◀️ قاضی پور نماینده محترم مجلس :
خودروسازها به خوردن پول مفت عادت دارند
تابناک: صنعت خودرو، یکی از مهمترین بخشهای اقتصاد ایران و البته از شیرینترین سفرههای مدیریتی کشور ماست؛ سفرهای که سالها برای مردم، خودرو به قصد حرکت ـ و نه لذت ـ و برای مدیران برکت داشته و البته در گذر سالیان، چنان فرسوده شده که امروز تحمل کوچکترین ضربه اقتصادی را ندارد.
آنها که بازار خودرو را مشتاقانه دنبال میکنند، میدانند که قیمت خودروها در ایران، یک سال است تختهگاز میتازد، ولی رسیدن موج گرانیها به خودروهای ارزانتر در ماههای اخیر، بیشتر از همیشه قیمت خودرو را به سوژه گفتگوهای روزمره ایرانیها تبدیل کرده است؛ موجی که در روزهای اخیر گریبان بازار را گرفت، ولی چنان آه از نهاد خریداران بلند کرد که سرانجام مسئولان مختلف را به واکنش واداشت؛ واکنشهایی که ترجیعبند همه آنها، رفع مسئولیت خود از وضعیت فعلی بود و اعتراض به دیگران؛ از اعتراض به خودروسازان تا مقصر خواندن مردم و حتی بهانه افزایش حقوق کارگران و تهدید به تعدیل نیرو و البته نوید حل مشکلات و بازگشت آرامش به بازار خودرو در آینده.
نادر قاضی پور در گفت وگویی در خصوص این موضوع اظهار داشت: در سالهای گذشته، شرکتهای خودروسازی، بهانههای مختلفی برای بالا بردن قیمت خودرو داشته اند و از هر راهکاری برای این کار استفاده میکنند.
این نماینده مجلس گفت: نیروی انسانی که در خدمت خودروسازی هاست، امروز همچون یک سپر انسانی برای بی اثر کردن انتقادها از سوی خودروسازیها به کار میرود. هر وقت صحبت از کاهش قیمت و ظلم این بنگاههای اقتصادی میشود، اینها نیروی انسانی و کارگرانی را که در این شرکتها کار میکنند، سپر خود کرده، میگویند اگر تعطیل شوند، اینها بیکار خواهند شد.
عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: سال هاست خودروسازیها ورشکسته هستند و تنها به مدد بی رقیب بودن در بازار و کمکهای دولتی و نمایندگان مجلس هست که سر پا مانده اند.
وی در خصوص بهانه خودروسازیها درباره هزینههای نیروی کار برای افزایش قیمتها گفت: اینها بهانههای بنی اسرائیلی است. نیروی کار و کارگرانی که در این شرکت ها، سه شیفت کار میکنند، نمیتواند بهانه مدیران سودجوی این شرکتها باشد.
خودروسازیها بهتر است برای اینکه بتوانند هزینههای خود را مدیریت کنند، شرکتهای زیان دهی که دارند و با سندسازیها در سالهای اخیر آن را سود ده نشان داده اند، تعطیل یا واگذار کنند. همچنین زمینهای مازادشان را بفروشند و نیز وامهای کلان که با درصد بالای ۲۰ تا ۳۰ درصد گرفته اند، تسویه کرده و سرمایههای در گردش خود را فعال کنند؛ آن وقت اوضاع بهتر میشود.
وی همچنین یادآور شد: خودروسازها، یقه سفیدهایی که ماهانه پول کلان از این شرکتها میگیرند و یا مشاوران بی خود خود را کم کنند تا وضعیت مالی شان بهتر شود. نمیشود هر وقت به خودروساز بگویند بالای چشمت ابروست، به سراغ کارگران بروند و به آنها فشار بیاورند.
وی در این باره ادامه داد: خودروسازها به جای استفاده از این میزان مشاورهها بروند و گروههای آینده نگر را فعال کنند. استفاده از این گروهها باعث نوآوری و شکوفایی در این صنعت میشود. ما چهل سال است که منتظریم این کارخانههای عریض و طویل محصول با کیفیت تولید کند؛ اما اینها عادت کرده اند پول مفت بخورند و اصلا به فکر تولید جدید نیستند.
عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: خودروسازی در ایران کار خود را همزمان با خودروسازیهای کره آغاز کرده اند. این در حالی است که آنان در این مدت تلاش کردند و خودروهای خود را ارتقا دادند و الان یکی از غولهای خودروسازی جهان به حساب میآیند، ولی ما هنوز موتور پیکان را یک روز روی وانت میگذاریم و روز دیگر روی بدنه پژو و بعد اسم آن را عوض میکنیم و به نام محصول جدید میفروشیم که البته مردم هم چارهای جز خرید اینها ندارند.
