eitaa logo
اخبار لفور
1.8هزار دنبال‌کننده
23.8هزار عکس
27.7هزار ویدیو
234 فایل
هرچیزی که درباره #لفور بایدبدانید #لفور جایی که بایدرفت ودید اخبار و مطالب ارسالی شما👇 @Ab_Azizi #تبلیغات پذیرفته می‌شود👆 کانال ایتا @akhbarelafoor گروه ایتا eitaa.com/joinchat/131203086C0505ea2121 کانال تلگرام t.me/akhbarelafoor
مشاهده در ایتا
دانلود
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحوثی: حزب‌الله الگوی امت اسلامی است دبیرکل جنش انصارالله یمن: 🔹مقاومت و حزب‌الله مانع اصلی برای پیشروی دشمن به شمار می‌رود. حزب‌الله الگویی برای امت اسلامی است. 🔹حزب‌الله مانع از توسعه‌طلبی دشمن شده است. این پیروزی از تلاش‌ها در سطح میدانی است. بر اساس معیارهای ایمانی و آمادگی عملی تحقق یافته است. 🔹حزب‌الله با توجه به اینکه رهبران و فرماندهان خود را از دست داد اما این پیروزی را به دست آورد و توانست بر دشمن ضربه بزند و پیروز شود. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحوثی: اسرائیل با کینه و دشمنی در کمین است دبیرکل جنش انصارالله یمن: 🔹آمریکا سعی می‌کند این پیروزی را کوچک نمایی کند. آمریکا در اوج درگیری و وحشی‌گری صهیونیستها علیه لبنان درصدد ایجاد سستی و ضعف در جبهه لبنان بود. 🔹دشمن صهیونیست با تهدید تلاش می‌کند تصویر پیروزی از خود ارائه داد. در اظهارات جنایتکار نتانیاهو واضح است که آنها شکست خورد است. 🔹این دور از نبرد به معنای پایان نبرد نیست و هیچ ضمانتی برای لبنان به جز مبارزان آنها نیست. زیرا اسرائیل با کینه و دشمنی در کمین نشسته است. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحوثی: غزه نباید تنها بماند سخنان دبیر کل جنش انصارالله یمن درباره تحولات منطقه: 🔹نباید غزه تنها بماند و اسرائیلی که می‌خواهد با غزه را تنها ببیند بلکه ما در همه عرصه‌ها و میادین نظامی باید حضور داشته باشیم. 🔹لازم است مردم یمن به صورت میلیونی در میادین حاضر شوند و باید این تجمع برای حمایت از فلسطین باشکوه باشد و برای تبریک به لبنان باشد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟ مهدی نجفی نوشت: 🔹اصلاح‌طلبان رادیکال همواره تا زمانی که فردی مطابق منافع آنها عمل نکند، به حملات خود ادامه می‌دهند. آنها تنها کسی را می‌خواهند که منافع آنها را تأمین کند. 🔹موضوع مسئولیت غیرقانونی آقای ظریف، موردی روشن است. آنها برای تخریب و طبق معامله‌گری معمول، آقای قالیباف را متهم کردند که دلیل مواضع جدید وی، تغییر آقای مسکنی از معاونت وزارت کار است. اما شواهد نشان می‌دهد که این روش، خطی غیرمنطقی و کثیف برای تخریب است. 🔹۱. مواضع آقای قالیباف درباره آقای ظریف هیچ تغییری نکرده است. مهم‌ترین گواه آن، عدم رأی به فوریت لایحه اصلاح مشاغل حساس است. آقای قالیباف پس از رای گیری اعلام کرد که با تغییر قانون موافق است. بر این اساس، فوریت این قانون صرفاً برای آقای ظریف بود و عدم رأی قالیباف نشان می‌دهد که وی با مسئولیت غیرقانونی ظریف مخالف است. 🔹۲. در اظهارات آقای قالیباف - که اصلاح‌طلبان نمی‌خواهند آن را ببینند - به صورت شفاف گفت که آقای ظریف پس از اصلاح قانون می‌تواند به این معاونت برگردد. از آنجا که موضع خود را موافق با اصلاح قانون ذکر کرد، مشخص می‌شود که وی مخالف مسئولیت ظریف نیست، بلکه مخالف غیرقانونی ماندن ایشان در مسئولیت است. 