به تداوم جنگ میان رژیم صهیونیستی و ایران و کشیده شدن آن به تنگه هرمز هشدار دادند و تاکید کردند که این امر منجر به بروز بحران اقتصادی جهانی خواهد شد.
@akhbaredaaagh
♦️پیام رئیس سازمان صداوسیما
باسمه تعالی
🔹به اطلاع مردم شریف ایران میرساند دقایقی قبل سازمان صداوسیما مورد هجوم ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفت. این حمله نشان از هدف گیری دقیق رسانه ملی به عمق استراتژیک رسانه ای دشمن دارد.
🔹فرزندان رشید مردم عزیزمان در رسانه ملی با صدای رسا اعلام می کنند، عزم ما در نقش آفرینی جنگ ترکیبی راه افتاده از سوی دشمن صهیونی چندین برابر شده است و هیچ خللی در اراده ما برای شکست رسانه ای جبهه کفر به وجود نیامده است.
@Akhbaredaaagh
🚨 صداوسیما: ایران برای ساکنان اسرائیل هشدار تخلیه صادر کرده است و گفته وجود شما در این ناحیه، جانتان را به خطر می اندازد
@akhbaredaaagh