🌞ناگفتههایی از همکاری سپاه و نیروی هوایی عراق در مقابله با داعش
فرمانده عملیات هوایی نیروی هوافضای سپاه:
🔹حضور داعش در عراق و سرعتی که آنها در تصرف شهرهای عراق داشتند، سبب شد دولت عراق از ایران برای مقابله با این تروریستها درخواست کمک کند.
🔹محاصره بغداد و رسیدن تروریستها به اماکن مذهبی شیعه که خط قرمز جمهوری اسلامی ایران بود، سبب شد ایران هواپیماهای سوخوی ۲۵ خود را به عراق واگذار کند.
🔹این در حالی بود که آمریکاییها از دادن جنگندههای خریداری شده از سوی عراق سر باز میزدند، لذا به سرعت هزینهها از طرف عراق پرداخت شد و تیر ماه ۹۳ این اتفاق افتاد.
🔹بخشی مربوط به خود عراقیها بود که سال ۱۹۹۱ میلادی عراقیها به دلیل آسیب ندیدن در جنگ آمریکا به ایران واگذار کرده بودند و بخشی هم بعداً از روسیه خریداری شده بود.
🔹هواپیمای ایلوشین ۷۶ یکی از موفقترینها در بخش تاکتیکی است که در بارریزی برای مناطق محاصره شده فوعه و کفریا از ارتفاع خیلی بالا استفاده شد که اصلاً نه تجربه آن را داشتیم و نه کسی به ما فرمول محاسباتی آن را میداد، خودمان صاحب سبک شدیم.
🔹در اطفاء حریق هم از این هواپیما استفاده میکنیم، برای نمونه در هورالعظیم ما فعال هستیم یا در آتشسوزیهای دیگر در کشور که در این حوزه هم از بالگرد استفاده میکنیم و هم از ایلوشینها.
@Akhbarevijeh
🌞 مسعود نیلی برای پژوهش در حوزه ترافیک با شهرداری تهران قرارداد 2 میلیارد تومانی امضا کرد
♦️شهرداری تهران در اقدامی قابل تحسین و در مسیر شفافیت، تمامی قراردادهای اخیر این سازمان را روی سایت منتشر کرده است. در قرارداد شماره 35 نکات جالب توجهی وجود دارد. قرارداد شماره 35 قراردادی به مبلغ 2 میلیارد تومان با مسعود نیلی برای «خدمات پژوهشی در ارتباط با سیاستگذاری و مطالعات حمل و نقل و ترافیک تهران است » که در تاریخ 17 اردیبهشت 97 منعقد شده است. اولین نکته جالب قرارداد همین طرف قرارداد است که مسعود نیلی، مشاور رئیسجمهور در امور اقتصادی است و در سایت شهرداری، دلیل ترک تشریفات برای انعقاد چنین قراردادی، ماده 60 (معاملات با وزارت خانهها، مؤسسات و شرکتها و ارگانهای دولتی یا وابسته به دولت) ذکر شده است و مدت قرارداد هم یکساله است.
♦️بنابراین مسعود نیلی نه تنها در دولت همچنان حضور دارد، بلکه مشمول قراردادهای خارج از تشریفات دولتی هم میشود. نکته دوم در این قرارداد مبلغ کلان 2 میلیارد تومانی برای پژوهش در حوزه ترافیک است که با ترک تشریفات صرفاً شامل نیروهای هم حزبی میشود؛ رانت سیاسی در قراردادهای پژوهشی !
@Akhbarevijeh
🌞 او مصداق ابوذر غفاری است...