🔹۳. دکتر قالیباف در اظهارات روز شنبه ایشان در مجلس نیز اشاره کرد که حل مسئله مسئولیت غیرقانونی آقای ظریف فقط به ماده ۲۳۴ محدود نمی‌شود. از نظر قالیباف، عدم ارجاع تخلف رئیس جمهور به قوه قضاییه اهمیت دارد. بنابراین، باور وی به همراهی با دکتر پزشکیان این است که اجازه ندهد رئیس جمهور به عنوان متخلف به قوه قضاییه معرفی شود و تلاش کند مسئله مسئولیت غیرقانونی آقای ظریف حل شود. 🔹۴. پیشنهاد کناره‌گیری آقای ظریف بهترین کمک به دولت است تا: مسئله حاشیه‌ای به مسئله اصلی کشور تبدیل نشود - قانون‌شکنی تشویق نگردد - آقای دکتر پزشکیان از معذوریت و فشار رها شود. این مواضع بهترین مصداق نگاه مبتنی بر عقلانیت انقلابی است. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
رهبر انقلاب: برای ساخت فیلم درباره شهدا، سراغ بهترین سازندگان بروید رهبر انقلاب: 🔹آنچه من سفارش میکنم، در درجه‌ی اوّل این است که این کارهایی را که شما [اعضای کنگره] در این بزرگداشتها انجام میدهید، جوری انجام بدهید که اثربخش باشد. صِرف ساختن کتاب کافی نیست، صِرف ساختن فیلم کافی نیست... 🔹بروید سراغ بهترین کارگردان، بهترین سناریونویس، فیلمنامه‌نویس، بهترین پشتیبان و تهیه‌کننده؛ بروید سراغ اینها... این خوب است. 🔹تا بتوانید شهید همّت را معرّفی کنید، شهید زاهدی را معرّفی کنید، شهید کاظمی را معرّفی کنید، شهید خرّازی و ردّانی‌پور را معرّفی کنید و دیگران و دیگران... دنبال اثربخشی باشید. 🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره‌ی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشاره رهبر انقلاب به همراهی جریان تدین با تمدن ایرانی در اصفهان رهبر انقلاب: 🔹اصفهان نشان می‌دهد که جریان تدیّن و تشرّع با جریان علم و صنعت و فرهنگ و تمدّن و امثال اینها درهم‌تنیده‌اند... این نمونه‌ای از تمدّن ایرانی ما است؛ تمدّن ایرانی که روزگاری در قلّه‌ی تمدّن بشری قرار داشته، از قدیم، از قبل از اسلام حتّی با دین همراه بوده، با تدیّن همراه بوده. 🔹اینکه بعضی تلاش میکنند، سعی میکنند که پیچ‌ومهره‌های مجموعه‌ی تمدّن ایرانی را بِزور از همدیگر باز کنند، بین دین و بین علم و صنعت و فرهنگ و هنر و مانند اینها فاصله بیندازند، این کار، هم غلط و خلاف واقع است، هم بیهوده است و امکان‌پذیر نیست. 🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره‌ی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
41.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات رهبر انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای استان اصفهان 🔹این دیدار در تاریخ ۲۱ آبان ۱۴۰۳ برگزار شده بود. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه رهبر انقلاب به اعضای کنگره شهدای استان اصفهان رهبر انقلاب: 🔹[بیان] حکایتهای کوتاه؛ اینکه مثلاً یک نفر یک خاطره‌ی ده سطری نقل میکند، از چه؟ از لحظه‌ی شهادت فلان رفیقش در جبهه؛ نه این آدمی که نقل میکند آدم معروفی است، نه آن کسی که از او نقل میشود آدم معروفی است، امّا این حکایت را وقتی که شما میخوانید، این جوان میخواند، در اعماق دلش اثر میگذارد؛ یعنی اینها هنرمند لازم [دارد]، اینها ورود هنرمندان را میطلبد. 🔹اصفهان در همه‌ی نشانه‌های تمدّنی پیشگام بود؛ در علم، در صنعت، در هنر، در معماری، در عالِم‌پروری، در سلحشوری و در همه‌ی این چیزها؛ این مال تاریخ است. 