ضرورت تولید نان سالم با پشتیبانی شرکتهای دانشبنیان
🔸 مالک رحمتی، قائممقام تولیت آستان قدس رضوی در مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت صنایع غذایی رضوی:
🔺 سالهاست محصولات صنایع غذایی رضوی برای زائران و مجاوران به عنوان برند قابل قبولی پذیرفته شده و حتی زائران غیر ایرانی هم یکی از سوغاتهایی که از مشهد با خود همراه میبرند، محصولات نان قدس رضوی است.
🔺 مسئله مهم و قابل توجه در این شرکت، برند نان قدس رضوی است که هنوز جای کار دارد، زیرا این شرکت برندش را با تولیداتش حفظ کرده است در جایی که در دنیای امروزی این برند است که تولیدات را پشتیبانی میکند. زمانی میتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم که با برند رضوی ۲۰ برابر ظرفیت فعلی شرکت، تولیدات داشته باشیم.
🔺 یکی از نکات قابل توجه در این شرکت، تولید نان سالم است که برای رسیدن به این مهم باید مطالعات بسیاری صورت گیرد. از همین رو باید با تغییراتی همسو با فناوریهای روز، مبتنی بر دانش و با استفاده از ماشین آلات جدید، به این مهم دست یابیم.
yun.ir/6wwol8
@aqr_news
#گزارش_تصویری | مراسم وداع با پیکر شهید حرم رضوی، حجتالاسلام والمسلمین محمد اصلانی
@aqr_news
#گزارش_تصویری | مراسم وداع با پیکر شهید حجت الاسلام دارایی در حرم مطهر رضوی
📸تصاویر بیشتر :
https://b2n.ir/w25081
@aqr_news
کارخانه دانشبنیان تولید بذر احداث میشود
🔸 محسن مکّیان، دستیار ریاست بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی:
🔺 در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱، تولید دانشبنیان بذر و تأسیس کارخانه بذر در دستور کار آستان قدس رضوی قرار گرفته است.
🔺 متأسفانه در برخی محصولات استراتژیک کشور دچار وابستگی هستیم و اگرچه ورود به حوزه رفع این وابستگی چالشهایی را دربردارد، اما در سال جاری و در راستای تحقق شعار سال، حضور فعال در حوزه تامین امنیت زنجیره غذایی و به صورت ویژه تولید بذر و تلاش برای جلوگیری از ورود تراریختهها، در دستور کار آستان قدس رضوی قرار گرفته است و میتوانیم باید با یک شتاب عقلانی و پشتوانه علمی، هرچه زودتر وابستگی های بوجود آمده از سالهای گذشته را رفع کنیم.
🔺 در این چرخه باید دو ویژگی مهم «دانشپایه بودن» و «اشتغال آفرینی» را مد نظر داشته باشیم و هر جایی که این دو ویژگی باشد، کشاورزی، اقتصادی و به صرفه خواهد بود.
yun.ir/4n1fq7
@aqr_news
توزیع روزانه 5 هزار افطاری ساده در موکبهای مجاور حرم مطهر رضوی
🔹به همت آستان قدس رضوی و با مشارکت موکبهای مردمی، روزانه بیش از پنج هزار افطاری ساده در موکبهای امام رضایی برپا شده در جوار این بارگاه ملکوتی، توزیع میشود.
🔹اجرای این برنامه با هدف پذیرایی از زائران بارگاه منور رضوی و با همکاری موکبهای مردمی مشهد از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده و همزمان با اقامه اذان مغرب و عشاء در 4 موکب که در جوار حرم مطهر برپا شده، افطاریهای ساده توزیع میشود.
🔹در این برنامه، سفرههای اکرام با همکاری موکبها و کفشداران حرم رضوی به ترتیب در باب الکاظم(ع) و باب الهادی(ع) گسترده میشود و در هر یک از این مکانها از هزار و 500 زائر با افطاری ساده شامل حلیم، چای، خرما، پنیر، سبزی و نان پذیرایی میشود.
