eitaa logo
اخبار لفور
1.8هزار دنبال‌کننده
23.8هزار عکس
27.7هزار ویدیو
234 فایل
هرچیزی که درباره #لفور بایدبدانید #لفور جایی که بایدرفت ودید اخبار و مطالب ارسالی شما👇 @Ab_Azizi #تبلیغات پذیرفته می‌شود👆 کانال ایتا @akhbarelafoor گروه ایتا eitaa.com/joinchat/131203086C0505ea2121 کانال تلگرام t.me/akhbarelafoor
مشاهده در ایتا
دانلود
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرثیه‌خوانی مرتضی خلیلی در سیزدهمین سالگرد شهادت سردار طهرانی‌مقدم 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
سلامی: با دشمنان پنجه در پنجه شده‌ایم ‌‌فرمانده کل سپاه: 🔹‌امروزه جبهه اسلام در نزدیک‌ترین فاصله ممکن با دشمن پنجه در پنجه شده و از فاصله صفر با او درگیر است. دشمن هم در همه عرصه ها با تمام ظرفیت و توانایی خود به میدان آمده و آرایش منسجم محور مقاومت در مقابل این تهاجم فراگیر، نشانه صادق عظمت این جبهه است. 🔹دشمنان ما از سیاست و اقتصاد گرفته تا مسائل نظامی، همه زیرساخت هایش را پای کار آورده و اگرچه میدان ظاهری آن در منطقه محدودی همچون غزه، شمال فلسطین اشغالی و جنوب لبنان متمرکز شده اما امتداد سیاسی آن در پهنه ای بین المللی گسترده شده است. 🔹یک نابرابری کامل در این موازنه و مواجهه وجود دارد؛صریح بگویم امروزه هیچ استعدادی از دشمن نیست که در این معرکه به کار گرفته نشده باشد. 🔹اینجاست که رسانه‌هایشان را پای کار می آورند تا اقناع ایجاد کنند، آشوب برپا کنند، باطل را حق جا بزنند و به معنای واقعی کلمه، اندیشه ها و قلب ها را تحت کنترل خود درآورند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
سلامی: مقاومت دوباره میدان جنگ را به دست ‌گرفت فرمانده کل سپاه: 🔹همین الان، ارتش اسرائیل فقط در سه نقطه غزه می‌تواند مستقر شود؛ یکی در گذرگاه فیلادلفیا یا همان رفح، یکی در منطقه نتساریم و دیگری در مناطق محدودی از شمال. 🔹‌آنها عملیات تروریستی انفجار پیجرها را اجرا کردند تا حلقه اصلی فرماندهان حزب الله را از موقعیت عملیاتی خارج کنند و با کارهای هدفمند از فؤاد شکر گرفته تا شهید عبدالقادر و حتی رهبر قدرتمند، نافذالبصیره، معنوی و منحصربفرد حزب الله شهید سیدحسن نصرالله را به شهادت رساندند. 🔹اما جهان مشاهده کرد که مقاومت اسلامی لبنان توانست این آسیب را جبران کند، میدان را به دست بگیرد و جریانی را متوقف کند که نه فقط آمریکا بلکه همه ابرقدرت های غربی حامی او هستند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
سلامی: شکست اسرائیل خیلی نزدیک است فرمانده کل سپاه: 🔹در عملیات وعده صادق ۲ ما می‌توانستیم در موقعیت‌های مختلفی این کار را انجام دهیم اما به طرز شگفت‌انگیزی، زمان عملیات عقب می‌افتاد اما در نهایت، دقیقاً زمانی این اتفاق رخ داد که بهترین وقت آن بود. 🔹شکست بالقوه رژیم به وضع بالفعل کنونی خیلی نزدیک است، این عملیات علاوه بر اینکه بخشی از قدرت طوفانی موشک‌های ما را نشان داد، توانست ثابت کند که ما در شرایط سخت هم از مقاومت حمایت می‌کنیم. 🔹ما در عملیات وعده صادق ۲ حتی به پایگاه صهیونیست‌ها در نتساریم یعنی در قلب غزه هم حمله کردیم تا محدوده انتخاب مقامات رژیم بین بد و بدتر باشد. ‌ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
واکنش فرمانده کل سپاه ‌به انتخابات آمریکا سرلشکر سلامی: 🔹‌انتخابات اخیر آمریکا ثابت کرد مقاومت غزه حتی می‌تواند دولت جنگ افروز آمریکا را تغییر دهد. 🔹دموکرات‌ها همان کسانی بودند که جنگ فلسطین را با همه توان موردحمایت قرار می‌دادند اما در عمل، مردم آمریکا رأی ندادند به کسانی که ماشین کشتار صهیونیست‌ها را تجهیز کردند.‌ 🔹تنها تغییری که پیش پای دولتمردان جدید آمریکایی قرار دارد، این است که کمتر کمک کنند. ‌ 🔹آنها می‌دانند که با گسترش جنگ، فقط اعتبار، قدرت و منافع ایالات متحده است که روز به روز بیش تر دچار آسیب می‌شود. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