مسئولان عادت کرده اند پول مفت بخورند. اینها نه از تکنولوژی سر درمیآورند و نه به فکر فناوری و ارتقای محصولات خود هستند، بلکه تنها به این می اندیشند که چگونه جیب مردم بدبخت را خالی کنند
@akhbarevijeh
🌞 هشدار جدی؛ شبکه برق در وضعیت بحرانی قرار گرفت
وزارت نیرو:
🔹پیک مصرف برق امروز کشور در حالی به عدد بیسابقه ۵۷هزار مگاوات رسید که ظرفیت تولید برق تابستان امسال ۵۸ هزار مگاوات است و ادامه روند هشداردهنده فعلی شبکه را در معرض خاموشی سراسری قرار داده است./مهر
@Akhbarevijeh
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #حجامت_نظام
👤استاد #رائفی_پور خطاب به برخی مسئولین: 🔰شماها یه مارمولک چرون بیشتر نبودید، انقلاب آدمتون کرد میلیاردر شدید 🔹یه نفرتون بچه هاتون شهید نشدن ، شماها خفه شید
#رائفی_پور
#استاد_رائفی_پور
#مدیران_غیر_انقلابی
#مدیران_دو_تابعیتی
#مدیران_غرب_زده_غرب_گدا
#مدیران_وطن_فروش
#مدیران_فاسد
#مدیران_ضد_انقلاب
#حجامت_نظام
@akhbarevijeh
اخبار ویژه
✅ #حجامت_نظام 👤استاد #رائفی_پور خطاب به برخی مسئولین: 🔰شماها یه مارمولک چرون بیشتر نبودید، انقلاب
✅ ✍به گفته امام خامنهای، باید مقابل جریان غیرانقلابی «داخل نظام» ایستاد.
#حجامت_نظام
+بنت الحیدر🇮🇷+
@akhbarevijeh
عزادار هموطنان عزیز کُردمون هستیم.
ولی توی سیل پریروز ژاپن ۱۷۹ نفرکشته شدند
نه کسی گفت چرا هرچی بدبختیه مال ماست
نه کسی گفت قوم نفرین شده ایم
چون اونا یه عده سلبریتی بی سواد که توی هر چیزی تئوریسین میشن ندارن
حادثه اسمش با خودشه
هرجایی و به هر دلیلی ممکنه پیش بیاد
#کردستان_تسلیت
+دکتر کد+
@akhbarevijeh
۱۷۹ کشته و ۷۲ نفر مفقودی در سیل ژاپن، ۵۸ نفر قربانی موج گرما در کانادا، ۲۵ کشته در سانحه قطار در ترکیه و...؛ حادثه حادثه است و خبر نمیکند چه ایران چه کشور دیگه.
فقط فرقش اینکه اونها چهارتا سلبریتی احمق ندارند که همش القا کنند کشور ما نفرین شده هست و جهنمه و بهشت فقط جای دیگه غیر ایرانه. بلکه سلبریتی هاشون فقط امید به مردم میدن .
@akhbarevijeh
#جاعل_نیوز که باخرید لباس از حسن آباد و انتشار اون سعی میکنه اینگونه القا کنه نیروهای مسلح به اراجیف این کانال مضحک توجه دارند مخاطبین رو مثل خودش احمق فرض کرده.
لوگوی ناجا به سهولت دم دست همه هست.
وقتی چهارتا احمق اراجیفش رو باور و منتشر کنند باید هم توهم برش داره و بقیه رو احمق فرض کنه.
#احمق
#مزدور
@akhbarevijeh
◀️تلقی عمومی این است که خاموشیهای برنامهریزی شده این ایام ناشی از کمآبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاههای آبی تولید میشود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمیتواند دلیل این خاموشیهای گسترده و سراسری باشد.
واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کمکاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست.
دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاههای حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین میکنند، از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نهتنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرحهایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوختهای فسیلی اجرا کند.
این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیمهای بینالمللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد. اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلیترین و بیشترین مصرفکننده این سوختها بودهاند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رساندهاند اما حال که خود صاحب فناوریهای نوین چون هستهای شدهاند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوریها بازمیدارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوختهای فسیلی میگویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کردهاند، توسط ملتهای دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانهای تولید میکند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است.
🔹مقاله مبسوط و مستندی در این باره نوشتهام که میتوانید در گزارش تیتر نخست روزنامه وطن امروز در شماره امروز مطالعه فرمایید.
www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2482/1/195186/0
بولتون محرمانه
@akhbarevijeh