🔹همچنین هر شب یک هزار پرس حلیم همراه با نان به صورت بیرون بر با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در ایستگاه صلواتی مرحوم حاج قاسم عقیلی واقع در حدفاصل باب الجواد(ع) و باب الرضا(ع) و همچنین ایستگاه اهل بیت(ع) واقع در انتهای کوچه چهارباغ توزیع میشود.
@aqr_news
میزبانی از زائران رضوی با روزانه ۴۰ هزار بسته افطاری ساده
🔸 امین بهنام، معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی:
🔺 توزیع افطاریهای ساده در حرم مطهر رضوی از ۱۵ فرودین ماه، مصادف با دومین روز ماه رمضان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک ادامه خواهد داشت.
🔺 در قالب اجرای این طرح، هر شب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، ۴۰ هزار بسته افطاری ساده در صفوف نماز جماعت صحنها و رواقهای حرم مطهر رضوی توزیع میشود.
🔺 این بستههای افطاری ساده شامل نان، پنیر، خرما، حلوا شکری و کشمش است که توسط خادمان حرم مطهر توزیع میشود.
🔺 همچنین همزمان با ماه پربرکت رمضان، هر شب، ۷ هزار کاسه حلیم بین روزهداران در جوار بارگاه ملکوتی رضوی در راسته بازار و باب الهادی(ع) توزیع میشود.
yun.ir/433wb4
@aqr_news
قدمت ۳۳۲ ساله سنت افطاری در حرم مطهر حضرت رضا(ع)
🔺 اسناد تشکیلات اداری و موقوفات آستان قدس رضوی بیانگر برگزاری مراسمهای متعدد در حرم مطهر رضوی طی مناسبتهای مذهبی مختلف از جمله ماه مبارک رمضان در دورههای تاریخی صفویه، افشاریه و قاجاریه است.
🔺 دستورالعملهای خاص این ماه پرفضیلت، برنامههای ویژه شبهای قدر، برگزاری مراسم افطاری برای زائران و خادمان و چگونگی برپایی جشن عید فطر در حرم منوّر رضوی از جمله موضوعاتی است که در لابهلای این اسناد به چشم میخورد.
🔺 آنطور که در اسناد تاریخی آمده، قدیمیترین سند مربوط به اجرای سنت افطاری حرم مطهر رضوی در ماه مبارک رمضان مربوط به سال ۱۱۱۱ هجری قمری، یعنی ۳۳۲ سال قبل است؛ اگرچه اینکه بدون شک خادمان این آستان ملکوتی، پیش از آن نیز میزبانی از زائران روزهدار را وظیفه خود میدانستند اما آنچه در اسناد تاریخی ثبت شده و به جا مانده، مربوط به ۳۳۲ سال گذشته است.
👇🏻 برای آشنایی بیشتر با اسناد تاریخی مربوط به آدابِ ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/y7djr3
@aqr_news
جوایز دومین جشنواره رسانهای بینالمللی امام رضا(ع) اعلام شد
🔸 محسن هوشمند، دبیر اجرایی دومین جشنواره رسانهای بینالمللی امام رضا(ع):
🔺 در دومین جشنواره بین المللی رسانهای امام رضا(ع)، به نفرات اول بخشهای خبر، مصاحبه، گزارش، سرمقاله و یادداشت، حساب کاربری شبکه های اجتماعی، پست فضای مجازی، عکس خبری، گرافیک، گزارش خبری رادیویی، گزارش خبری تلویزیونی و رساله ها و پایان های دانشجویی تندیس ویژه جشنواره، لوح تقدیر و هم چنین مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال تقدیم می شود و به نفرات دوم و سوم علاوه بر لوح تقدیر به ترتیب مبالغ ۶۰ و ۴۰ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
🔺 به نفرات اول بخشهای آثار نمايشي راديويي و تلويزيوني، برنامههاي راديويي و تلويزيوني، پويانمايي و موشن گرافي، مستند و نماهنگ و موسيقي تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۸۰ میلیون ریالی تعلق می گیرد و نفرات دوم و سوم علاوه بر لوح تقدیر به ترتیب هدایایی به مبلغ ۱۲۰ و ۸۰ میلیون ریال دریافت خواهند کرد.