ضربه دیگر حافظان امنیت به تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه: 🔹در ادامه اجرای رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در استان سیستان و بلوچستان در مواجهه با تروریست های مزدور استکبار جهانی در منطقه عمومی شهرستان راسک تعداد ۴ نفر از تررویست ها به هلاکت رسیدند. 🔹در این عملیات موفق یک خودرو و مقدار قابل توجهی سلاح و مهمات کشف و ضبط گردید و کماکان تلاش ها برای تعقیب و انهدام باقی مانده این گروه ترویستی ادامه دارد. 🔹 همچنین در این عملیات یک نفر از رزمندگان اسلام به درجه رفیع شهادت نائل گشت. 🔹گفتنی است اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موسیمانه: تنها تراپی استقلال کسب یک برد است سرمربی استقلال: ⚽️ برای بازی با مس رفسنجان شرایط مساعدی نداریم ولی هدف‌مان پیروزی است. منتظر یک برد هستیم تا شرایط را تغییر دهیم. ⚽️ بازی دادن به بازیکنان جوان صرفا برای جوانگرایی نیست؛ دلیلش این است کمبود بازیکن داریم. ⚽️ این شرایطی است که ما در آن قرار گرفتیم و نمی‌توانیم اعتراض کنیم بلکه باید وضعیت را تغییر دهیم. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
عده‌ای در حوزه حجاب بنا دارند مخالفت کنند‌ آیت‌الله نوری همدانی: 🔹‌مردم ما امروز در معیشت دچار مشکل هستند و این مشکل در مسائل دیگر هم اثرگذار است و طبیعتاً روحانیت هم مانند سایر مردم همین مشکل را دارد، و‌ اکثریت روحانیون این مشکل معیشتی را دارند‌. 🔹از ما گِله می‌کنند که چرا شما مشکلات را نمی‌گویید، درحالی که ما در همه دولت‌ها و اکثریت ملاقات‌ها مشکلات مردم را می‌گویم ولی چون رسانه‌ها معمولا در اختیار افراد و گروه‌های خاص است حرف ما که بیان مشکلات مردم است‌ پخش نمی‌شود. 🔹‌بنده ‌مکرر گفته‌ام حجاب امر واجب است و باید در اجرای این امر واجب تلاش کرد البته مجلس مدت‌هاست در موضوع قانون حجاب کار کرده‌ و نمی‌دانم چه شد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
تبادل لوایح بین پرسپولیس و بیرانوند ▪️پرونده به استیناف رفت ⚽️ کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال در حکمی جنجالی، علیرضا بیرانوند دروازه‌بان فصل گذشته پرسپولیس را به دلیل فسخ غیرقانونی قرارداد خود با این تیم مبلغ ۲۰ میلیارد تومان جریمه و ۴ ماه به‌صورت تعلیقی محروم کرد. ⚽️ در همین راستا پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد طی چند روز اخیر مرحله تبادل لوایح بین وکلای باشگاه پرسپولیس و علیرضا بیرانوند انجام شده و اکنون لایحه اعتراضی طرفین به فدراسیون فوتبال ارسال شده است تا به‌زودی کمیته استیناف بررسی این پرونده را آغاز کند. ⚽️ در این پرونده باشگاه پرسپولیس به بخش تعلیقی بودن محرومیت علیرضا بیرانوند و همچنین تبرئه باشگاه تراکتور از اغوای بازیکن اعتراض کرده و علیرضا بیرانوند نیز به طور کلی به غیرقانونی تلقی شدن فسخش معترض شده است. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اومده بودن لاشه تانک مرکاوا رو جمع کنن اون رو هم زدن 😆 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید‌.
✨جشنی باشکوه و به یاد ماندنی برای برترین‌های کنکور سراسری در منطقه لفور✨ 🌸 در هجدهمین روز از ماه آبان و در ایام ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) ویژه برنامه جشن تبریک برای دانشجویان لفوری که حائز رتبه‌های برتر در کنکور سراسری دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۳ شده‌اند در با حضور خانواده‌ها و دانشجویان عزیز، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ، جناب فرماندهی محترم سپاه شهرستان ، محترم شهرستان، محترم مرکزی، محترم ادارات آموزش و پرورش ،کمیته امداد، اداره برق، ریاست محترم دانشگاه پیام نور سوادکوه، فرماندهان محترم پایگاه‌های مقاومت بسیج و جناب آقای استاد محترم دانشگاه با اجرای آقای مجری توانمند استانی برگزار گردید. حوزه مقاومت بسیج امام (ع) لفور که افتخار میزبانی از این آیین تجلیل و جشن تبریک را بعهده داشت ضمن تشکر از همه عزیزان و خانواده‌های محترم دانشجویان از توجه خاص فرماندهی محترم سپاه ، از جناب آقای دکتر عمران عباسی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی که نسبت به تهیه هدایای مجموعه دانشجویان عنایت ویژه داشته‌اند تقدیر و تشکر به عمل می‌آورد همچنین از حضور مسئولین محترم و از زحمات مدیریت محترم تالار جناب آقای احمدی و پرسنل که نهایت زحمت را متقبل شدند از مدیرکانال اطلاع رسانی لفور ،خبرنگار شهرستان و سایر عزیزان همیار سپاسگزاری می‌نماید. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.