🔻 تمام حرف رحیم پور ازغدی این بود که حوزه علیمه نباید در مقابل فساد حاکم بر اقتصاد ایران که در حال تحریک گسل های اجتماعی است، سکوت کرده و یا تنها به صدور بیانیه بسنده کند. برداشت من از سخنان رحیم پور ازغدی این بود که از نظر ایشان حوزه در شرایط فعلی باید همچون ابوذر در مقابل مفاسد دولتی که همه جا را فرا گرفته عمل کند. این دقیقا گمشده ای است که حوزه های علمیه دارند. حوزه باید ابوذر وار هر چه فریاد دارد بر سر فساد و رانت و زد و بندهای دولتی که زندگی مردم را مختل می کند خالی کند. حوزه باید دقیقا در همان مسیری قرار گیرد که میرزای شیرازی بزرگ و امام راحل قرار داشت. هیچ چیز بالاتر از مصلحت اسلام نیست. آن ها که سخنان منتقدانه و بر حق رحیم پور ازغدی برآشفته اند بد نیست که تاملی در سیره عملی و نظری ابوذر غفاری صحابی اعظم پیامبر داشته باشند.
✍ محمدی
@Akhbarevijeh
🌞بسته حمایتی دولت از خودروسازان در راه است
🔹مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت از تدوین بسته جدید دولت برای حمایت از صنایع خودروسازی و قطعهسازی خبر داد. /ایسنا #اقتصادی
@Akhbarevijeh
🌞دولت به زنگنه برای عزل مدیران شرکتهای پتروشیمی اختیار تام داد
🔹براساس تصمیم دولت برای کنترل مدیریت عرضه ارز به بازار، دولت به وزیر نفت اختیار داده است که اعضای هیات مدیره شرکتهای پتروشیمی را در صورت عدم عرضه ارز به بازار برکنار کند.
🔸سهام اغلب قریب به اتفاق شرکتهای پتروشیمی کشور در قالب سه هلدینگ بزرگ تاپیکو، غدیر و خلیج فارس در اختیار دولت و سه وزارتخانه رفاه، دفاع و نفت است.
@Akhbarevijeh
🌞کرباسیان خنثیترین وزیر اقتصاد بعد از انقلاب بود/ وزیر اقتصاد حتی قدرت تغییر معاونینش را هم ندارد
🔹به جرات میتوان گفت مسعود کرباسیان یکی از خنثیترین یا به تعبیری، بیتاثیرترین وزرای اقتصادی کشور در چهار دهه گذشته بوده است. بهرغم اینکه کرباسیان در مردادماه سال گذشته و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برنامههای پیشنهادی خود را در حوزه اقتصاد و دارایی در چهار محور اصلی مردمیسازی اقتصاد، برونگرایی هوشمندانه و تقویت روابط اقتصادی خارجی، اصلاح و کارآمدسازی نظام مالی و اقتصادی دولت و بنگاههای تولیدی و درنهایت تعامل و همکاری با بانک مرکزی اعلام کرده بود، اما بهواقع آنچه در طول یکسال گذشته اتفاق افتاد فاصله زیادی با حقیقت وعدههای کرباسیان داشت.
🔹در ابتدای فعالیت کرباسیان در وزارت اقتصاد، تصور بر این بود که وی با تغییر برخی معاونان خود تلاش میکند تغییرات ساختاری را در اقتصاد کشور پایهریزی کند، اما در عمل موفق به انجام چنین تغییراتی نشد؛ چراکه بسیاری از معاونان او به سفارش رئیسجمهوری به این مقام منصوب شده بودند و در نتیجه تغییر آنها امکانپذیر نبود. به هر حال مرور عملکرد وزارت اقتصاد نشان میدهد این وزارتخانه تقریبا در یک دهه اخیر، جایگاه خود را در تصمیات اقتصادی کشور از دست داده و بهتعبیری به یک «وزارت بیخاصیت» تبدیل شده است.
@Akhbarevijeh
🌞 جعبه پاندورای هاشمی!
#فائزه_هاشمی در گفتوگو با یورو نیوز، خواستار پیگیری مرگ مبهم اکبر هاشمی رفسنجانی و پلاکارد تجمع #طلاب در مدرسه #فیضیه_قم، از سوی دستگاههای امنیتی و شورای عالی امنیت ملی شده و همزمان فاطمه هاشمی نیز در مصاحبه با ایسنا ضمن اشاره به تابلونوشت تجمع طلاب در قم گفته: تابلو «#استخر_فرح» ابهامات در مورد #مرگ_مشکوک پدرم را که تاکنون بیپاسخ مانده است، قوت میبخشد.