🔺 در هر کدام از بخشهای حوزه بینالملل نیز به یک اثر برگزیده تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ ۱۰۰۰ دلار هدیه نقدی تقدیم می شود.
yun.ir/yn42i9
@aqr_news
فروشگاه کتاب رضوی، گنجینهای غنی از کتب روز ادبیات دینی
🔺 اگر یک کتابخوان حرفهای هستید و اهل قدم زدن در میان کتابهای رنگارنگ و استشمام بوی کتابهای نو، حتماً نام بهنشر(انتشارات آستان قدس رضوی) و فروشگاههای مختلف آن برای شما آشنا است.
🔺 بهنشر یکی از ناشران کتب مذهبی است و ۱۸ فروشگاه در سطح شهر مشهد و ۱۸ شعبه و نمایندگی فروش کتاب و محصولات فرهنگی در سایر شهرستانها دارد.
🔺 جدیدترین اقدام «به نشر» برای گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی افتتاح فروشگاه شبانهروزی «کتاب رضوی» ، واقع در ورودی باب الجواد(ع) حرم مطهر است. این فروشگاه که عصر نهم فروردینماه افتتاحشده با ۳۰۰ مترمربع فضا و ۱۶ هزار عنوان کتاب از بهنشر و ۷۰۰ ناشر مطرح کشور یکی از غنیترین فروشگاههای بهنشر در حوزه ادبیات دینی محسوب میشود.
👇🏻 برای مطالعه متن کامل گزارشی از افتتاح فروشگاه شبانهروزی کتابِ رضوی، به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/518v15
@aqr_news
نسخه خطی ۸۸۷ ساله «روَض الجِنان» رونمایی شد
🔺 قدیمیترین نسخه خطی «رَوض الجِنان و رَوح الجَنان» در ایران موجود در مرکز نسخ خطی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی با ۸۸۷ سال قدمت رونمایی شد.
🔺 در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی حدود ۴۰۰۰ نسخه خطی در موضوع تفسیر به زبانهای فارسی و عربی وجود دارد که از این تعداد ۶۴ نسخه خطی آن از آثار ابوالفتوح رازی است. یکی از نسخههای بسیار نفیس و کهن، نسخه خطی تفسیر ابوالفتوح رازی است که به لحاظ کتابت قدیمیترین و کهنترین نسخه خطی تفسیر ابوالفتوح در بین کتابخانههای ایران است.
🔺 این نسخه به خط نسخ ۲۱ سطری است که توسط حیدر بن محمد بن اسماعیل الاردلانی النیشابوری در سال ۵۵۶ کتابت و از آیه ۵۰ سوره احزاب تا آخر سوره فتح را در برداشته و توسط خواجه شیر احمد وقف کتابخانه آستان قدس رضوی شده است.
yun.ir/ta41hd
@aqr_news
برنامه راهبردی سه ساله برای تولید دانشبنیان
🔸 محسن مکّیان، دستیار رئیس بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی:
🔺 این ضرورت وجود داشت که شرکتها و مؤسسات، برنامه راهبردی و عملیاتی میان مدت ۳ ساله خود برای سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ را هم راستا با سیاستهای کلان آستان قدس و تحقق چشمانداز ترسیم شده، ارائه کنند که سال گذشته در جلسات مجامع مدیریتی، این برنامه توسط مدیران عامل ارائه و نسبت به تکمیل و بهروزرسانی نهایی اقدام شد.
🔺 اهمیت و ضرورت برنامهریزی ۳ ساله شرکتها به این دلیل است که کمک میکند تکلیف بسیاری از امور مشخص شده تا بهتدریج شاهد اصلاح فرهنگ سازمانی باشیم.
🔺 ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه مبتنی بر نوع فعالیت و نیاز شرکت و واحد تولیدی از مواردی بهشمار میرود که در تمام این برنامههای عملیاتی درج شده است.
🔺 یکی از رویکردهای کلان آستان قدس رضوی در این برنامهریزی، تولید دانش بنیان بوده که با توجه به نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب به نام «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» این برنامه سه ساله راهبردی نقش مهمی در تحقق این شعار خواهد داشت.
yun.ir/jyg78g
@aqr_news
#گزارش_تصویری | سفرههای افطاری حرم مطهر رضوی
📸 حسین کامشاد
@aqr_news