🔹حوادث انقلاب نشان داد که اصفهان در مسئله‌ی فداکاری در راه خدا و جهاد فی‌سبیل‌اللّه هم پیشگام است؛ یعنی یک امتیاز بی‌نظیر و بی‌مثال بر امتیازات اصفهان، در انقلاب و در دفاع مقدّس افزوده شد. 🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره‌ی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تأکید رهبر انقلاب بر تأثیر یاد شهدا در ایجاد روحیات مجاهدت‌آمیز جوان امروز رهبر انقلاب: 🔹به نظر من اگر این کارها [کارهای اثربخش در معرفی و بزرگداشت شهدا] انجام بگیرد و این روایت حوادث بزرگ گذشته بدرستی و با هوشمندی انجام بگیرد، خیلی از مشکلات برطرف خواهد شد و کارها پیش خواهد رفت. 🔹و یاد این شهدا خودش احیاکننده و به‌وجودآورنده‌ی روحیّات برجسته و مجاهدت‌آمیز جوان امروز است. یعنی واقعاً زندگی شهید کاظمی تولیدکننده‌ی شهید حججی است؛ یعنی آن را وقتی که میخواند، این تولید میشود، این به وجود می‌آید. 🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره‌ی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: از بازی‌های رایانه‌ای برای انتقال پیام دوران دفاع مقدس استفاده کنید رهبر انقلاب: 🔹من پیشنهاد میکنم که خود واحدهای نظامی اصفهان هم در قضیّه [معرفی شهدا] فعّال بشوند... بنشینند شرح حوادث و سرگذشت دوران جنگ تحمیلی‌شان یا احیاناً قبل و بعد آن را بیان کنند، به چه وسیله؟ به شکل بازیهای رایانه‌ای. 🔹امروز در دنیا بازیهای رایانه‌ای یکی از ابزارهای انتقال پیام است؛ یعنی فقط بازی نیست. 🔹افرادِ بافکر می‌نشینند طرّاحی میکنند بازی جنگ بین ایران و خودشان را، و جوری طرّاحی میکنند که وقتی جوان آمریکایی، نوجوان آمریکایی نشست پای رایانه و این بازی را تماشا کرد، احساس قدرت و توانایی بکند، امیدوار بشود که ما در این مبارزه پیروز خواهیم شد. 🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره‌ی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته نورانی‌ شهادت در استان اصفهان نهادینه است 🔹رهبر انقلاب: رشته‌ی فداکاری و رشته‌ی نورانی شهادت از دوران قبل تا امروز در اصفهان ادامه دارد؛ یعنی یک روز ما شهید مدرّس را داریم، بعد در یک برهه‌ای مثلاً شهید بهشتی و امثال ایشان را داریم، بعد در یک برهه‌ای شهید خرّازی و شهید همّت و شهبازی و مانند اینها را داریم، بعد در یک برهه‌ای شهید کاظمی را داریم، بعد در یک برهه‌ای شهید زاهدی و نیلفروشان، یا همین چند شهیدی که شهید امنیّتند و این چند روز [به شهادت رسیدند] را داریم؛ یعنی این رشته‌ی شهادت، مقطعی نیست که حالا ما مثلاً بگوییم خیلی خب، یک روز ۳۷۰ شهید را تشییع کردند، تمام شد رفت؛ نه، این نهادینه است در اصفهان؛ اینها مهم است. 🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره‌ی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: صرف ساختن کتاب کافی نیست دنبال اثربخشی باشید رهبر انقلاب: 🔹آنچه من سفارش میکنم، در درجه‌ی اوّل این است که این کارهایی را که شما در این بزرگداشتها انجام میدهید، جوری انجام بدهید که اثربخش باشد. 🔹صِرف ساختن کتاب کافی نیست، صِرف ساختن فیلم کافی نیست... دنبال اثربخشی باشید. 🔹جوری کتاب درست کنید که بعد از اینکه یک چاپش تمام شد، مشتری‌ها بیایند چاپ دوّم و چاپ سوّم را بخواهند، و همین‌طور تا آخر. 🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره‌ی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.