هر چند ژاژخائی #فرزندان_هاشمی به بهانه آن «تابلونوشت بیمُسما» قابل فهم است و می توان این را در ژانر مسئلهسازیها و هزینه افزائی های مطابق معمول این خانواده برای کشور تلقی کرد اما از سوی دیگر حال که ایشان بر دوباره خوانی پرونده مرگ پدرشان اصرار دارند خوب است از این فرصت استفاده شود و پرسش های بجا مانده و حرفهائی که هاشمی هرگز درباره آنها سخن نگفت نیز طرح و راستی آزمائی شود.
علی ایحال ادعاهای دیگری نیز درباره مرگ #هاشمی_رفسنجانی مطرح شده که تاکنون بدون پاسخ مانده (*)
گذشته از آنکه هاشمی تا قبل از مرگ نیز در مظان شائبه ها و اتهامات پنهان دیگری نیز بود که هرگز رسانه ای نشد!
ـ از جمله مفقود شدن معنادار رابرت لوینسون در اسفند ۸۵ و بایگانی شدن این پرونده از سوی آمریکائیها! و ارتباط سفر این مامور آمریکائی با #اکبر_هاشمی_رفسنجانی!
ـ از جمله اینکه منابع غیر رسمی گفته اند #لوینسون با پوشش ظاهری مامور بازنشسته #اف_بی_آی وارد ایران شد و در واقع نماینده ارشد و تامالاختیار از جانب ارشدترین دولتمردان وقت #آمریکا بود که یک سال بعد از روی کار آمدن #احمدی_نژاد با ماموریت ویژه و بمنظور مذاکره با هاشمی عازم ایران شده بود!
ـ از جمله آنکه همان منابع غیر رسمی ادعا کردند لوینسون با ورودش به ایران برخلاف «انتظار طرفین» در تور نیروهای امنیتی ایران افتاد و پروژه مزبور و فرد مزبور سوخت و هاشمی نیز «وارنینگ امنیتی» گرفت!
ـ از جمله اینکه دولتمردان آمریکائی که برای شهروندان بمراتب کم اهمیتتر خود در ایران سنگین ترین جنجال های رسانه ای را دامن می زدند در مورد لوینسون سیاست بی وقعی را اتخاذ کرده اند چرا که مانند ماجرای سفر مخفیانه مک فارلین به ایران در ۶۴ و مذاکرهشان با عقبه هاشمی رفسنجانی اکنون نیز مفتوح شدن پرونده لوینسون تا آن اندازه ظرفیت دارد که به یک جنجال رسانه ای و سیاسی بزرگ مُبدل شود!
ـ از جمله اینکه بعد از سوختن پروژه #لوینسون، هاشمی مطرود نظام شد و به همین دلیل ایشان در «ماجرای ۸۸» (!) ریسک و خیز بلندش برای تصاحب قدرت را برداشت و بعد از آن «ناکامی بزرگ» مبتلا به افسردگی سیاسی منجر به خودکشی شد! ()
علی ایحال باز شدن «پروژه هاشمی رفسنجانی» را می توان برای یابش چنین پرسش هائی استقبال کرد اما خانواده ایشان نیز جوانب احتیاط را رعایت کنند! این ماجرا می تواند حکم «جعبه پاندورا» را برای ابوی ایشان داشته باشد!
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
* ـ نگاه کنید به مقاله خانم دکتر «#پرستو_مروجی» و همچنین اظهارات سردار «#سعید_قاسمی» در فردای مرگ هاشمی:
https://bit.ly/2Lq4HyP
ـ نگاه کنید به دو مقاله «خودکشی هاشمی» و «هاشمی قدیس یا ابلیس»
https://bit.ly/2kcjGCp
https://bit.ly/2lyge7z
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#داریوش_سجادی
#فائزه_هاشمی
#استخر_فرح
#سعید_قاسمی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
داریوش سجادی
@Akhbarevijeh